Путин: Да няма в Донбас клане като в Сребреница

Путин смята, че Западът е длъжен да окаже натиск над Киев, и заяви, че Москва не се притеснява от активизирането на НАТО в Източна Европа и балтийските страни.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Да няма в Донбас клане като в Сребреница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската политика не може да се похвали с вътрешни успехи и растеж. Основно се занимават с вреда на другите и изнасяне на порок, който в Русия е в изобилие. Толкова са некадърни вождовете им неспособни да развият страната, че вече не се и опитват даже, занимават се само с увреждане и рекет на другите, напълно безсмислена страна сама по себе си , пълна дегенерация и все по-голямо затъване в идиотия и порок.

Руската политика не може да се похвали с вътрешни успехи и растеж. Основно се занимават с вреда на другите и изнасяне на порок, който в Русия е в изобилие. Толкова са некадърни вождовете им неспособни да развият страната, че вече не се и опитват даже, занимават се само с увреждане и рекет на другите, напълно безсмислена страна сама по себе си , пълна дегенерация и все по-голямо затъване в идиотия и порок.

Да не забравяме ,че Путьо анексира Крим и окупира Донбас,от където свали малйзиския самолет и изби невинните пасажери в опит да обвини Украйна!Убийствата и разрухата в Донбас са доказани путинови престъпления!

Да няма клене като в Сребреница, 50 заклани, да има клане като в Чечня, Путин изкла 200-300 хиляди души!

10 години САЩ финансираше и обучаваше чеченските терористи. Както навсякъде си го вкараха в тлъстите ГМО задници отново.

Руснаците, за разлика от тъпите кравари не обучават, а трепят наред и изравняват цели градове с земята! Почнаха с Грозни, последният е Алепо! Тъпите кравари ряпа да ядят!

ЕЛАЙ, ЕЛАЙ ПУТИНЕ ВЛАДИМИРЕ ДА НИ ОСЛОБОДИШ ОТ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ХАЙДУЦИ....

Путин обича кланета. Те от 100 години само това правят- колят и тровят руския народ. Няма да се променя сега де.

Огромна разлика от плямпането на западните двулични свине и острия ум на Путин. Точка в точка.

Много е остър, ама в Кремъл му точат още по-остър нож! Загубата от 1 трилион долара руските олигарси няма как да му я простят! Става дума не за дървене рубли, а за истински долари!

Голям ум, страната му притежава половината световни богатства, основните продукти нефт и газ - гръбнак на икономиката , скочиха между 5 и 10 пъти от началото на мандата му , а след 20 годинипутинизация Русия произвежда по-малко от три пъти по-малките по население и без ресурси Испания и Корея. Тия испанците и корейците с къв ум ще са не знам , щом на путин е голям, не намирам дума. Саде мозък е, не е лесно при тия ресурси да си беден , 15 процента да пият от аптеката, 5 милиона бездомници , първи по алко и нарко зависимост и втори по спин.

Това си е класическа форма на цинизъм от страна на кремълското джудже. Да анексираш територия на чужда страна, да си виновен за смъртта на над 10 000 човека, да свалиш пътнически самолет и да имаш наглостта да обвиняваш другите за това. Хайде руски тролове - слагайте ми миноси. Нещастници!

Утре в 7:00 на козяк със скрийншотче да си вземеш доларчетата.

"Драги", нивото ми е по-високо от това, да се занимавам с платено тролстване. Понял?

abasador

според, мен господин Путин има къса памет, след като може да заяви, че... вина носи и Европа, защото "подкрепи този преврат", който доведе до "неконституционно завземане на властта" в Уктайна. Исторически факт е, че протестите наречени Евромайдан започнаха през ноември 2013 година, когато украинският президент Виктор Янукович отказва да подпише споразумението за асоцииране с Европейския съюз, след като през октомври 2012 година, върна същото за преразглеждане в Парлемента (Върховната Рада). На народа му прекипя да търпи глупостите на проруско настроения си Президент и излезна на площада. Последиците ги знаем всички, Европа и САЩ подкрепиха правото на украинците, сами да решават съдбата си. Пак според мен, ако украинците нямаха тази подкрепа, може би щеше да им се случи това, което по-късно се случи с Крим. Бих попитал реторично ...Европа ли е виновна за това, че през 2004 г. бяха приети в Евросъюза Естония, Кипър, Латвия, Литва, Малта, Полша, Словакия, Словения, Унгария и Чехия, през 2007 г. България и Румъния, и през 2013 г. Хърватия? Защо само Европа да е виновна, може би и САЩ, вина носи също и Папуа/Нова Гвинея, както и Джибути ... смешник? Лек ден.

Путю най- после призна за геноцида извършван от сръбските бандити над мирното население .... не вярвам да е поумнял Вероятно е грешка при превода.

Ха ха, най вероятно е грешка при превода. Котка по гръб не пада, камо ли комунист от КГБ.

Сега сърбите ще завият рязко към НАТО...

:)Нито спам съдържаше вица ,нито е извън темата. Приятел от Израел,звъни на Моня в Одеса и го пита:-Какво става в Украйна?-Нищо,Украйна малко воюва с Русия.А загуби има ли пита Авраам?-Да ,украйна загуби Крим,две области,няколко самолета,танкове и БМП не малко войници и ... .А Русия,продължава да разпитва Авраам?Няма да повярваш му отговаря Моня,Русия още не е дошла

за управляващите. От повечето коментари- простотия, простотия до шия. Простите хора, лесно се манипулират. Прости хора, слаба държава......

"Да ги оставим да тренират, всичко е под контрол" :)))

остарява човека, говори и прави глупости, затова са на тоя хал

Е ТОВА Е ПУТЛЬО.

Путин е един от малкото отговорни държавни ръководители.Неговите думи имат тежест и обективност...Нашата история реално показва как и колко ни е прецаквал западът,че и в момента.....При толкова ДОВЕРИЕ и поклонници на западното,а не на родното ми е ясно защо сме последна дупка на кавала....

На теб руското ли ти е родно бе?

Руското ,му е отзад и го дълбае...

Кое е по родно ? Родина , победа , хляб ,любов , омраза , мама или country victory bread love hatred mom (на латиница нямам запетайки и питанка ) Та кое е по родно

вече сме дупка без кавал...

Закъсня.

В Катин разстрела в тила на завързани повече от 40 000 резервисти беше извършено от руснаци, а какви били те - може да имаш специални сведения - комуняга. Но беше по заповед на СТАЛИН. Може физическите извършители да са били украинци, но иначе как мислиш? Защо невинните руснаци криха повече от 40 години и по-лошото казаха, че немци са извършили това зверство. Затова много ви обичат, затова дори синът на Курнелия работи в НюЙорк, след като завърши там. ха-ха.

боико ти ли си?нали ти казах да пръднеш а ти се насра.

Заповедта на Сталин не е заповед, а докладна на Берия до Сталин. Има я в уикито. И според уикито въз основа на тая заповед са разстреляни поляците. Ама има едн малка подробост. Въпросната докладна на Берия е фалшива. Защото ако Берия беше написал тази докладна, пет минути след като Сталин я е проче, Берия щеше да пътува за Сибир да учи на чист въздух как се пише официална секретна кореспонденция. И понеже Берия не е ходил на санаториум в Сибир, значи той не е писал и подписвал тази заповед. Демек заповедта е менте. А има триста причини поради които руснаците не щат да се разбере какво точно е станало и им е по добре да ги припишат на сметката на Сталин. там 10 хиляди отгоре или отдолу на Сталин му приписаха 40 милиона и още продължават да му приписват.

Много е важно, човек, пък бил и той Путин да помни какво е говорил във времето: - клането в Сребреница беше поводът за чужда намеса и Косово? Понеже се търси аналогия между Косово и Крим питам- в Крим имаше ли клане, че Русия се намеси с войски и окупира сградите на администрацията на Крим и обкръжи казармите на Украйна? Второ: сепаратистките настроения в Испания са си нейна вътрешна работа (Каталуния е автомомия, също като Крим), а сепаратистките настроения в Крим не бяха ли вътрешна работа на Украйна и защо Русия се намеси въвъ вътрешните работи на Украйна с военна сила? Трето: досега той тържествено отрича каквато и да е подкрепа за сепаратистите от Донбас, и в същото време твърди, че ако се затвори границата между Донбас и Русия, това ще доведе до клане - след като не се намесват с воиска и оръжие какво пречи на Украйна да проведе клането сега и веднага? Значи Русия се намесва! По-нататък - ситуацията в Украйна била резултат от "неконституционно завземане на властта". А болшевиките как взеха властта от Временното правителство - по конституционен път или с преврат (революция)? След това по конституционен път ли разстреляха царското семейство с децата заедно, за да няма претенденти за властта? За Северен поток - що е то диферсификация ? Диверсификация на трасето не значи диверсификация на източника, а именно това е важно да не си зависим от една държава.

Шило

А трябваше ли да стане? Припомни си Одеса!

а твоите господари обикалят като глухи кучки цяла Окрайна но не виждат убитите жени и деца както и написаха някакъв си оклад след сто години за сваления самолет а руснаците написаха своя за месец два.

Не е голям прецедент: твоите господари отпечатаха плакатите за ВСВ "Родина мать завет" няколко дни преди 22 юни 1941 година и разпратено по градове и села в пакети с надпис "Да се разпечата в деня М", та един "оклад" ли няма да сътворят за ден-два. Не истината е важна, а да има доклад - международните разследващи не бяха допуснати до мястото на катастрофата седмици наред, както впрочем и тези, които търсиха химическото оръжие на Садам - докато то отпътува за Сирия.

Клането в Сребреница няма нищо общо с отделянето на Косово, това е в Босна.

То запада трябва да окаже натиск върху тебе, путлер, за да оставиш Украйна на мира!!!!!

Ми да пратят нулата бе ХАХАХАХАХАХАХ

А, бе то и в Катин нямаше клане, но се оказа, че има. Как да ти вярваме Путкин. Нали си следовник на СТалин!

в катин клането е извършено от укрите а не от руснаците и това го знаят всички понятно?

Тоз как лъжи?!Доверил се бил на Европа?Напротив!Европа му повярва!Русия участваше във Г-7,стана член на СТО,участваше във много международни организации!Имаше свои постоянни наблюдатели в NATO!Присъстваше на заседанията на Пакта!Със Франция договориха ,,Мистрал"-те!С Германия строяха съвреминен полигон за обучение на руски войници и Германия провеждаше модернизация на руската армия!Договориха 70 000 снаряжения за пехотата и бяха получили 30 000!Това бяха униформите на ,,зелените човечета"! И после изведнъж Путин полудя и започна да прави една от друга по големи глупости които в върнаха Русия назад и сринаха малкия о средния бизнес в Русия!А за капак Путин наложи още санкции на самите руснаци!

Глъм,ама многу..

нема пари и сега Европа трябва да оказва натиск, отчаяна работа, казвам ви

..и Пак да ви поподсетя, Домакини/Дир.бг : - НЕ си пилейте Ресурсите !

Гола вода си!

"Най-голямата грешка от наша страна беше, че твърде много ви се доверихме. А вашата грешка е, че приехте това доверие като слабост и злоупотребихте с него", каза Путин"...без коментар

Русия е ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ по нейният ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ!

Абсолютно ! - а напоследъкУскорените Свинства у Нас (от КТБ и Поредния Краднат милиАрд-и-Половина...та до 'ремонто'Схемата, приплъзвана от аг.Иван) - са Крайно Притеснителни.

ей следствие, ама много си прост. не се заяйдай ц баба меца.

По този европейски път,ИДИОТ, БГ ЗАПОЧНА ДА ГУБИ НАСЕЛЕНИЕТО СИ и от 9 млн.(без този път)остана само 7 млн. и 2 млн. от тях зад граница мият чинии. Колко остана след европейски път? А? 5 млн, бонак и брои колко там цигани.И сметката съвсем ще олекне.Това се казва европейски път. Без население.

беше върнат в Украйна и нещата там сега са спокойни! Путин нахлу в Донецк и Луганск и 10 000 украинци заплатиха с живота си това!

Нещо пишеш от друг профил, да не ти откраднаха брадвата?

Ах, Гергино ! ... Ах, Гергинкееееииий ! - #Кой аджеба Би се пробвал да Ме Краде ?! --> #Кой, #Кой и Пак #Кой ! ... И ! - за да НЕ създавам И-допълнителни проблеми на Домакините/Дир.бг (поради ЗапочналотоВече) - ето Брилянтна възможност да Свиквате.

До "аз", просто за размисъл и да слезне от облаците - ако си внимавал в училище, щеше да се сетиш, че Русия е по-богата от САЩ, ЕС и целия останал свят, взети заедно. Забравих Украйна, шЪ ма простиш, брой и нея :) Затона на САЩ и ЕС мира не им дава факта, че те са зависимите. А не обратното. Ако Русия е бедна и слаба, какво толкова чакат, да ходят и да си вземат??? Ама май не е така, нали???

Внимавал съм не само в проруското у-ще, в което съм завършил, но и след това, като видях нещата на място. Пожелавам ти и на теб да видиш САЩ и Русия отблизо. А после може пак да си говорим. Що се отнася до богатствата на Русия, сравни нейните с тези на Сингапур, Южна Корея, Япония, Холандия, Австрия, Германия... които си нямат нищо под земята. Ще ти помогна - истинското богатство се намира в главите и ръцете на хората. Другото са африкански колонии от 19-ти век. Каквато е почти Русия всъщност.

Може би през ВторатаВойна Е ималоЗащо да Се ползва кагеБейството... НО ! - Днес да се Управлява страна като Русия по кагеБейски - Е Невъзможно.

Ааа, възможно е, възможно е! И последните 15 години в Русия го доказват. Големите страни могат да се управляват само с твърда ръка - справка - Китай, Индия, САЩ, Русия, Индонезия, Иран ...

Мммм... - намирате че Следва да Се попозатегне Тоталистически в изредените от Вас ?! - преОбобщавате, защото : а. Иран си е ВсеСъщото б. Индонезия - малко или повече Е на Части в. Китай - Без Внесените Технологии е Бидон г. САЩ - Продължава да се Справя за Добруване на Своите Данъкоплатци, и то при Сегашния хардахуш в Световните пазари ...а Русия - ...НЕ отива на добре.

Бъркаш, щото иначе следва безвластие и вечни войни кой повече да гушне. Тия, дето са сътворили империята някога и са я довели в тоя и вид до наши дни, май са по-напред в изкуството да управляват, не мислиш ли? Имайки наум какви са точно даденостите днес. Не се слагай по-високо от тях, щото бъркаш.

Къде видяхте да Съм споменалДори за менЛично ?! И ! - найУчтиво Ви подсещайки да Престанете с Губивремките и титириминтирействането - просто Се сепнете Докъде 'стигна' Русия при Този/кагеБейския режим !

Равнопоставеност с ЕС, равнопоставеност със САЩ??? Тоя човек какви ги говори! Да поставиш на едно ниво Русия с ЕС и САЩ е направо идиотизъм. Клубът на аристократите и клубът на мангалите се намират на различни улици.

Дискретно : - ня#Кой просто Ще Ви разцалива за ЦелевоОбратния ред в Охарактеризирането.

Хе-хе, дори най-безмозъчните русофили знаят кой клуб чий е. Няма да стане грешка.

Така е! Въпросът е какво прави мангал като теб тук?

ЛичноОткровено : Продължавам да съм Раздвоен отн. Колегата (очевидно Е Многоименясников), Колега... - Е ли платен, или ЧакДотам заблуден/задръстен.

И пак Русия е жертва, и пак врагът е някъде там навън... А вътре всичко цъфти и върже и управляващите са най-умни, най-красиви, най-добри, най-честни... И докато говори за двойните стандарти как не се сети да каже нещо за Чечения, която искаше да се отделя от Русия, но я потопиха в кръв...

...които Факти (ако махнем Набезите Навън и Военните Убийства) - Отново доказват Идентитета на режимите на ДнешенКремъл в Русия и 'наште' у Нас.

При Путин няма двоен стандарт, защото той е против сепаратизма, следователно против отделянето на Чечня, Косово, Каталуня, Кюрдистан и т.н. Двоен стандарт има при САЩ и ЕС, които са за разпадане на СССР, Чехословакия, Югославия, но против обособяването на Каталуня и сепаратизма в Белгия. Така е по БДС!

Анджък ! - при Късака е кагеБейство, кагеБейство и Пак кагеБейство.

За Протокола : Очевидно : а. Подчертаната Систематична Хибридност на Определени 'коментари' (Изобщо във Форума-Ни виа Дир.бг) - Отблъснаха Премного Хора да СтъпватДори Тук ....което Обаче доведе до б. Факта, че Хибридността - се самоСмряска.

абе, руснаците що мразят България? Някой знае ли?

Шило

Мразят ли я? Щото моите преки впечатления са други.

НЕ бъркайте ДнешенКремъл с Русия и Руснаците/кините, Колега ! Никога. Никъде. По Никакъв повод/аспект.

Не ни мразят - просто ни се надсмиват и се чудят на глуповатата ни коленопреклонност и на израза "братушки". Руснаците са водили стотици войни и няма как навсякъде, където са минали, хората да им са "братушки". Но нали мозъците ни са промити, ние си го повтаряме това до припадък. А те се забалвяват.

Ами тебе заради миризмата те мразят посерко. А другите едва ли някой ги мрази.

Има само некви си 10000 жертви, което е пренебрежимо малко спрямо Голодомора, приложен на украинците от централната съвеЦка власть.

След като с нагласено дело успя да блокира Навални срещу Путин за следващите президентски избори ще се кандидатира дъщерята на ментора на Путин - Ксения Собчак. Егати силния и безстрашен КГБ агент, да си избере за опонент.. момиченце. Нещо май се е попритеснил, че изпуска юздите и олигарсите му скоро ще го разпарчетосат.

Шило

Кое му е нагласеното на делото. Споделете. Кажете, в какво е бил обвинен, на база на какви доказателства, какво не е взето предвид...Разкажете ни за делото.

Делото - Завърши. И ! - ДнешенКремъл загуби. ...а и Си плати за Свинството. (Ама да НЕ вземете да шаралеете из дебрите на ДнешноКремълското ппппроссстраааннстттво де ;-)

Другарю Путин, много голям хуманист си станал! Когато кла и изкла 250 хиляди чеченци, предимно жени, деца и старци, много не се беше загрижил! Сега, когато в Украйна трепят твоите терористи, които пращаш там изведнаж обълна палачинката! Божито просветление как така изведнаж те споходи?

Българският народ симпатизира на руския президент и застава на страната на братска Русия

Не въпрос на братство а на правилна позиция.

Коя е правилната позиция? Като нямаме национална доктрина - сме ветропоказател!Лошооо!

Ах, дублье бре Мерданку Задунайшкин...

Пределно точен и ясен, руският президент очерта параметрите на световните събития. Нека НАТО си извършва военните учения. Всичко е под контрол. Реакцията на агресивни действия спрямо Русия ще бъде мигновена и унищожителна. На Западът не трябва да се вярва, руснаците вече допуснаха тази грешка и още плащат цената. Русия няма да допусне Донбас да стане нова Серебница с клане на мирни хора от киевските фашисти. И т.н. ... За подобни думи и действия Владимир Путин е признат за световен лидер

Ич да не ви е насърце. Дали е точен или не...

Само тлинадцать пиусъ уи Си флюпнахтьи ?! ...- мъ я Д'Съ досамооплюсньетьи я !

Положението е ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ. Като няма хляб ще ядете ракети и ще пиете нефтгаз. Солите за вана ще са ви лукс.

Джуджето усеща, че времето му приключва, освен ако не последва примера на Сталин и не почне да избива собствените си руснаци като врагове и соросоиди.

джуджето как ви такова обаче, ха ха, едно джудже да ви еб....

Богат, известен, успешен, с много власт, черен колан по джудо, но също така и джудже. Вероятно ръстът е причина за всички останали неща.

А, така ли стана? Тавариш Путин потвърди, че е имало клане в Сребреница...Ами, приятелите-сърби? Тези невинни агънца, бомбардирани от злите сили на НАТО

Деньги нет - вьй там держитесь!

леле, какъв император е полковника от кгб

По-ясно,точно и вярно от казаното от Путин не може да бъде и това е ясно дори и на троловете и НПСтата които сега ще си разпреселят нови 17 млрд. долара за хибридната война и фалшиви новини. Сребреница няма да се повтори особено в Донбас, а украинците ще изтрезнеят заедно със обедняването си и разпадането си- пример България след 27г "преход".

Дир, оправете си скапания сайт! С Mozilla Firefox не могат да се пишат коментари! При опит за влизане в коментарите зацикля завинаги...

Такова нещо може да предизвика и друго. Например антивирусната ти. На мен така от AVG не можеше да се отвори и един httpS сайт. Тъй като при коментарите има и логване, а заради нови изисквания, може там да е точно httpS, за да не излизат съобщения за несигурност. Изключи си на антевирусната онлайн протекцията и пробвай пак.

Тази кремълска свиня помни ли как болшевиките взеха властта. Не изгониха а убиха царското семейство. А как Русия пое свият път. Пуч и махане на Горбачов.

Какъв интелект струи от теб- не е истина. Всякакъв го изкарвахте Путин, но чак безсмъртен.... А за събитията 1917г и кой е Ленин и от къде е дошъл можеш да провериш и сам.

МОЛЯ ТИ СЕ НЕ ПОСТАВЯЙ НА ЕДНОКЛЕТЪЧНОТО ТАКИВА СЛОЖНИ ЗАДАЧИ .

С изявлението, че Русия е допуснала грешка като се е доверила на Европа Путин обяснява, че смята Европа за враг. Редно е всеки българин да разбере, че докато Русия не си промени политиката е невъзможно да имаме приятелски отношения Европа-Русия. Останалото е в сфератана фантастиката. Абсолютен популизъм е идеята, че може да имаме приятелски отношения с Русия и да сме част от Европа. Затова всеки краен русофил , разбира се е противник на ЕС. Заклет противник.

Държава ес - НЯМА. Има съюз, който както МНОГО СЪЮЗИ през столетията - ще се разпадне. На никой нормален българин не му дреме за този пореден балон. На никой!!

Както се разпаднаха и империите!

а бе щом ние сме в ес, ще се разпадне.

Алогичен анализ. С изявлението си Путин ясно заявява - ние имахме добри отношения с вас и ви се доверихме, но вие помислихте, че това е слабост и решихте да ни притисните, няма да се получи, както виждате, ако искате, можем пак да си оправим отношенията, но без мръсни игри. В превод това означават думите му, той дефакто обвинява запада за влошеното положение, което си е и фактологическата истина. Думите, че не може да има добри отншения между Русия е Европа са думите на дебил защитаващ интересите на кликата управляваща САЩ, която не иска силна Европа. Точно тази клика, изигра Европа и разби отношенията и с Русия, защото технологиите, културата и пазара на Европа + суровините на Русия е нещо, което САЩ не искат. Интереса на България е да е в ЕС и ЕС да има добри отношения с Русия, който е против това защитава интересите на САЩ и техните приятели арабески.

Ти току-що изкара, че индианците в С. и Ю.Америка са враг на света, защото са допуснали грешката да се доверят на заселнците през 15ти век. Рядко срещан дeбил си.

И ще бъда противник на ЕС, докато същия не махне двойните стандарти...

Много елементарни разсъждения, много... Като на дете в начален курс на обучение... Потресаващо!!!

Има държава, за която отговаря човека и си я защитава. Къде са нашите в*и хипнотики да обявят сега в доклад по сигурността Турция като заплаха, след като президента и открито заявява, че всички съседи на Турция са нейни интереси? Обявяват Русия за заплаха, въпреки, че такива неща не са се чули нито един път от там, Русия не е заявявала по никакъв начин някакви едностранни интереси или претенции към България, но ние като верни пудели на презокеанския "брат" защитаваме неговите, а не нашите интереси. Защо мълчите бе капути, къде е изявлението на МВнР срещу наглите изявления на Ердоган? Че той открито си заявява, че ние сме ну едва ли не в пределите на бленуваната от него империя. Навлезе в две суверенни държави с войски - Ирак и Сирия и заяви, че съседите са му в интересите. Къде е доклада, че е заплаха за националната ни сигурност? Суджука що мълчи?

Успява да убеди гражданите на Русия, че я защитава. А всъщност си защитава правото еднолично да управлява. Реално с политиката си на противопоставяне на Запада обрича Русия на изолация, която води до бавна и мъчителна стагнация.

Не е ясно кой е в изолация и кой накрая ще е бит и е. Както каза Чуков вчера за това, което се случва, думите на Ердоган, политиката на САЩ и ЕС - нашите политици и управници не просто не са в час и не разбират процесите, те не просто не разбират, че светът се променя, те не разбират, че светът вече е друг.

Ленин е велик. Сталин е велик. Хрушчов е велик. Брежнев е велик. Горбачов е боклук. Андропов е велик. Путин е велик. Следващиятжсъщо е велик. И по следващия също. И всички са велики, по-по-най. идиоти

Велик политик е Путин, президента на света.

МОЖЕ И ДА МУ СЕ ИСКА СВЕТА,НО ЗАСЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВА РУСКАТА КОЧИНА И ОТЧАСТИ СЕВЕРНА КОРЕЯ;)

Копелдак на руското гестапо!