Йончева показа снимка как мигранти прескачат оградата

Мигранти прескачат оградата по границата със стълба, снимката циркулирала в съседна Турция като реклама колко лесно се минава през съоръжението по границата.

Обратно в новината

Коментари - Йончева показа снимка как мигранти прескачат оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунистът е унил. Партията се разпада, Нинова пък е дебил. Как не ви е срам, другари? Сдадохте властта без бой! Ленин ще ви порицае, спи червеният герой! Кво да правим? Що да сторим да си върнем пак властта? Ний на всичко сме готови, че е тежка участта! Този Бойко връх висок е! Страх ви е от него знам! Трябва да го сборим ние че ще станем пак за срам! Без униние другари, вий напреде аз отзад. Дайте да се понапънем да измислим компромат. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая кур голям! КЛУБ - Ех колко курвенска/Ниновска и Йончевска мъка има по този свят...

мигрантит със снтмки - тъпа като гъска, не се сеща дори да си обели банана, преди да го изяде. Белят се само крадените от лелка й банани. И да ги мие не е лошо. Бунаците дори ги пържат.

Снимала се Ленчето до 5-метровата дупка - две свлачища едно до друго ... Хванала Ленчето момента, преди другото свлачище да бъде ликвидирано и дупката да бъде запълнена. Ама преди да се снима с дупката не я пускали да отиде дотам, тоест мястото е било охраняемо. Но според Ленчето оградата не била ефективна, защото дупката не била охранявана?! Е, как да не е бе, Ленче, нали не те пускат там да снимаш даже, камо ли да минеш .?! Това не е ли охрана? Йезуитщина, та дрънка! Сплетни и тъпашки твърдения а-ла БКП/БСП. Нищо повече.

Ето затова трябва да се пусне ток по тая ограда.

Какво предлага всъщност? Всяка ограда може да се премине със подходяща стълба.

" Рекламата" от снимката е умишлена от турска страна,защото на турците е ясно,че това не е нашата ограда!Дали по този начин приканват бежанците не искам да коментирам!В Турция все още са недоволни и протестират срещу това изобщо да има ограда ,като тълкуват това ,като изолация от ЕС!Депутат от Одрин от партията на Ердоган в медийно изказване е възмутен ,че върху оградата са сложени остри като бръснач заграждения и бодлива тел!И това не пречи на стълбите,но пак под въпрос защото двуредовата е доста широка отгоре и трудно преодолима със стълба!

Ленчето влезе в капана на Курна Лъжата,за пуста гонитба за власт!Предупреждава бежанците откъде да минат/свлачището/ ,говори за трафикански групи в процес на разследване ,за да се покрият,показва снимка от някъде си ,как се прескача ограда,ни без да е автор на снимката и конкретно на самата ограда и за какво е цялата истерия?Няма лошо да прави проверки,но смисъла е като се открият слабостите да предложи алтернатива,а не да разнася снимки публично точно на обекти на националната сигурност в период на бежански натиск!Нека каже на кое КПП по света е разрешено да се снима?

Оградата сама по себе си без охрана не означава нищо. В далечните тоталитарни години плътна ограда нямаше, която да пречи например на миграцията на дивите животни, но човек да премине беше абсурд

В далечните тоталитарни години се стреляше по всеки кокто го хванат.Но такава пътя беше към Турция,не обратно както е сега!Освен това за изцяло жива охрана по цялата граница изисква значителен финансов ресурс,който е под въпрос!То пак има и охрана,но като се отдалечи достатъчно е ясно какво може да се случи,или искаш да е всеки метър?

Стреляше се само по онези, които се измъкват, а не по заловените. Освен това никой сега не говори за ЦЯЛАТА граница. Става дума САМО за границата ни с Турция, която единствено е под реална заплаха. А тя е 259 км., което изобщо не е проблем.

Откакто Сер-Гейчо и би дузпата, Ленчето хептен сбърка гардовете! :)))

Цвък Цвък няма ли да покаже как се прескача ограда без стълба?!

Сергей Бубка скачаше по 7 метра на овчарския скок. Оградата е дълга 200 километра и е направена от стоманена тел. В задачата се пита, с КОЛКО сантиметра трябва да се вдигне височината на оградата, за да не може средния емигрант да я премине? Подусловие 1: какъв цвят трябва да бъде боядисана оградата, така че да не дразни бръмбърите в Странджа

Най-добре цветът да е такъв, че оградата за 200,000,000 да не се преминава или поне не толкова лесно. Йончева показа, че всъщност ЕС ни е платил за друг проект на оградата, а се е реализирал проект на малки фирми изпълнители, предимно от общините, през които минава.

Ай стига глупости!Никога не се е говорело за бетонна ограда или нещо по различно от сегашната!Някаква снимка се търкаля неизвестно от къде,дали е българската ограда или друга никой не може да докаже!Само да се пускат димки умишлено!Йончева като обикаля по границата като граничарка,нали е видяла че оградата не е като тази от снимката!Поредния бесепарски цирк!

сороските трътки като един са на барикадата, да защитават Великата българска стена на Бойко 1-ви. ама снимката била от миналата година! И от миналата година да е, оградата да не е пораснала за една година? факт е, че с една бояджийска стълба всеки може да си мине както си иска

И аз съм фен на артистичните възможности на Елена. В Денсинг старс даваше добра разкрачка. Явно и е помогнала и при оградата.

снимката е направена от страта турция! виждат се чакащи да преминат, ясно е!!

ТОВА Е ОФИЦИАЛНА ТУРСКА ПОЛИТИКА ,СНАБДЯВА ГИ И СЪС СТЪЛБИ ...!

добре, че не ги снабдява с ескалатори, че ще счупят съоръжението

Тази снимка се публикува за кой ли път и служи само за сплетните на Йончева. За сведение на "многознаещата" журналистка и нейните колежки от ДИР няма ограда, която да не може да се "прескочи" - справка Берлинската стена, ако сте чували за нея!!!

Цялата партйна организация на герб се струпа на барикадата да защитава бащицата Борисов, зар без него кюфтетата които сега лапат ,ще ги лапат други,засрамете се бе казват ви че оградата ви не струва и гадовете влизат......какво още искате,Йончева може да не е цвете ,но оградата ви е боклук ,като вас

само бсп ще ни оправи, да си върнем сергей на власт:)

баси и тапато ленче - то е видно че това е друг модел ограда - ваобсте не пролича на нашата-мрежата и бодливата тел изглеждат савсем различно ама тапата патка не може да вклюци!!!

Само не разбрах ,защо е цялата тази "патардия" ,за пиар ли или политически дивиденти ,тип Гьобелс или ако се търси истината има прокуратура и досега на база тези материали Борисов и предишния от БСП ,който започна оградата да бъдат осъдени за корупция иначе всичко останало е просто политическа пропаганда за лапнишарани ,хайде по -сериозно !

снимка,бе Ленче.Можеш ли да кажеш?Ако не можеш,ко изпраиш?Ти само по съдебни дела ли ще ходиш в бъдеще?

Има ли значение? Фактите са, че на Българо -Сръбската граница е пълно с не хванати в България мигранти. Да не би да са се телепортирали там?

Ходи и ги лови,щом си ги видял или съобщи на граничните,тук не сме гранична полиция!

на Уринарски,доварища Йончева!

По последни сведения верните другари на партията,старите апаратчици Румен Овчаров и Георги Гергов,та и президента се готвят да смениш кака си Курни на председателския пост сега на конгреса.Ти си от род със сой,а пък Курнито каква е,хамелеон,ту синя,ту червена с махленски манталите.Абе руши партията,компрометира я.Използвахте я,стига вече.С махането на Курни ще изчистите донякъде имиджа на партията,който е почти на нула.

КАК СИ ПОЗВОЛЯВА ЙОНЧЕВА ДА РАЗКРИВА ДУПКАТА В ОГРАДАТА,ВЛИЗАЛИ БИЛИ ИСЛЯМИСТИ ,АМИ ЩЕ ВЛИЗАТ ,ТЯ ТАЗИ ОГРАДА НЕ Е НАПРАВЕНА ДА ГИ СПИРА,НАПРАВИХМЕ Я НА ДВЕ НА ТРИ ЗА ДА ОСТАНАТ ПАРИ ЗА НАШИТЕ ОБЩИНИ ,ОРБАН БИЛ ПРАВИЛ ТРИ РЕДА ,АМИ ДА ПРАВИ ,КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ЦИГАНИТЕ ,АМА ХААА...

Тази снимка трябва да се разгледа от Парламента. Ако някой бутне стълбата, наранят се някои нарушители и убият водача, снимката от събитието трябва да се разпространи в турските медии.

papion

Пуснете ток по оградата и няма да има такива снимки!

Типичен комунистически пропаганден тик за лумпени , цирк !!! Др. Йончева уважавам вашия комсомолски плам ,нооо след като сте толкова уверени в СЪБРАНИТЕ КОРУПЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ,ЗАЩО НЕ СТЕ ГИ ПОДАЛИ ДОСЕГА В ПРОКУРАТУРАТА ,а правите партийна пропаганда ,нещо куца ...?

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Приятни изживявания! Oтзад. Протект енд бронз! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Йончева е пример на достойна БЪЛГАРКА!

Пардон, РУСКИНЯ.

Тази ограда е смешка - правена с цел да се откраднат едни пари. Преди 30-ина години имаше друга ограда. Наричаха я кльон и не можеше да се прескочи със стълба, защото имаше половин метър козирка. Отделно по нея течеше ток с ниско напрежение и при допир отчиташе задействие в заставата. Години наред никой не можеше да пресече нелегално границата. Кой унищожи кльона и с каква цел? Кой унищожи граничната охрана, и не смао нея а и цялата българска армия? Борисов в случая не е виновен - прави каквото може и както го може.

Защото се стреляше ,а ако е за стълби и нея можеха да я преодолеят!

Кльона за съвременните условия е примитивно съоръжение, минава се за минута! При "Скала" е малко по-трудно! Напрежението не е ниско, а е 600 волта импулсно!

Йончева ,сигурна ли си ,че това е българската ограда ,а ???

ПУСНЕТЕ ТОК И ГОТОВО ,който иска да се самоубива ,едно време и крепости са превземали със стълби ,важна е ...охраната ,но не от полицаи мутри !!!!

Това е ''лъжа'' , това са група семейства които берат череши !

През целия си живот Йончева с нищо не е доказала, че милее за майка България. Целта на комунистите е да се преборят за властта. А защо им е властта, отдавна сме го видели и разбрали.

С всичките си репортажи ,Йончева е доказала, че е радетел на истината .Поздравления ,Йончева !

С всичките си репортажи Йончева е доказала, че ползва секретни сили и средства, осигурени й от държавата чрез специалните служби. Всичко това и по тоталитарните времена, както и при пост-тоталитаризма ставаше благодарение на подаръците от властта - особено през "станишевския" й период ...

Дали се води политическа компроматна война в момента не знам и не ме интересува. Тя тази война е постоянна. По-важното е, че това което казва Йончева е вярно. За жалост кучетата си лаят а ....

А колко се верните неща, които Йончева знае, но никога няма да каже. Хората не могат да приемат сериозно, когато някой от партията на престъпниците, ужким се бори за правда.

от престъпната партия показват явни факти за неефективно и вероятно престъпно отношение към охрана на границата,а това е национален и европейски въпрос от жизненоважно значение! Аргумента на отговорната страна е ама вие сте престъпници!? Голяма идиотия ми се струва!

партията на престъпниците: Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Това, че оградата по турската граница не струва е ясно. Но, това пък, да го "доказваш" със стара снимка от друго място, е вън от всякакви понятия за "добра журналистическа практика".

E, хубу де! И сега, кво праим?!? Снимката не Еленчето, взета "от турската преса" май се оказва една от серята снимки правени от журналисти на DailyMail в Унгария през 2015-та?!?

СЕ ВИЖДА КАК НА ПРАКТИКА СЕ УСВОЯВАТ пари от държавата...Просто защото съоръжението е видимо, не може да се скрие...То и затова ЗАБРАНИХА да се показва по ТВ дереджето с оградата...Трябваше да "засекретят" обекта още при започване на строителството, сега нямаше да има тези проблеми...

Каква ти снимка, цял предизборен плакат на ГЕРБ. И електората МУ безстрашно преодолява всякакви препятствия по пътя към урните, заложени от опозицията.

С тези "разкрития" Йончева предупреждава шефовете на каналджиите да се пазят.

В смисъл, вече няма да са спокойни, за охраната от МВР и правителството?

тия като ги гледам май в Турция мигрират

района около централна гара е заприличал на Бейрут... добре че БГ е кенеф и не искат да стоят тука... бягайте мигранти в БГ зимата е люта...

Йончева е направо за съд за съучастничество в държавна измяна. Знае за престъпление срещу държавата, документира го, знае кои са участниците, но не уведомява съответните органи, а само ни показва картинки за спомен.

А тези , които са откраднали парите за строежа , както и строителния надзор, както и приемателната комисия , както и тези , които са удобрили проекта , са за ордени за държавна измяна , а?

Едното не изключва другото. Но защо Йончева не се зарови по-надълбоко и не ни каже поименно, кои са изброените от Вас.

Построената ограда има по-скоро бутафорен характер и предизвиква смях у всеки мигрант.Тя по-скоро представлява широко , ама много широко отворена "либерална" врата в угода на Сорос/Шорос/ и неговите български мекерета ,мимикрирайки под формата на някакви НПО-та.Ако ЕС денонсира договора с Турция , най.добре е да се построят ж.п.линии от Малко Търново до вътрешността на страната , за да могат да насмогнат на трафика от мигранти.На всеки е ясно ,че краденето при тази ограда е било в гигантски мащаби , не случайно Борисов обикаляше из Европа да проси пари.Сехемата беше предварително разработена , а в основни линии следваше формата при грабежа, при изграждането на магистрали.Оградата спомогна на доста хора да премината от групата на богатите ,в елитната групичка на много богатите.

Защо Ленчето не направи филм за мигрантите в София?Да ги пита как са минали границата,кога,по какъв начин.Уж ги познава арабите,бая е миткала из Близкия Изток.Тя е "опитна" журналистка и конспираторка/наследство от татко,генерал от ДС/,ще извади нужната им информация.То май в София не останаха мигранти.Те не искат да стоят в България,в посткомунистическа България,пародия на демокрация и пазарна икономика.

Ами да направи, що да не направи, че районът по "Цар Симеон", пазара, Лъвов мост и прилежащи улици, вече е арабквартал, но тогаз ще трябва да се зададе въпрос на МВР, защо, аджеба, под носа на полицията, щото в тоя район е и главната им дирекция и службата за чужденците, се подвизават стотици, ако не и хиляди, мигранти, кой от кой "по-легални"...За проститутките , наркотрафикантите, джебчиите и измамниците не говорим, те са вече повече от напаст и явно неунищожима, щото си имат "шапка", полицейска при това...Апропо, някаква журналистка беше направила едно предаване за тоя район, ама МВР си го премести от единия в другия...

Разходи се по Пиротска и надолу към Лъвов мост, през нощта, ако ти стиска, пък после пиши пак.

това е снимано в някоя детска градина.... децата си играят на катерушката.....

..тая Йончева , много ''лоша'' бре! А , Щерев !

Ленчето вместо да се радва на бебето си и майчинството,го хвърлила на друга жена да го гледа,а тя тръгнала като гламава по граници и студия да размахва някаква снимка,които нищо не може да докаже,пък и самата тя...били ги разнасяли из Турция.От кога,от къде и т.н.не е важно.Важното,че се размахва снимка.Пред следствието какви обяснения ще дава,а"Ами те там в Турция е разнасяли мигрантите".Това доказателство ли,бе чанто"А вие как сте я получили в Турция""Ами имам си канали,които не мога да оповестя"Другото същественно в лъжите на Нинова е,че тя каза"Йончева е направила филм,повтарям филм,а Ленчето каза,че са събрали и обобщили данните,т.е не е филм".Чакаме да го видим "филма" да се повеселим и посмеем.Това "първия" филм ли ще бъде по партийната телевизия на БСП-то,която май се закучи работата по започване на излъчванията.Денги май няма,денгиии.Че и пари имат да връщат на Илия Стоилов от Русе.

Защо забравяте, че оградата ще трябва да се маха, когато Турция си вземе Бургас и Кърджали!!! Точно поради тази причина никой не я поддържа, защото това вече е договорено!!!

Ами като гледам процесите. Каталуния , Ломбардия ... и нашите перковци тук подкрепят такива отделяния. Е някой ден ще се сцепи и БГ-то на Румелия, Гюмюрджинска република, Търновско, Видинско Царство .... напълно е възможно. Защо Румелия да храни всички както Каталуния храни Испания ?

които прочетох до сега, се вижда САМО ЕДНО-дайте да плюем по Йончева, а КОЛКО ни струва оградата, ЧИТАВА ли е, отговаря ли на предназначението си, защо ЗАБРАНИХА показването на снимки от съоръжението.....ТОВА ИЗОБЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА....Предлам да си спретнете конкурс за най-добра ругатня по адрес на Йончева, всичко останало за вас е вятър и мъгла....

Много точно казано, не знам, не ги ли интересува как се харчат парите ни, не ги ли интересува какво е качеството, адмирирам всеки дръзнал да ни осведомява за това как се харчат парите ни, независимо от коя партия е

Троловете ги интересува обикновено само троленето покрай спуснатите опорни точки и трийсетте сребърника, които да си получат в края. Елена Йончева не ми е любимата журналистка, тъй като е доста тенденциозна, но това не значи, че когато каже, че царя е гол всички трябва да си заравяме главите като щрауси.

Йончева се излага с тия филмчета. Единствения проблем е че паралелно с оградата нее направена една линиа с пехотни мини, хем да се утилизират запасите хем и луд мигрант няма да реши да минава, камо ли жърналисти с камери през минното поле ;)

Нещо и попремина журналистическия разобличителен плам на Йончева и взе да говори така ,че да не я хванат в съда-снимки от Турция,природно явление порой и т. н.Защо милата не каже кое правителство започна да строи оградата та ни набута с толкова пари и после нямаше как-трябваше да се довърши. Това не е обективна журналистика а слугинаж на партията на бившия и съквартирант

да не обикаля като хамава границата и да гледа кой прескача и кой не прескача,ами да се вземе в ръце,че вече май мъжете я заобикалят като селски свадлива клюкарка,а в спалнята им е всемирна тишина и няма кой нея да прескача.