Йончева: За минути през оградата минават 40 мигранти

През оградата по българо-турската граница за минути минават по 40 души - по-бързо отколкото автобус с бежанци през КПП.

Обратно в новината

Коментари - Йончева: За минути през оградата минават 40 мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поддръжниците на ГРОБ яростно защитават дупката в стената, явно мечтаят да живеят сред мигранти, хахаха

Йончева търси сензации и преиграва с тая ограда! Разбира се че е обект на национална сигурност и никъде не се разрешават снимки на защитни съоръжения! Ако има данни за корупция и далавери нека ги даде на прокурор. Евала на патриотите че форсираха изграждането на ографата щото ако се чакаше от др партии още щеше да е разграден двор по границата! Единствения кусур на Симеонов е че не предложиха зад оградата да има минно поле което щеше да спре потока от нашественици при първия взрив.

Йончева е права. От оградата тиквун и винкело яко са крали. За километър ограда е платен милион лева - по 1000 лв на метър! Разбрахте ли бе идиоти гербаджийски, 1000 лв за метър мрежа!

Соросоиди атакуват оградата по границата - нищо ново под слънцето! Соросоидите атакуват и оградата в Унгария и бъдещата ограда в Америка, те са известни с това! Сорос мрази огради и граници - всичко трябва да е отворено според глобалистите и нашествениците да влизат спокойно. Да не си мислите че златотърсачката Йончева и позьорката Курнелия атакуват оградата защото искат да е по-стабилна и по-трудна за преминаване, напротив, атакуват я защото въобще не искат да има ограда! Защо никой не ги пита какво според тях трябва да се направи с оградата?

ЙОНЧЕВА,ТИ СИ МНОГО ГАДНО. И ТЪПО СЪЩЕСТВО.КОЛКО СА БЕЖАНЦИТЕ В ТОЗИ. МОМЕТ , СЛЕД КАТО МИНАВАТ ПО. ЧЕТИРЕДЕСЕТ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ.ЗА КАМЕРИТЕ ПО ГРАНИЦАТА МОГА. ДА ТИ ОБЯСНА ЩО НЕ РАБОТЯТ.ИЗВИКАЙ ЕДИН НЕЗАВИСИМ СПЕЦИАЛИСТ И ТОЙ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ ОЩЕ ПРИ ПРОВЕРКА НА ПЪРВАТА КАМЕРА, ЧЕ ТОВА Е ДЕЛО НА САМИТЕ ГРАНИЧАРИ.ИЛИ ЕСТ ГРСНИЧАР ЕСТ ПРОБЛЕМ. НАЛИ ЗНАЕТЕ , КОЙ УБИ ИНДИРА ГАНДИ.ЙОНЧЕВ ,МНОГО СЪМ ТЕ УВАЖАВАЛ , НО ТИ ПРАЕИШ НЕКАКВИ ПОРЪЧКИ И ПРОСТО СТАВШ СМЕШНА ДОСАДНА И БАНАЛНА.ХОРАТА ПОЧВАТ. ДА. ТЕ ГЛЕДАТ С НАСМЕШКА И СЕ ЧУДАТ,ТОВС ЛИ БЕШЕ НАШАТА ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТКА.СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ И ДЕТО СР КАЗВА , АКО НЕ ИДВС ВЛАК------ПРЕМИНИ. НА. ГОДИНИ СИ И НЕ ТИ ОТИВС ТРПЪРВА ДА ПРАЕИШ КУРВЕНСКИ НОМЕРА ,ЗАЩОТО ХУБАВИТЕ КУРВИ СА ДОБРЕ НО НОМЕРАТА ИМ НЕ,НО У ЪЕБЕ И ВРЕМЕ Е П Р О Ш Л О....

че си отсъствал от часовете по български език. Очевидно е от "безупречния ти изказ", че ти липсва и възпитание. А и аргументите ти са въздух под налягане.

Много писане за една потпухнала от пиене леличка потомка на червените ватенки

чучело Йончева е психясало и мястото му е в лудницата.

И с това ли се изчерпват "аргументите" ти срещу истината, изнесена за оградата?!

Истината е само 1,а тя не може да се дели на две.има ли дупка в оградата,има.направена ли е лошо,да.откраднати ли са много пари за направата и,неоспорим факт.всички други думи са излишни,и не на място

"Монголоида" дава от спестяванията си за тролове. Крива, права в случая Йончева е права. Истината боли. Европа ще ревне, давали са и пари. Монголоида е пътник, "рекетера", както го наричат макетата, да се позамисли. Репертоарът му е на свършване.

а бе господин борисов защо ти трябва гранична полиция и полицай уволни ги всички и назначи само повтарям само ленчето хем ще спестиш малко пари от заплати хем тя ще ги хваща по 40 мигранти наведнъж на ден ех ленче много си способна

Гледам някои мислят със задните си части. Мен не ме интересува дали Йончева е полу рускиня или полу китайка. Важно е какво казва и има ли доказателства за това. А "полу-то" си го гледайте вие. Ако трябва да сме обективни, можем да се съгласим с това, че интензивните валежи са активизирали свлачища и поради това на някои места оградата е подкопана. С природата шега не бива и това можем да го разберем. Това ще се отстрани. Проблемите са други. 1.Оградата е едно редова и не е проблем да се преодолее със стълба. Това го казват мигранти, които са преминали така. 2.За района на Средец, се появи информация, че едва ли не половината град разполага с ключове за подвижните портали/врати/ в оградата. 3.Разследват се гранични полицаи, които играят комбина с трафикантите, като посочват местата от оградата, където няма видео наблюдение. НЕОБЯСНИМО Е, ЗАЩО НЕ СЕ ОЖЕСТОЧАТ САНКЦИИТЕ ЗА КАНАЛДЖИЙСТВО?!СЛОЖЕТЕ ИМ МНОГО ГОДИНИ ЗАТВОР И ЩЕ ИМ МИНАТ МЕРАЦИТЕ! ВСИЧКИ СЕ СЕЩАТ, ЧЕ ПОКРАЙ ТОЗИ БИЗНЕС СЕ ВЪРТЯТ МНОГО ПАРИ И НЕ Е ЯСНО, КОЛКО ВИСОКО СТИГАТ! Затова смятам, че заниманието на Йончева не е безопасно.

Йончева, срам ме е, че си българка!

Таваришката е полурускиня, тъй че се срамувай само наполовина. :)))

Казачок и срам ?

Затова,че изнася данни че границата не може спокойно да се преминава ли те е срам?!Трябва да те е срам от недобре свършената работа и неправомерно усвоени пари за загражденията, мискинин!! Продължавайте г-жо Йончева да събирате материали и ако не ви чуят у нас, и не вземат мерки,подайте сигнал в ЕК!

и мен ме е срам, че на ГЕРБ даже троловете им са тъпи. И те като мутрите мразят да четат.

Йончева,всички възражения към Меркел и ЕС. Те управляват територията на ЕС.

d4

според всички статистики и изказвания на Тиквун, мигрантския натиск по границата е равен на 0. само че са забравили да сложат няколко цифри пред нулата...

май е създала новата методика на преминаване. Даже вероятно е изчислила и приходите.

Нивото на "управленците" от герб и патриотарите прекрасно се доказва чрез речта на техните тролчета- кръчмарски език, еднотипни нарицателни като"мръсен комунист","а като се возеше на мотора на станишев","руска подлога" и т.н....начин на изразяване на махленски бабаити с два пръста чело.Как един не се намери да опровергае ФАКТИТЕ, не само да псува каруцарски?!Уви, това е нивото на индивидите, които поддържат най-наглото и цинично управление на България през последните 27 години.Дори Костов умееше да се държи по-прилично.Такаче,Народе,чакай да цъфнеш и вържеш!Хвала на такива "управленци"!Те себе си не забравят-виж само последното увеличение на заплатите на верните им подлоги и ги сравни с "мащабното" увеличение на пенсиите-и крадат и мърсуват на наш гръб!При такова управление скоро и България ще бъде обявена за "държавна тайна", та никой да не може да каже има ли я или вече се помина!

Комунист звучеше гордо до 40 конгрес на БКП. После с прехода към капитализъм с червено лице нещата се утекоха, да не даваме известните подробности. Вече имаме не само червена буржоазия, а и благородници на същата във всеки окръг. И няма край възхода на наследниците на БКП.

Мозаче, за кой съд ксерокопието е доказателство?

МозЪк, мозЪк, Данко! Доказателство за неграмотност!

Пак ли ти, бе, салаго? Поне към факти в снимки имай малко уважение. Нищо, че противоречат на локумите, дето ги разтяга вожда ти по де що има телевизия.

Преди нея има доста други . Не мислиш ли , че Йончева подгони корумпираните по върховете ? Защо си против това ?

продължавайте да ровите г-жо Йончева, но като депутат ще е хубаво след показаните пропуски, да ни покажете и как са отстранени. Аз искам да си вършите работата, а не само да се рънкате и да си изкарвате кирливите ризи и после от целия шум да няма файда! Искам де следите и да информирате как оправяте нещата, не само да сигнализирате нередностите!

Браво на Елена Йончева, ако направи партия и излезне от БСП бих гласувал за нея. БСП и ГЕРБ са един дол дренки мошеници..

На мен ми се издига все почвече и повече! А ти си герберастки трол, най-вероятно платен..

на мене от нея ми пада.

пада ти в дупето..

ЛЕНООО,КОГА ЩЕ ПУСНЕШ ФИЛМА КАК КОПАЕШ ПОД ОГРАДАТА?

Г-н Борисов, защо се правите, че не знаете кой организира незаконните канали? От години се генерират мръсни пари от бежанци, които отиват в касата на ГЕРБ.

Ленчее.., грабни пищаците и бегай ДА ПАЗИШ...

А тази тъпата какво иска да изградим граница с лазарно поразяване ли

Алооо, острия ! Защо си мисля че Йончева е много права , ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА ? Ти сляп ли си , или си тролче , няма ли корупция по върховете в България ?

Йончева докато Ергуган ги праща и китайската стена няма да ги спре ! Но това не смееш да питаш А ?

пита, което може да провери.. ти що не питаш двестате милиона в чии джоб са?

Йончева е изкОпала дупката собственоръчно с права лопата и кирка, за да има матриал за заснемане.

За час 500, на ден към 10 000, значи за година трябваше да свършат.

До 20020г, се предвиждат , около 60 млн. бежанци ,..... САМО от АФРИКА !

ПАРТИЙНО ОБВЪРЗАНА, НО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ХУЛИТЕ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАМ. РАЗКРИВА ДАЛАВЕРИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,КОИТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ С ПРОСТО ОКО, А НИЕ ПЛЮЕМ ПО НЕЯ.ЗАЩО БЕ, ХОРА?

А защо Йончева, като е ЛЯВА, не вземе отношение по въпроса за заплащането на труда в България, за условията на труд в България? Доказа, че добре може да рови. Нека тогава се порови по въпроса за беднотията в България. БКП/БСП ни учат, че капиталистите са лоши. Защо тогава, най-едрите капиталисти в България са съпартиици на Йончева? Или, ако капиталистите и управляващите са от партията на Йончева, са добри. Но ако не са, са лоши.

Ние нормалните граждани не плюем по нея. Плюят платените герберастки тролове. Не могат да понесат Суджук-гейт и Кум-гейт и са превели новия транш към троловете.

Аз не съм герберастки трол, но тази не мога да я понасям!

Ех Йончева, Йончева спомням си времето когато партията ти правеше огради да не могат хората да избягат от тук. Сега пак правим, но да не могат хора да влезнат тук. Ех времената се менят!

Ами какъв им е проблемът да ги направят като тогавашните, че да не се разпадат при първия дъжд. Оградата е предмет и има предназначение. Идеологията и нуждите на тези, които я правят и тези, които я прескачан не я интересуват.

а тиквата, обединителят на европа, крепи ту яловото бабе, ту на султана оная му работа. после англетата викат-вземете си обратно мангалите, а и франсета също.

Трябва да знаете, че тези "бежанци" и преминаването им е един огромен бизнес. Като се почне от депутати, полицаи, митничари, та чак до ромските махали, където преспиват орките.

Направете дупки и ги м...райте! Поставете предупредителни знаци-може и фалшиви! Ще се наложи да работят на принципа "тука има, тука нема" или да фърчат! Съгласен съм с Йончева, но дали те щяха да направят нещо различно? Вероятно ДА, ако Йончева денонощно патрулира по клюна.

Преди имаше една пчеличката Мая, дето дигаше шум за нищо в парламента тази изглежда е взела неговите функции

Оф милата, че те Турция ако реши да пусне бежанци насам и 5 огради няма да могат ги спрат. Тази добре знае, е на може 250 километра да няма някъде дупка или изкопана от някой дупка. Пак започват да си играят със страховете на хората и с бежанската тема!!

Да бяха го казали, че няма да ги спира, като усвояваха 200та милиона евро. Малко тъпо става така, след като са ги прибрали.

Факт е че влизат само млади мъже бойци по 10-20 в група, които са с ножове и са обучени да се бият и да бягат през нощта. Не всеки може да убие ром трафикант с нож, както те са го правили. Няма никакво значение от политиците т.к. те вече ни предадоха. Европа е много красива и загубена за нас вече безвъзвратно...

Ами като минават отивай и опази границата ма тъпа пача

а тиквата кво прави докато му смучеш макарите?

Значи ли това че Йончева обвинява република Турция че целенасочено изпраща там " бежанци " и ги толерира да минават през дупката ? Защото за да са там някой ги е допуснал да са там !

Леначка хватит пиздит

ИСТИНАТА НЕ МАЖЕ ДА БЪДЕ СКРИТА.ТЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЛЪСВА.Е, СЕГА КОЙ Е ЛЪЖЕЦ? ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИЛИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. НАГЛЕДЦИТЕ ОБАЧЕ НЯМАТ СРАМ.ДО ТАМ СТИГНАХА,ЧЕ СЕ РАЗПОРЕДИХА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ГРАНИЦАТА ДА БЪДЕ ЗАСЕКРЕТЕНА. ДЕМОКРАТИ , НЯМА ЩО. ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН.КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.МУТРИ НАХАЛНИ, НАРЦИСИ, ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ

Озапти са малко ма ко си са фирнала из байрити за тебека дом нема ли манджа да сготвиш да са изпереш да са вчешиш.

Питам к`во търси Йочева по шумата, за да не питам к`в го търси.

Какъвто и да е. Само да я настърже и да миряса, че от злоба ще получи някой инфаркт.

Отивай бързо да ги спираш!

БРАВО НА ЙОНЧЕВА! БРАВО НА КУРАЖА И! И МАКАР,ЧЕ ИДИОТИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ ТЯ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЯХ.ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО, НА КОИТО ВЯРВАМ

Съсела я усети че е хапче и бега чак у Брюксел

Браво! Това е като Давид и Голиат, една журналистка успя да стресне мутри, затрили десетки хора и бизнеси до толква, че да я спрат с министерско постановление скриващо обекта на корупция, като секретен. Все пак надеждата умира последна, заради хора като Елена Йончева!

Мутрите не се стрескат от журналисти. Стрескат се от господин Калашников и господин Стечкин. Може и гранатомети. Всичката мутренска кочина подлежи на унищожение. Време е.

И защо? Ако се държим като тях, значи сме като тях, а и това е техен терен, едва ли някой си мисли, че с това дето са откраднали, ще се дадат без бой. И то точно такъв бой би ги зарадвал много. Сигурен съм, че хора на Цветанов имат добри арсенали, както частното им ФБР, дето ни следеше всички. Глупавия човек не само винаги губи, той в много случаи до края не разбира какво е играл всъщност. А тия мутри са толква глупави, че ще е страшна загуба някой да не ги играе.

Къде е Еврейския съюз? Нали сме му границата! Дреме му, братята им семити могат да преминават свободно. Негрите са през Средиземно море. А актуалното "управление" на страната не става за нищо, освен да изпълнява разпореждания от САЩ и Еврейския съюз, т.е. еврейски разпореждания.

Какво драскате ? Въпросът е :Права ли е Йончева , или не е права , а не от коя партия е ? Факт е , че има ограда , но няма файда , бежанците си минават със съдействието на политици, управници , каналджии , полицаи ,....И ВСИЧКИ СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ ПО ВЕРИГАТА . ТОВА ЛИ Е ЕС ?

Кадри на БСП осигуряват цялото това преминаване.

Абе, права е, бе, как да не е права! За 700 хиляди хонорар няма как да не е права ;))

Сички помним га са чекнеше на маторя на Съсела и паднахте у една канавка и на гърба ти пишеше че ако паднеш тогаз съсела ши му са видят клепналити уши

Единственото по-тъпо от тоя коментар са двата лайка за него. Кви ли хора ги слагат и го четат това? Ужасно ме е срам, но ще минете и вие като есенен вирус.

Сега лудото Ленче остава да изнесе поименен списък на всичките и съпартиици, които участват в далаверата. Защото всичкото това го организират кадрите на БСП и обвиняват управляващите, че не са ги хванали. Но как да ги хванат, като БСП има десетилетен партизански опит.

Слабо, пич! Много слабо! Учете и четете повече, не го слушайте Бойко. И той е чел, ама няма да ви каже за да не се появи някой по-умен от него или Цецо. ;)