Убийците на 13-годишната Александра искат по-ниски присъди

Убийците на 13-годишната Александра от Провадия - Красимир Тодоров и приятелката му Ивалена, обжалваха 20-годишните си присъди пред апелативните магистрати.

Обратно в новината

Коментари - Убийците на 13-годишната Александра искат по-ниски присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РОДИТЕЛИТЕ НА УБИТОТО ДЕТЕ ДА СА СИЛНИ И ДА ГИ ГОНЯТ ДО ДУПКА!!! НИКОЕ ДЕТЕНЦЕ НА 13 г. НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ УБИТО!!!

Тези двамцата трябваше отдавна да са ги окачили на някое дърво да съхнат.

дошло е време да се върне смъртното наказание, за такива изроди само смърт

да ми дадат по един час с тия убийци па после ги пущайте ако искате...

Мога да заявя с гордост, че нямам нищо общо, нито расово нито етнически, с индивидите, които са решили, че 20 год е подобаващо наказание за подобно зверско убийство. Срам и позор за човешката раса.

В престъпна държава е напълно възможно да дадат 20 год за такова зверско убийство на младо момиче. Що за изверги и уруди са правили тези закони. Лека пръст на момичето и кураж на родителите, които след тази трагична загуба на детето им, са жертви на гавра от държавата.

Единият иска справедливост ама не ще получената присъда,а другият директно настоява за по малко време.Имало многобройни смекчаващи вината обстоятелства като ?трудно детство? и мястото на заровените накити,тия две неща не са въобще смекчаващи вината обстоятелства,нито пък са многобройни. Я магистратите директно да наложат доживотна без право на обжалване и да приключат въпроса.

Искали били справедливост! Ще е справедливо да ги изнасилят и удушат. Малко са им 20 години.

на тези спокойно можете да кажете: искаш АМА НЯМА!

Още утре да ги пуснат! А после таткото на жертвата и родата и си знаят работата!

...и след като си свършат работата - таткото на жертвата и родата - доживотни присъди без право на обжалване!

Това ни връща в средновековието. За какво има държава, иституции? Ми да разтуряме всичко и кой както може, а?

аз съм за доживотна присъда.Без право на замяна.Инъче пак ще посегнат.

Убили са дете, вместо доживотна са получили по 20 години и вместо да бият чело в асфалта и да благодарят, те наглеят и искат още по-ниско да минат! Ми то и аз искам 90 минути устойчива ерекция тогава! Ало, съдиите...

ЗА такива изроди най-справедливо е смъртна присъда , ако няма желаещи аз се наемам да я изпълня! Тъй като сме толерантни остава варианта доживотен но при тях трябва всеки ден да има бой и изьнасилване от другите съкафезници докато сами не си сложат въжетата!!!

тежко детство! Да дойда да ви изколя всичките, а? Нещастници скапани... Такива изроди, които не се спират пред нищо за да убият, изобщо не трябва да циркулират в социалната система!

ами най справедливо е да им пуснат тока! Момичето си е отишло, а те наглеят! а да видим колко е сляпа Темида в този случай!

Жалко за погубеното дете! Аз бих им намалил присъдите с десет сеунди така щи спазим искането им за намаляване престоя им в пандиза.

Вие съдии ще сте съучатници убиици и изнасилвачи , ако намалите присъдата на тези изверги. Няма намаляващи вината обстоятелства, действали са преднамерено, целенасочено, с ясни користни цели, с план. В мъки и страх да свършат дните им

Колко струва човешкия живот днес? Много организации защитават правата на кучетата и др. животни и обратно: много организации и антибългарски комитети и западни посолства защитават престъпници, убийци и изнасилвачи, обявявайки ги за "човек на годината", най-симпатичния убиец и т.н. Това е толерастията и демонокрастията, която ни налагат от Запад.

дкми

Тия двамката искам лично аз да ги застрелям! Изобщо няма да ми мингне окото, и няма да изпитвам никакви угризения.

По едно бренеке и да лягат да спят.

"мотивира това с многобройните отегчаващи вината"!!За първи път чувам за отеГчена вина.

Това е израз от наказателното право, знам, че звучи глупаво, но е правилен

По- ниски присъди,ли? Доживотен с тежък режим,без право на помилване и обжалване!!!!!!!!!

По-ниска присъда искате? Примерно да ви скъсим с една глава как е? Достатъчно ниско ли ще е?

За такова жестоко престъпление - само доживотна, и то единствено поради отмяната на смъртното наказание! Съществуват всички отежняващи обстоятелства, а това, че тя не била преди осъждана на нейните години говори само, че не са я хванали заедно с нейния "приятел"-изрод, не че е била много добричка и умничка ... Боже, какви изроди без човешки качества ходят между нас, Боже! ... За един пръстен да затрият отгледано дете, боклуците долни!

"настояха за наличието на многобройни смекчаващи вината обстоятелства" - ко, ко речи? Направо на бесилото!!! Долни изчадия погрешно наричани хора.

Докога ще позволяват опцията съкратен процес??? Особено пък в случаите, когато престъплението е извършено с жестокост. И 20 г е малко...да на по 40 г като станат ще излезат в обществото и да не си мислите, че ще стават за нещо...но детето от гроба няма да стане.

Присъдата трябва да се овиличи поне двойно, иначе след 5 години ще ги пуснат. убийците заслужава смърт а не няколко години на държавна издръжка.

Ооо,Боже Господи!!!! Понякога е невъзможно да резбере човек какво сте написали-нека някой ми каже,какво зачи "ОвИличи"?,може би УвЕличи????

И тези присъди са им малко...на такива изверги - най-тежкото наказание...трудно детство...дрън,дрън...и затова може да си прави каквото си иска ??? жалки твари - защо не се върне смъртното наказание...

ПЪРВО:Как може да има съкратена процедура при толкова тежко престъпление?! Нали след убийството на Радостина от Варна имаше протести и се приеха промени, че отпада съкратената процедура при убийство?! ВТОРО: След като вече е намалена веднъж присъдата, тези боклуци не са ли много нагли да искат по-малка? Я им върнете доживотните! В тази държава без да играе сопата няма да стане!

Къс по къс да ги режат е малко

БЕЗ ПРАВО НА ОБСЪЖДАНЕ! Защото ще излязат на около 30 и ще стане СТРАШНООООО

КАТЕГОРИЧНО! ТЕЗИ УРОДИ ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! АКО ИЗЛЯЗАТ НА 30 г. ЩЕ БЪДЕ СТРАШНО....ЗАКОРАВЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ -УБИЙЦИ....И ТО НА ДЕТЕ!!! КАК НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ПОТЪРСИ РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ,ЗАЩО СЕ КРИЯТ !?! КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ.....? ЗАЩО НЕ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ НА ХОРАТА,КОИТО СЪЗДАВАТ УБИЙЦИ....??? ЗАЩОТО ТЕ (убийците) СЪЩО СА ДЕЦА! КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ТАМ......? :)