100-годишно дърво рухна върху хотел в Хисаря

Изгнило 100-годишно дърво се разцепи на две и рухна тази нощ върху сградата на хотел в Хисаря. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - 100-годишно дърво рухна върху хотел в Хисаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е диверсия на мужиците, заради лечението на укрите във военния санаториум!

Ко ша кажат зелените говеда?

... на тва се вика... да гризнеш дръвцето...

В краен случай е виновна ДС.

КОЙ Е ХОТЕЛА ,БРЕ

Едно от най-популярните ни места за настаняване в Хисаря. C Comfort Hotel & Wellness е разположен на централно място в Хисаря, между парка и добре запазените римски руини. Предлага голям закрит басейн, сауна, фитнес зала, хидромасажна вана, парна баня и зона за релаксация. Всички тези съоръжения са на разположение на гостите безплатно. Всяка от елегантните стаи включва телевизор с плосък екран. Повечето помещения за настаняване в C Comfort Hotel & Wellness имат балкон с изглед към парка или римската стена. Всички стаи са с модерен декор в светли цветове и самостоятелна баня с вана. Те включват също климатик, минибар и зона за сядане. Опитайте богата селекция от вина в модерния лоби бар, където всяка сутрин се сервира закуска. Можете да се храните в някой от различните ресторанти, разположени на кратко разстояние пеша. Предлагат се масажи и велосипеди под наем. Точно до хотела минава колоездачна пътека. Безплатен Wi-Fi и безплатен частен паркинг са осигурени в C Comfort Hotel & Wellness. Местната атракция Римска баня е на 3 минути пеша. Уникалният парк Момина сълза с няколко минерални извора с различна температура Ви очаква само на 150 метра. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Хисаря! В сравнение с други места за настаняване в този район, гостите са доволни от това местоположение. Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9.5 за пътуване за двама. Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Хисаря! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града. Ние говорим на вашия език! C Comfort Hotel & Wellness посреща гости на link от 8 март 2013 г.. Най-популярните удобства Басейн Безплатен паркинг Безплатен WiFi добър фитнес център Семейни стаи Стаи/Услуги за хора с двигателни увреждания Бар Добро място за двойки - те дават оценка 9.0 на удобствата за престой за двама човека.

Провериха ли дали няма някое съкровище отдолу? Или вече пътува към границата за експорт... :)

БГ администрацията работи бавно, мнооого бавно.

Хотелът е Си Комфорт и го препоръчвам, ако отсядате в Хисаря!

Вече може, няма опасност....:)

Пред нашия блок също имаше едно изсъхнало дърво. Точно над детската площадка. Изпратих писмо по електронната поща до общината. Няма да ходя да си губя времето, да им ходя на крака ! Със снимка на дървото го изпратих. Е-адресите ги има в мрежата - отдел "Екология" или не знам си какво беше, лесно се намира. До инспектора и до началника на отдела го изпратих. Не отговориха и много се бавиха. Но след 3 месеца дойде фирма и го отрязаха. Трябва да се сигнализира ! И не един път !

Това дърво не е и на 20 години!

Улиците на София са пълни с такива дървета, които са даже и връстници на турците, но Фандъфкова нехае. Само в Лозенец те са хиляди, корените им повдигат плочите на тротуарите, а хората не могат да се разминат, дебели са над метър.

Зелените лепят бележки по дърветата да не се режат. Може би трябва да им се вмени поддръжка на всички дървета, някакъв бюджет и при евентуален проблем ги съдим яко и лежат в затвора.

Осъдете местната администтрация...да възсанови щетие по хотела...добре,че няма пострадали...не е единствен случай на безхаберие от местните администрации...те не са там да работят...ден да мине,друг да дойде...