Олимпийска гимнастичка: Лекарят на тима ме изнасилва 7 г.

Олимпийската шампионка с отбора по гимнастика на САЩ от игрите в Лондон през 2012 г. - Маккeйла Мароуни, разкри, че е била изнасилвана от лекаря на тима.

Обратно в новината

Коментари - Олимпийска гимнастичка: Лекарят на тима ме изнасилва 7 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И стиха сте се хващали за думата ИЗНАСИЛВАНЕ. Терминът е SEXUAL ABUSE - което включва всички форми на сексуална злоупотреба, включително сексуално преследване, мръсни намеци, обиди, блудство, развращаване, малтретиране, изнасилване, обезчестяване, подлъгване и измамване. Терминът сексуално насилие обхваща и всяко поведение на възрастен или подрастващ към дете, за да го стимулира сексуално. Използването на дете или други лица, които са по-млади от възрастта за съгласие за сексуално стимулиране, се нарича сексуална злоупотреба с деца или изнасилване. С ТОВА ТЕМАТА Е ИЗЧЕРПАНА, ПРЕДПОЛАГАМ.

Съвсем не е изчерпана. Хайде сега да ни обясниш по какво словосъчетанието, което не може да преведеш на български се различава от изнасилване? И всяка една от формите му как се различава от изнасилването. И главно, кажи как е в България, или нито в САЩ знаеш, нито тук?

Защото "изнасилване" на български обозначава крайната насилствена сексуална форма от подивял нерез. Затова на всички ви звучи неубедително и настоявате, че не е буквално изнасилена, с писъци, бой и дърпане. А както и да се е случило, дори само да я е опипал - все е сексуална злоупотреба и подробностите са ти ги спестили.

Изчезнала за три дни жена се прибира и казва на мъжа си: Докато се прибирах от работа ме пресрещнаха, отвлякоха и изнасилваха цяла седмица. Той казва: Ама теб те нямаше само три дни? Тя отговаря: Да, затова идвам да те предупредя и излизам.

Виждаш ли сега как всички се подиграват на изнасилените, та даже вицове написани има за тях. Все пак еб.ният си е еб.н. Затова не 7, а и по 70 години мълчи. Докато мълчи е изнасилена от един, а като го каже - вече е наеб.на от ВСИЧКИ. А тези, които се оплакват сега набират кураж заради другите, които са се осмелили.

Ами то фамилията Насър произхожда от арабския свят,изглежда е дете на мигранти.Още веднъж се доказва колко прави са японците,където е забранено на японската държава (както и на частните фирми в Япония) да назначават на работа мюсюлмани,нито да сключват договори с мюсюлмани...!

Вчера народното събрание е приело закон, според който изнасилвачите ще бъдат кастрирани, за да си отдъхне народът от изроди!!!!

А глупаците ще бъдат ли обезглавявани?

немога да разбера ..маж като влезе в женска баня всите жени се разпискават и бегат а обратното жена ако влезе в мажка баня никои не бега какво става?

Дионео, герой на Джовани Бокачо, описва как монахът Рустико научил 14-годишната Алибек да служи на Бога, като позволява на Рустико да вкарва своя дявол в нейния пъкъл. На нея толкова й харесала службата на Бога, че от усърдие скоро докарала дявола до пълна изнемога. И т. н. Уважаемият лекар на тима на САЩ е подходил по-съвременно и професионално - "лекувал" е гимнастичката. Седем години! Голяма мъка е било ...

Изнасилил я е няколко пъти, не всеки ден. Посягал й е около веднъж годишно, когато й дойде реда, нали ги е "лекувал" на ротационен принцип. И тя всеки път си е мислела, че е случайно и за последно.

Името и мутрата на "доктора" е арабско!

То май стана МОДА. Има Още Руснак и Украинка. -------------- Интерсено - американката позира с разни интересни "Селфита", Украинката е в САЩ и "чудно" защо сега се сеща.

От нейния коментар излиза, че е лекувана 7 години. На кого да вярваме? Хайде уточнете се най-после, де!!!

Все пак това е САЩ - няма до остане както ако беше в Б-я.

А нас гебероурунгелите колко години вече ни изнасилват?

Те ти го казаха, да си избягал и да си се оплакал бе, иначе не се брои :)

Тази, като онзи дето го съдели, че убил тъща си с 45 удара с нож. А той за оправдание казал, че тъкмо си режел кашкавал, и тъща му позвънила, той отворил вратата и тя се спънала и се нанизала сама на ножа. И така 45 пъти!

Не знам за какво е тая грандиозна полемика дали е търпяла изнасилването с удоволствие или не, след като на първо място е престъпление възрастен човек, хеле пък специализирано медицинско лице да блудства и да извършва сексуални действия с 13 годишно, при това поверено нему лице. И отпадат въпросителните дали детето лъже и дали е сънувало, щом има повдигнати още цели 22 обвинения.

Не отпадат съмненията, тъй като за всяко обвинение трябва да бъде доказано самостоятелно. Възможно е точно заради предишните обвинения тя сега да лъже по-смело. Та нищо не пречи 22 обвинения да са лъжливи, като сговор, който сега се осъществява по-лесно чрез интернет. Ето например момичето не казва нищо освен "лекувал", и в кавички и без не е равносилно на "изнасилил".

По очите на момичето ясно личи, че има душевна травма, може и да е изперкало. Освен това гледай втория клип как трепери и говори заеквайки и давейки се в плач. Но да е луда и да си фантазира е много малко вероятно, това ще се установи скоро, не се притеснявай.

Такива престъпления е имало винаги и навсякъде. И затова жените ни са достатъчно еманципирани и силни да се изправят открито срещу насилниците. Обаче тези писания напоследък ми намирисват на реклама на едно друго общество, където жената може да излиза само с мъж роднина и добре зачохлена!? Пък за спорт и изкуство-забрави.

Гледах клипове на тази здрава като цирков кон гимнастичка и не мога да се начудя , как така не е могла физически да се противопостави на хилавия доктор насилник ?! Иначе определено педофила е за затвора !

Нека те питам, ако близък на твоето семейство приятел използва, че малката ти дъщеричка му има доверие - я сложи на коленете си да я клати на конче и започне да й гъделичка клиторчето - ЩЕ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СЕ ВОДИ ИЗНАСИЛВАНЕ ИЛИ БЛУДСТВО, ДАЛИ Е ЯК КОН ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ И ДАЛИ СЕ ДЪРПА, ИЛИ НЕ!

Гимнастичките са 45-48 кила с мокри дрехи.

Не мога да повярвам! Как може човек да се остави толкова дълго време да бъде насилван???Не била отвлечена,имало е хора около нея....

Жена я няма 5 дена.Прибира се запъхтяна и разчорлена. -Скъпи, да знаеш като ме хванаха едни младежи-секс,секс изнасилване, петнайсе дена. -Ама чакай бе, теб те нямаше само 5 дена -Аааа, аз само дойдох да се обадя. Че и това от снимката-гледаш го едно такова уж скромничко а си траяла 7 години и накрая се обадило и сигурно още продължава.А това, че доктора св е мъчил , за до го подготви за шпагат не се брои.

Момински мечти.

Не разбирам от хорските болести, ама, не ли доктора знзе най добре, от какво се нуждае тялото на пациента? Не би било професионално да го лиши от лечение. А в Деккамерон, направо ги мамеха, горките дамички...

изнасилвачите и заразяват жертвите си с болести, например с ракови вируси

Едно е ясно, насилие не е имало - не и многократно. Подбно нещо няма как да се запази в тайна. Или става въпрос за доста по-широк кръг от виновни, или за не особено коректно обвинение. Съвсем друг въпрос е, че дори девойката сама да го е канила в леглото си, поради възрастта й, а и заради длъжността му, той е трябвало да НЕ пипа.

Не е трябвало да пипа. А пипал ли е? О, знам -така пише. Е, щом пише, значи имам сестра. Кога ще видя вкаран в затвора източник на подвеждаща, невярна новина, необвързана с никакви доказателства, почиваща на подбрани извадки от ЕЖК? Или, свободата на словото има за цел, прикриване на реалността, чрез подмяната й с лъжа?

Не знам аз, но изглежда процедурите му са били резултатни. А и тази дама тогава не се е оплаквала. Докато медалите са капели, всичко е било в ред...

Дори и да е измислица на непоправима нимфоманка, сега е моментът да спечели медийна популярност. Не е за изпускане...

ЗАПАДНАЛИЯ НАРКОМАН и тия са се забавлявали.

Ужасно преживяване! Тревожното е в мисленето на коментиралите темата. Прави ми впечатление доста грубото и вулгарно изказване на индивиди от мъжки пол, но не на мъже, обаче! Колкото и да се говори за секса като удоволствие, си представете да сте принудени да го правите с човек, който не ви привлича сексуално! Ако това беше дъщеря ви, сестра ви и пр., какви чувства щяха да владеят душата ви! Много близо до ума е, приказката, че "на чужд гръб, сто тояги са малко" Елементарно!

papion

Айде стига, той че може да е виновен нека го докажат, но тя защо чак сега казва? Ако се беше обадила веднага можеше да прекрати действията на доктора спрямо следващите му жертви.

много ми ,,прилича,, на една друга новина от там...??? ,,..за една дето като започнала да ражда ,,тогава,, разбрала че е ,,бременна,,...,,!!!

стига бе човек - какво става с тая демокрация какво става с тея ценности - извинете че неусетно политизирам темата ама такива насилия към човешко същество уж имаше основно при диктаторските режими които отдавна разклатихме бомбардирахме и подменихме ...просто не разбирам как такова нещо се случва в Америка при това с популярни и успели личности които редовно имат допуск до медии и присъстват на събития и мероприятия чувани са изслушвани и уважавани в обществото им то не бяха актриси икони на холивуд то не са гимнастички - не ме разбирайте погрешно фен съм на САЩ на Франк Синатра Елвис Пресли и на демокрацията ама почвам да се чудя в какво блато се превръща всичкото туй и защо само сочат с пръст че лошото се случва на изток и пускат бомбите да го премахнат!

защо си търпяла 7 години.7 години и да търпи изтасилване,това е шизофренно

Изнасилването става веднъж, но 7 години не е изнасилване а взаимно удоволствие

Това е еврейо-гейката ценностна система на ФАЩ,която Драгалевският Ман Ген, чифутина и на поп Тодор крадливата унука захласнато ни възхваляват!

Тия комунистически Щати най-после започнаха да си признават за някои забранени за медиите извращения. "За да не се злепоставя държавата" - доста комунистическо звучи. Кога ще си признаят за изнасилванията в американската армия и че всичко се покрива и прикрива отгоре. Имаше едно предаване на тази тема, което бързо бе свалено и журналистката престана да се появява.

Прилага се автоцензура, щото от цензурата боли. Но когато е за медиен ефект, всяка зашеметяваща фантастика е допустима.

На фона на този фурор и лавината от съобщения за сексуално малтретиране, изнасилвания и прочие, започна да ме хваща страх жена ми дане не ме обвини че съм я изнасилвал 20 (вече) години ! Ще взема да и купя норкова шуба за зимата за която ми натяква 20 години !

Може и да ми се размине !

Бъди силен, с теб сме.

Отговаряйки на вас(с малка буква) ще се опитам да отговоря на смисления коментар на 032. Както той или тя е отбелязал(а) живота на този човек е свършил. Най-вероятно е имал склонност към това. Има си адвокати, те ще направят всичко възможно за него. Явно неприятните истини, които съм засегнал не са били по вкуса ви, но наистина се чудя на модератора, по каква причина цензурира мой коментар, в който нито съм обидил някого, нито съм използвал цинизми. А от ваша страна директно към моята персона има черно на бяло написано "болно и ненормално човече". Просто ми е ... странно. Слава Богу, не така лекувам децата си, и ако някой реши да го прави с моите деца е твърде вероятно да се раздели с мъжкото си достойнство, в най-добрия случай. Моля се на Бог, да не се стига до там. И бих направил всичко възможно децата ми да се развиват в насока, която им доставя удоволствие(с изключение на дрога, престъпност и т.н.). И няма да желая на всяка цена да стане на моето. Аз съм инженер човек, ако искат да са музиканти, танцьори, певци, художници - няма да ги спра и в никакъв случай няма да им налагам моите стереотипи. И родителите ми не са го правили! Но явно много родители го ПРАВЯТ! И децата влизат в мелачката на ... в случая America First. Надявам се, че съм бил разбран правилно. Следващият път, когато решите да обиждате някого, пребройте първо до десет и тогава стреляйте ...

Бих желал да попитам модератора чие име съм накърнил, и какви точно цинизми и обиди съм използвал в предния си пост? Ако е жена и се е почувствала погнусена, разбирам. Но и тя трябва да разбере, че преди всичко спортът е пари и моралът и честната игра при него отдавна са минало. Олимпиадата, в гръцкия смисъл на думата отдавна е загробена в пепелта на Спарта. Фактът, че след Мюнхен 1972 олимпиадата си продължи, фактът, че в наши дни военните действия продължават независимо, че се провежда олимпиада говори за комерсиалността на въпроса. Та питам аз ... къде сбърках в коментара? Кого нараних? Не разбирате ли, че момичето е било жертва на амбицията на родителите си, защото освен сексуален е било подложено и на психически тормоз? А докторът е бил само изпълнител, който след като е свършил работата си е бил захвърлен? Защото за родители-наставници-спонсори-политици всичко това е престиж и America First, но това, тогава дете е белязано до живот. Абсолютно същото като риалитата за малки певци. И много други. Имаше едно момиче, на което IADA прикриха, че използва лекарства, даващи и предимство пред останалите, защото уж била "хиперактивно дете". Целия китайски отбор по бадминтон бяха асматици и много други случаи. Съжалявам, господин, но по вероятно госпожо/ице админ, но не сте прав/a. Може предния коментар да ви се стори гротесктен, изкривен и подхождащ на умствено неуравновесен човек, но за съжаление това е действителността. Живеем в общество, в което целта оправдава средствата но ... каква е целта в действителност?!? Това е въпросът! А средствата ... кучета ги яли! Замислете се!

докторът е бил безспорен авторитет, а на такива се вярва повече отколкото на някаква си "лигла". спомнете си за насилническото, педо-филско отношение на папската църква към децата. защо и онези деца са мълчали толкова време? нима те са се страхували да не изгубят славата си? много от психопатите си избират точно такива професии, за да са незабележимо по-близо до жертвите си и да ги контролират и психически... защо ли гимнастичките не са имали лекарка

не е бил той нямаше да бъдеш олимпийска гимнастичка.....а и щом 7 години си му давала не ти е било зле.

И какво и е пречело да ги каже тези неща още навремето?

типично по американски

Ще се радвам да чуя за мъже, жертви на сексуални мераци от страна на жени със силни властови позиции, защото има и такива.

И дори има мъже - жертви на мъже.

Тези, които питат защо не си е признала веднага - сигурно сте забравили какви сте били в детството си. Нямате ли спомен от усещането какво е да умираш от срам и страх! Да разкаже какво се е случило е било равносилно за детето да си събуе гащите пред всички.

Изнасилване я се докаже - я не! На изнасилвачът ще му се размине, а тя цял живот ще бъде белязана от етикета "изнасилена" или "долна к*ва и лъжкиня".

Треньорите на мъжките футболни отбори са зле значи....

Ха-ха, ето откъде оня тъп декан от НСА се е вдъхновил...

Смешна история. Когато 7 години редовно я е "лекувал" ако и е било зле най-малкото е можела да се обърне към родителите си.

Абе, тоя доктор може и да си е бил изнасилвач, ама тази мома, като не й е било приятно ,защо е мълчала толкова години......Какво се е сетила чак сега , сещам се за поговорката: лани баба пръднала , сега й замерисало!!!!!!

Тоя си е от*бал за толкова години, ама сега ще плаща до живот за кефа си още толкова години. Пък американските затвори каквито са...

Ще лекуват доктора негрите в затвора. Но е съмнително всичко да не е момински мечти или някои да не са завидяли на доктора.

Има 22 обвинения. Как смяташ?

По олимпийски.

Ееее, гати кефа! Седем години с широко разтворени крака.

Днешните чекиджии свършиха и един по един се изнизаха като насрани. Сега идва ред на нощните. Само гледайте...