Нинова: Веднага оставки на Валери Симеонов и Валентин Радев

Искаме незабавно оставката на вицепремиера Валери Симеонов и на вътрешния министър Валентин Радев, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от трибуната на НС.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Веднага оставки на Валери Симеонов и Валентин Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОПГ ГЕРБ този път го закъса здравата.

Валери Симеонов трябва да бъде въдворен в психиатрия и обектът да бъде обявен за стратегически важен за националната сигурност.

За да докажат че оградата не струва това не е достатъчно -нека издадат и профил къде пороите са я повредири и кратки ръководства на арабски,пущунски и хинди как може лесно да се преминава, пък може и партийна група по транспортиране през страната само и само да натрият носа на Симеонов Това е граница бе,ти къде си расла,къде си пасла Да престанеш да даваш заповеди, чу ли!До седмица може да ти свалят пагоните твоите другари

Граница, ха-ха-ха! Смешник! Граница беше някога, сега е касичка за пари на Валерко...

веднага ли оставките бе Нинова. Ей командир си ти,но командвай в къщи

До плюещите по Нинова: Вие искате сред черни ислямски мигранти ли да растат децата ви?? Кой ви плаща и защо обричате българските деца на гибел? С тия пари свещи да си купите

Борисов да хвърля незабавно оставката на цялото правителство, за да може безпроблемно да водим председателството на ЕС! Появи ли се този филм в Европа- жална ни майка!

Квичат троловете на умряло, не им харесва тези две жени да имат повече топки от цялата им шайка на куп...

Като казваш нещо за топки предторагам че имаш пред вид лимките дето им тропат в главата Яко им тропат- и на трите лелки

Бойка е тази жена! Бойка е дори повече от неизменния Бойко. Мъжко момиче е тя, точно както пък Бойко е по женски неизменен със сплетни, недомлъвки, отмятания от "обещано" и "казано-сторено"... Ама защо ми е тревожно? Защо не се съберат, целунат, та ние да пляснам с ръце едно сватбено хорце? Няма да стане! Не защото не го искат, а защото са ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. Привличат се само противоположностите. Тези двамата са си ЕДНАКВИ. Да не говорим, че са кръвни роднини, от съребрена та до най- пряка линия, произлизат от една и съща майка с девиз на европорейски език , а именно: L'etat, c'est moi.

пяна пяна и излиза от устата....бая време власт не са видели! Ха дано и никога не видят повече!

Дообре КУРнелия, щом казваш...веднага.

Г-жа Лъжа и нейната всеотдайна подкрепителка трябва незабавно да се преместят 4 километра по- на-изток. Тея двете нямат работа в Парламента. Клинични случаи.

Само дето всяка нейна ''лъжа'' се оказва самата истина ама тогава властващите и подлогите им мълчат и се крият като истински мишки по дупките си..

По-тъпа, най-Тъпа , Г-жа Лъжа

Веднага оставка на вицепремиера, 2-3 министри и Бойко сам да си подаде оставката. Само така можем да дойдем на власт и да командваме със замах. Решетников ще помага, ако трябва и др. Путин ще бъде ангажиран , но ние трябва да дойдем на власт и да вкараме държавата в правия път - този , който ни води към светлото бъдеще.

Нов ден, нов цирк от позьорката Курнелия! И все патриотите им пречат, с които ужким щяха да влизат в коалиция веднъж. След като активното им мероприятие по отстраняването на Тони Тодоров беше успешно, сега соросоидите са още по надъхани и искат да се докопат и до всеки друг на тяхната мишена, ама най си ги обичат патриотите, че са слабото място на Сорос! Така им се пада и на ГЕРБ след като не защитиха Тони Тодоров и показаха на соросоидите че техните истерии и манипулации могат да успеят! Нека да ги мачкат сега!

Настоявам "Г-жа Лъжа", манипулаторката чрез лъжи Г-жа Елена Йончева и останалите от бандата на лъжците незабавно да напуснат парламента и на тяно местко да дойдат честните и почтени членове на БСП. Кур. Нинова унищоже БСП, с алчноста си за власт. Агент на руското разузнаване ( кой агент си го признава), първа сред сините при Костов и сега първа сред червените. Това политик ли е, или политическа пачавра? Такива непочтени хора на времето са ги убивали. Никой не ги уважава. Тяхното место е в затвора или лудницата.

Кон бе, кон!

Оставки на Куков Ден.

Другарко Нинова, правителство дори и да присвоява нещо ,все пак и правят нещо.При ваше управление/на БСП и сие/ само присвоявахте.Защо сега само лаете?

Ей ама ви е бръкнала тая Корнелия в ГЕРБерските задници :) Вече я чакам да почне и да ръкопляска :)

След това хубаво да си оближе пръстите.

Ти му викаш, че някой си наврял ръката в задника му, пък то - да си оближела пръстите...

към лицето от фотото - абе сложи си едно костюмче, измии си лицето като даваш интерюта, а не като че ли ще ходиш на Околовръсното. Та въпросът ми е - кой плаща за обучението на синът ти за най-скъпия колеж - Бъркли. Ако ти- ясно приватизаторке, но ако са американците, които имат обичая за дават огромни стипендии на гениалните си учащи, а Рафаелчо е безспорно гениален, това не е ли конфликт на интереси и не се ли задължаваш към Щатите, още повече, че евентуа-а-ално може да станеш и премиер ха-ха.

Б анда С ъветски П роститутки

Пак е доста бедно откъм аргументи, но ви подхожда. Едва ли нещо по оригинално ще се роди в главата на цветановче, все пак вие сте хора, които вярват, че апартаментите ги носят тъщите, както децата щъркелите. :)))

Тия ако са на свободния пазар ше умрът от глад

когато една жена почне да си боядисва косата въглен черна, да се гримира с фондьотен като курва, да носи шарени дрехи като циганка - не е с всичкия си.

Остава да си сложи грим - Фон дьо тен и съвсем ще изгежда като представител на циганския си електорат ! За полкова много години как никой не разра че тези боклуци са само гримирани тикви !

другари от соцкома, даите да ги махнем тези 2 кокошки иначе изчезваме като партя. а краи тях и еленко санитаржята

Няма какво да ги махаме, ние сме си доволни и си ги обичаме и двете. По-лошото е, че ако ги нямаше, мутрите ни махаха като държава и българите като нация. Обединените патриоти откраднаха парите за ограда на българската земя и за издръжка на граничните полицаи. Няма такива патриоти и такава държава.

Дебели лъжи,като Курна Лъжата!

А ти кога най-после ще си подадеш оставката ?

бузлуджа и отлетят за друго земно кълбе :)

Единствените по-тъпи от Цецо партията му са троловете им. Един валиден аргумент не съм чул, но за сметка на това са много. Явно Цецо има пари за количество, ама за качество тъщата явно не му е отпуснала. Почти всички аргументи са "защо не си гледа партията?" и "вие не сте ли същите?!", което означава единствено, че разкритията на Елена Йончева са реални и много по-гнусни от това, което всички дори сме свикнали да виждаме.

Да се маха тая баба йончева от хоризонта!!!!Омръзна ни да слушаме за нейни простотии, бебето и плаче, да си го гледа!!!!!

До вчера тази патица твърдеше, че оставки не се глсуват. А ако те не ги дават? - Смях в залата. Боже, колко е тъпа.

За смях сте Вие.Тези двамата не са депутати а вицепремиер и министър.

До следващите избори поради биологичното изчезване на червения електорат ще изчезне и Корнелия заедно с крадливата си партия. Е тя може и по-рано да излети от шута на червените милионери.

Нинова не трябва да бъде свалена. Тя и Елена Йончева без да осъзнават наливат вода в мелницата на управляващите. Те това и чакат за да вадят на светло далаверите на двете червени активистки. Това го осъзнаха много хора в БСП и не случайно я охулват. На предстоящият конгрес Нинова ще търси признание от най-вече нищо не подозиращи невинни овчици - т.н. делегати. Та за това е свикан тоя измислен в последната минута конгрес.

Айде събраха пак герберастките зомбита под новината!!! Само като видят снимка и заглавие на статия в която се споменава Нинова изпадат в бяс... Явно е на прав път жената,щом толкова изтрещяват!!!

Червената кукувица разбра ,че нейните ще я шитнат скоро и напълно истеряса .Сега навива , навива, та дано отклони вниманието от порочото си и лъжливо битуване .БСП, вземете я лекувайте тази, че вие първи ще пострадате.

Партията ,която създаде и толерираше мутрите нещо се изнерви ,защото сивата икономика взе да негодува и да притиска ...господарите си ,то не бе Белене , КТБ, казина ,хотели ,Камчии ,а и отгоре и руските им господари с петрола ,стяга ги шапката и бушоните взеха да изпушват ...!

Чакаме Нинова да си подаде оставката и да изчезне завинаги от погледите ни ! На тази жена мястото е в затвора ! ЧАКАМЕ !

Е, айде де, и ние чакаме от вашите прокурори. Да я осъдят! Най-малкото издава държавна тайна, като говори за корупцията.

По-соро за затвора са ББ и Цв.ЦВ. не наядоха се мръсни крадливи свине.За сведение мога да ви кажа,че са увеличили заплатите на политическите кабинети на всички министрества двойно.Ха да ви е честито.

И кой чакате? Цацаров да изготви обвинителен акт а избраните от новия ВСС да ги осъдят?! Ами вие сте си ги назначили, вие си ги чакайте. :))))) Напомня ми за един стар виц, който си ги е викал полицаите да си ги черпи, ние сме си поръчали к*рви.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също недоумяваме как една ограда може да бъде обект на национална сигурност. Най-голямата дупка в националната я доведе управлението на ГЕРБ и това са ниските заплати, не някаква си ограда, хората ограда не ядат. Затова обещаваме като дойдем на власт, да засекретяваме адекватни неща.

И откога станахме "уважаеми българи", а г-жо Корнелия? Само защото трябва да подкрепим Бандата Страшни Престъпници, ръководена от Вас, срещу Боко ли? А защо не ни потърсихте когато решавахте да давате милиардите за Белене, за увеличение цената на газа, когато дадохте безпрепятствен контрол на руснаците над българското пристанище Росенец? Когато решихте да подложите на геноцид народа от който произлизате, защото руснаците ви държат с нещо и ви дават повече пари отколкото получавате в БГ парламента. Защо, неуважаема К.Нинова? Къде ви е достойнството и националната гордост? Тези думи значат ли нещо за Вас? Имат ли смисъл тези понятия за Вас? Всички Вие в парламента, а и извън него, които сте на руска хранилка от нашите (откраднати) пари, сте за затвор ако не и за нещо повече. Вие сте национални предатели! Няма друга партия която да е нанесла по-големи вреди на България от вашата комунистическа (сега социалистическа) партия. Няма друга партия която така откровено да работи срещу националния суверенитет. Другите са най-обикновени идиоти, псевдо интелигенти и друговерци, които се подвеждат по звъна на парите. Но такива като вас, които предават страната и народа си заради откровени лъжи и демагогия, няма никъде по света. Никога не съм гласувал за Тиквоний, но съм безкрайно любопитен дали ще успеете да обясните на обикновен български защо сте по-добри от ГЕРБ. Убеден съм, че няма да можете, поне за хората които могат да мислят. Впрочем Вие вече ясно показахте няколко пъти, че на Вас не може да Ви се вярва. А и след като Ви нареждат от Москва какво да правите, и как да се държите, не заслужавате никакво доверие. Вървете да служите на Москва в Сибир, да копаете природни ресурси, че дано закрепите малко затъващата руската икономика.

15 банки без да броим КТБ...И когато нулираха пенсии и заплати.

Тази Мухла пак се прави на голяма путриотка и "антикорупциониониска"!Пуснала и платени тролове да плямпат редовните " бетселери" !Кафа от простотии!Нали от два месеца се работи по оградата,имаше наводнения и когато има наводнения,докато не изсъхне какви ремонти в калта,какви пет лева!Пак ще " сваля" Бойко,че гокям зор да дойдат рублажиите,зомбитата!

Пенсиите и заплатите не бяха най-голямото зло. Нулираха ги само за няколко месеца. Обаче спестяванията в национална валута заминаха, дори тези в стабилните банки.

Каква секретна ограда, какви дупки? Отидете на Лъвов мост и ги преброете - всеки от неканените гости пресякъл границата ни незаконно, все е минал през някоя дупка!

далаверко, кво става, стегнаха ли ти примката около вратлето, а?!

Забравихте думите на най-корумпираният патриот! Бързо забравяте,но и бързо ще се сетите като скрият от вас данни за престъпното , безнаказано нарушаване на държавната ни граница!Но явно това за сега не ви интересува!Жалко!

Отново в месечен цикъл

Какъв цикъл?! По-скоро в критическата без хапчета. И едната, и другата

Кой основа Парична Фонд , за да краде Симеонов ! Ние Народа ви вкарахме в Управлението на Държавата и ние ще ви изхвърлим , боли ли че ви хванахме че крадете и лъжете , мръсници ! Лицемер си Симеонов и ти желая да ти смачка някой Патриот , китайската мутра !

Напуснете в знак на протест Народното събрание и огласете филма у нас и в чужбина, да видят европейците що е то корупция в тиквени размери.Шенген ли?!

Тоя ВАМПИР още ли не е в психиатрията??? Ало, комунисти вкарате Краднелия да се лекува бе, това чудо откачено, че няма излизане от WC-то заради нея, Пфууу...

Няма ли кой да дръпне юздите на тази жена?Много насериозно се е взела.

ЗАЩО ДА И ДРЪПНАТ ЮЗДИТЕ НА НИНОВА, КАТО ГИ СПИРА ДА КРАДАТ! Е АКО И ТЯ ГИ СПРЕ, ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ЩЕ СТАНЕ?

Тя не ги спира да крадат,а се ядосва ,че не може да се докопа до кацата и лъжицата.Затова се е разбесняла така.

Въх. Немой ма. Толкоз ли си проста.

Няма ли кой да и ковне дъската на този вампир и да млъкне !

Май му е време на Валерката да си ходи. Прекалено много говори и то предимно не много смислени неща. А първодигналният изказ не е средство за убеждаване, все пак. А ако не иска нека пък правителството да си иде и да дойде като ББ4, Вече сме свикнали.

Абсолютно права е Корнелия Нинова. Разни чифути и потурнаци тук се изявяват като ментори. Далаверите на предателското правителство поддържано и поставено от САЩ ся явно видими. Трябва да се поучим от опита на Китай. Дело, присъда и изпълнение за 1 час. Цялото правителство и свързаните с него мутри.