Задържаните за стрелбата - синове на ексминистър и мутра

Синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова - Калоян, и синът на Злати Златев-Златистия - Йордан, са двамата задържани за стрелбата в София вчера.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните за стрелбата - синове на ексминистър и мутра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

все пак, нека да уточним, че "По случая работи Софийската районна прокуратура."... ще работи само четри часа, след което .... то се знае! Лек ден.

а за софиянски гледах в тубата, че бил авер с бореца слави бинев.

държавата израства новото поколение, втора генерация престъпници.

Ще се намери ли някой дето да пророни сълза за предишния "цвят на нацията", като гледа какъв е сегашния? Лошото е, че втори народен съд няма да допуснат да се случи.

Тъпако, тъй нареченият "народен съд" изби всичко цвета на нацията в България и въдвори една шайка прости селяндури комунисти на власт, които за 45г превърнаха красивата ни родина в КОЧИНА. Само да припомня че Станко Тодоров беше бивш шивач, а Тодор Живков - печатар. Отрочетата им пък - ей такива отрепки като тези двамата са на власт откакто комунистите започнаха "преход" и "промени" след 10.11.1989г. На България й трябва ЛУСТРАЦИЯ от всички тия и въже за повечето от тях за да се оправи!

Браво... Интелект и израз, съизмерими с целия ни т.н. преход. Защо си мислиш, че т.н. предишен цвят е бил по-добър от сегашния? А това за красивата родина преди 44г., кой е могъл да я види? Май само цвета на нацията. Останалите са превивали гръб от сутрин до вечер на работа при господаря или с вола на нивата. И как комунистите са я съсипали, като още крадете от съграденото по тяхно време?

Яко олицетворение на държавата ни. Син на бандит и син на министър на една маса, пият и пукат с пищова... естествено осъдени няма да има, нали все пак няма умрял, а ако има, то котката гръмна без да иска...

Е тъй ли нямаше някое 6-годишно детенце да натопят, че си е играло с пистолета?!

Kak може да вдигат шум със стрелба между 13-16 часа, има хора и деца които спът по това време. Кметицата да им напише по един фиш за друг път да знаят.

Димки ще ги пуснат

Смешници! Синчето на Златистия ще освободят в събота, а на измислената ексминистърка още сега е освободено! Ама това е смешно! Защо въобще са ги арестували? Оставете ги да се забавляват с пистолети и с Тигре тигре.Какво от това, че можеше да убият невинни хора - те да не са деца на бивши министър и мутра - впрочем и двамата са деца на мутри!

Потвърждава се: политик=престъпник=мутра

Тая Долорес я уличиха в престъпления, корупция. Каквато тя и мъжа и, такова и семето й! Долни твари, престъпници.

Сладури... От самото начало историята намирисваше. Радо Шишарката пее за трима души. Тези келеши се изживяват, като някогашните мутри. Колкото шишарката е певец, толкова и те мутри. Онези имаха повече стил... За съжаление.

В държавата, в която всичко е наред, няма закриляна престъпност и корупция, няма недосегаеми и няма чадъри, където децата на министри са другари с децата на вечно недоказани престъпници, където децата на министри по чисти от сълза създават семейства с уж охулвани и борени мафиотски фамилии, където полиция, прокуратура и престъпници се движат заедно, а депутати посещават по домовете съдени престъпници ... не в тази държава власт и мафия не са обвързани никак.

за бившето ссср ли говорите или за българия? защото маj няма разлика в мутренско-олигархичния стил.

27 години ни управляват боклуци сега е ред на децата им и така до като България изчезне от картата.

арсенова/крадла и мошенизла,та и сина и/дарзавата миризе от варха

синове не бивши министри от правителството на мутрата ББ-Т и действащи мутри. А, сега, сетете се за връзките им, от първия път.

Долорес Арсенова е от НДСВ и беше министър в правителството на Триглавата ламя НДСВ,БСП, ДПС.

На бас,че най-много ще ги глобят по сто(100)лв.ище им върнат оръжието.

Клиничното недоразумение д.арсенова от шайката на крадлив симо в съучастие със съпруга й внезапно забогатяват от продажбата на лекарства за онкоболни на десеторна цена. Де факто са виновни за смърта на стотици хора . И издънката на златистата фекалия - масов убиец и наркопласьор . Боклук до боклука ! Никой не е забравен , всеки ще си плати за престъпленията с лихвите. Възмездието ще надмине и най-големите им кошмари . Амин !

Синове на ексминистър и мутра или ексмутра, и министър. Има ли разлика?

Обаче арсеновата мутричка----пусната! ...нищо, че той е дал пищова!:))))) .."адвокате, адвокате, ще те позлатя бе, брате.!..":))))

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВИНОВЕН Е И АРСЕНОВ - КАК БОЕН ПИСТОЛЕТ ВМЕСТО В КАСА СЕ РАЗНАСЯ В ДЖОБОВЕТЕ НА ПОДОБНИ И ЗАЩО МУ Е НА ТАКЪВ БОЕН ПИСТОЛЕТ? А ЗА ВРЪЗКАТА ВЛАСТ-МУТРИ И ЗА НАГЛОСТТА НА ПОДОБНИ БОГОПОМАЗАНИ "НАСЛЕДНИЦИ" МАЙ Е ИЗЛИШНО ДА ГОВОРИМ! ЦИГАНИ И МУТРИ - ТОВА МАЙ Е БЪДЕЩЕТО!

за жалост от пострадалия апартамент не са отвърнали на огъня.... всеки апартамент трябва да притежава поне по едно автоматично оръжие....

В станата на Мутрата виреят мутрите и малките им мутрета! КАЙМАКЪТ НА ПОМИЯТА !!!

Златанов-младши надминава баща си по простотия и наглост. Дори Радо Шишарката изглежда като умник до двамата синковци.

А на един душевноболен мигом трябва да се забрани да прави магистрали, по бургас-софия колите могат да се разпаднат, такива гърбици и нагънат път няма как да е правено от нормални хора.

Емблематично и показателно за целия ни т.нар.преход,бащите и майките ни докараха до мизерия,синчетата ще ни изпозастрелят-мутра и министър като сиамски близнаци в нашенски мутант-тигре,тигре

Поредното комунистическо леке си вее пищова на центъра на София. Тая Долорес Арсенова ,кръстена на испанската комунистка Долорес Ибарури, нали скоро я бяха хванали че си е построила вила до Созопол в защитена местност. Нормално за бивш еко-министър. Червените гниди продължават да тровят въздуха ...

НА КАКВО ЗАКОНОВО ОСНОВАНИЕ КЕЛЕШЪТ КАЛОЯН ПРИТЕЖАВА, И ОЩЕ ПО-ВАЖНО, НОСИ БОЙНО ОРЪЖИЕ ??????

Не е възможно тези прекрасни момчета да са хулигани! Това е гнусна инсинуация, внушена от някой прашасал еврочиновник и услужливо подета от слугинските медии. Мдааааа... Младата смяна порасна, вече имаме мутри второ поколение. Да си купуваме и ние по нещо, че иначе душа да ни е яка. Държавата вече ни заяви "Пазете се както можете". Институциите нямат отношение към проблемите на гражданите.

двама мангали синове на боклуци!!!!

И после, като се казва, че сме мутренска държава, някои се сърдят. Не било тъй! А как е? И в заглавието на материала е написано.

Само се чудя,докъде маже да стигне мутризацията?Макар вече нищо нормално да не виждам тук ,какво ще е бъдещето и?Дали все така ще са доволни от себе си?

Задържаните за стрелбата - синове на ексминистър и мутра Заглавието би трябвало да е три мутри , като две от тях са деца на ексминистър са задържани.

какъвто министъра, такъв и синът....

Създадени от червените гниди в началото на 90 те.Сега синчетата им се изявяват.Ако още на някой не му е ясна връзката между столетният тумор БСП и мутрите да вземат да прогледат!

колкото и пари да има, селянинът си е селянин.... само че с пари...

ТЕРИТОРИЯТА - КОПТОР!

Е това е проблемът. Не е в това, че някой ял/не ял суджук, че някой дал/не дал 450 лв. дарение, че на някой жена му или баба му работела някъде. Проблемът е че мутри е политически елит са едно цяло и управлението е функция от мутренските методи и практики. И какво е това да стреляш, куршумът за мине на метри от хора и деца, и накрая - хулиганство. Хулиганство е това, ако някой се изпикае на сградата на парламента да речем. Но тогава вероятно ще кажат, че това е тероризъм и опит за убийство.

Задържаните за стрелбата - синове на ексминистър и мутра, а адвоката им, най-вероятно ще бъде Менков, топлата връзка между братя Галеви и Цецо Лажецо.

Каква симбиоза е нашенският елит:)) Каймакът на помията.

Логично, Уотсън! В станата на Мутрата виреят мутрите и малките им мутрета! И така ще е докато имат хранителната среда на матряла! Ииии..как ли ще я карат, когато матрялът намалее или стане недостатъчно хранителен???!.......

БЪЛГАРИНО ! НЕ МЕ ГЛЕДАЙ УМНО - ВЪОРЪЖАВАЙ СЕ !(усмивка).

Хулиганство???!!?! На това по белия свят му викат тероризъм и щеше да е млад труп , ако беше "празнувал" в Белгия, Франция или САЩ....ба*си малоумнищината,

И МУТРИТЕ, ВЪВ ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ!!! О ДЕЧИЦА, ЖАЛЪК ПЪТ ВИ ЧАКА, ВИНАГИ СЪС ТРУД И БОЙ ! С ТРУД И БОЙ! С ТРУУУУД И БОЙ !!!

Крушата.....

Българска работа. Министри, мутри в една и съща оргарнизация. Глезени дечица. Кеф цена няма.

Приятелските запивки на бандитски и министерски синове показват само симбиозата на двете структури. Министерското синче да не би да си държи пистолета зареден на масата??? И оня най-невинно му го взел без да разбере и почнал да гърми. Единият ще го глобят с пийсе лева, а другият ще го порицае майка му. Прави казва Шишарката. Върнахме се в онези години пак, отново и май все така.

боб, боб, фасул, никой не пише това което се говори от много десетилетия: във всички държави има мафия, но в българия, мафията си има държава, желая, някой да пише, в коя цивилизована държава съществува това

Няма овчари вече ! В глутницата работят на две смени , нощем с маски , денем униформени ! Овцете денем ги стрижат и доят , вечер ги колят и дерат !

И ОБРАЗНО ! И ВЯРНО !!! И ЖАЛКО! (за нас !)

боклуци,пияндета и наркомани,бъдещето на новоизлюпените балгарски крадливи богаташи!!!!

В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ПОДОБНИ ОЛИГОФРЕНИ - ВСЕ ДЕЦА НА МАФИОТИ ! ЩЕ ОЧАКВАМЕ ВСЕ ПО-НОВИ СЕРИИ НА ТАЗИ КРИМИ-САПУНКА !