Рекордно бебешко тримесечие в ”Майчин дом”

2914 са бебетата, които са се родили в “Майчин дом” за 9-те месеца от началото на 2017 г. 98 са близнаците, има и 2 майки с тризнаци.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно бебешко тримесечие в ”Майчин дом” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започваме да берем плодовете от бащинските грижи които последните правителства полагат за родното здравеопаване и подрастващото поколение.

И моето бебче се роди май месец в тази болница. Очарована съм от персонала - Д-р Попова, Д-р Карамишева и акушерката Рени Хаджиева. Отношение и професионализъм на много високо ниво и от акушерки и лекари в родилно отделение и то без да съм имала предварителна уговорка. Страхотни са! Дори и аз не очаквах, че ще се радвам на такива условия и отношение. Успокоиха ме, похвалиха ме и ми пожелаха щастливо майчинство накрая :)

Сега остава да уточните колко от тези бебета са човешки и колко чавешки!

Колко от тия бебета са заченати и родени по естествен път? Отговор няма! С тия "процедури" ще берем горчиви плодове. БОГ е определил начинът за размножение на човешкия род! всичко друго е от ДЯВОЛА!

Вероятно много малко....

нищо чудно, задава се инвитро поколение, за добро или за лошо, но освен хора с проблеми, все по-често се чува и за такива жени с пари, които не искат мъж, а просто да станат майки и ... стават!!!!

Как да се грижат за недоносени бебета в други болници като обурудването отива само в София. Иначе софиянци все реват, че им пречат селяните. Ами оборудвайте с кувьози болниците в Пирдоп, Карлово, Казанлък, Перник .... и хората няма да се трупат на неудобството да пътуват до София.

Били се раждали повече през август,септември и октомври? Какво чудно в това, като върнете девет месеца назад и е напълно разбираемо- в зимните месеци се завивали на топло под юргана и са направили чаветата... Бог да пази българите!

Това не е толкова необяснимо - явно човешката природа се подчинява на едни и същи инстинкти, навсякъде по света, защото същата новина се въртеше и в английските новини. Акушерките призоваха да се смилят над тях като не правят бебета по коледните празници, защото им излизала душата през септември/октомври. А в Лондон се раждат деца като мишлета и никой не им се радва, даже и много от собствените им родители, защото ги развъждат за доходи.

ГОСПОД здраве да дава на специалистите в МАЙЧИН дом ? А те все така да помагат на родилките???

Бас ловя че това в Майчен дом си е едно нищо.

визирам,сегашната Света София.

Мрачен дом! Това е тази най-ужасна болница!

Браво на ГЕРБ!

ГЕРБ прави и децата ли вече ? :)))

Ха дано така да ни върви и занапред - много бебчета - здрави и износени!

Президент Радев обеща. Президент Радев изпълни. Точка! Ще видите, че и Нинова подкрепя тезата ми.

Чудно как комуноидният шизофреник продължава да реве след новини като: - СБ повиши прогнозите си за БГ икономиката - Рекордно ниска безработица около 5% - Бюджетен излишък над 2.5 милиарда - Сребърният фонд се увеличава - 4% икономически ръст - Рекорден брой новородени - България е фактор в Европа и на Балканите с външната си политика и т.н и т.н

Кое му е чудното?! Ако ги нямаше БСП в опозиция щеше ли да се стигне до тук?!

сега да се уточни колко от тях са циганета!

и кое му е рекордното? ако са тъмнозелени, от това само вреди, безобразия и щети и нищо, освен вреди, безобразия и щети!!! меко казано...

куде си видяла тумнозелени с близнаци! по-вероятно кусна бг-мама на 2-ма 3-ма ; ) мецта за всяка жена- по вузможност разнополови! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.