Русия предупреди, че също ще изстрелва ракети

Русия разпространи предупреждение, че ще изстрелва ракети в Баренцово море и Тихия океан.

Обратно в новината

Коментари - Русия предупреди, че също ще изстрелва ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото и Северна Корея. Имат по един луд начело на държавата и с това започва и завършва всичко.

Sm3hurk0

Русия намеква на САЩ да си палат джапанките и да се разкарат ... и да не притесняват Ким.

Нищо ново или изненадващо. От много години тестовете на ракети изстрелвани от подводници се извършва в тези райони. Най-често подводницата изстрелва ракетата от акваторията на Баренцово море,а мишената се намира на Камчатка. Разстоянието е около 10 000 километра. При подобни стрелби винаги се прави предварително уведомяване за плавателните съдовете в района.

Абе видяхме ги прехвалените руски ракети как останаха слепи и грухи за томахавките в Сирия и как ПРО-то на Асад и то руско С-300 беше поразено до сами двореца му на ,,законно избран президент"трето поколение!

прекалено тъпо копеле си със коментара си изглеждащ тъпо

За смях станаха със своите безанологови играчки.

В НСО са в паника!:)))) Щото при тая новина експрезидент Росен Чехъла----изобилно се насрал!:))))) ...особено в частта и за Черно море!:)))

Ако Ким наистина истреля ракета с ядрена глава или такава способна да стигне американска територия и руснаци и американци ще стрелят по нея. Няма толкоз луд и от двете страни на океана, който да разпали ядрена война.

не няма...

Не напродив-руските ще следват дибелака

колкото и ти можеш да хманеш риба във морето к голи ръце -толкова и та могат да я свалът само бля бля.

Правилно !

да не уцелят падащата космическа станция на Китай, че...ще останат без биг Брадър и тогава...

тва е целта, да се шашкат мужиците! Да не забравят - да вдигат разходите за отбрана! Така се фалирва слаба икономика! Газета ру излезе с проучване, че вече руснаците заделят над 32% от запалатите си за храна...

се обещавате, обещавате да я фалирвате таз лошавата Русия, очите ни изтекоа да чекаме, айде де.

то се случи, явно ви се хареса да сте все от женската страна...ще ви се уреди въпроса , спокойно, още по- големи ракети изстрелвайте и затягайте коланите... после да не тръгне внука на Горбачов с наколенките да търси заеми от Ню Йорк...

натовска стръна, направила сивилизасионен избор и евро-атланто-ореинтирана, приела ценностите, що не правим ракетни стрелби а? Щото нямаме ракети ли? Ми що нямаме бе, едно време нал имахме?

ма ядене нямате и компенсирате комплекса, като ким.. като 2 капки вода...

съа немаме веке ракети. Оти немаме? На некого му пречеха ли що? И къв Ким те гони уа? У назе сме Вуте, Нане, Доне, ма Ким неаме. И ракети неаме, що неаме знайш ли?

Защо лъжете,че България няма ракети и отбранителни оръжия?Имаме и то достатъчно за да отразим ,,освободителни"руски мераци!А Девеселу и Шести Американски флот покриват и държат на мушка примитивите които са насочили ракети към нас и ви плащат зо простотиите с които пълните нета!

Къде го тоя 6-ти американски флот бе знайчо?!?? Кажи му имената на бойните еденици?

ракетите дето ги има България? И тия стуашните и отбранителни оружия къви са, де са? Баняри и теляци имаме у България и редовно ги пращаме дето са нужни - у Ирак, у Афганистан, Косово, Мосово. Ма ракети - ниц.

Само плюете България и хвалите Русия!Макар,че за хвалене е България,а Ресия е опикана и оср...на от всички страни! Ами има България С-300 има и балистични ракети!Можеше да има и повече но ни саботират и ограбват руски агенти!И въпреки всичко както казах Деваселу покрива и нашата територия и едва ли руска ракетта ще може да достигне България,а ощи по малко руският дивизион смъртници да повтори изстрелването!А шести ачериконски флот е в Средиземно море и винаги е готов да смаже мераците на гнома в Кремъл!Както видяхме в Сирия прехваленото руско ПРО се ус..а!Томахавките пометоха летището!

Руснаците правят квото си поискат където си поискат а розовите гащички от форума да се обединят срещу тях и все така да ги громят от смях.

ядат бахура със санкции и въпреки това подписват в ООН на Тръмп резолюциите за санкции на съюзника си Ким е тва са гордите ти руснаци бухахахаа

е упълномощена да заяви....краварите, бухали кралици,бабури кайзери и разни геронтофили са свободни да се съобразаяват...

И едните и другите сте маскари !

... казвам ти дъще, сещай се снахо...

Хубавото в случая е че все пак руснаците уведомяват хората са се пазят!Като им знаем техниката на какво дередже е и какви хора им командват войската това е много хубава постъпка от тяхна страна!А за памперсите и посраните моряци от Доналд Кук нека си потледнат първо осраните полуба на пушилника ,,Кудя"!

Могат да ударят някое стадо крави у съседите.

дрънка оружие.

дойде с оръжие до границите на Изтокът. Ще бъде посрещнат подобаващо.

Руският командващ " Ракетни войски": - Г- н Президента иска да започнем съкращение на щата! - Откъде ще почнем? Командващият:- Флорида, Луизиана, Тенеси, Ващингтон...

само вицовете лъжите и мечтите ви спасяват ;)

се насраха само като Ким кихна.

отивам в Тихия океан да продавам памперси и пирожки!

ирина шейхисмаилова: (най-красивата рускиня) отивам да ме праска американският снайперист или поне този който изигра ролята

Брадли Купър е готин тип, а истинският американски снайперист беше опраскан на стрелбище в родния си Тексас от друг побъркан американски солджър.

Пълзиш ли пак бе,стоножке

Само не мога да разбера защо Курна не се изтъпанчи пред Парламента и да сподели какво мисли за ракетните стрелби в Черно море от алкашките? Или когато е за тях ще мълчи като ..... в нови гащи?

КЪДЕ ПРОЧЕТЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ В СТАТИЯТА, ТРОЛЕ БЕЗМОЗЪЧЕН?

"Миналата седмица серия пускове на ракети от подводници бяха извършени и от руския Черноморски флот." троле безмозъчен!!!

Или си окьорьовял от ментета, или не можеш да четеш, или не разбираш каквото четеш!

Тъп си като слонски задник. Даже не можеш и да четеш май, а само набираш някакви глупости, които друг ти пише.

Вика си нали медиите са наши, никой нема да научи.

Що бе педал, те са си в тяхното море. Нещо САЩ не са в своето. Така каза и Ким Чен Ун и им сви сърмите на евреите.

Черно море ще бъде руско, когато ти се върнеш там откъдето са те изср...ли.

Войната ке започне от изток, първо с обикновени, а после и с ядрени ракети.

алеле, горката баба Вангя, колко думи й приписаха само!... Па и защо слушате нея? Друг има, когото трябва да слушат българите.

Очаква се 90% от ракетите да изпопадат наблизо, останалите малко по-далече, та затова предупреждава корабите в района, че нищо не могат да направят с неуправляеми ракети. Няма да се учудя ако погрешка уцелят Москва.

То това са томахавките,от 100,една я уцелила я при другите за скрап

ако се окаже, че кат малък са те изпуснали върху цимента надолу с главата или си падал от бебешката количка.

Тя една подобна ракетка от тип Трайдънт преди месеци тръгна в обратна посока изстреляна от британска подводница, та се наложи да се задейства самоунищожението...

Аха, а един мармот завива шоколадите... Руските ракети яко гърмят всяка година по 4-5 случая поне, в някои случаи като с "Курск" и трагично

Русия просто се придържа към международните закони и норми при подобни военни учения. Това правят и всички останали държави при ракетни стрелби. Стига сте ни плашили със завоалирани двусмислия за руска агресия.

Малиии, колониалните насрани маймуни си глътнаха чорапите.

изплюй ги де!

За ХАРП! Електромагнитни оръжия, нано роботи,киборги!?- А Русия ракети пуска!

И НАСА се хвали с йонен двигател, дето руснаците го имат от над половин век и се ползва по разните спътници.

Ти сериозно ли си тръгнал да плашиш Русия с оръжия, които зависят от владеенето на прогресивни физични технологии??

Даже този двигател на руснаците е разработен още през 1902-ра година от руския учен Ботвиник.

западните посрани диваци нека си лаят. Докато я има Русия, ще я има и България.

Обратното, чедо, обратното- "България е главата, а Русия- телото".

Браво на братята. А народът отдавна е засадил дървета за соросоидите.

Е сега вече ще трябва с кораби с памперси да се зарежда тихоокеанския флот на краварските фермерчета

не знам, как памперсите ще спасят някой екипаж на руска подводница, който е под водата и тропа за помощ

Щом созе е на смяна,подкрепян от хан КУХТУ,значи пак има яко наакване сред соросоидните редици

ся значи русия прави пускове на ракети в черно море нови подводници и кораби обаче русофилите очевидно техни агенти нас ни карат да се чувстваме лоши агресори ???? някой ден някой ще ви потърси сметка!

абе кретен, кой ти чете глупостите???

ги. Ние наш`те ги нарязахме, оти се пълнели потурите на разни комшии, нищо, че уж като станехме съюзници наш`те ракети щеха да пазаят и тех. Всъшност истината е друга, Големия Бял Брат не дава на бройките недъгави ратаи негови да имат ракети. Те трябва да имат САМО и ЕДИНСТВЕНО това дето той им каже и за колкото каже да си го купуват от НЕГО. И да има бази при тях в случай на нужда. НЕГОВА нужда, не на бройките недъгави. Иначе сме "равноправни" "партньори". По дукимент.

атомни бомби и някои миротворци ще ривът.

бомби ли НАТО-то? Абе ми нал и ние сме от НАТО-то, ние кво имаме? Баняри и теляци?

Прави ми впечатление едно нещо. Дали руснаците облитат български териториални води с бомбардировачи, дали изстрелват ракети в Черно море, дали нещо друго, но каквото и да предприеме Русия, на българина практически изобщо не му дреме. Западняците се гипсират, изпадат в паника, местят ПВО-та, ПРО-та, хорицата строят бункери в мазетата и кво ли не , обаче генетически българина не се плаши от руснака. Един украинец плаши българите "Внимавайте руснаците ще дойдат при вас", а пък някакъв българин му отговаря "Да идват, ракията и салатата вече са на масата", хахаха

А-а-а-ааа, само с това няма да минеш! Приготвяй жената и дъщерята! Ако не вярваш питай много стари хора, които помнят дните и месеците след 9 септ 1944 г или германците след падането на Берлин.

Дали са били точно руски, или жители на привнесените републики разните му там станове Таджики, Узбеки, Туркмени и други маймуновидни пещерни обитатели, става ясно от описанията на оцелелите от гаврите германки тъмни, скулести лица. Както и да е, за България специално съм чувал за случай на такова изнасилване, след което войника е арестуван и разстрелян по нареждане на командира си! Маршал Толбухин командващ 3 Укр. фронт, навлизайки в България в дневниците си се чуди дали българите ще воюват срещу тях и е доста притеснен от това. Не че България би спряла Червената армия, но определено ако воюва ще направи големи поразии. Знам че дори в съюзна Югославия има над 200 изнасилвания, основно и не само на женската армия на Тито. За германките ситуацията е ясна - самите германци какви са ги вършели 4 год. в Русия отчиташ ли? Там лично Сталин е уведомен за тези случаи и казва "Е, какво толкова, тези войници са изминали хил. км в условията на война, позабавлявали се" А германците влизат в България като съюзници, я питай там където са влезли като врагове какво се е случвало! Войната е шибано нещо..

stan_posta@

Помнят. И са ни разказвали. Първият спомен - от баба ми. В нашето село през септември 44-та минава съветска военна част и остава да преспи. Разквартируват ги по къщите. Става малко конфузно, като искат "давай булка белая" (дай ми бяло хлебче), щото армейският хляб си е черен, на всички им е втръснал. Нищо, разбират се. Обаче един от войниците преди лягане чука на прозореца на една сама жена - вдовица - "давай спички закурить" (дай ми кибрит да запаля). Тя се развиква, скандалът е голям, младият лейтенант засрамен извежда целия взвод от къщата. И спят на полето. Иначе всичко е било мирно и приятелски, просто недоразумения. Това са ми разказвали, това пиша. Може да е градска (селска) легенда.

stan_posta@

Иначе може ли да е нямало престъпления ? Половин милион въоръжени мъже от 3 години не видяли жена ? Друг случай - на мен един възрастен човек ми разказа във влака. Случаят не е за хвалене, не е за смях, та едва ли ще го измисли, освен ако не се е случил и не е бил впечатлен. Разказваше го спокойно, без злоба. В тяхното село трима червеноармейци изнасилили една жена. Съпругът се оплакал. Дошъл капитанът и на място ги разстрелва. Това за моралния образ на руснаците. На война като на война. Има ги всякакви. Но и здраво се е следяло, безпощадно ! Та едва ли са били много тези случаи.

Че кога е имало разлика между Ким и Путин?

Руснаците не са спирали да си развиват ракетите. За разлика от САЩ например. Тия години се очаква да тестват и новата им свръхтежка ракета Сармат. Не че е толкова тежка, даже по изискване е около 100 тона, което е доста по-малко от 211 тона на старата Сатана/Войвода. Но ще носи повече (поне 10 тона, старата 8.5). Ще лети много по-надалеч - някъде 17 000км. Ще е частичен Стелт. Маневрена и с променяема траектория, като може да заобикаля места с известно ПРО. Поне 15 предимства спрямо старата. Тук стара може да е залъгващо, защото е доста по-нова от американските Минутеман-3. Разните модели са от 1984 и 1988г., а Минутеман-3 е от 1970г. Освен тях американците за активни ядрени ракети имат само още Тридент-2 от подводници от 1990г. От тогава руснаците имат и Топол-М, Ярс (вид Топол), Синева (от подводници), Лайнер (от подводници), Булава (от подводници), Баргузин (от влакове) - последната може би се прави заедно със Сармат, да замести Молодец. Развиват и ядрените си глави, като са вече тип самолетчета - по Обкт 4202 Ю-71 и Ю-74. Маневрени със хиперзвукова скорост (над 5 пъти звука) в атмосферна среда. С променяема траектория и точност 1 метър. Като за това са разработвали нови материали да издържат на образуващата се плазмена обвивка при контакта с въздуха при такава скорост. Май и тази плазма пречела нещо на радарите, но може да ви излъжа. Разработват си и ядрени торпеда Статус-6. Само 100 мегатона тротилов еквавалент. Около 7700 пъти по-мощно от ядрената бомба над Хирушима - 13 килотона. Те пък плуват 10 000км с 185км/ч. Там за ПВО изобщо не може да се говори, защото е под вода.

Изключителна и подробна информация за достиженията на ватенките в областта на масовото поразяване. А нещо за простолюдието кога? Като автомобил, телевизор или компютър? Или водката стига, а?

Избираме страна от ЕС. Например Белгия. Нали там е Брюксел. Та какво от посоченото от теб произвеждат там? Автомобил, телевизор или компютър? За разлика от това, руснаците са произвеждали всичко посочено от теб. Може да не е било нещо особено, но това донякъде е и нормално. И за примера последно гледах за зимни гуми в интернет и попаднах на такива от ... Донбас. ;)

stan_posta@

Ралито Дакар при камионите кой го печели вече 5 пъти ? Камаз.

Путин ясно им го каза ,на територията на Русия повече война няма да се води. Руснаците може да са бедни но никога поробени за разлика от Германия например.

но само една държава не е губила никога война. И това не е русия.

Не е губила война само тази държава която не е воювала.

и говедата са губили и не веднъж

освен това в 80% от историята си са били крепостни селяни руснаците- т.е. безправни хора, които са продавани, заедно със земята, която са обработвали. Да не говорим, че най-много бомби в модерната история в русия са пуснати от руската администрация.

Знам,знам,я отивай да си вземеш пенсията и приготвяй следващия виц

Браво на братята. Да се насират душманите.

а курнелия що не рева че русия са пускали ракети в черно море???

От там и НАТИСКАТ, копчето?-Затова.

искам да питам, абе верно ли некъв мноооого малък путя имал едни ГОЛЕЕЕЕМИ ракети, и некои се наси ра ли от страх само като чуят за тях ? Като екипажа на Доналд Кук ?

някои се насират от тези ракети, други нямат този късмет. Като например екипажът на курск.. да беше минал само с насиране...

Ти например, СЪЩО!!!

Русия е сила духовна, САЩ са сила светска. Русия трябва да върви по съвсем друг път, не пътя на войните, олигарсите, консумаризма... И Русия ще върви по този нов път, в бъдеще.

Кое е духовното на русия, че нещо не разбрах - пиянството, агресията към съседни народи, постоянните заплахи как и колко пъти ще изпепели света или убийствата и концлагерите за инакомислещите. Или духовно идва от руското "духи" т.е. одеколон (за пиене естествено).

на запад не пият ли бе, катил????? И не се ли бият на запад, говно течно???

stan_posta@

Какви убийства, като в Лас Вегас ли ? По 50 наведнъж ?

ти кой си да съдиш ве смешник...довчера те клатеха ония на ердоганя 500г...после разни клатикурковци кобурги и си седнал да ми правиш анализи ...

Да, никога не съм се съмнявал,че Русия ще се въоражи и ще е контрапункт на запада. Да, но все си мисля ,че голямата работа е да се изправи Русия и да не е в това УНИЗИТЕЛНО положение на народа и . 64 % на Социални помощи !!!!!! МИЗЕРИЯ НА МУЖИЦИТЕ през 21 век. Това Русия,Путю,Мутю и всички фишеци:Муедведь,Шойгу и т.н. са скопени да оправят ! ЛОШОТО е, че така ще си крета Русия,ЖАЛКА..................... както винаги. Иначе тези западни и източни оръжия ще "ръждясват" тук е ТЪПОТИЯТА на късите в момента.

Пак ли икономиката бе, давай с нещо ново, или ако ще е икономиката, вижте си дълга и липсата на реално производство у вас... То така и баба знай с печатницата, ама не само хората, ами даже и Господ вече няма да търпи печатарите.

Доню Тръмбала драска ли нещо из Туитър-а?

Соросчетата негодуват. Русия ракети изстрелва! Колко нехуманно. Да взема да им припомня, че най-хуманната страна в света - САЩ са откривателите на атомната бомба и единствената страна в света използвала атомни бомби срещу хора. През 60-те години 17 населени места в България са били под прицела на американски ядрени ракети. Към Добрич са били насочени 2 броя, вероятно една за военното летище, а втората за града. Ето, това е хуманизъм, демокрация и човеколюбие. Американската мечта в действие.

Хуманизма е прикрит сатанизъм. Не се хващайте за него.

Материалистичният хуманизъм, какъвто е американският, е прикрит сатанизъм. Има си в хуманизма и добри страни, стига да не клонят към модерния свят, а да се съсредоточат върху ренесансовия идеал за човек.

ама руснаци ни обгазиха с ядрен облак и не ни предупредиха. Та кой по-зле се е отнесъл с българите?

Даже руснаците трябва да признаят ,че ефекта от ракетите на Ким беше по-голям !

Става интересно. Не може ли се обединят със Северна Кимчовица и заедно да изстрелят ракетками към североизточната част и малко по направо в Тихия океан, па докъде стигнат. Па нека Тръмчо гледа с бинокъля, къде ще паднат и да се учи.

ЧЕ ТЕ ОТДАВНА СА СЕ ОБЕДИНИЛИ,КИМЧО СЕ РЕПЧИ С РУСКИ РАКЕТИ,РАШКИТЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ДЕМОНСТРАЦИИ НА СИЛА КАТО ГИ ТРЕСЕ ШУБЕТО;)

Има един сайт със снимки от градове от цял свят, естествено и от Расия(явно неколцина имат фотоапарати)..Та, има тема за малките руски градове...Шок, ужас, потрес..И тези мизерници, пари нямат да си асфалтират пътищата, ама за ракети имат..Комунистическа работа..Малоумна, демек

Шило

Мдааа, особено сничките от Екаренининбург, направени непосредствено след наводнението през 2014 или 2015г. Не ми се роди за конкретика. Които бяха посочени като нещо "актуално"

За Екатеринбург няма нужда от снимки. Стига им епидемията от СПИН за която алармира лично кмета на града.

Даваха и кадри от крайните квартали на Детройт-автомобилната столица на света. Представи си един Перник на 4-та степен. Разруха, запустение и скръб.

абе ти явно не си карал по нев йорк,та го раздаваш на всезнаико ?!

И на Луната не съм карал, ама знам, че няма магистрали. Ти, ако не знаеш, си е твой проблем .Отиди за да провериш. Може пък и да има. А тавариш Сашо да не бере грижа за Детройт, по 250 хиляди руснаци годишно, се молят да отидат в Детройт

Мдаа, подозирам, че тия дни митът НАТО най-после ще рухне. Мирише ми на скорострелно завиване на сума ти американски уж съюзници към сближение с Русия и Китай.

В смисъл - пак избрахме грешната страна? Пали ше ручаме жабетата?

Направо не мога да повярвам понякога, че това е все същата Русия, която по времето на Елцин претърпя унизително поражение в Чечня! За корупцията и некадърността на генералите и политиците пък платиха руските войничета. Спомняте си как при встъпването на Путин в длъжност той каза, че е проблем да се съберат и окомплектоват 30000 войника, за да се бият във Втората Чеченска Война. Държавата беше практически унищожена, разорена до основи. Само 15 години по късно тази същата страна е могъща военна сила и нека си го кажем направо- млада империя, справила се с вътрешните си врагове, респектираща външните такива и демонстрираща сила и решителност във външната си политика.

оф-коурс, с най-големите в света находища на злато, мед, цинк, диаманти, газ, нефт, дървен материал, вода, ядрени ракети и т.н. нещата стоят коренно различно! Що Путин не се пробва в България?

Все пак да не забравяме, че тези същите ресурси бяха преминали в олигархични ръце, а оттам парите изтичаха зад граница- всичко това напълно легално и законно. Затова казах- справи се с вътрешните врагове. Само си представете как се избива кокала от устата на стотици милиардери, всеки от които е изгоден на САЩ.

Абе не бе чак толкова трагично положението с армията около и след Чечня, просто дезориентацията в тия либерастични времена на първоначалното натрупване удари и по бойния дух на армията. И няма какво да не вярваш в руските военни възможности, Русия от феодални времена си е била силно военизирана държава, печелила какви ли не невъзможни уж за спечелване войни. Русите и немците - това са двата народа, които са непобедими в бой. Само дето на немците им видяха сметката англо-американските окупатори след войната. И при това без да имат кой знае какви заслуги за победата над Германия.

Именно възраждането на бойния дух, на самочувствието и престижа на армията, е за мен голямо постижение. Не знам запознати ли сте до каква просешка тояга бяха докарани военните в началото на 90-те. Без заплати с месеци, принудени да грабят и търгуват с военно имущество, гориво и т.н не от алчност, а то глад!

Две неща може да направи руският военноморски флот едновременно: да удари по конвоите, превозващи уж тихомълком танкове и др. бронирана техника на САЩ към Полша и Прибалтика в нарушение на всякакви договори и споразумения за обикновените въоръжени сили в Европа. И да удари по системата НОРАД в Аляска, за да я изкара от строя и по този начин превантивно да спре подготовката на САЩ за война срещу СК. И двете действия ще бъдат напълно легитимни, предвид войнствените намерения на малоумното американско ръководство, коео продължава по животински тъпо да си вярва, че САЩ са недосегаеми.

той и дядо може, ама дали баба иска?

Ами то един път става. Путин им каза неведнъж: като не можете без война, тогава ще ви ударим първи.

Друго очакваме ние от европейска Русия, не да се хвали с постижения в разни азиатски надпревари...

Зобта очаквайте от краварите, после - в екарисажа.

Да, някои могат да градят, а други- само да разрушават. Силата на истинската Русия е друга, не е във войните и разрушенията,но трябват истински руснаци, не азиатци-каръшък, за да я проявят тази истинса сила. Чакаме ги да се родят, а може би някои вече са се родили? Дано. Приятен ден.

А САЩ са изпратили спешно кораб с памперси за бойните си кораби в Тихия океан.