Си Цзинпин има грандиозна визия за Китай като световна сила

Китайският лидер Си Цзинпин, наричан "председателят на всичко", изложи толкова грандиозна визия за страната си, че имаше нужда от 3,5 часа, за да я обясни.

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин има грандиозна визия за Китай като световна сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идвай тук и наривай всички български комуняги на няколко кораба, че те затънаха в капиталистическия уклон и ескплоататорство и тотално предадоха комунизма като идеология!?Там из Китай, им дай по една кирка и лопата и най-дейно да вземат участие с копане, в установяването на "световната" ти комунистическа визия!Ще ги научиш, на ден да се прехранват с 40-50 зърна ориз и половин глава чесън и да видиш как ще овладееш света с якото копане на българските комуняги! В най-предните редици на копачите !

Добър и симпатичен,единственият му недостатък е комунист.

Китай бавно, но сигурно се превръща в Империя! Браво!

Практиктически Пекин произнесе на глас смъртната присъда на вашингтонският либерал-глобализъм и долара като основна световна валута.

Аз съм му *л мамата на FR и той сега е в екстаз. Но всяко чувство, е временно?!

"На международния форум в Давос тази година Си се обяви за поддръжник на глобализацията, свободната търговия и борбата с промените на климата."

Aми много ясно - Китай иска да купува по света много неща. Какво да каже друго? А какво мисли той си знае. Китайците са умни хора...

Чакай умьо Китай да пребори глобализацията..

Нашите управници ,също имат грандиозна визия за България ...от къде още могат да откраднат !?

Визията за крадене, е ограничена времево. Затова СУДЖУЦИТЕ се съревновават кой ще направи по-дебела банкова сметка, за сметка на "мършата". Обаче милите ни душмани не си дават сметка, че това което не ни убива, ни ПРАВИ ПО-СИЛНИ. Не се забелязва разрастващата се АРМИЯ от ИНДИГОТА, КРИСТАЛНИ, ЛЪЧИСТИ "ДЕЦА". Всяко едно от тях има способности превишаващи силовата мощ, като на един "ПЕНТАГОН"-САЩ.

Социализъм, дисциплина, икономика, военна мощ. Способите, с които КНР ще стъпи на върха...

Китай ще стъпи на върха... ДЕВЕТИЯ КРЪГ НА АДА (ПЪЛНА РОБОТИЗАЦИЯ НА НАРОДА И ПРОМИШЛЕНОСТТА).

Прочети в интернет драги, какво е ОРГАНИЧЕН ПОРТАЛ и тогава поставяй минус.

Не случайно от 7-ми декември 1941 година САЩ при Пърл Харбър, са във война с "жълтурковците". Япония, Корея (1950-2017), Виетнам ..., а сега и Китай?! Противоборството с Азия на североамериканците, доведе в последните 70 години за нарастване КАТАСТРОФАЛНО ВЗРИВНО на населението ѝ. Какво ще стане?! Редукция от 7,5 милиарда, на 500 милиона. Написали са го в САЩ на "Тайнствените Скрижали на Джорджия"- На каменист хълм в американския щат Джорджия се намира един от най-странните монументи, създадени в наше време. Известен е с названието Georgia Guidestones или Скрижалите на Джорджия. Монументът се състои от пет двадесеттонни гранитни полирани плочи, високи повече от пет метра. Нарича се Скрижалите на Джорджия тъй като по същество представлява таблички с предписания. Надписите са гравирани на 8 съвременни езика, по един език на лицевата и обратната страна върху четири вертикални плочи. Интересно е що за заповеди са написани с послания за нашите потомци? Вижте ги: 1. Нека земното население никога не превишава 500 милиона, живеейки в постоянно равновесие с природата. 2. Разумно регулирайте раждаемостта, повишавайки стойността на жизнената подготовка и многообразието на човечеството. 3. Намерете нов жив език, способен да обедини човечеството. 4. Проявявайте търпимост по въпросите на чувствата, вярата, традициите и др. подобни. 5. Нека справедливи закони и безпристрастен съд застанат в защита на народите и нациите. 6. Нека всяка нация сама решава своите вътрешни дела, отправяйки към световния съд само общонародни проблеми. 7. Избягвайте дребните съдебни дела и безполезните чиновници. 8. Поддържайте равновесие между личните права и обществените задължения. 9. Над всичко ценете истината, красотата, любовта, стремейки се към хармония с безкрайността. 10. Не бъдете рак за Земята, оставете и на природата пространство.

нищо против, харесва ми китайската класическа философия. но на съвременен китай вече почнаха да му падат космическите хвърчила.

Бъдещето е на Китай ...

Бъдещето е на България.

Прав си! Гаранция за пребъдването на България във вечността, е Господ българина. За Него, няма невъзможни неща след като вземе Решение те да се случат, за разлика от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, Москва.