Изборите в Чехия: страх от мигранти в страна, където ги няма

Множество чешки партии залагат в предизборните си послания на страховете, предизвикани от рекордния приток на мигранти в Европа, въпреки че в страната няма.

Обратно в новината

Коментари - Изборите в Чехия: страх от мигранти в страна, където ги няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страх лозе пази. А Европа е разградено лозе. Тия дето не ги е страх от орки в момента ще леят кръв, пот и сълзи като разберат с какво си имат работа.

Поредната пропагандна ТЪПНЯ на либерастките медии. Какъв страх, какви 5 лв? Чехите действат разумно и ПРЕВАНТИВНО. Естествено, че на никой не му трябват орки, които взривяват, колят, газят с камиони, ритат случайни граждани (както в клипа в Чехия, където уж нямало мигранти2!?)... Кой нормален гражданин иска такава паплач в страната си?!? Но да казва на черното бяло стана патент на гнусната западна преса и жалките им български подгласници. Надминахте по демагогия Гьобелс, нещастници!

тоя гнусен пасквил дойче веле ли го написа, бхк ли или лично сорос между две напикавания?! толкова много злостна ирония към чехите, а у мен това предизвиква само завист към тях! че пазят страната си християнска и цивилизована, чиста и красива, че я пазят от притока на агресивни диваци, завоеватели и паразити, напълно неинтегруеми и мързеливи, които само съсипват живота на местното население! ако германия, франция, швеция и другите толерасти бяха разсъждавали така, Европа можеше да бъде спасена! но сега, надали...а пък не можем всички да се преселим в чехия, словакия, полша и унгария, уви...

Излиза, че източно-европейците сме по-умни от западните развити общества. Дали пък материалната задоволеност не обърква ценностите, реалността и логиката? Европа тепърва ще се сблъсква с цъкащата бомба-мигранти.

Даа, чревоугодието е смъртен грях. За хищническото отношение към европейците и толерирането на всяка друга сган Западна Европа скоро ще се превърне в ЗАПАДНАЛА! Големи БОКЛУЦИ с измислени еврогейски ценности! Всички здравомислещи хора трябва да напуснат тая СМРАД!!!

Тези анализатори са много тъпи естественно , че е по добре да не приемат мигранти отколкото после да се чудят какво да ги правят.

От къде западните пропагандни медии ги намират тия "анализатори", които са все на едно мнение, в пълно противоречие с мнението на хората в Чехия. Чехите си знаят най-добре, така че лъжливите западните медии да не им се месят!