ЕС ще изрази голямото си разочарование от Турция

Европейският съвет ще обсъди тази вечер въпроси, свързани с миграцията, както и отношенията с Турция, Иран и Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще изрази голямото си разочарование от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На путлерастките тролчета им личи, че някак им е неудобно да защитават новите си приятели от Турция. Не им е неудобно да плюят само по мащехата си България и по омразния им Европейски съюз, но пък децата и парите им все в европейски държави са пратени, европейско качество искат... абе с две думи - шизофренична и алкохолизирана работа.

Гръцкият Вуте ( нерегистриран ) 19.10.2017 11:5ч "....Допълнително, в момента в Турция работят около 200.000 малолетни деца - бежанци за по 5 долара седмично. Естествено, мизерно е и заплащането на възрастните от тях." Xei , грак ли си или си циганин не знам, но коментите които пишеш са цигански. т.е. без да имаш минимални знанiя си позволяваш да оставяш коменти. чисто циганска работа.

Прелюбени комшу, Показваш само един мой коментар, който според теб не е верен. Да разбирам ли, че за другите няма какво да кажеш? Както и да е, това за детския труд е от таз годишен доклад на Migration Media Award. Цитирах по памет, а след като направих справка намерих следните неточности в моя коментар: 1. Заплащането на детския труд в Турция не е 30 лири (5 евро) седмично, а 30 евро седмично (т.е. 5 евро на ден за 10-12 часа работа, 6 дни седмично). 2. Сирийчетата, които са извън образователната система и работят на черно постоянно или временно, не са 200 000, а 380 000. Други 490 00 ходят на училище (турско или друго)

Интересно , каква роля играе Б. Б. /България / , някой въобще съобразява ли се с Б. Б. ?

НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ В ЕС. НАДИГА СЕ ПРОТЕСТНАТА ВЪЛНА НАВСЯКЪДЕ, ЩЕ ДОЙДАТ НАВСЯКЪДЕ НАЦИОНАЛИСТИ, И ТОГАВА МАМА ИМ ЖАЛНА НА РУСНАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ! ЩЕ ИМ СПРЕМ КРАНЧЕТО, ЩЕ ИЗПУКАТ ОТ ГЛАД!

Бежанската криза е в резултат от провала на ердоганската неоосманска политика в Сирия. Той беше главен насърчител на гражданската война, обучаваше в Турция джихадисти и им пращаше оръжие. Намесата на Русия, обаче, във войната изхвърли тези негови амбиции в буклучиевата кофа на историята. Свалянето на руския самолет е в резултат на неговите сбъркани амбиции и себизъм. Той го подкрепи яростно. От бежанците пак, контролираните от турското правителство каналджии са спечелили милиарди от високите такси за превоз. Допълнително, в момента в Турция работят около 200.000 малолетни деца - бежанци за по 5 долара седмично. Естествено, мизерно е и заплащането на възрастните от тях. Така че ердоганистите нека не се правят на света вода ненапита. Европа няма друг изход освен да се дистанцира от ердоганска Турция политически, военно и икономически, постепенно. И го прави.

КАКВА СИМБИОЗА МЕЖДУ РУСКИТЕ И ТУРСКИТЕ ТРОЛОВЕ... ЛИКА -ПРИЛИКА... еееХ, КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ, СИРОМАШКИТЕ, В 21 ВЕК В БЕЛИЯ СВЯТ...

Сляп ли си , или ?

че за какво им е членство в ЕС?Ние като сме в него и какво-все едно сме втора ръка хора!

НЕ ВИ ТРЯБВА! СТОЙТЕ СИ В АНАДОЛА В 15 ВЕК...

ДИР БГ ДОПУСКА ТУРСКА И РУСКА ПРОПАГАНДА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И СЪЮЗНИЦИТЕ НИ! ТОВА ГО КОПВАМ И ГО ПУСКАМ ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! СКОРО ЗАТВАРЯТЕ! ТЪРСЕТЕ РАБОТА В АНАДОЛА !

Лошото е , и Б. Б. да не стане евро-ГЕЙ. За Станишев е ясно , той още от преди си е такъв .

ЕС не може да се наложи над Турция . Всички държави се съобразяват с Турция , даже и САЩ , но Турция не се съобразява с никоя . Това показва практиката , и без това в момента ЕС е прекалено слаб , и военно , и икономически , няма и авторитетът който имаШЕ . ТАКА ЧЕ , ЕС ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗАПЛАХА /да притиска/ Турция .

НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЕБЕ БЕ, СМЕШНИК! МОЖЕШ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАШ КВОТО СИ ИСКАШ, ДАЖЕ СОБСТВЕНИТЕ ВИ КЮРДИ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ВАС... ВИКАШ ЕС БИЛ СЛАБ? еС ИМА ЯДРЕНИ БОМБИ, А ЗА ИКОНОМИКАТА НА ТУРЦИЯ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ... МЕЖДУ ДРУГОТО ТЯ СЕ КРЕПИ ЕДИНСТВЕНО НА ВНОСА И ИЗНОСА ЗА И ОТ ЕС...

Кога Турция се е съобразявала с друга държава ? Прочети и ИСТОРИЯТА !

В ЕС има управляващи ГЕЙОВЕ И ДУДУЦИ , които се продадоха за ПАРИ на САЩ , затова САЩ постави ЕС на колене !

През последните 2 години всемогъщата мигрантско-бежанска кърмилница Ангела Меркел претърпя нравствено-ментална, солидно-фундаментална метаморфоза. От пламенен защитник на потъпкано-раздармусаните права и свободи на низвергнатата многомилионна бежанска армия тя се превърна в злокобно- пасивен наблюдател,в един ментално-плешив, политическо-импотентен чичко-травестит, предал не само твърдо-набъбналата си мъжественост, но потъпкал безцеремонно пламенно-хуманистичната си кауза, която Меркел защищаваме с остро-наточени зъби и извито-маникюрени и нокти. Докато в отминалите златно-платинени времена Майката-Лъвица Меркел предлагаше дащно на изгладнелите и жадни бежанци цялата си величествено-мощна гръд с две набъбнало-феерични, духовни ненки, от които се лееше обилно бялото мляко на Демокрацията и Толерантността, то сега тази студенокръвно-пресметлива арийка скри този пресъхнал рог на изобилието под меката тъкан на една тъмно-хладна бурка!!! Плача и ридая относно чудовищното отношение на ЕС към високоразвита Турция! Държа дебело да подчертая: ако пропаднало-аморалният еврогейски съюз не приеме тозчас майка Турция в своите разтракано-разбишукани обятия, то скоро цяла Европа ще изпадне в мощните конвулсии и брутални гърчове на Необратимия Разпад!!!!

рубладжия

Москва и анкара - ръка за ръка през вековете!

Това се крепи само на интереси бе тъпанар. Никой няма доверие на гаджалите, нито на запада.

Да, да! Турция не ви е България с нейната васална политика. Политика на послушанието и абсурда. Турция и Унгария са страните, които си гледат националните интереси. Те не се поддават на заповеди, които противоречат на националните им интереси. Те не приемат глупави, наложени от вън доклади за националната си сигурност, както прави България. Сега се опитват да заплашат Турция и да я опитомят. Никак не им харесва това оправяне на отношенията с Русия! Бяха успели да ги отровят със свалянето на руският бомбардировач "СУ-24". Това сваляне целеше точно това; да се отровят отношенията между Русия и Турция. Самата операция по свалянето е извършена зад гърба на Ердоган. Него са го уведомили, едва след свалянето на самолета. Това е било шок за Ердоган и той е почнал панически да търси телефонна връзка с Путин и централата на НАТО. Опасенията са били, че може да последва ответен ракетен удар от Русия срещу базата Инджирлик. И слава богу, че начело на Русия е Путин, а не някой друг. Иначе, един господ знае каква каша можеше да стане. Решението за свалянето на самолета е взето от трима души: турският премиер, министърът на отбраната и началника на базата в Инджирлик. Без знанието на Ердоган. В последствие и тримата са основни действащи лица в опита за преврат. Упрекват Ердоган, че прави чистка. А какво да прави? Да ги остави, за да опитат пак ли? И сигурно ще опитат. На САЩ и Запада, тая турска политика никак не се харесва! Щели да му спрат помощите! А какво ще стане, ако той отвори границите? В Турция в момента има над 2 милиона мигранти. Всичко това ежедневно иска храна и медицинска помощ. За епидемиите, да не говорим. Отварянето на границите от Турция е по страшно от атомно оръжие. Това ще е вълна цунами, която ще залее всичко. С нея Европа не може да се справи. Така че, по полека с крайните оценки и заплахите!

не обиждай Родината! Марш в турция! А Унгария когато правеше независима политика през 1956 и влязоха с танковете руснаците, тогава независимостта й не беше добро , а? Как се въртите като еврейски задници...

На кое викаш Родината? Какво общо има Родината с мутренското управление и доклади в които се сочи Русия като наш враг? Изглежда много ти харесва от други посолства да се управлява България. Ами върви там тогава! Аз искам България да е независима държава и да се управлява от "Дондуков 1" и от "Дондуков2". Искам да се строят АЕЦ"Белене" и "Южен поток" и държавата ни да върви напред. А НЕ НЕПРЕКЪСНАТО ДА СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО БЕДНОСТ И ПО СМЪРТНОСТ! НЕ ИСКАМ МЛАДИТЕ ХОРА ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТА! РАЗБРА ЛИ ОТВОРКО!

Този дебил "оправи" България,сега и ЕС !?!?!

Откакто Турция на практика излезе от БЛАТО и влезе в съюз с Русия, взе много да им пречи на ЕС нещо!

И родните пултерасти както преди ни плашеха с Турция сега изведнъж много я обикнаха.

Турция била излязла от НАТО! Тва по РТ ли го даваха)))))): фейк нюз- махайте го тоя нещастник!

По-голямо разочарование от ЕС няма! Шайка корумпирани евробюрократи за които никой не е гласувал, поддържащи шайки феодали, шуранайстващи в робски държави.

А защо на снимката е премиеринът ни ?!

Ама как така питаш за Краля-Слънце?!? Та той грее за всички!!!

що залудост е това 4.45милиарда помощ за присъединяване на 12 тата икономическа сила в света към ЕС еѝѝ богу вече се обърках на цяло ние ли сме луди или политиците които ни управляват

Мараба ли казва тоя на снимката?

Казва: -Мани, мани, в Симитли не стъпвам повече.

"ще бъде обмислено въвеждането на търговски и визови облекчения за държавите, откъдето незаконно дошлите в ЕС мигранти произхождат" - значи ще приемаме нелегални мигранти, но за сметка на това ще им въведем и облекчения?! Абе, вие от ЕС малоумни ли сте или сте просто олигофрени?

точно олигофрени! в германия има ш00 000 души, на които им е отказано поданство официално. но те не напускат германия и са незаконно пребиваващи. и въпреки всичко вместо да са депортирани, на тях им се дават соцijaлни помощи и жилища, а децата им след като престоят 8 години получават и паспорт. т.е. ние работим за да се иzранваме и гледаме семеjствата си, и на нас никои и 1 стотинка помоsht не дава, заshtото сме били европеjци. но на незаконните емигранти се дават до около 500 евро помощ на човек. т.е те без да работят си докарват по 1000 евро, а други работят по 12 h за тези пари.

Имам няколко въпроса, колко е била предсъединителната помощ за България?! Турция кои ракети трябва да нареже?! Ще трбява ли да спре АЕЦ Аккую?! И тъй като отговорите са ясни, още един въпрос с какво гъзопоклонниците са по-мили на Европа от православни християни, извадили от тъмните векове всички славянски народи?!

Бе тия тъпи евро...сти ,не разбраха ли,че се води война,че ония арабски и африкански УРКИ се въдят безконтролно и не може да ги гушнем всичките.Затова се разпада ЕС,заради тъпоумието на дъртаците,окупирали Брюксел.

рубладжия прост!

голяяямо разочароооование

Да го погалят и да отразят големия напредък....само в корупцията.Голяма излагация там ли ни е мястото,та ние вървим към Африка, не към Европа.Слепоци.

ти в кой свет си? Наплива от Африка никога не е преставал! А китайците кво да правят тук като Азия в момента е по развита от Европа?!?

Този "политически правилен" език ще провали Европа !!! Разочаровани и отвращение трябва да има от ердогад !!! Турците са като българите -всякакви , умни, глупави, но диктаторът им ги води умишлено към конфронтация с Европа, защото някой трябва да е виновен за мизериите , които прави султана !!!

Абе докато Путин дундурка Ердоган, поне няма опасност за възможни безумни отчаяни турски ходове, относно Балканите. Че с тая въоръжена до зъби армия от 1 млн...

Точно путин и тръмп са виновни за наглостта на диктатора !!! Без целенасочената подкрепа на кремълския диктатор и неадекватността на оранжевата перука , ердогад нямаше да унищожи нормалното съвременно общество в Турция !!!

нашият е отишъл да го погалят по тиквата и да му набият доброволната квота...

българският премиер е световен лидер, визионер, междугалактически държавник и вещ стратег, който със замах и мъдрост решава планетарните предивзикателства. а, бе, вие сериозно, ли, това да не е мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, смешният и бъзлив чичак от банкя, дето със зор е прочел една индианска книга, но до средата, а и не говори никакви езици, освен селски диалект. след като е фактор за ЕС, както и книжният съсел сергея станиш, няма какво да се коментира за юрогейовете и политиката им на геноцид и некомпетентност срещу населението, дето им издържа много милиардната администрация. приятен ден.

Не забравяй, че и той е учил в, цитирам: "такова училище", като генерал Радев.

амчи къ, ген. радев има 3 визити в максуел и 2 генералщабни академии, но, да, простият каиш от банкя и той е завършил, ъ, това, де, такова училище. вероятно учебните заседания са се провеждали в сараите на хидроинженера неграмотник от дръндар. той и агент гоце направиха недоразумението от банкя ге'ерал. и не пишете на човека минуси за сарказма му, след като не сте го разбрали.

Ехаа лидерите на страните от ЕС си казали дайте да се съберем да си изразим разочарованието от Турция. Да видим кой колко е възмутен и огорчен и после кой от къде е.

ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ ТУК ПОСТОЯННО С НЯКОЛКО ПРИМИТИВНИ АЗИАТСКИ ДЪРЖАВИ, А НОВИНАТА НА ДЕНЯ Я НЯМАТЕ? ОРЯЗВАТ ГАДОВЕТЕ БОЛНИЧНИТЕ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 3 ДНИ ОТ БОЛЕДУВАНЕТО! ПРОТЕСТ!

"ПРИМИТИВНИ АЗИАТСКИ ДЪРЖАВИ"...малее и това го пишеш от държава в която всичко е затънало в лайняна яма

език на омразата към БългаРИЯ ЛИ СЪЗИРАМ??? АЛО, ЧУЖДИЯ АГЕНТ, ВНИМАВАЙ!!!!!! ЩЕ ИМАШ ПРОБЛЕНИ!!! МЕЖДУВПРОЧЕМ СМЕ 5 ОЪТИ ПО- ДОБРЕ ВЪВ ВСИЧКО , СРАВНЕНИ С ТУРЦИЯ И РУСИЯ, А ТИЯ ТУКА ЕЛЕМЕНТАРНИ ВНУШЕНИЯ, ДЕТО ВСЕКИ ДЕН ГИ КОПВАШ, МОЖЕШ ДА СИ ГИ ЗАВРЕШ...

и ние сме много разочаровани от западните виалети , особено германския и холандския!

ТАЗИ МЕГАЛОМАНИЯ ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА! НЯМАТЕ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА РЕАЛНОСТТА! И ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ МАНГАЛИТЕ, ЩЕ ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ И ЩЕ ВИ СПРЕМ ВНОСА. И УМИРАТЕ ПРАВИ! АНАДЪН МУ?

обаче от босфора могат да ти пратят още някое милионче мигранти на момента, отворко!

С всеки изминал ден все повече се убеждаваме,че ЕК и ЕСвърхушката са една организирана престъпна банда подчинена пряко на ционистките сатанисти..

Ми така е, нали всички църкви в Европа, включително и Руската имат Евреина Христос за БОГ! То от 2017 години е така, ти сега си започнал да се убеждаваш! Албански реотан му викат на това!

ли ще го каже на Ердоган от името на ЕС?!?

Не бройте колко пъти са публикували снимки на пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

И как, по точно ще ме свалиш като 'сичкото мангау гласува за мен????

Че как няма да е там БОКо-КРАТУНьо... Кой друг (ако не "пощенското гълъбче" БОКо) ще информира аркадаша си Ердо за решенията на съвета... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Интересно защо т.н. "ЕС" няма да се занимава с мадридската полиция, която незаконно арестува опозиционно настроени каталунци, брутално затваря каталунски училища, бие наред невинни граждани и изтрива опозиционни каталунски сайтове в интернет? Защо т.н. "ЕС" няма да се занимава с корумпираното антидемократично правителство в Мадрид, което иска да забрани на каталунския народ свободно да изяви волята си за свобода и независимост, и подобно на фашисткия диктатор Франко, заплашва народа с разстрел?

Хващай торбичката и бегом към Испания да се биеш с империалистите...

Мараба племе, отивам пак да поближа Перкел, пардон Меркел. Ако ме питате защо - и аз не знам ..... оставям ви на Цвърци. Аре и да слушкате. от Вожда

Нещо не виждам санкции срещу Турция? Като са разочаровани, не виждам Ердоган много да го боли фара.

Всъщност проблемът на Ердоган е, че и Путин сваля доверието от него и Кремъл започва да обмисля тесен контакт с винаги стабилният в позицията си Иран, вместо с непрекъснато лавиращата Турция. Кремъл спаси Ердоган от преврата, подаде му пръст да се измъкне, но Ердоган захапа цялата ръка, влезе с войска в Сирия, влезе с войска и база в Ирак и избива кюрдите. На руснаците видно започва да им писва от неадекватното поведение на турците, да не говорим, че Турция винаги в своето съществуване (само някакви си 5-6 века) на Балканите е била категоричен геополитически противник на Русия. Всъщност руснаците вече считат, че е трябвало да оставят турците в естествено прииждащата там гражданска война, разцепване на територии, създаване на Кюрдистан и бъдещ руски захват на така мечтаните от векове проливи.

Това путя си го мислеше докато подписваше за с-400 или вчера като отмени последните санкции срещу туркието?

Клоуна на снимката за какво отива там, да се прегръща и целува като Брежнев с който му падне ли, или да го тупат по рамото колко е велик!!Боже, тоя не се ли вижда отстрани колко е жалък, пълно посмешище е, нито образование, нито език, нито култура,а сега и 180 кила е, че и отгоре!!СРАММММММММ!!

Интересното е, че уж ЕС е против Турция, но бизнесът си върви и стокообмена се увеличава. Отново се проявява двуличието на Европа. А, кой е този примат на снимката?

Из медиите: Аварийно кацане на първият сериен Су-57 на летище Жуковски...

Пак е кацнал, а Ф35 направо се размазва

Кога, къде, как?

Защо са нашляпали снимка на Слугата?

Колкото и да не желая да е така, Ердоган, с действията си, не с говоренето, което е приоритет на яловите политици на ЕС, показа,че е в пъти по-стойностен политик, от Меркел, например!!И без изпърденият ЕС, Турция има устойчив икономически ръст от 7-8 процента всяка година, ще получава евтин руски газ, закупи модерен руски ЗРК С-400, нахлу в Сирия, армията и е 3-та в света, а самата Турция е суперсила!!Така че, дреме му на Ердоган за палячовците от ЕС, да не дойде време, когато ЕС ще се съобразява с Турция!!

Пропуснал си да споменеш и производството на бояршник.

Дебилче, когато фактите говорят и Боговете мълчат!!Така че, млъкни, цървулкьо!!!

Съвсем точно казано... Рекат ли-Делиормана чао! А си спомням-беше време, в което ние, гърците и сърбите заедно бяхме по-силни! Сега всички сме мишки...

А после как православните ни "братя" ни нападнаха в гръб и как руснаците не спазиха съюзните си задължения помниш ли?

статията трябва да се назове една мутра на европейска среща

И аз съм разочарована от ЕС и България.

ами увий се в фереджето , че идва зима и си стой в Рязанистан.

Върви в Сирия, там ще те утешат

Между другото. Защо в статия посветена на политиката на Европа са сложили снимка на Тиквата. той дори не е споменат в статията. Прилича ми на създаване на култ към личността. Сталин поне е свършил нещо и полезно.

Защо ли си мисля, че ако Султан Дилтатора не се беше съгласил да си купи ръждясалите руски ракети, сега московските тролове нямаше да са първи апологети и защитници на неоосманизма. Единствената спирачка пред диктаторите Путин и Ердоган да анексират територии от България е НАТО и ЕС.

Леле, още една заблудена овчичка, която вярва на ЕС и Нато... Ако решат-ще си разделят България и ЕС няма да шукне! Кой бе, ще дойде да се бие за тебе?! Французина, датчанина или холандеца?

Очаквам в най-скоро време ЕС да обяви голямото си разочарование и от Саудитска Арабия. След като на Израел му свитнаха Ф35-ицата с допотопна С200, Шойгу отиде в Тел Авив. Вероятно договаря закупуването от Израел на Су35. Очаквайте голямо разочарование и от Израел.

Точно обратното - оня ден израелски Ф-15 са унищожили сирийски к-с С-200 с 4 ракети. diecastaircraftforum .com

Нищо не лъжа, и двете неща са верни. С200 удря единия Ф35. Той се прибира в базата но по думите на самите израелтяни, няма да може повече да се използва. Останалите самолети унищожават С200. То и С400, че дори и бъдещата С500 може да бъде унищожена. Всяка система си има капацитет. Не знам за С200, С400 може да обстрелва наведнъж 36 цели. Ако изпратиш 37, едната ще премине. Не можеш, да инсталираш една система и да си решиш проблемите. Отбраната трябва да бъде дълбоко ешалонирана. Няколко големи системи (С...), които да се припокриват, и на всяка голяма по няколко малки (Панцир или ТОР), които могат да действат дори на марш и между другото те да защитават голямата, не е оправдано, тя да си изстрелва ракетите по ракетите, които я атакуват и които са по-малки и по-евтини от нейните. На същия принцип един Ф35 не може да се бори с МиГ21. Стига да са достатъчен брой. Ще свали няколко, докато има оръжия, след това ще бъде свален.

Много я обичате тази снимка на Премиера ви, мой не е, някой, който не го познава и не знае, че любимата му стойка е с надънена ръка в левият джоб на панталона на костюма(без значение, на МС ли е, на трибуна, на рязане на лента или в Брюксел)!!Махнето го този смешник жалък, за какво е там, да прегръща Сульо и Пульо или да спи на първият ред?Същият банкянски титан на милиционерско-мутренската овча мисъл, в един ден, към 10.00 часа изрече прозрението(негово, разбира се), че България е за пример в ЕС, а слугинажа му, в лицето на Дир.бг, след два часа написа, че България е на последно място в Европа, не в ЕС, по доходи!!!Да се смееш ли, да плачеш ли?!