Великобритания ни връща сирийски бежанец младеж

Британските власти обявиха, че ще депортират сирийски мигрант в България, предаде БНР. Той обаче не иска това, защото в страната ни бил "третиран като животно".

Обратно в новината

Коментари - Великобритания ни връща сирийски бежанец младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1/ И чуждестранните бизнесмени ,заобикалят България . 2/ В България всичко е политизирано , и има политически назначения , което означава , че няма на кой да се оплачеш . 3/ България е най-бедна /ТАКА КАЗВАТ ОТ ЕС / . 4/ България е най-корумпирана държава ! 5/ В България не искат да остават не само бежанците , но и младите българи . 6/ В България , народа няма думата ! 7/ В България всеки 2-ри е неграмотен , а всеки 3-ти безработен . 8/В България , всички политици и управници , работят за ЧУЖДИ държави . 9/ Според управниците , в България нямало да има пенсии под 200 лева ,....НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ----ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМА ! 10/ Българите в България , нямат права , а само задължения и унижения ! ОТ ЦЕЛИЯТ ''ПРЕХОД'' , ДАЛАВЕРА ИМАТ САМО РОМИТЕ , ПОЛИТИЦИТЕ , И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ .

В България е така, защото има ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ на "Световния еврейски конгрес" в Москва, през 1988 година. В негова резолюция на тайния му конгрес има записано и следното: "VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид 1. Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи. 2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите. 3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота. 4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.

Я да ни връщате животното веднага!!!

Ако е пребивавал в България законно, подал ли е поне една жалба че са го били или окрали?има ли доказателства пред английските власти , че всичко е било така както той разправя.

Тук не се живее , защо 3 млн. българи напуснаха България , и продължават да напускат , същите българи не са се оплаквали за тормоз , и защо ли ? ЗАЩОТО В Бе-ГЕТОТО НЯМА НА КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ . Защо БЪЛГАРИЯ Е най-бедната държава ? --Защото е най-корумпирана !

Като се има в предвид , че България е най-корумпирана , на теб ли да вярвам ? По-скоро , на един чужденец !

Момче, знаем какво е в България. Много от мигрантите в Англия са българи

Е това е страшното за нас, колкото и да ги ретранслираме, западните ни приятели все ще ни връщат най-негодните и вероятно бъдещи терористи.

това, което казва за БГ дали е вярно или не е без значение...Думите му просто заместват транспаранта, който трябва да бъде окачен на границата... И да се пейства на всеки 50 метра...

Сириецът е от Алепо.Губернатора Фарес Фарес на Алепо казва.Народа е много устойчив и обича своя град.След работа много идват да ни помагат..Ние махнахме бюрокрацията.Имаме комисия по въстановяване на града.Пишем до Дамаск и на следващият ден идват парите.Нов асфалт,отлични пътища,въстановяване на индустриалната зона.От Европа никаква помощ.Върнали се по вече от 4000 семейства и работата продължава.Живота кипи.-търговци предлагат плодове.Училището,пълно с деца. Запада се занимавал да делят убийците на умерени и на неумерени.В източната част Джебхат ан нусра -разрушили са всички домове,но хората ще се върнат по късно.Много бежанци в Европа -бивши терористи,правят се на бедни и нещастни.Те ще създадат там нови банди.На нас те не ни трябват.И цялата опозиция от тука да се маха.Това ,което са натворили ислямистите у младежите изобщо не е мода да бъдат опозиционери.Екстремистите ,терористите ,това не са хора кава Махмуд Акади-мюфтия в Алепо. Те са унищожили мюсулмански храм -45м минаре,бил е паметник под защитата на Юнеско,грандиозен комплекс на 1400 год.Тук е погребан пророк Захарий,баща на пророк Яхи.От Юнеско ,от тази организация никаква помощ.

Е той Мохамед може да идва от Алепо, ама ти по знаеш- благодарение на РашаТъдей и ТВЗвезда..

"Той допълни, че там е бил арестуван, били са го и са му взели всички пари и мобилния телефон" Оставен както се казва "гол като пушка" без нищо в страна с непознат за него език и някак си успял да платил ?хиляди евро?, за да бъде прехвърлен тайно на Острова с камион?! Великобритания да вземе да внимава с този и семейството му,че да не стане като с предният които пропищя яко.Че в България не е за мигранти въпреки че се самовзриви в ресторант след като достигна мечтаната дестинация.

Нека всички "бежанци" да знаят че за тях няма да е добре да идват в БГ!

България и българите не са среда за такива като мене. Там е джунгла, в която СИЛНИЯТ Е ВИНАГИ ПРАВ. Има мутри с униформи, които покровителстват мутрите без униформи. За разпределянето на заграбеното си има строго правило: -на конкретния извършител се полага 30% от заграбеното -на "правоохранителите" суспаят е също 30% от заграбеното -те "мизерни" 40% от заграбеното се разпределят между "правораздавателите", законотворците, политиците и конкретните управленски органи (Суджук паша) За сега всичко си е таман, но се появи един самолетен шофьор, дето им прави ингел на системата. Аз, Мохамед Мирзо, не искам да бъда третиран като животно, каквито са българите - "МЪРША" (болни овце). Аз съм велик, като ВЕЛИКИЯТ АЛЛАХ- АЛЛАХ АКБАР.

Какъв ЕС? Нали излизат от ЕС, няма първа страна от ЕС. Да се оправят сами.

Къде мога да се подпиша и аз в подкрепа на милото момче Мохамед?! Амбър Ръд трябва да се намеси и да спаси всички емигранти попаднали в България! Направо да изпрати самолета на Бети2 да ги чака на границата и да ги карат директно в Лондон!

Ние също ще подпишем петиция да си го държите там, заедно с всички други новопристигнали пришълци.. а пък после като стане късно, вие ще искате да се спасите на някъде ама никой няма да ви иска гове толерастки.

"успял да се присъедини към роднините си, като платил хиляди евро" И от къде тези евро? И защо да го връщат в България? По- скоро има връзка с бабето Меркел, с Износителите на цветни ( джихадистки ) революции, със Сорос ако щете, но защо пък с България? В същност защо пък не... , ако целта е ислямизация.

аз също имам наблудения, че в германия се занимават с трафик на хора и генна селекция, което е абсолутно незаконно, но го правят.... тук ако си африканец, индиец или китаец, турчин, арабин и подобни екзотики, получавач работа автоматично. ако не си, висиш в бuрото по труда до припадък.

По принцип Динко,Перата и сие не направиха пари случайно.Боя и джобенето е ясен. Относно генната селекция. Та започва с Хитлер.Убиват евреите серафити и развъждат ешкенази и хазари. Хитлер е пръв по генни експерименти. Неговите доктори обаче след войната отиват в САЩ и продължават за САЩ.ГМО и другите не са от въздуха. И сега една малка тайна. Хибрида на евреите-доказано най важещ. Баща симит ,майка бяла жена. Религията се приема . Това е целта. Това е доказано,с много научни и генни проучвания. Самата думи семит-означава полу. така че евреи,араби и части там от Афганистан,Иран,които се водят семити,ще бъдат ползвани по предназначение. Създаването на свръх раса не е случайно и не е от днес. Хората са гледали овце.Породи,крави породи итн и тн. Човека също е животно. Вярно той има и духовност,но този процес е силен за хибрида. това е истинската причина. ново поколение. Нова раса.

начи ако кажат на всички емигранти че ще ги депортират в България и бежанския проблем ще бъде решен веднъж за винаги защото всички ще се ужасят и ще избягат обратно в Африка

обичайните британски простотии на тема България. този път-за добро. "бием ги", "грабим ги", "държим се като с животни", и останалите глупости вървят по мащабната трафикантска мрежа за препредаване на информация между милионите нахлуващи дивашки тарамбуки и нека се знае, че тук никой не ги ще. но ето, хиляда уелсеца подписали петицийка, нека те да ги хрантутят, да им търпят криминалщините, използвачеството, лентяйството и тероризма. до няколко години ще се усетят, но ще е фатално късно!!!

Потвърждавам! Бием ги! Грабим ги! Отнасяме се към тях като животни! Това достатъчно ли е? Хайде, елате си вземете всичките!

тоj, не бил искал?! не, ние не искаме. да го депортират до сирииската граница. ние и нашите родители сме работили и рабоитим за нашето си. то си е наше и на нашите деца.

Нали в България са му взели всичките пари, откъде са дошли хилядите евро, за да стигне до Англия?!? Я да посочи името на спонсора! Или лъже като циганин?

тиквата и цецо апартамента какво измучаха по въпроса или мълчат като затъкнати гъзове? а и оня травестит дето оценява Камата?

Къде е тази петиция?Иска и аз да се подпиша да не го връщат в България!Само той ни липсва!!!

Не подскачайте и не се ядосвайте, това е добра новина. Много добър отзвук се дава - петиции, медиино отразяване, и забележете, на фона на всичко това как изпъква,че в България такива като този ги нямат за хора(колко е вярно не е важно), бият ги и ги обират. Каква по-хубава анти-реклама на странанта ни за други като него - просто да я заобикаят и бягат от нея като дявола от тамяна. Така, че дай боже, повече такива новини да се разнасят за България...то иначе няма кой да ни пази от тези.

Каймака - на нас, утайката на вас. Congratulations!

ChatGPT

"Той обаче не иска това, защото в страната ни бил "третиран като животно"." Ми да се радва, че не са го третирали като пенсионер

им богатства отидоха в колонизаторите! Защо България да издържа гражданите им?! Редно е колонизаторите да си ги издържат и отглеждат!

Много си прав .Не по нашите пръсти са диамантите на Африка.А и от 4 века острова събира буклука на света,един повече -няма да им навреди

Тоя иска да реже английски глави , а не български !

Защо пък в БГ ??? Да си го пратят в Сирия !!! Тази паплач никой не я иска тук !

Лъже като циганин , Загубил си документите и му откраднали парите , но после дал хиляди евро за да стигне до острова !

Давайте да правим и ние подписка в защита на сириеца, да си остане в Уелс.

малко са го били щом е прекосил цяла вропа и е стигнал до англия.

Най - вероятно не са го били изобщо. Просто за да остане там трябва да хвърля лайна по нас. За това поне да почнат да говорят истината трябва да почнем да ги бием и да им взимаме телефоните. :-)

Ако го върнат в България,отново ще бъде малтретиран и ограбен.

Нали вече му са взели всичко?

Интересно как си е платил като в България са му взели всички пари и мобилния телефон. От къде идва изобщо финансирането на тези хора за да се заселват в Европа?

Да си купи нов телефон, да напълни портмонето с пари и да се връща... После пак там ще отиде...

Сигурно им си видял много интелигентен, не е от бившите колонии на кралството, ако беше негър от Нигерия или бивш роб от Джамайка нямаше да скачат, нали вече са на външният плаг на ЕС, да се оправят сами или да го изпратят на Меркел.

държава е била турция ,а не България !

В статията пише: "първата страна от ЕС".

как си е платил за да го прехвърлят в Англия?

Платил си е като си е измъкнал от а-нуса 10 000.. usd ли евро ли.. тея прости българи забравили там да проверят!!

Сириецът лъже като дърт...сириец. за да разплаче съдебните заседатели и обществеността. И такива хора създават този имидж на България в Европа!

Лъже по-скоро като Бг пенсионер ,че едвам оцелява , докато не хвърли 50 хил. € от терасата !!! Готов ''интегриран'' за нов бгеец ! И ние обясняваме на целия свят , че сме най-бедните в Европа , но реално погледнато нашите политици крадат с милиони , а българите говорят само за почивки в Дубай и Бали , и карат скъпи коли и не излизат от заведенията !!! Не ще да се връща в Бг заради манталитета - не за друго !!!!

Да се маха от БГ

В Родопите през 1878-1879 защитавах интереса на короната - тероризирах българи и пречих на Русия. Англичаните обичаме да парадираме : "Великобритания се гордее с историята си на предоставяне на защита, на тези които имат нужда, но е справедливо ..."

Станислас Греам Бауер Сенклер (от английски Stanislas Graham Bower Saint Clair) нарекъл се Хидает паша e британски агент с дипломатческо прикритие. През 1878 г. действа активно срещу Русия и се поставя на турска служба. Провокира към метеж и фанатизъм мюсюлманите в Средните Родопи и Кърджалийско. Организира там спонтанно възникнал метеж срещу християнското население и Временното руско управление с цел компрометирането на България и откъсването на територии от нея. Разбит е от руски части и четата на капитан Петко войвода.

Лъже-мръсникът!Ако даваха в БГ гювеч като в Англия не би приказвал такива глупоисти. Няма ли кой да го попита този неблагодарник защо не е бягъл към Ирак,Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия, а се завира в Европа. Че и роднините му използвачи!

горкия човечец! предполагам, връщанетому в българия би било ужасен стрес. И е толкова тъжно за всички принудени (и неосъзнаващи това) жители на територийката, че не осъзнават в какви условия живеят. Сирийчето по-скоро би се върнало сред бомбените развалини, отколкото на това ужасно място българия!

Идио,предполагам ,че съкратено от идиот не е лошо и ти да заминеш към Сирия, ако ти разрешат да напуснеш" територията" ,която населяваш т.е.психиатрията и не забравяи да си пиеш хапчетата.

Еми България да го депортира в Турция, Турция в Сирия и няма драма.