Експерти се обявиха против европейска отбрана на 2 скорости

Не бива и не трябва да има различна степен за сигурност на гражданите на страните членки на ЕС и различно ниво на отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Експерти се обявиха против европейска отбрана на 2 скорости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ние самолет нямаме и не желаем да купим , ще браним Европа. Колкото ние тях, като им пуснахме милион бежанци , толкова и те нас. Карай , да върви военните да поокрадат малко еврофондове. Пък нас Господ ще ни пази, както досега.

пълни глупости са това за обща отбрана ,слагаите парите си в общия казан ,така по лесно се краде ,а те са факири в това .досега не сам видял осъден евро политик за кражба,защо ли?

Да живее българо-руската дружба ! България - вън от НАТО !

аа, тя тази дружба не изкара дори колкото оная със ссср!

Четох до някъде пасквилчето, но когато не прочетох за участието на САЩ във войната в Сирия престанах да вярвам.

Интересно че в материала никъде не се споменава нато!? България,наред с блалтийските републики дори и Полша и Чехо-Словакия! сме и ще бъдем буферната зона на ЕС за защита на техните интереси.Прилича ми на 1930те.

Ако частите на едно тяло се движат с различни скорости,това зачи,че това са различни тела,а не едно цяло!

Всички знаем че в една къща-кооперация покривът се строи и ремонтира солидарно от всички живущи в къщата. Същото е и с границите на ЕС. Тъй като ние се явяваме най-близко до границата на ЕС то и опазването и, не трябва да лежи само на нашите плещи. ЕС трябва да изпълни своето задължение по опазване на границата с пари и военни, които да са под наше командване.

Големите експерти ? Пари от изтънелия ни джоб за джепане с висок % комисионни. При тази мизерия не ви искам сигурността. Експерти по пребоядисване право сме в БКП, после в БСП, после сме в СДС, после в НДСВ после в ГЕРБ, после.... Тагаревци и Шаламановци. Първо елитни обучаеми и фенове на СССР, после сме с НАТО. Утре сме първи, ако кацнат от Марс. Връщаме се с Русия ако Путин ги изпревари. Важна е ползата и позициите и все да сме на копанята.

"...сигурност на гражданите на страните членки на ЕС.." ЛИЦЕМЕРИ!!!

Абе за каква обща отбрана плещят тия? Областите в Европа страдат от различни исторически обременености-доскоро са воювали помежду си. Германия с Франция и Великобритания,Италия с Албания и Гърция, ние с Гърция и Сърбия! Хората не са забравили! Парите дадени за обща отбрана са пари на вятъра! Нима аз,гръка и по-бедния румънец ще пазим дебелия холандец и педераса германец, ако нещо недай Боже? Та те да си живуркат с висок стандарт на мой гръб?! Тая няма да я бъде... То и те толкова ще пазят мене... Искам да кажа-не сме монолитни като Китай. Докато не видя с очите си немски,холандски и датски войници по турската граница да ловят бежанци заедно с българите, ама бой и обратно-няма да си променя мнението. Иначе-нека си минават-да ги пълнят с бълхи! Те идват там да живеят, да гърмят бомби и да се радват на"висок стандард!"

браво пич!

Значи да продължаваме да се млатим помежду си.. А Русия да го играе главен съдия, а. Ми то кой истински европейски гражданин ще пожелае подобна глупост!

Евала, добре го рече !

псевно експертите се събрали обедна раздумка .колкото и да им се ще САЩ от рас ще ги смачкат .тъпаци.мишки.палячовци.