Българите: ЕС е в добра форма, но родината ни - не

Българите остават сред оптимистите за ЕС, сочи проучване, представено днес от Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Българите: ЕС е в добра форма, но родината ни - не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всъщност ако ЕС е добре и ние ще сме добре.Обаче допираме до ядем зеле с месо обаче за нас и зелето е кът .определено има подобрение за корпорациите и близикте до властта обаче за средностатистическия има обедняване .и не сме само ние така .всички обедняват и корпорациите печелят .

как бе колкото повече държави има толкова по стабилна е лапачката .всички скачат и този отдолу е приглушен.създава се усещане за нечуваемост .затова и Орбан му наскачаха .

Нормално е хората да смятат, че пропадаме надолу, за разлика от останалия Съюз! Ето малко заглавия от днес: Пиян се заби с БМВ с крадени номера в спирка и избяга! Маскирани биха и душиха старица за 92 лева! Младеж уби двама пенсионери, за да скрие кражби! Никой не иска да е шеф на Националното следствие (защо ли?) Кой от вас смята че се движим в правилна посока?

Някои са добре там,други тук,да си видял частен съдебен изпълнител да мигрира,обобщения може да се правят,но са с голяма степен на аберация-всеки си е конкретен казус,за някои хора дори не парите са основен критерий- има такива ценности като свободно време,социални връзки,уважение от околните и т.н.

Отдавна не бях чел толкова много глупости само в една статия !Само завършен идиот може да каже , че ЕС върви в правилна посока ! Работа в чужбина само може да искат такива които искат да бъдат миячи , перачи и т.н. Щото там другите професии са си за тях , а не за нас. Въобще ЕС си е супер за Французи , Германци , Италианци и т.н. !

Виж какво,ограмоти се.Ние сме всичко друго ,но не и племе,не и племе.Ние сме най-старата дъжава на света.Държава разбираш ли държава.От където сме минали,държава сме правили с каменни градове.Ако ти се определяш като от племе,значи не си българин.

е виновно за всичко ,Борисов е събул гащите на Българите и ги е надупил на НЕПЕОТАТА ,ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е В ПОДЕМ ОТ 20 ГОДИНИ Е ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ

ЕС е проект на сили, които слизат от сцената (американските глобалисти) и като такъв също е обречен. Предстои му дълбока трансформация и вписване в новите реалности в света. Дали ще успее да го направи е друг въпрос. Дали ще остане самостоятелен играч, дали ще бъде унищожен или ще бъде принуден да се влее в друго обединение предстои да научим... Във всеки случай няма да продължи да заема онова място в света, което заемаше досега ...

не става с диктатура, това вече го играхме и последиците са трагични и сега живеем в полудиктатура и все така зле , трабва ни истинска демокрация

Трябва ни Русия за истински съюзник! Тогава за страх на сегашните управляващи-всичко ще си оправим...

slavy_@abv.bg

Що бе, брат? Искаш да ставаш крепостен селянин ли?

Живеем в полу-диктатура ли???? Я, ходи някъде да си изкажеш мнението свободно! Даже пред съседа неможеш, камо ли пред шефа. Тук трият поголовно.

НЕ Е ПЛЕМЕТО БЕ РОШКОВ,ЛИДЕРИТЕ КОИТО ИЗБИРАМЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ,КАК ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА СЪБРАТЯТА СИ ,КАТО ГИ Е СТРАХ ЧЕ И ТЯХНИЯ РЕД МОЖЕ ДА ДОЙДЕ?

а кои ги избира бе ??? или те са от друго племе ... ха ха ха

ти нЪли си свестен? Ми дай да те изберем та да нЪ опраиш бе.

Ами какво да ви кажа по въпроса ... мислите ли, че говедата подозират че са в кланница???? :))

племе , хем крадливо хем ебливо и накрая завистливо радои ралин значи ние не сме нито нация , нито народ ... а племе . как искате да станем като европеиците ? нито имаме нужното съзнание , нито дисциплина за това. много ми е мъчно но нас само диктатура може да ни сложи в ред ... демек бои и яки глоби минимум 50 години , и евентуално след това в поколението може да има наченки на нещо европеиско ...

Твое право е да се чувстваш дивак, Но ние другите се смятаме за европейци.

кое ти е европеиското бе саше ??? или истината в думите на радои ралин не ти изнасят ?

ИМ ТРЯБВА ОРБАН А НЕ МИЖИТУРКАТА БОРИСОВ

.

ТАКА ЛИ? А ЗАЩО НИКОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЕБ ,ЯВНО СИ МНОГО УМЕН И НИКОЙ НЕ ТЕ РАЗБИРА ,СОРОСОИДНО КОПЕЛЕ СИ ТИ ,ТОВА Е ИСТИНАТА

И СИ ВЗИМАТ ПАРИЧКИТЕ ПО ИЗБОРИ! ЗА ТОВА , НА ИЗБОРИ С ОРЪЖИЕ !

Родината, че не е цъфнала и вързала е ясно, но откога смятаме, че Европа е добре?

Ако България не бъде изключена от ЕС,заради корупция и липса на Правосъдие е обречена на гибел.Народа не може да се справи с тези горе,много са силни са,жестоки са,и всички са забогатели по нечестен път.Никакво Европредседателство.

Не те разбирам. Значи, трябва България да бъде изключена от ЕС, за да се спаси от гибел. И тогава ще има правосъдие и липса на корупция?! Нонсенс.

С две думи Европа се прецака а ние още повече

Какво да и е добре на страната ни? Престъпност, безхаберие, корупция и бедност!