Богатите американци забогатяват още повече, но не и Тръмп

Най-богатите американци са забогатели още повече тази година, но не и президента Доналд Тръмп, чието богатство се е стопило с около 600 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Богатите американци забогатяват още повече, но не и Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н трумп се набута повече от 1 милярд долара с президенската кампания. тоj, де факто, работи в момемнта на червено за себе си. истински патриот! а бг политици - гледат да се докопат до властта за да крадът, а не да работят за държавата.

Американците са бедни дрипльовци като цяло, изключвайки тия милиардери по горе. Ето спестяванията на американците: Нула долара - 39% До 1000 долра - 18% $1000-$5000 - 12% $5000-$10000 - 6% Над $10000 - 25% Търси в гугъл: how much money Americans have in their savings accounts

Важното е че сега всеки българин може Свободно да избира страната, в която да живее, кеф ти Русия, кеф ти България, кеф те Европа, кеф ти САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ, стига да отговаряш на изискванията на желаната от теб държава.

И после, на какво основание да отречеш, че Маркс е с желязна логика, а Оруел е описал, не СССР, а Големия Брат от американския континент?

А в Русия обратното. Путин забогатява, руснаците обедняват.... даже някой от тях стават канибали. Гладът ги принуждава.

ИЛИ СИ НАКОВАЛНЯ ИЛИ СИ ЧУК ... ГОЬТЕ ГО Е КАЗАЛ .... ТА МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ СОРОСОПИТЕЦИТЕ СТЕ ОТ НАКОВАЛНИТЕ ( ТИЯ ДЕТО ГИ ЧУКАТ) :))

Кое е обратното? Навсякъде печели, който може. Ти, като не можеш, дали си в класацията?

какво печели г-н тръмп? ти може ли да смяташ изобщо? тоj е платил за кампанията си за президент 2 пъти повече отколкото получава заплата, при това не за 1 ами за 2 мандата. така са патриотите, а bg политици са като съвеtsките си братя - да вземем властта, за да оберем държавата (и дори да се изнесем от нея).

Наковалнята сте вие дето му лижете дръжката на чука!Както и милиони сиромаси у вас които са на бояришник!

А пък един ден като го осъдят да си плати дълговете за безбройните банкрути ,ще отиде да живее под Бруклинския мост.Съсед на чичо Том!

Не кога Тръмп ще иде при чичо Том (нещео напълно възможно), а кога чичо Том ще иде при Тръмп?

цял живот си на купони кредитор се писал ...за това си беден защото си болен прост примат

Сельо ,сельооо,като ти гледам правописа и си ми яяясен!Ама то със морони дето харесват баш морон (дебил) файда да спориш няма!

СРЕД ТИЯ НЯМА НИТО ЕДИН КОЙТО ДА СЛЕДВА МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ДАДЕНИ НИ ОТ ИСУС ХРИСТОС .... НЯКОИ ДАЖЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕГО ...

тия са психопати ,ако ги затвориш някъде за 36 часа и загиват .

Исус е първия комунист.:Ако имаш две ризи .......

Защо "някои"? Кои не се мислят за такива?

защо кожата около оченцата му е толкова розова като на расов шопар отгледан от дърта юница? а защо вместо коса има някакво подобия на 300 годишен мокет по-лошо качество и от това на наш Перукан? и какво е изкуственото му чене - пластмасово, керамично, бяло злато? а откъде се е взел този вакуум м/у ушаците му?

Не знаеш явно, но това са ново поколение.... киборги

Всичките най-богати американци до един са глобалисти и против Тръмп! Ей го Сорос, днес прехвърлил 18 милиарда долара към фашистките си фондации. Явно нещо ще става скоро!

В хохляндия вече слава, ама тцк не пишат за това.

Дали има някакви научни изследвания на икономисти-нобелисти за оптималното ефективно съотношение дивидент/печалба: работни заплати?

Не е нужно да си икономист-нобелист за да си направиш някои прости сметки. Но виж, задължително е да не си малоумен.

даам, отговор в стил "Две тръби пълнят един басейн, значи бабата на пазача е пенсионерка." Явно няма нобелисти във форума...

А колко има Рокфелер, Лии, Ротшилд или Вартбург? Те са сигурно от "обеднелите".

Важно е духовното а не матрялното богатсво. Достатъчни са два картофа и паница боб, 500 лева да си плащаш тока водата и да имаш за билети за автобуса. Не яжте месо и ще спестите от лекарства и цени и здравето ви ще се подобри.

дам , така е, златен, ама иди виж 1 кг тазгодишен биобоб колко струва в магазина- 15 лв....и той златен...

:))С 500лв ако си плащаш тока и водата ,ако имаш след това и за паница леща и боб,то ще ти останеза половин месец за автобусно билетче,тогава ,ще ти се наложи да ходиш пеша до работа,така ,че ще удължиш живота си и с движение освен със здравословно хранене.Не е далеч времето когато ще ни накарат и да плащаме такса вход влизайки на работното си място-тристраната комисия умува от колко да почва от 5 лева или от 8 лева:))

а бе редакторчето,нещо става в киев,защо не се отразява в медията независима дир.бг

Какво става в Киев,да не го е превзел вече грузинеца, или бандеровците? акое така и в двата случая американците нямат нищо общо:)))))

:))))Супер новина.Или тези които я публикуват не знаят че президентите се вадят от списъците на богатите,или казвайки с колко са обеднели,не слагат индекса на забогатяването им след мандата.Ако наистина американските президенти излизат по бедни отколкото са застъпили то има много от какво да се учат от един български министър председател:))))

Президентите на държави обикновено получават от дейността си милиони, а не милиарди и затова не са обявени в тази класация. Освен това дори милионите им не се обявяват, а се крият, понеже ако хората разберат за милионите на президентите ще ги обвинят в корупция, което си е и самата истина, няма некорумпиран президент в света. Такова животно просто няма.

Никак даже не се крият.Милиони получи само Горбачов,всички други само някакви си хиляди и те са като хонорари които са получени като лектори:))) Чудно ми е само българските президенти какви лекции пред кого и на каква тема държат??? Пари се дават да се чуе или някой умен или някой сгънат

ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ ПРЕМАХВА РОБИТЕ И РОБСТВОТО ВЪВ ФРЕНСКИТЕ КОЛОНИИ ... САЩ СМЕ СЪЗДАДЕНИ КАТО РОБОВЛДЕЛСКА РЕПУБЛИКА .... А СССР Е ПЪРВАТА РЕПУБЛИКА НА НАРОДА В СВЕТА :))

Русия попада под еврейско робство през 1917г.

НЕ БЕ , ПОД БЪЛГАРСКО РОБСТВО :)) ... ВЛАДИМИР ИЛИЧ ЛЕНИН Е ЧУВАШ - ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ ...

ИНТЕРЕСНО ЩО БИЛ ГЕЙТС КОЙТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АКЦИОНЕР В КАНАДСКИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ ... КАТО ФИЛАНТРОП НЕ ГИ ПОДАРИ НА КАНАДСКИЯ НАРОД ??? ...

Защото Бил Гейтс е филантроп само на хартия.

Богатите също плачат, с крокодилски сълзи.

Лъжат... всичко изнася в руски банки, включително и хонорарите му от кремъл...

Мамин, жив да го ожалиш ;-)

Богатите са богати, защото много са крали от нас бедните!

И какво е откраднал от теб един Бил Гейтс например? Да не ти е взел скъсаните чорапи?

Написалият първият пост е АБСОЛЮТНО прав. Ако някой стане със 100 милиона по- богат, значи съвкупно всички останали са обеднели със 100 милиона, или са напечатани толкова. Капитализмът е РАЗБОЙНИЧЕСТВО.

От мене може и да не е откраднал нищо (макар и да не е съвсем сигурно), но от хилядите си служители, които му работят е откраднал милиарди долари. Ако не беше го направил, тези хора щяха да взимат много по-големи заплати и щяха да живеят много по-добре.

Голяма тъпотия си написал. Ти си мислиш значи че парите висят по дърветата и на всеки се полага по принцип равно количество от тях, но видите ли, богатите отишли и ги окрали та затова сега имало и бедни.. Ако искаш да кажеш, че има богати поради това че са безскрупулни и мошеници, това е друго - да , така е. Но да се твърди че всеки който е богат, е окрал парите на бедните - абсолютна глупост!

да не се качват на старите щайги и да напуснат - търсят тираджии постоянно, да видим кой ще лети с тях, сигурно цвък и тиквата

"Доналд Тръмп, чието богатство се е стопило с около 600 милиона долара" След като рашките се обидиха и му спряха субсидиите, обедне човека ...

НЕ богати американци, а говеда - олигарси. Грешка в превода е явно.

по принцип олигарсите или конкретно тези?

Караме наред. Значи - всички :)

Да на Тръмп е намаляло и е нормално защото е финансирал кампанията си. Но вече като президент ще навакса, спокойно , не го мислете. Вие по-добре мислете как ще купите 10 стари щайги за 1 млрд. долара и ще изтрепете и последните летци летяли с селскостопански самолети.