Съдът остави в ареста полицаите наркодилъри

Специализираният наказателен съд определи мярка „Задържане под стража“ на двамата полицаи, обвинени за разпространение на наркотици и получаване на подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста полицаите наркодилъри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то си е ясно,че малоумните ченгета си докарват доходи и с накортици.Проверете и ченгетата от Перник за да видите за какво става дума.Няма ченге от този град който да не е в бизнес с някой наркодилър.Просто проверете.

След тази новина виждам как още хиляди нормални хора ще се изнесат от мафиотска България за да имат нормален живот някъде и после ще бъдат обвинявани, че са избягали от родината си.

Басси боклуците - полицаи.

Наредили са ги

Не само знам Български но знам много езици защото не живея във Б-Я ,но вие ако незнаете какво искате от вашият живот ,живеите си вашият живот и си живеите със вашета простотия!

ваш-а, вашата

Мнооого правописни грешки! Изглежда учението не ти е приоритет! :)

Колко много грешки - правописни, синтактични и пунктуационни само в едно изречение ... Браво! Не се напъвай за второ изречение, че не се знае какво ще излезе!

Нещата са много по-сериозни в района на 7 РПУ.

Протестирате ли, продават ли, знае ли човек? А като се появи такава новина и не знаеш какво се случва с полицаите, докато протестират и дали не е прах в очите на обществото? Освен това като гледах прокурорката как се оправдава, че въпреки куцото обвинение щяла видите ли да събере данни за обвинение, направо да паднеш като чуеш, че съд може без доказателства да ги задържи! Направо фарс и по- добре да не го бяха разгласявали да не гледаме куцо и поръчково правосъдие.

Като чета напоследък новините, по е вероятно тези двамата да не са искали да участват в схемата.. Може сега да са "сготвени" и да са единствените невинни в системата...

По принцип седмо са боклуци и са за заключване всичките. Бръмчат на постановки щото са некадърни а и ги мързи да работят, и се чудят от къде да вземат пари и опитват от къде ли не. Това от личен опит отпреди десетина години, ама не вярвам да са се променили.

да изпаднете в безработица и недоимък, ще живеете спокоен, че децата ви са в сигурно общество с преподаватели, инстанции, здравеопазване... както и вие ще сте в сигурни ръце. А ако сте безработен и болен, как ще се лекувате без пари, без рушвети за доктори? А ако е болно детето ви в безпарична ситуация? Ввсички контролни служби също трябва да са платени, вместо да взаимодействат на корупция и престъпления. От такова блато няма излизане и проблемите ни се умножават. Когато има общество, безработният няма да е безпомощен, нито децата му ще са жертви на наркодилъри, сводници, алчни лекари, страхливи учители.... Крайно време е завистливият, надничащ в паницата на другия, българин, да го осъзнае. Иначе потъваме, изчезваме.

" Народът им гласувал доверие"

ясно де, народът е виновен. мутрите в униформи са жертвите. нищо, че продавали на децата... хехехее.. ама, не се смущавайте, пишете си. електоратът действително е достатъчно прост.

Какво говорите защо този полицаи със не Вulgerien neme ? Този е престъпник! Жалко за хубавата Б-Я.

Научи се първо да пишеш правилно на български и след това коментирай новините в България.

Ми той и на английски не може! :)

но народът иска тяхната саможертва, защото един полицай винаги е в риск за живота си. А колко получава? Народът подкрепи ли полицаите в исканията им, в стачките? Когато един народ сам поиска високи заплати на лекари, учители, полицаи, военни, пожарникари, съдии и прокурори, журналисти, чак тогава ще се радва на добруване и справедливост в държавата. Ако не - всичките тия стават мафиоти, а народът - в немилост и тотална бедност, дран от всички тия или плащащ тяхната некадърност с болести, смърт, корупция и разкол. докато всички, от които зависи добруването на нацията и контролните служби не са платени, очаквайте сами да си търсят доходи, нарушавайки закона, защото те самите работят със закона и знаят вратичките и пътечките за доходи. А учителите са поставени в най-унизителната роля. Ако бъдат добре платени, то обществото трябва да изисква от тях високо професионално и морално ниво. Същото важи и за лекарите и сестрите.

според европейските стандарти в БГ трчбва да има не повече от 3000 полицая а в момента са над 45000! ако се изравним със западна европа в това отношение (не че в някое сме се изравнили) няма да е проблем да им се вдигнат заплатите 5-10 пъти

Три хиляди човека , които ще работят по 8 часа пет дни в седмицата ? Нощни дежурства? Празници? По колко се падат на населено място ? Интересно как бихте съставили работен график ?

Остана ли поне един полицай, който да не е хванат в престъпление?

Колко семейства са почернили?Доживотна пршсъда им е малко на тези боклуци.

Ще ги пуснат като им дадат условна присъда.У нас никой от полицай до депутат не е виновен и няма наказание истинска присъда,а журналистите не коментират тази важна тема защото им затварят устата я с някой апартамент я с някой добре заплатен пост и трябва да са луди да кажат истината.

Тези двамата не са плащали на началника затова са на тва дередже

Нека да ги съдят и като докажат вина, присъдата да им бъде удвоена, защото предадоха доверието, което Народа им бе гласувал.

народът иска тяхната саможертва, защото един полицай винаги е в риск за живота си. А колко получава? Народът подкрепи ли полицаите в исканията им, в стачките? Когато един народ сам поиска високи заплати на лекари, учители, полицаи, военни, пожарникари, съдии и прокурори, чак тогава ще се радва на добруване и справедливост в държавата. Ако не - всичките тия стават мафиоти, а народът - в немилост и тотална бедност, дран от всички тия или плащащ тяхната некадърност с болести, смърт, разкол.

Като не са доволни от заплатите, да напуснат системата и да си заработват " почтено" като престъпници. Тази двойна игра не е морална и достойна.