Корнелия Нинова: На този КСНС се видя кой за какво се бори

Единен нов разследващ орган получи само два гласа - на президента и моя, заявява Корнелия Нинова след заседание на КСНС.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: На този КСНС се видя кой за какво се бори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на нинова само и даи органи да създава работи за страната бе нинова стига си плямпала само

Очевидно предложението на Президента не е било одобрено от останалите. Освен от него и теб. Какво толкова се кахъриш. А не е било одобрено, защото не е читаво.

Че Свинята и Тъпира останаха самички!

.. е грабил от българската баница да връща,и и да бъде съден.Не може близките ни в миналото да са изграждали а някой си прокарал бандитски закон и условия за да присвои активи на безценица прецаквайки българския народ.Корни,връщайте и в съда!

Дон Кихот е нищо пред нашата боркиня за справедливост ,то не бяха лозунги,то не бяха изявления,.. срам за български политик !

Много просто: корупцията е сред депутатите, министрите и прочее. Пък и са много. Впрочем Корнелия го е казала, а също и резултатите на събитието го доказват. И, понеже президентът е един, избран мажоритарно, ще има възможност да се противопоставя на безобразията, балансира дейността на този орган. Впрочем, всички закони и институции са "измислени", защо го написа това?

Все тая, дори президента всяка седмица да свиква съвета, няма да има решение. ГЕРБ не искат да се отказват от лапането, затънали са в корупжия до шията. То не беше Мишо бирата, НДК-то. Суджука , Кумгейт и т.н без край. Не искат да бъдат разследвани министрите им и всички които са по върха. Само дребните риби, а поръчителите не си ги дават! Докога ли ще е все така!!!!!

Ние сме от тука до края на света, който не ни се подчинява ще бере яда.

За болшевиките не важи ли принципът - мнозинството..!? Само два гласа...дори съпъртийците им от ДПС не ги подкрепят , но дрударката Нинова може да върти дуп. пардон думи, както и е изгодно ...

Важи - болшевиките са Герб и сие в случая. Ти знаеш ли какво значи "болшевики"?

Брао Курвелка, Браво Таско, браво Желко, браво йончева - станишева - толокова жестоко и резултатно ударихте по бойко и партята Му,че бат Б. си разплете ръкава на потникз.

Органа трябва дасе казва "калашник"и да е от изтрадалия български народ ,не от вас.Никакво Европредседателство,даже напротив,трябва да ни изключат от ЕС,защото Държавата е дебаркирала от задълженията си ,поради повсеместна КОРУПЦИЯ.

"ДЕБАРКИРАЛА" или АБДИКИРА?!? Когато човек е прост обикновено е за дълго...

Ето какво написа Бъчварова във Фейсбук: Корнелия Нинова пак лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо с искане за разкриване на имената на политици взели пари от КТБ. Борисов й каза да даде писмото и ще го подпише веднага. Тя замълча. Сега гледам, че на излизане казва на журналистите, че никой не я е подкрепил - пълно мълчание. Не мога да повярвам, че може да се лъже по този начин. БСП наистина имат проблем с лидера си

всичко е позволено. Тя е безгрешна - може да се кълне в любов на Русия и в частност на Путин и Решетников, ама интересът ѝ е по-важен. Може да казва, че Русия е над всичко, но им зашлеви шамар като синът ѝ учи в САЩ, завърши и знаете ли къде работи? В Русия, у нас - не-е не сме дорасли до тази чест. Работи в НюЙорк в банката на Рокфелер ГОЛДМАНСАКС. и ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МУ Е ЗАПЛАТАТА - И АЗ НЕ ЗНАМ НО СИГУРНО НЕ Е МАЛКА. ИНТЕРЕСЪТ КЛАТИ ФЕСА.

Какво общо има Русия? На руснаците децата им също учат и работят в САЩ предимно, понеже не го знаеш. Най-много на теб да ти е зашлевила шамар, че не получаваш заплатата на сина и.

синът на Нинова вече завърши престижния колеж в Бъркли, който е и един от най-скъпите. Дали тя е плащала високите вноски, а може и университета, който дава стипендии на отличниците. Ако е така не е ли зависима Нинова от американците, как ги наричат вашите съпартийци КРАВАРИТЕ?

Синът на Нинова вече работи в банката на Ротшилд в Манхатън, Ню Йорк като финансов съветник на милионери и милиардери как да инвестират парите си. Достоен комунистически наследник!

Не е зависима, няма връзка между нея и краварите. Май ти е късно да се занимаваш с право.

А настина, ти за какво се бориш?

Свинята и Тъпира драпат,за власта,ама...НИЦ!

както се пееше - на всеки километър и до края на света. Две непоправими и грандиозни грешки - само у нас НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ . Във всички страни от комунистическия блок се състоя, само у нас не. Някои чуди ли се защо тези страни дръпнаха? ДПС не се призна ЗА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, каквато си е и в червата от Конституционния съд, тогава, а може и сега - не знам но членовете на тогавашния Конституционен съд бяха изцяло ЧЕНГЕТА.

Да трябва да има лустрация!!! Пълна лустрация за псевдокомунисти, за етнически партии, за НПО-та! Време е да се изчистим от тази паплач.

и нейният беквокал Виктор Николаев днес се изложиха като парцали по сутрешният блок.Разбра се че Нинова не е искал да се състави списък на клиентите-политици на БТК, може на отделни представители да е предложила, но всичко трябва да е официално госпожо, за да не може да се отмяташ.

Права е Нинова , Тиквите само се интересуват от далавери , всеки Герберуд крадец , Афери , Афери , то не беше Суджук Гейт , НДК и изчезналите 50 милиона евра , Дриийм тим с кражби на стотици милиони от Хасково , Калиакра ,защитена зона с игрища за голф , перки на ел генератори и Убийство на стотици хиляди птици !

ти сина на Корнелия ли си? Освен , че лъжеш нагло, като майка си, мислиш, че не знаем кой е червеният шаман-Кънчо Стойчев голфаджията...!?

Права е, но това касае и нея - да драска за неконституционни президентски пълномощия, с презумпцията, че Радев й е послушен (макар и тактично), да всява раздор сред институциите и да манипулира народа според интересите си... Не може само тя и Радев да са "прави", а останалите 12 участника да грешат! Така че е права - видя се!

Курнелио, неразбра ли че тИ и КЛЕПОУХОТО МАГАРЕ,няма да управлявате България. КОМУНОПИТЕКИ, КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ВИ ИСКА.

Абе Маймун , Президента е избран от 2,5 милиона нормални Българи , а вие наркомани , цигани и психични болни гласувахте за Крокодила на Герб , за пари и кебапчета !

Абе,Павиян и като го избраха,к'во?Разкарва крантата,си насам-натам,за сметка на народа,нали?!

Правилно курни. Наистина се видя кой за какво се бори. Вие например се борите да си имате ваше подслушвани за да можете да рекетирате подслушваните и като едно време да пускате по някоя флашка с компромати. Е няма да ви се случи. ГАРАНЦИЯ.

Хайде Курни, хайде пак хопа троп и прескундак /от червено в турско пембяно/

Корнелия Нинова беше и си остава Госпожа Лъжа.

Видя се, че Курнелчето Сланинова и подопечения й разжалван фатмак Грипен Решетников отстояват чужди интереси в България! Следователно са национални предатели!

Поредният нов "независим" орган, дето никаква работа няма да свърши :(

На всички е ясно, че БСП и Нинова не могат да допринесат за по-доброто развитие на страната ни. Има ли още неадекватни анализатори, които си мислят, че с малко празни приказки, ще си пробутат аматьорските и мързеливи псевдо проекти.

Няма да е голяма обществена загуба,ако и на двете им конфискуват всичко откраднато и да ги пратят на отдих в сливенския затвор.Минева и Нинова имат ли възражения или са от същия бардак?

аз се боря за място в европеискя парламент , сина ми да заварши в америка и да се уреди там добре че на стари години и аз да отида там а пак вие тука да го ду.......те!!!

Тази пак е яздила кон и от това има амнезия. ..... Ами всички политически партии на прехода са част от проблема "мафия и корупция"...без изключение.роднина-милиционер-роднина-милиционер

ами явно няма нужда от още един "орган" който да харчи 50 милиона годишно и нищо да не върши, освен да се пречка на другите институции

При наличието на десетина "органи", подчинени на управляващия октопод и служейки за замазване на золумите му и компрометиране на опонентите , няма нужда от "орган", неподчинен нему, който да застраши властта му.

Който плаща, той поръчва музиката.

20 години бяхте в власта та сега ли ми говориш кои какво правел невежество......корнелия: сложи си червена та носия, синята не ти отива

EUisDEAD

В бсп едва в предсмъртната си агония се сетиха, че "са" социалисти Твърде късно, нинова, манолова, и всички останали престъпници, твърде късно! В захласа си да се харесате зад океана станахте по-големи капиталисти и от Тръмп. Докато бяхте на власт нито народът ви интересуваше, нито социалната политика. Сега умирате в гърчове и с последни сили се мъчите да заблудите още някого, но не можете, понеже вече смърдите на мърша! Ще ми бъде интересно да наблюдавам в какви цветове ще се пребоядисате, защото е ясно, че не искате да изтървате кокала и не ви пука, ама никак не ви пука, че всъщност вие - политиците погубихте българия и обрекохте народа на мизерия или изгнание

аз не разбира много, госпудин батко.. шефа каза, че мат`ряла е кофти. ама спокойно . ще го сменями скоро и няма си притесняваш дълго .

Абе Радеф, защо ставаш за смях като прокарваш инфантилните идеи на Курналия, дублиращи правосъдната система? Какъв нов орган ще създаваш, няма ли полиция, ДАНС, ГДБОП, парламент, прокуратура..? Идеята на Кура е да се създаде нов, надправителствен орган, който да бъде командуван от нейното протеже, фатмака. Да, ама не, хитрината е много плоска. Този орган няма да се бори с кофупцията, а със законно избраното правителство, с българската държава...

Разбрахме, че на "Дундурков" 2, 13 свине са се борили 4 часа безуспешно с една тиква.

Всичко е ясно.Никой управляващ няма да допусне някой да се рови в далаверите му.

Ако президентът Радев е инженер летец и може донякъде да бъде разбран, че не разбира от наказателно право, то това е непростимо за Корнелия Нинова. Да не познаваш действащите структури, наказателната процедура и наказателния кодекс говори за тежък професионален дефицит. Зад гръмките приказки остават кухи фрази и явна липса на познания. По- лошото- ние сме във валутен борд, а те искат да създадат нова бюрократична структура до пълно разводняване и преследване на всичко което шава.

Да бе този, ама непростими са само ГЕРБ! С другите се целуваме и еб.. Ааама, това не е в опорните точки така, че имаш правото да изхождаш само от първото!!!

Корни, да, настина се видя кой за какво се бори - 12:2.В държавата си има разследващи органи, няма нужда , да си правиш паралелна съдебна система, която да командваш.Качвай се на коня и чао !

нЪЛ СИ ЮРИС МА.де отива тогиз разделението на властити ва