Цветанов: КСНС показа ясно волята за борба с корупцията

Всички участници в КСНС ясно заявиха, че имаме политическа воля да се борим с корупцията, каза пред журналисти Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: КСНС показа ясно волята за борба с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът и неговите заместници да бъде номиниран от гражданските организации. Те ще пазят от корупция народа, а не корумпираните управляващи. От къде на къде те да го избират?

Да, избран от народа. И никога да не е бил член на партия или участвал в управлението на страната. Честен , смел и достоен. Да им разгони фамилията на крадците.

Преди да бъде назначен човекът, който ще оглавява този орган, да бъде предварително оповестен и избран от народа, а не от мутрите, които крадат като за последно.

Тези явно ни смятат за маймуни. Борели се с корупцията ??? Моля............????За кумова срама ни пускат по 20-30 лв. отгоре на заплати и пенсии и опищяват ефира с това. А ако се спре корупцията ще ни се увеличат доходите двойно и тройно. 10 милиарда лева се крадат на година. Предсавяте ли си. Народът трябва да го знае това и вземе строги мерки. Измитане на корумпираните и то веднага.

Вълка ще си забрани да напада агнета? Сам? Чудо...

До края на мандата , тъстът и тъщата на г-н Цветанов , ще го дарят ли с още 6 апартамента ?

Другарю Цветанов , ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ КОРУПЦИЯТА , КОЯТО И ВИЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСВАНЕ /6 АПАРТАМЕНТА /? Мислите ли , че някой ви вярва ? Колко години говорите че ще смажете престъпността в България , но няма резултати ,....ДАЖЕ И ЕЛЕМЕНТАРНА ВОЛЯ ... Много ви повярвах , но и вашата партия е като предишните , това личи и по резултатите : ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''. МЕРСИ !

Ето какво написа Бъчварова във Фейсбук: Корнелия Нинова пак лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо с искане за разкриване на имената на политици взели пари от КТБ. Борисов й каза да даде писмото и ще го подпише веднага. Тя замълча. Сега гледам, че на излизане казва на журналистите, че никой не я е подкрепил - пълно мълчание. Не мога да повярвам, че може да се лъже по този начин. БСП наистина имат проблем с лидера си

Върни апартаментите!ГЕРБ завзе всякакви съдилища в България с квоти,каква борба с корупцията,дори и да ги хванат съда ги пуска.

Физкултурник прост, ти ли ще бориш корупцията? ГЕРБ е генератор на корупция и няма как да се бори сам със себе си!

Имаше един стар поучителен виц "На съда е ясно!Да влезе убития!"Та ...същата история...

Двата клана на престъпната талибанска организация БКП - БСП и ГЕРБ продължават да ограбват българите, така както и турчин не ги е грабил. Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди ...

Очевадно е нежеланието на политиците да се борят с корупцията! Дали органа, ще се казва Специализиран съд, БОРКОР или Вселенска антикурупционна комисия - все тая. Корупцията е заложена в основата - органа с-у който трябва да се бори, ще я избере! Същия орган избира и правителството и Висшия съдебен съвет и главния прокурор ... и те трябва да се борят с-у създателя си! ... иначе Цв.Цв. обясни и "демократичният" избор на ВСС и, че Дукова не подсказвала на депутатите как да гласуват - тя просто се протягала ... мила родна картинка! За всичко обаче сме си винивни НИЕ!

То само с воля не става. Трябва и действине, мръснико от село Мръсниково !

всички показват воля, но никой не може да покаже резултати

Престъпниците се косолидираха около идеята, те да борят корупцията

6 апартамента кога ги обясниш гнусен гробар тогава ще повярваме че ще се борите! Но иначе смях снощи по една то ТВ ведно предаване с една очелата водеща се разказа за едни кмет от едно градче дето назначил жена си за кметски наместник! Ся много църкат че по времето на Соца имало шуро баджанащина! Сега направо още пеленачета ги назначават, така де още от малик да се запознаят с феодалната си собственост! ГРОБ!!!!!

Отдавна бяха 6 апартамента.Сега са 6 блока.

Викаш воля имате, ама проблема е, че желание нямате.

За корупцията-В момента гледам Цецка Цачева по ТВ,питат тя за политиците в списъка на КТБ.Вече не съм сигурен,че тя е юрист и не е в списъка на банката.

10 години показваме воля за борба, вместа борба срещу. Всички са наясно, че ако започне реална битка срещу корупцията ББ отива в затвора. Циркът е вече скучен и досаден.

Цеко цървулът отново взе думата като учител по физкултура. От празнодумието му отново няма да излезе нищо читаво. Тренировките ще бъдат в кръг и малко патешко ходене. 20 шекела за скок-подскок на послушковците. Антикурпцията трябва да започне с арести на физкултурника и неговия ментор, да дават отчет и обяснения, има ли нещо вярно в това, което цял народ говори и което укриха с германския диск до МФ, удобно "изчезнал" от там. Че ОПГ ГРОБари и нейният вожд са изнесли в свои офшорни сметки над 1 милиард лева...да не се окажат и в евро. Но как да стане това, когато точно физкултурникът и мутрата ще назначават шефовете на комисията?! Как??! Кой ще изпрати неподкупна бригада за разследване в офшорните банки?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

не си мислете че като държите папките на снимката означава че вършите няква работа .....народа знае че има и втора папка която не се показва и се работи точно по нея .....тоест нишо....хвалипръковци и хвалипръцковки.....невежество.... честито на всички гравдни и на добър час ???

Властите в България не са балансирани добре. Мнозинството, което диктува нещата в парламента и правителството са едно и също нещо. Това са две от властите. В третата - съдебната влиянието на управляващата партия е също силно. На теория има 3 власти, но на практика - 1,5 (ако има и толкова). В Америка има 3 реално отделни власти. Така че - всеки ремонт в държавата трябва да започне със смотаната конституция.

Друго си е да минеш през коридорите на съдебната палата и да знаеш , че в наказателното право "прекален светец и Богу не е драг." Едните искали да харчат кинти белким се гътне валутния борд, другите вече са се набълбукали с бюрокрация. За да се пребори корупцията в България трябват масови чистки в МВР, Министерство на правосъдието, прокуратурата и съдилищата.

При тая пипонеста форма на кратуната и тъпанарски поглед ---дали пък Ломброзо не е бил прав?:))))))))))

Корумпираните ще водят борба с корупцията.Каква поредна футболна драма дами и господа.

.... за това не се оправя тази държавица 28 години.... ами то няма дефиниция за корупция.... хората си правят услуги... а всички на властимащите за да кярят нещо от баницата.... но те не дават. Те само вземат .... подаръци, бакшиши, комисионни за благодарност ... за услуга.... нормално като при бръснаря....., който не му харесва да си избира друга държава.... тази приключи.... гробарите да почват...

" разследването, което се предлага в момента от страна на БСП в техния законопроект нарушава конституцията" Цвъки пак има обосновани предположения... И е прав - кражбата на Резерва на НЗОК не нарушава Конституцията въпреки че е обявена за противонституционна...

като погледна тия на снимката и тия в парламента виждам само свине и пак свине....

Бог да пази БЪЛГАРИЯ. За съжаление политиците ни копаят ли, копаят надълбоко. ЕЕЕЕЕЕ не стигнахме ли това дъно? Някой може ли да ми обясни как шайката на Боко,Цеко и ... ще се бори с корупцията. Че нали те са корумпираните и мислят само как повече да откраднат. За съжаление няма да я има България с тези мърльовци. Ама това е най-малката обида. Иска ми се да употребя и други думи. Абе да Ви е.. майката.

Писах ти +, но не си прав за майката. Може да се родят още такива, като тях.

Шило

"Всички участници в КСНС ясно заявиха, че имаме политическа воля да се борим с корупцията, каза пред журналисти Цветан Цветанов." Ами след като имате воля- утре в осем- пред софийския затвор. С храна за 1 ден. После държавата ще се грижи- дрехи, храна, легло...И така, за десетина години.

Какво стана с борбата с ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ? Тази новина ми изглежда фалшива.

Еееех, не улучихме на снаха и това си е.. целия преход пародия.

Ей тия са големи артисти!!! Цяла България знае че са във властта за да крадат колкото може и повече, тия ми се пишат на честтни и че искали да се борят против себе си! Е кой малоумник ще ви повярва че ще сте съгласни да има служба която да ви диша във врата и да ви вкарва в затвора да ви поокъсат гъзарите ония с къдравите гърди. Ако знаят от кога ги чакат, бели и меки дупета като техните, работа не видяли цял живот.

Цялата политическа банда (организирана престъпна група) да обяви реално колко богатства му се водят включително и тези за който малко хора знаят, но това ще да е работата на новия орган който не трябва да бъде назначаван и управляван от тях по какъвто и да е начин. Даже и това ме съмнява че ще е сполучливо, защото няма как да има служба без да се назначава от тиквун и банда или съсел и котило.

тук идва ЦИГАНАРИЯ трайно, трудно ще купуват цигански гласове, защото те вече от кражби и проституция са по-богати от смотаните българи, строят дворци където си поискат, не плащат нищо и тези ако не излетят с частни самолетчета нанякъде, ще бъдат унищожени физически с колове и камъни, циганите имат расова нетърпимост към други популации и вече ясно го демонстрират.

Щом затворниците правят закони против корупцията, работата е спукана!!!

От такава воля за борба с нея, корупцията умря от смях.

Ако БОТЕВ беще наш съвременник нйкой досеща ли се какво щеше да направи.............

И то каква борба! Ако са тъпи да си признаят в данъчната декларация. Всъщност, може би, са, защото им ги пишат специалисти. Да не стане беля.

Бойко "мутрата" Методиев Борисов обявени 15 000 лв. на книжка, колкото баба Пена от Бяла. И така цялата политическа свита без значение какъв цвят е, всички знаем за какво се натискат във властта а не на нивата.

волята си за борба с корупцията, според Цвъки! Ще си изберат комисийка и ще си я назначат, която да разследва ....самите ТЯХ, тези, които са я назначили??!! И как по-точно ще стане това....??!!Това ми прилича като болниците, които си направили ВЪТРЕШНА проверка защо някой пациент умрял...Ами защото му дошло времето, естествено!

Бъдете по снизходителни,че тази дежурните ще си изкълчат пръстите да пишат справи за IP адреси.Няма да пцовате власта.

Този мошеник трябваше да е в затвора,а не да коментира!

Когато ползваш влиянието си над кмет и извън регламента осигуриш на строител добро място за да строи и той ти набута два апартамента за без пари, това корупция ли е или благодарност.

За пръв път в световната история нагли и корумпирани политици ще се борят със собственната си корумпираност .Световен принос на Тиквеника и беквокалистите омотани в корупция и шуробаджанащина.Върнахме се във феодализма .Народ ли сме или мърша ?

Напънала се планината и родила мишка ! Е за това ли беше целия зор за една декларация ?

Ами при президента не може да има повече. Само в Народното събрание може да се гласува законен текст, който да оказва влияние върху корупционните престъпления и то с уговорката, че Наказателният кодекс регулира напълно тази материя. Воплите на президента и Нинова са брутално невежество. Срам!

Ама мошеника Радев и позьорката Курнелия не искат парламента да решава, те искат да са над парламента! Цирка свърши! Радев и Курнелия се провалиха за пореден път!

си написал парламента с малка буква! В един парламент, в който мнозинството гласува като му показват червен или син флумастер,или каквото каже Вождо, да ти таковам и парламента!

Корумпираните депутати, ще съставят комисия "антикорупция"! Е гати и наглият парламент!