Полша подкрепи Турция за влизането в ЕС

Полша се надява Турция накрая да се присъедини към ЕС, заяви полският президент Анджей Дуда, който прие турския президент Ердоган във Варшава.

Обратно в новината

Коментари - Полша подкрепи Турция за влизането в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още немога да разбера защо този фес като е толкова хрисим мюсулманин се натиска да ходи по европата без визи?!? Да стане христианин да си върне името на инстамбул на Константинопол и ще получи право да ходи из европата без визи. Толкова е просто :-)

В Турция има тоталитарен режим с крещящо погазване на правата на човека. Абсолютно невъзможно е да станат член на ЕС. Те се готвят да напуснат НАТО, а поляците ги тупат по рамото и ги ласкаят. Самият Ердоган е против влизането на Турция в ЕС. Основното му безпокойство е във възможността да си обезценява валутата и сам да оточва труда на работниците и наличностите в банките на приближените си банкери. с тези изявления поляците сигурно са го направили вечерта да гълта хапчета за нерви.

Luna0102

Боцко да не е станал премиер и в Полша?!

всички евроговеда се затюхкаха,че турция ще й писне и отиде към евразийския съюз и изведнъж почнаха да я ухажват....понеже ги е яд на русия и ги е страх русия да не спечели от това..гиди мушмуроци,гиди..

Не си познал, аркадаш! На запад са се научили бавно и внимателно да ти кроят шапката, и с времето кройката става все по тясна, ама накрая ти се струваче избора е твой и им викаш "ей тая ми става идеално:);)" те са на светлинни години напред от алъш - вериша на Туркия ;)

И Сърбите подкрепят Турция за ЕС. Само, че са Господин Никой. Горе-долу така са и поляците в ЕС, макар,че са член и набират бързо сили. Германия командва заедно с Франция. Фрау Меркел каза "НЕ", резна им с 1 млрд. помощите, изтегли се от Инджирлик. Франция също е традиционно много внимателна и бе първата, от Големите,която раздуха "арменския геноцид". И Тръмп е "на нож". Протоколно "Да" на Полша, което с тях, без тях, си е "Не" в ЕС. Та, "Тате, ше ми купи колело...."

А стига бе.

Еее манафе, издаде ли се най-накрая че си Айтоски турчин

В много периоди Полша е печелила за това , че е била в опозиция на системата , но всичко трябва да си има граница. Тръмп едва ли се интересува... Дори не е сигурно , че САЩ покрепят Турция.

И аз подкрепям влизането на Турция в ЕС. Както и това на Албания, например. Но, за да е истинско влизане, т.е. за да не се отхвърли процедурно от много европейски страни, Турция трябва: -Да е демократична страна, а не (ердоганско) сатрапство. -Да си изтегли войските от окупираната част на Кипър -Да признае арменския геноцид -Да предоставя достатъчно гаранции, че няма отново да се ислямизира властта Доколкото виждам, ако въобще стане такова нещо, то ще се случи в перспектива от поне 40-100 години. Ако въобще се случи.

Погледнато в икономически план, европейската част на Турция е готова за ЕС, в религиозен - Меркел ги приема без да ги дели на културтрегери и анадолци ( това което самите турци правят ). Какъв е проблема ? Ердоган или кюрдите ?

Полша работи срещу глобалисткия ЕС, отделно от това се вижда в собствените си представи като един от двигателите на един нов ЕС!

Всички ЕС лидери при посещения на Ердоган из Европа се целуват и подкрепят с него. След това Ердоган се прибира в Турция и започват да се плюят. Ердоган по ЕС - ЕС по Ердоган.

Тука се вижда ръката на еврейското жуже Путя. Удря рамо на манафа си, така да се каже.

точно пък това правителство в Полша ще играе с Путин... точно пък това! На Качински брат му умря в оня самолет за Русия, та викаш няма начин да са в комбина... Полякът кръв ще пикае, но с Путя няма да играе

Шило

Споко, утре Винету ще подкрепи кръвния си брат Ердохенд

Пълна гавра от страна на полското правителство - след безобразията, които извърши Ердоган! Поляците се държат като ку"ви!

Те са си такива бе. :)

Така като са тръгнали пък може и да дадат коридор на "турските" туристи към Германия....

Мене много ме съмнява, че това е ход за шантаж на Германия и ЕС. Демек внимавайте как ни говорите, че да не ви дойдат гости.

Искрено се надявам това да не е истина.... Не само Варненчик, но и Собиески и всички паднали пред Виена 1683-та сега няма да са спокоини там, където са!!!

Владислав Варненчик ще се обърне в гроба!

НЕ! Ние българите не сме за влизане на турчолята в ЕС. При вас турските гербери нещата стоят по различен начин.

Еврейско османски номера.Иначе националисти-ето затова и руснаци и немци не ги обичат и винаги са ги млатили, жалко за хубавите книги на Х.Сенкевич.

Полша подкрепи Турция за влизането в ЕС Страх лозе пази...

турция като не може, накрая май , европа ще се присаедини към турция

да ви таковат и Руснаци и Немци без почивким рустите разпоретини

ново 20,май на шляхтите им омръзна поклонничеството на еврогейзерите