В КСНС не се разбраха за новия антикорупционен орган

КСНС не успя да постигне съгласие относно ролята и функциите на антикорупционния орган, както и за принципите за назначаване на неговото ръководство и контрол.

Обратно в новината

Коментари - В КСНС не се разбраха за новия антикорупционен орган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много, много ги е яд на Президента. Започна да им бърка в далаверите. Всячески ще искат да го смажат, но той е АС, няма да им е лесно. Долни корумпирани политици.

Премахне ли се корупцията в България , то политическите партии ще загинат , ромите също ... Въпреки и управлението на ГЕРБ , то : ''БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' Нищо ново под слънцето , Луната спи , народа също !

Още ли има вярващи , на Бг-политиците ?

Ето какво написа Бъчварова във Фейсбук: Корнелия Нинова пак лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо с искане за разкриване на имената на политици взели пари от КТБ. Борисов й каза да даде писмото и ще го подпише веднага. Тя замълча. Сега гледам, че на излизане казва на журналистите, че никой не я е подкрепил - пълно мълчание. Не мога да повярвам, че може да се лъже по този начин. БСП наистина имат проблем с лидера си.

Нали другите политици , ''въобще'' не лъжат , НАЛИ ?

Безспорно Това което казва е така и трябва реални и сериозни при. За съжаление обаче съпротивата на политическата и управленска шайка е силна и очевадна.

Слушам ги по телевизията всички как сучат, гърчат се, лъжат, мажат , само и само да защитят действията си. Всички са затънали до шия в корупция. Никога няма да допуснат някой да ги проверява.Ако народът не ги спре!!

Имало и други органи, които се борели с корупцията. Въпрос, Цацаров бори ли се с корупцията?? Или именно той прикрива управляващите, затова му свалят шапка.

борба с корупцията, но не и в тоя живот на управляващите ни....

Двамата генерали на снимката са заели типични пози на пехливани, на мафиоти с лампази..

Един! - къде видя втори?

Абе вашта мама дебелашка---изведнъж ще се разберете , когато дойдат комунистите!:)))))))) Щото няма кой друг да изрине тия!;))

Какво по-ясно разбирателство при 12 на 2 . Ааааа ама то домакинът и шефката му губели мача и не признават резултата :)))

мангалска държава ,мангалски политици,чак ми се повръща като гледам свинете в парламента!!!

БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ЛИДЕР!! ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД НЕГО ВСИЧКИ И ИЗМЕТЕМ МАФИОТИТЕ!!

България си има лидер. това е премиера.

то едни лидери приличат на сбирщина мангали.

Корумпираните мутри на герб едва ли ще се борят срещу себе си.Възможно ли е Цвъки да върне апартаменти и да изживее катарзис ?Закона ще бъде поредното недоносче ,на книга ще го има ,но на практика той ще защитава корумпираните .Държавата на корумпираните властници ще остане най-бедната в Европа.Младите да бягат и да се спасяват докато не е станало късно.

БСП и Радев искат да са над парламента и над демокрацията и да си правят каквото си искат, с една дума - БСП и Радев са фашисти!

Значи щом някой иска да се налага контрол над управляващите, е фашист? Това не знаех! Досега мислех, че тази дума означава съвсем друго.

А какво прави там секретарката на експрезидента Плевен?

valentor

илюзии са призивите за борба. Има ли власт все има корупция , по причина на най-малкото съпротивление. Отново Ви лънготят=лъжат/заблуждават/внушават.

Хора, мислете и действайте. Корупцията ни убива. Да застанем всички/без цветове/заедно и си оправим държавата. Писна ни.

Корнелия за президент ли ще я сложите или за министър председател ? Че тя е със славно минало и документирани корупционни практики

Така ли я дай факти! И не ми излизай с това, че била уволнена през 2007. Защото тя е уволнена заради това, че отказва да приватизира Булгартабак ( тоест да бъде даден на Пеевски) и заради това, че отказва да подпише сделка за закупуването на ниски цени на пшеница от държавния резерв от фирма на Пеевски. След като става пречка за по този начин за амбициите на ДПС и Пеевски, ДПС принуждават Станишев да я уволни от поста заместник-министър. След нейноното уволнение, новият заместник-министър разписва сделката за пшеницата. Нинова обаче подава сигнал в прокуратурата, и главният прокурор започва да разследва случая, вдига се шум, което води и до отстраняването на Пеевски. Разбира той си отмъщава като върху Нинова е излята помия и всевъзможни лъжи, които, разбира се, Нинова опровергава в съда с реални документи и факти. Така че преди да пишеш нещо провери какви са реалните факти, ако не си платен герберски трол, разбира се, а май си такъв.

valentor

еуроколониална администрация !

Който и да е, нов и неучаствал в управлението до този момент ще е по- добре, отколкото тези изпитани мафиоти. Ама те направо ни съдират кожите.Огледайте се.

Описателно : - Облаци/Clouds (от Хора Знаещи&Можещи) = Работни Групи ...като И Хората И СамитеГрупи - СА Нонстоп в Динамично ранкиране съобразно Необходимостите/Задачите/Важността И ! - една Възлова/Координационнаа Работна Група.

valentor

сечи, а несъгласните, ко шЪ им сЪ праИ

Преди мислех че Слави, Христо Иванов, Радан и др.горе долу стават за лидери. НЕ, НЕ , и Не!!! НЕ СТАВАТ!! При тази обстановка трябва един истински лидер. Къде е той?? Защо не излезе и поведе хората. Няма ли достоен българин?? Всички ще го последват.

"Цар требе и толкоз" Някои може още да помнят онзи мюзикъл

...от Цар&Генерал (нали Помните този филм ?) - та до Двустъпковата към Всеки който Ни Е крал.

Пълна подмяна на управляващите. Измитане на всички стари муцуни и нови, нови млади хора. Това е истината. Независимо от тук или от чужбина. Промяна!

Костов нали доведе младите хора от чужбина? Видя се каква я свършиха. Сега имат хотели по южното Черноморие.

Представете си един митинг, както беше едно време на СДС, цяла София излезе и заклейми престъпниците. Какво ще правят, а??? И да ги изметем тези престъпници . Има ли вече какво да губим??

С вече уволняваната за корупция ли да почнем или с протежето ѝ ?

Първо с вожда-мутра!

Всички тези участници в заседанието , с изключение на Радев, са главата на корупцията в страната.Е как тези ще изберат орган, който да е против тях. Смях в залата. Хора, заставайте зад хора, показали смелост и достойнство и да започваме истинска борба с мафията. Инак скоро, но съвсем скоро сме загинали. Вярвайте ми.

Радев само приглася на Нинова и драпа , ако може поне шефа да назначва той , т.е. кого пак тя му посочи Поне си застана мястото , да няма съмнения на кого козирува .

Въпрос (Във връзка с предишния-ми) : - ако Помогнем на г-н о.з. Радев да Се Изправи и застане Равнопоставено&Равноотговорно с Нас-Всички - Армията ЩЕ ли го последва ?

Излиза че за всичко дискутирано са се разбрали , само Нинова не харесвала нещо си , а президентът ѝ пригласял от кавалерство , да не помислите че е друго :)))

Да - така го видях. ..т.е. Театрото на 'наште' отива на скрибуцащ шантан.

Има ли вече някой, който да не смята, че само с протести и стачки и силен натиск на хората могат да се постигнат резултати. Ако не го направим, сбогом България, сбогом деца и внуци.

ВнезапноВсеохватен РязкоУскоряващ(Задвижващ) Момент. ..т.е. - Всичко&Всички Навсякъде Едновременно.

След това , което се случи в президентството е ясно едно. Само хората, излизайки на улицата могат да решат нещата.И то всички заедно да се преборим с мафиотите. Инак жална ни майка. Няма друга оправия.

Ние ! Всички !! Заедно !!! И ! - Глобално.

Какъвто и орган за борба с корупцията да се създаде ,то в него не трябва да нито един представител на управляващите партии!!!!Нито един!!!!!

На Борисов отново му лъсна мафиотския , корумпиран задник!Скоро ще залезе тоя нехранимайко!

нещо крушовишката сприя била гневна че не са и минали номерата на кснс,тая ако имаше истинска власт в бг а не герберобесепарска отдавна да е при циганките в сливен и да им право шпакли,ама пък и герберското съсловие трябва тогава да прави свирки във всички затвори

Не ме закачайте. Аз съм Слънцето и изгрявам всеки ден над "матряла".

Неслучайно попитах ЗА Темза, Колеги... - пък и Ако пуснем Водата контролирано и Овреме - вероятно Няма да има сакатлъци... ...защото Инак - Ще има 'Кабуум !'

Здрасти, Дървосекач !

Чест и Почитания, поручик Ржевски ! (Безухов си бърше очилцата, Болконски пак по тънката част ...а Времето е Днес ТакаПрекрасно ...;-)

Аз съм чист.

Е, то пък оня Добревия (дет мъкнА торбитеКраденаПарса) - кат взе да ломоти - ....

Аз съм невинен.

Това "събрание" при президента на МИРИЗЛИВИТЕ СУДЖУЦИ съм го пропуснал ... кога ще следващото?

Ако Радев прикара този анти-корупционен залон, ГЕРБ трябва вкупом в затвора. Напоследък освен ГЕРБ-създадени "гейтове" друго не се чува И това е само върха на айсберга.

Не пише какво ще ги правят онези,които трябва работят срещу корупцията досега?

...и-СледЗуките хайлази - у разкош, че И лампазиии...

се е миришело на лайна,ама това правителство и герб вмирисаха света,баси идиотите,докога ще ги търпим,боклуци гадни

Сърове и Сърки, Тук-в-Момента ! - а може би Е ЗА Темза Момента ?

Една мисъл, изписана в Малта след убийството на журналистката: " Навсякъде, където погледнете има мошеници. Ситуацията е отчайваща".

Ако ситуацията за Малта и останалият Свят е ОТЧАЙВАЩА .... страх ме е да си помисля каква е тя за ... БЪЛГАРИЯ ....

Аз продължавам да не мога да разбера: ББ1 ББ2 и ББ3 начело с Борисов, отчитат като ГОЛЯМ "успех" "борбата" с "корупцията" и "злоупотрбите" с акцизи и ДДС, след което са "напълнили" "хазната" с извънредно ГОЛЕМИ "събирания" ... "борбата" с най различни измамници и трафиканти има ръст, и измамените хора /вкл. пенсионери/ тотално са намалели ... "икономиката" е в цветущо състояние ... чуждите инвестиции са стигнали незапомнени високи нива ... заплати и пенсии непрекъснато бележът "ръст" ... "управляващата" "коалицията" е "стабилна" ... международно стоим отвсякъде стабилно ... "премиерът" е ВСЕ балкански, европейски и световен "ФАКТОР" ... е ....е Е!? НЕ РАЗБРАХ: Е те тия защо ТОЧНО са се "събрали" и какво точно са решавали да "борят" ... П.С. ако съм пропуснал някъде да сложа "кавички" се извинявам ....

"Не се срамуваме от роднините си и, ако се наложи, пак ще ги предложим" делян добрев

Оялите се суджуци не искат да бъдат разследвани. Его тоя на снимката суджук как се е разплул. Лой.

Човекът и неговите заместници да се избират от народа!!! Имената предварително да се оповестят за обсъждане.

Много ясно, че няма да се разберат. Трябва да хвнат и накажат себе си. В резултат БГ е на първо място по бедност. Но си го заслужаваме щом сме съгласни да ни управляват откровени мошеници.

Събрали се,поговорили си.

Шайката ще се бори с корупцията?!

...и понеже Започна оформянето на Всеобщ ЕС/ЕК Правен орган, който вероятно ще Е воден от г-ца Кьовеши - как звучи да я Авторизираме (докато започне) ДА направи у Нас същото като при комшиите оттатъкДунава ?

valentor

сечи, от вътре нЕма как да стане

Определено ! ...- затова Казвам - Отвсякъде.