Братята Навални осъдиха Русия на десетки хиляди евро

Европейският съд за правата на човека разпореди на руския кабинет да изплати на опозиционния лидер Алексей Навални 55 000 евро, а на брат му Олег над 20 000.

Обратно в новината

Коментари - Братята Навални осъдиха Русия на десетки хиляди евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Алексей Навални обезщетение 55 000 евро, а на брат му Олег над 20 000. Първият е осъден условно, а вторият - 2 години затвор! Но парите за Алексей са двойно повече?!?!??!?! Къде е логиката? А.... вероятно щото единият е политик и е за запада.

Навални е пич, а Путин е ....

Този ли викаше "Help me!"

Аз пък ще осъдя евросъда, че издава политически присъди !

Това този ли е, дето гърмеше пресата, че ходи на протести с палто на Ралф Лорен за над 2000 долара?

Тия ще вземат на босия обувките! ХАХАХАХАХАХ

намериха нов начин да го финансират! Яко

Путин ще ги прави олигарси !

"Ние, осъждаме ЕС да плаща на всеки наш ром/циганин б.п./ по колкото му трябват на месец. Ако не изпъляват присъдата, сами ще си береме каквото искаме." - из "Правата на българските цигани"

След като Рашата е осъдена за престъпления от международен съд, то тя може да се нарече престъпна държава.

За последните десет години България е осъдена от ЕСПЧ по над 20 дела. България престъпна държава ли е?

Ще те скъсам, рекла мравката на слона

Шило

Де бре,България е осъдена и заради бойковия гранатомет, заради Цецовото МВР и още по десетки дела. И ние ли живеем в престъпна държава? Апропо, да ти е по-лесно- няма неосъдена държава.

По-тихо от краварското мазе, да се не срути тавана поради рехавост !

Наказание въз основа на закон било противозаконно... Сещам се за убитите от СС, немски граждани. Също така се сещам за убитите от Сталин руски граждани. Също така се сещам за убитите от ДС и МВР преди 1989 български граждани. За всичките по-горе СА ПРИЕТИ ЗАКОНИ ЗА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ. Има и много осъдени, които СА СПАЗВАЛИ диктаторските закони. Май стандартът отново е двоен, а?

селинджъри, научете какво е екстратериториалити и след тва вижте коя е единствената държава , която го прилага :)

"...от края на 2015 г . в Русия действа закон, който позволява да се пренебрегват присъди на международни съдилища, включително и на съда в Страсбург". Докато и ние не приемем подобен закон, няма да има справяне с циганската престъпност, тъй като тези еврогейски съдилища са най големите защитници на мангалите, и нашата държава постоянно бива съдена и осъждана там от разни зловредни организации като БХК, всеки път, когато се опитва да озапти мургавите примати! Браво на Русия, че вече не може да бъде шантажирана от подобни политкоректни съдилища!

Аве кюпек плешив и проскубан тва къде с публикациите на Путин ве? Ама голем си мизерник и тъпунгер ве, се ги цвъкаш едни миризливи, и си мислиш , че си "измислил" нещо много умно! Ама то у чирак отде умни мтсли ве!мбухахаха

Я веднага да санкционират Русия...

Ъхъм. Не знаех, че в САЩ цари болшевишки ред, но щом ти казваш - значи е така. Щото руският закон е преписан от американския, който е от десетилетия. САЩ не признават международните съдилища, еле пък ЕСПЧ.

Това е реплика към оня по-надолу - дето се е кръстил "Комунизмус " и твърди, че "Международните закони и правила не важат в тоталитарните държави.Там цари болшевишки ред."

Извинявай,че те настъпих по мазола :)).

Гейропа, не са виновни понеже, когато са крали това не е било престъпление според законите въведени в Русия от либерастията около Йелцин, Гайдар, Чубайс и сие.

Международните закони и правила не важат в тоталитарните държави.Там цари болшевишки ред.

А закона за еволюцията не важи за триполови като теб

Браво. Много добре му го казахте. Аз немаше да мога толкоз добре да го затапя.

Бъдещето е пред Навални. Той е млад переспективен политик. Остават само тринадесет години и той отново ще може да се кандидатира.

Може и по-рано,ще зависи от съдбата на "товариш" Путин.

Ясно, еврогейския кадия право седи и криво съди - за разлика от Славейковия. И за какво се хаби не е ясно - в Русия еврогейщини не минават. Ама луд умора няма.

От кога Русия стана членка на ЕС, че решенията на ЕСПЧ да имат каквато и да е юридическа сила за нея?!? Ще си го премести в другия крачол просто...Пи ар да става със шорошките подлоги братя Навални май е вярната новина...

Ако ми посочите поне една западна държава с нормално правосъдие, ще повярвам, че навални е прав.

този набеден демократ много добре знае, че това дело може само да си окачи в тоалетната , тъй като Русия не признава този съд и няма никакъв шанс да му плати. По-вероятно да си поиска парите от спонсорите си - ФАЩ, те и без това го хранят и поят с надеждата да се излюпи някаква опозиция на Путин..

Тези международни "съдилища" не могат да наложат на Русия нищо ,защото руснаците имат закон ,който казва ,че международното "законодателство"-шантаж и рекет ,не може да стои на руското законодателство ! Да му мислим ние в колонията България ,където освен грабежа ..вече сме осъдени от ЧЕЗ и Софииска вода за няколко милиарда в подобни "съдилища" ,но за това не пишат нашите медии !? Иначе от статията разбирам ,че влечугото Ходорковси иска да открадне още няколко милиарда от Русия чрез подобни "съдилища" ,но не са познали този път..

се афишираше с АК-47, тоя пък с танкове ! Що за манталитет ? Но като им четеш коментарите се вижда че са от комунистическата пасмина !

Ти ако се афишираше щеше да е гол гъз, със забита в него розичка!

Тея мръсници Навални си мислеха че ще могат да си развяват коня ама на Владимир Владимирович такива не му минават

Владимир Владимирович от панамската сметка ли ще ги плаща

руския народ плаща за глупостите на жужето.

тъпак, в Русия няма глупаци дето да се връзват на "съда" в Страсбург.

а па ние плащаме нет да четеме пуберски изказвания от уж възрастен човек

а ти крепиш мъдете на драгалевския мангал

Цар далеко ! Там така е било винаги !А обичат да дават "правосъдие"за другите !И нашите русошарани се захласват по тях и "певци песни пеят" за тях !

ти къф се падаш на Путин да му броиш милЯрдите? оди брой милярдите на тиквата и драгалевския мангал!!!

Нахални не му ли стигат грантовете от САЩ? Или акцията е поредният PR? Щото пари е ясно че няма да види от руската държава, там не са глупаци и са независими.

Както обикновено западняците залагат на най куция кон и очакват потресаващи резултати. Всъщност ги получават но са потресаващи за тях а не за Путин.

Русия и в частност Путин питат в коя банка да им изплатят парите:)Ай сифон!Ще видят пари Навални ,ама през крив макарон:)

Хубаво би било да се напише за какво е осъден. Намерен цитат от сайт: Руският Следствен комитет обвини Алексей и Олег Навални в присвояване на 26 милиона рубли (592 000 евро) от Ив Роше и над 4 милиона рубли (91 000 евро) от руската фирма МПК. Те са заподозрени и в изпиране на 21 милиона рубли (478 000 евро). Друг: Братя Навални са разследвани за измама срещу "Ив Роше" от декември 2012 г. Интересно как съда в Страсбург е решил, че измама с присвояване на средства, не е нарушение на закон?

Какъв е Навални най-добре показват резултатите от изборите, но които се е явил. Това е пряк еквивалент на нашите политици от бившето СДС - на думи Титани, дето управляват Света, на резултати - 1.2%. С тази разлика, че Навални и това не можа да постигне. Но понеже на Запада му е изгодно да е пример - крепят го. А за него самия си е работа.

Каква стана тя сега? Ами Русия и нейното "правосъдие" май се осраха яко пак, отново и за пореден път. Не става вече по сталински да се раздават присъди - хората гледат и преценяват.

а прочети как русия признава подлогаркия евросъд бе кратунар прост

Ето това е сериозно и аргументирано изказване.

в западния врейски съюз, какво те бърка руското правораздаване!? важното е ,че Бг служи за пример в цялата галактика !

тез братя навални ще ги чукат кат наковални!

По стар руски обичай, не само че няма да получат пари, ама ще трябва и да дават :-) Но с такива лекета, само така се действа!!!

Леке си само ти!

защо бе мишки от телевизиите не съобщихте ,че в Сочи е открит 19 тия младежки световен фестивал.Там е бъдещето на света ,от какво ви е страх.И после казвате,че няма цензура на тема Русия.За нея или лошо ,или нищо.

хайде на бас, че братята Навални вместо хиляди евра, ще получат дядовия?

А европейския съд кога ще осъди САЩ и ЕС за избитите милиони в близкия изток и по света? както и за цветните революции и жертвите им а ни занимават с ниакакви руски хомота

За индианците, за индианците.. Кога ще платят за избиването на индианците.

тия братя навални дотам ли стигнаха,за няколко евро повече,явно сороската манна небесна е пресъхнала