Как преобразяват НДК за председателството

Основните строителни дейности от ремонта на Националния дворец на културата трябва да приключат до 15 ноември, съобщи на брифинг директорът на НДК Ангел Митев.

Обратно в новината

Коментари - Как преобразяват НДК за председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"14 хил. настилки"...

Прав излезе Бай Тошо, като казваше: Това което е построено по мое време, днешните политици не могат даже само да го пребоядисат. Не могат, ама с козметика гушнаха 40 милиона. И те така .................... !!!

За чий ни е това преобразяване на НДК за някакво си председателство, само това ни липсва на цялата бедност и гладория на хората. В класацията сме първи по бедност в Европейския съюз но хвърляме пари за луксозни возила на управляващите, за скъпи самолети тема 1 на президента, за посрещане на гостите от чужбина във връзка с това председателство. Бедни и жалки в очите на света но харачещи с широка ръка народната пара събирана от данъците и осигуровките на обедняващия все по-вече българин. Вдигнете пенсиите на родителите си, вдигнете достойно заплатите на работещите, впрегнете мангалето да работи и спрете кранчето на социалните пак на нашя гръб на тези мързеливци. Расте болен народ, болно поколение във всяко отношение, занижен контрол във всичко ако изобщо може да говорим за такъв, храни предлагани като за аборигени с качество което никой от еврросъюза не яде, заплати една прашинка от заплатите на европейците, напрежението и гладорията водят след себе си неизлечими болести, а медицината е на кота 0.

Ако на смяната на мокета и прекопаването на цветята му викате преобразяване, незнам. По-скоро тези 45 милиона бих ги нарекал кражба на обществени средства от страна на десните ОПГ-ГЕРБ.

Преди по-малко от 10 години се смениха (безсмислено) мраморните плочи пред главния вход и около подлезите с обикновени бетонови. Дано този път ремонтът да не е смяна на кон с кокошка.

Не е кон за кокошка. Замени кокошка с хамстер.

Въпрос към Нас-Всички : - считате ли че Ще имаме Европредседателството при Сегашното 'управление'&Реалност у Нас ? ----- Ако обичате - вотирайте ВсичкиТук ! (- = Не, + = Да)

...и понеже Всички виждаме Нивото ...вече НЕ на читаемост, а просто на Базова Посещаемост - Би следвало да Се попоЗадействате, Домакини/Дир.бг . (Успех !)

Като малки много обичахме да се мотаме по изложби, филмови прожекции и някакви събития в НДК. Тогава си беше най-красивата сграда до която простолюдието може да се докосне. След това с през демокрацията всяко правителство я ползва сградата, но не я ремонтира. А с тези Стройко дори изпочупиха мрамора пред НДК-то. Ако не беше председателство щяха да оставят сградата ей така да се руши. Затова сме бедни, защото не си пазим, това което имаме, а го рушим с кеф.

От 3 месеца лепят плочки на площада пък незнам как ще свършат до 15 ноември. Добре че поне времето е благосклонно

Уау ! Тръпнат, тръпнат еврослагачите ! Как ще се сложим на ЕС чиновниците. Не ни мърда "конграчулейшънс" !

ЦИРК ДЮСОЛЕЙ .