Навални ще може да се кандидатира за президент след 2028 г.

Руският опозиционер Алексей Навални ще може да се кандидатира за изборна длъжност след 2028 г., обяви председателката на ЦИК на Руската федерация Ела Памфилова.

Обратно в новината

Коментари - Навални ще може да се кандидатира за президент след 2028 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съди за другите по себе си, бре...

Шило

Проверих в нета- опозиционер някакъв бил, без никакво влияние. Явно е някакъв грантаджия. Изкуствената опозиция няма как да съществува.

Без или с Навални, до 2028 г. Русия ще се е изменила до неузнаваемост.

Тоя е егаси ентусиаста ахахаха

Г-н Навални си проси престоя в затвора. Да се радва, че явно Кремъл не желае да се занимава с нежо. Но, това ще е само "засега". Той има условна присъда, но според руските закони (проверих - така е) дори и за административно наказание, може да бъде заменена присъдата от условна на ефективна. А той само през тази година е бил осъден поне три пъти за нарушения на Административния им кодекс вкл. на 30 дневен арест, глоби, забрани и т.н.

Не е правилно да му правят пречки на тоя, независимо какъв е и кой го финансира. Нека си се кандидатира, пък резултатите ще покажат, дали има шанс. но работите в РФ са си работи в РФ.. оправихме нашата кочина, че пишем кусури на чуждите

Троле!Статията е за Навални който се бори срещу вашия свинар който ви превърна Русията в кенеф и кочина!

То и мръсната гад Горби се кандидатира-----и яде шамари! ...Тоя, като по-млад---с нещо по-твърдо и дебело ще го приветват избирателите!:))))

ха ха ха...тогава ли се очаква другаря Путьо да се пенсионира??? Кочината яко забавлява

Тъпунгер ТИРоджииски, то си в кончина ве животно гурбетчииско! Яко кефиш с истеричното си квичене!мбухахаха

jingiby

Защо им е на руснаците президент? Нали си имат пожизнен батюшка Цар!

КОЙ финансира Навални? КОЙ се намесва в изборите в Русия?

Да се яви на избори след 10 години! Те направо го застреляха! Че и лицемерно го хвалят, че бил млад и способен! Глупости. Направо не му позволяват да се яви на избори, не че ще ги спечели- просто няма с какво да измести "Първия" на Кремъл. Руската опозиция е гола вода. Ограничени, вулгарни, безпомощни, безидейни. Като им прочете човек какво говорят и се отчайва.

Путин ще направи много силен ход, ако разреши на Навални да се кандидатира. Тогава, подобно на Трайчо Трайков, "Да, България" и други подобни изкуствени формации ще се преброят привържениците му. А те ще са не повече от 5-6%...

Аз

Путин ще нарави по-умен ход - ще позволи на Ксения Собчак да се кандидатира. Можем да се надяваме, че за целите на каманията, тя може и стриптийз да направи.

Подозирам, че има печатна грешка. По-нормално и спокойно за тях е годината да бъде 3028...

И отново американските "Неокони" заложиха на куция кон. Никак не им върви напоследък.

вярно никак не върви. що пара потрошиха и нищо. скоро май и него ще го "скрият" господарите му както онзи идеот как му беше името..........

Ли имате впредвид?

Дотогава спонсора му ще е изяден от червеите

яко

Аз

Манипулации по дефиниция... Днес пред Радата в Киев вървят демонстрации, които всеки момент могат да прераснат в пореден майдан, ние четем за Навални и как половината руснаци били умирали от глад. Навални, баси... Политически противник на Путин, таквос... Преди време един политически противник на Путин си закова чреслата... как да го напиша, че да не ме цензурират - закова си скротума за паветата на Червения лощад. След като му се почудиха на акъла, не му направиха нищо, а той запали някаква сграда в Москва в знак на протест срещу Путин. Наказаха го с ГЛОБА. Глоба, баси... А той, поради горните репресии, поиска и получи политическо убежище във Франция. Вчера подпалил офис на френска банка, май централната им банка. В знак на протест... Ама нищо, де... Важното е да четем за Навални... Ама не ни казват, че Навални масово използва за политическата си пропаганда деца на възраст между 67 и 1415 години. Добре дошли обратно в комунизма, идиоти! Е ДИрниците не са виновни - те не правят новини, само ги преписват от агенциите.

"Руският опозиционер Алексей Навални ще може да се кандидатира за изборна длъжност след 2028 г...." Но не и в Русия, разбира се. Да ходи при укрите, ако ще губернатор на Одеска област да става.

...демокраТия по пуТлераски!

България - номер едно по бедност в Европа

Пак заради българските политици - русофили.

След Россия,дупедавецо!

"Фалшиви" обвинения от например франската козметична компания Ив Роше. Да бе обвинил Макрон, щеше да е по-логично.

след 2028г.?? да се кандидатира???? за княз на московското княжество, може би!

Тоя според статия от преди месеци на Дойче Пропаганда тук, би бил спечелил 1% на избори в Русия. Егати опозицията! Същият заедно с брат си съден от френската козметична компания Ив Роше за присвояване на пари. Тук срещу него не стои Путин, а фреска компания, която го обвинява в престъпление. Не знам дали е вече осъден за това. Как пък издигат все такива опозиционери?

България - номер едно по бедност в Европа Борисов: Пример сме за останалите държави ... А ВИЕ ИЗРОДИ С РУСИЯ СЕ ЗАНИМАВАТЕ ... ДАЕЕЕ ТИЯ МАЙКИ ДЕБИЛСКИ :)) ... А И НАВАЛНИ КВО ГО МИСЛИТЕ ? - 6 АПАРТАМЕНТА В МОСКВА :)) И ВСЕ МОЖЕ ДА БАЧКА 10 ГОДИНИ КАТО ТАКИДЖИЯ В НЮ ЙОРК ..

БОКЛУК!

След 10 години Русия няма да бъде в този си вид като сега, така че няма смисъл - изритайте ги комунягите докато е време...

Ето това е политическият Остап Бендър. Лъже, маже и дори когато казва истината не струва защото американсите пари му дърпат конците. После обаче Чичко Путин се месил в Американската политика а САЩ видиш ли не правят така :-) Пожелавам на Путин дълаг живот и да се меси в американсите избори все повече и по често за да научи янките че лицемерието си има цена!!!

... е жив....

На кого му пука за този лузър?

Шило

Кой е Навални?

кой е путкин

Шило

не знам, ти кажи

И отново западните организации дадоха луди пари на някакъв руски шмекер, а файда йок! Много се океппази мат'риала в западното разузнаване, много, след като един смотан шмекер ги източи с милиони ...

Много добре за Навални, щото дотогава неговите привърженици че навършат поне 18 години, щото сега са малолетни и немат право да гласуват.

Е ми по-добре да го пуснат, че да се види, че никой не го брои за чеп.

Да отваря фирма за самолетни билети! Ко са чуди?!

СТРАНАТА НА ЛЪЖИТЕ и МАНИПУЛАЦИИТЕ!

Този клоун никога няма да стане президент. Защото е клоун и нищо повече.