Младежи на власт

Себастиан Курц е само на 31 и явно ще стане най-младият правителствен ръководител в света. Той не е единственият „младеж“ в политическите висини.

Обратно в новината

Коментари - Младежи на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен това е несериозно, и на 31 години просто нямаш нито опита, нито зрелия ум да си начелна позиция и то на такава. А това че нямал висше не е фактор, но младостта сама по себе си е такъв. Ума на човека е на едно ниво на 18,на20,на30,на41,на 50 и т.н. Разсъжденията са различни, ти виждаш света през очите на безгрижния младеж, не се вглеждаш в куп фактори около себе си от изключително важни значение. Според мен на тази възраст човек не трябва да бъде на такава позиция. И на изкуфялата възраст след 70 години също, но поне имаш опита на живота.

Велето сега го изби на младост... Не е до младостта, обаче, щото като е за България статията им беше за националистите и олеле ужас- впрегнаха всички демони, а сега за австрийския младеж- млад бил, недоучил, дискретен бил, а дайте сега какво яде и пие, а той милия- расист и ксенофоб, ама нейсе наш нали

Не знам защо, но се сещам за Жан Виденов.

Този млад Курц ми прилича на киборг.

... Винаги са двама , ни повече, нито по-малко. Майстор и чирак. ....

АЦЕ МАКЕДОНСКИ ВЕЛИКИ Е БИЛ ОЩЕ ПО - МЛАД .. КЪМ 28 КОГТО ЗАВЛАДЯВА СВЕТА .... ОБАЧЕ СЕ Е ОМЪЖИЛ ЗА ХЕФЕСТИОН ОЩЕ НА 16 ГОДИНИ И ТОВА МУ Е ПОМАГАЛО :)) ... А КУРЦЕТО МОЖЕ ДА БАРНЕ КОНЧИТА :))

САМО ЗА ПАКИСТАН НЕ МИ Е ЯСНО ... ЯДРЕНА ДЪРЖАВА И ДЕТЕ НАЧЕЛО ... ИЛИ ПОНЕЖЕ БНЕЗИР БХУТО БЕШЕ ЖЕНА И НЯМАШЕ ПЛЕЙСТЕЙШЪН ??? :))) ...

Ники

Добре си е младежа и браво! Бих се радвал да го видя облечен в едни кафеникави дрешки отпреди 80 години, буен перчем и пламенен поглед характерен за хората, които обичат само своята раса!

Така както е тръгнало след Пидер Курци ще бъде Кончита!

Нещо много "леворезбован" ми изглежда...

Няма спор по-красив е от Кончита салама.

Това момче ако го сравня с Борисов избирам момчето

Е, имаше такова момче - Трайчо Трайков - ама вие гласувахте за Решетников ...

Щом се стига до такова безумие - да се надяват на 30-годишни "мъдреци" да ги управляват и "оправят", значи хората съвсем са изпростели. В какво този мушмурок е успял, каква професионална кариера има, с какво е доказал, че може да управлява държава?

това момче и Макрона са най подходящите за най високите постове в своите държави и добавим Тръмпа и Мадуро , светът със сигурност е приключил . Не ни трябва природна катастрофа .

ГИ ИЗКАРАЙТЕ! НЕ ГИ ЧАКАЙТЕ ДО ПЪЛНОЛЕТИЕ! ТАКА ЩЕ СА ВИ ПО-УДОБНИ -БЕЗ ПАМЕТ,БЕЗ ОПИТ,БЕЗ ТРЕЗВА ПРЕЦЕНКА НА ИСТОРИЯТА!!! ЗНАМ,ЧЕ ТОВА ИСКАТЕ!