Водеща заплаха - болната нация

Състоянието на здравеопазването се възприема като критично и затова е сред водещите заплахи за националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Водеща заплаха - болната нация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава без народ, защото народът изчезва, стопява се. То не бяха реформи, не бяха промени, не бяха експерименти. Всеки експериментира върху гърба на този същия народ. Каква държава сме като държавниците ни мразят собствения си народ и всеки ден потъпват правата ни, всеки ден ни унижават и ни карат да се чувстваме по-нисши от нисшите. Но, ние сме силни, затова сме оцелели повече от 1300 години, господа управници!!!

Когато стадото е бедно,болно и нещастно,какъв овчарят. Той елитен ли е.Той каква каруца заслужава и другите овчарски екстри заслужени ли са ??? А ! И на гробището положението е стабилно,но няма живот. Ало,кога ще се осъзнаете? Народеееееееееееееее

Това да го четат и анализират онези дето се дрънкат какви самолети да купят.Кого ще пазят тия самолети, бе?

1. Демокрация без пари не става, то даже соца без пари умря. 2. Медицината е високотехнологична, наукоемка работа. Дето се вика жива наука в действие - така ще ви каже всеки лекар. С две думи пари нема- действайте в медицината не важи. Дори и у нас. Начертайте пътя на студента по медицина, на сестрата от студентската скамейка до старостта. Лекари на по 70 и доста отгоре години работят съвсем успешно. Това е добре. Просто нарисувайте пътя - студент, специализант, кариера, развитие, обучения, технологии и леко , но редовно повишаване на заплатата, заедно с израстването като се въведе и обективност някаква- не уреждане на вуйчовото и на нашата партия само на добри места и специализации. Божкееее, аз социалиста ли трябва да уча мутродемократите на капитализъм? ЕС има недостиг на 1 милион лекари. Внимавайте. Ще внесем индийци накрая, ама те за 700-800 лева няма да бачкат, даже да е седмично.

В България здравеопазването никога не е било държавен приоритет. Принципа е "пари нЕма - действайте". Да не говорим за грабежа на милиардите от здравни вноски. Истината е, че лекарства, консумативи, апаратура са на световни цени. А познайте от какво излиза по-евтино здравеопазването в България. За това НЯМА да остойностят лекарския труд - ще стане очевадно.

Ами че то отдавна стана банално вече да го повтаряме, ама нека пак да го повторим: Заплати, заплати и пак заплати. Увеличаване на заплатите трябва, по друг начин няма да се измъкнем от тресавището в което се намираме сега. Просто разказите за "Барон Фон Мюнхаузен" който се хванал за косата и сам се издърпал оттам са измислени приказки. Не са реални. И така и ние никогаж няма да се оправим, докато не ни се оправят заплатите. Обаче българският "бизнес" реве, че заплатите били много високи, никой нищо не работел, пък ей ви на сега - болна нация! Що другите нации не са болни, а? Щото имат читави лекари. А що имат читави лекари? Ми щото им плащат големи заплати. Просто е като в 1-ви клас събиране на 2+2=4.

детската смъртност, защото сте се хванали за %-та 6,5 НА СТЪКМИСТИКАТА (МНОГО ТЪПО), а всъщност това е ЗАЩОТО ИМА МАЛКО ДЕЦА господа-тъпанари!!!

% не зависи от броя на децата. А пък ако искате лекарите да ви осигуряват деца, пращайте жените си!

Невидима заплаха - липсващата при герб корупция. Здравеопазването е мелачка на 4 милиарда лева годишно. Кой оживял, оживял. Господ здраве да ни дава. Костов тези дни се оплакваше как е набеден невинно, а точно той направи болниците и лекарите едни търгаши. Между другото имало казват 300 болници на 6 000 000 население. Множко са май иса главно в София, а плащаме всички. Поне би трябвало. Лекарите ги бият - искате да ви лекуват. Нивото на кандидатстудентите рязко падна тази година. Резултата след не по-малко от 6 години. Така и с другите параметри в здравеопазването. Лошото тепърва иде.

и какви са рИформите - всичко да е частно и да принадлежи на олигархията, поредни НПО мозъчни промивки

Здравето на роба е в ръцете на робовладелеца. До скоро твърдях, че пишман десницата с демократичните си уйдурми ни върна във феодализма, ама откак жена ми взе да работи без да и плащат - с месеци закъснение и влошаващи се перспективи направо твърдя, че сме в робовладелския строй. Ако олигарсите намерят начин господине/гогпожо да внесат евтини роби от Африка например то тогава можем даже и без здравеопазване. Човешката цивилизация върви назад - защо не, казват супервулкана в Йелоустоун щял да изригва - Армагедон иде. Яж, пий и никакво здраве.

А, добрутро! Ако добавите и скапаното (от водещите политически сили) образование, ще уцелите правилния коридор, по който трябва ДА ТИЧАТЕ С ВСИЧКИ СИЛИ!

Боцко с ГРОБарите па и още г-жа Масларката и царо щяха да си внасят поданици и работници отвън да им работят и да ги управляват!!!

до 70 годишна възраст ще ви работи аврам бакалина......всички ще сме измрели....това ви е целта, управляващи булгаристан на доган....и вие ще измрете колкото и да сте богати...на всичкото отгоре сте и грозни

Направете както в Япония. Въведете безплатно снабдяване на населението от средна възраст до края на живота с Q10. Напомням, че средната продължителност на живота на японците преди 20 г. е била колкото на българите. Но Q10 e чудодеен и приеман редовно може да увеличи продължителността на живота с 50%. Друг е въпроса, че на нашите дръвници това да има живи пенсионери не им изнася. И в старанието да умъртвяват "навреме" нацията стигат до там да убиват хората още в плодоносна възраст.

цианкалий.

Пишеш глупости! За десет години средната продължителност на живота в Япония се е увеличила с 1.4 (едно цяло и четири) години.

Напиши в Гугъл "средна продължителност на живота в япония" И ще излезе графика, която показва, че японците прeз 1960 г. са живеели средно 67 г, а през 2015 г. вече 83,7. Днес са надхвърлили 84 години. Да ти обърна внимание, че винаги са яли водорасли и риба, даже и преди 1960 г :) така че не е от това. Продължителността на живота им е нараснал заради добрата профилактика с Q10, а може би отчасти и заради българското кисело мляко, все пак :)

водеща заплаха са алчността и простотията с,която ни облъчват всички медии и управляващи,за да ни крадат като за последно .да живее сев.корея и нейния най-велик вожд !

Всъщност индикаторите показват , че има многопосочно подобрение , но упорито ни се внушава , че не е така. Всъщност с години стойността на клиничните пътеки не е променяна , както и остойностяването на един преглед. Всъщност здравеопазването работи въпреки по-малкото пари отделяни за него за разлика от правосъдието например.

демокрация без пари си е жив комунизъм. Демократите бягат от комунизма, а държат народа беден. Няма как да стане.

В стратегията е пропуснато да се отбележи ,че най-голямата заплаха за българския народ са некадърните управляващи на всички нива ,с които се се дбласкваме всеки божи ден !И НАТО не е гарант на мира !Искам чисто Черно море !

"Водеща заплаха" - гадовете и идиотите в управлението на държавата. Другите заплахи са само следствие.

Вижте, здравето струва пари. Лекарствата струват немалко пари. Апаратурата струва немалко пари. Инструментите струват немалко пари. Лекарският труд струва немалко пари. Всичко е пари. А където има пари най-добре е нещата да се поставят на пазарен принцип. Тук чуваме критика, че имало твърде много пазар в здравеопазването. Напротив има твърде малко пазар. Схемата с една здравна каса е подобна на доказалата се със своята неработоспособност схема на субсидиите. Това, което се е доказало е всеки да си плаща на касата. От джоба или през индивидуална застраховка но всеки да се оправя сам и сам да си избира лекари и лечение според това доколко е доволен и колко пари има. Нямаш пари? В природата какво става с теб?

Така е! Да се премахнат здравната каса и здравното осигуряване. Без друго ни карат да плащаме. Тогава никой няма да ходи за щяло и нещяло при доктор и докторите, които не си вършат работата, както трябва, ще се преориентират към други професии.

А истината е, че и при най-богатите държави е непосилно лечението, затова имат мощни ограмотяващи програми и безплатни профилактики.

Частното ти здравеопзване е за печалбарите, а държавното да свърши мръсната работа, която печалбарите не изкат да вършат на загуба. Поради това имаш добро (уж) частно и лошо (дали) държавно здравеопазване. Всеки лекар работещ на частно и държавно реално е в конфликт на интереси. Не съм срщу лекарите - имам студент по медицина, но този вид далаверджийска организация няма да я бъде.

Решението е НАРОДЕН СЪД. Присъдата - РАЗСТРЕЛ НА СТАДИОНА. За всички ограбили България от 1989та насам, а и преди това ако може. За червените, сините, жълтите, виолетовите, зелените и всички други бараони. Ако още един мандат не вземем мерки просто няма да има какво да спасяваме - те децата ни сами ще се спасят. Скоро ще има цели класове и набори от елитните училища забегнали в чужбина още на 19.

Това вече е пробвано и видяхме докъде води. Води до човеконенавистен, жесток терор и свирепа диктатура, концлагери, всеобща мизерия и отчайваща бедност, последно място във всички световни икономически класации и т.н. Това се получава като се унищожи интелектуалният елит на нацията

пази си статуквото. Беден до гроб. При това може от най-лека болест да умреш у нас.

И народният съд дали е избил правилните хора?

Алоо, министрите, доболничната помощ, къде вие? Не само сегашното, но и предишните управления или не искат или не разбират за какво иде реч!

НИКОЛА ФИЛЧЕВ "Главатарят на разбойническата приватизация Иван Костов се похвали в студиото на Лора Крумова, че не е откраднал и един пирон от приватизацията. Но не каза и дума за пироните, които заби в ковчезите на загиналите от бедност български граждани. Слава Богу обществената памет не е толкова къса колкото му се иска на Костов. В крайна сметка при управлението на Костов (1997 г. 2001 г.) беше приватизирано държавно имущество за тридесет милиарда долара, а срещу него държавата получи реално едва три милиарда долара. В резултат на мафиотската приватизация България се превърна в най-бедната страна в Европа. Населението силно обедня. Задълбочи се класовата диференциация на обществото на бедни и богати. Престъпната приватизация създаде добра хранителна среда за организирания престъпен свят. Само през 2002 г. прокуратурата образува 1577 дела за престъпления по служба, свързани с приватизацията. Държавните активи попаднаха у новобогаташи, които не умееха да ги управляват. Хайдушката приватизация не доведе до желаното по-ефективно управление на собствеността."

На ЕС му трябват 1 000 000 лекари в повече, т.е. толкова не достигат. Във Варна е пълно с германски студенти по медицина. А за българските няма никаква перспектива - няма никаква ако нямаш вуйчо професор. Ако имаш е друго. Е 90 процента нямат и в ЕС ги чакат. Може да не е с отворени обятия, но поне ще могат да специализират и без вуйчо професор, а после кой се върне, върне.

Нашето здравеопазване остана нереформирано и това смачква всичко.Няма правила за специализантите и те работят направо без пари, ангария.Само лакардии.Трябва да се приеме примера от Европа за консултанти лекари.При нас още е принципа на единоначалието.А сега и фалити на болници покаьват разрухата.Може би е необходима помощ от Европа за реформата в болниците.

РЕШЕНИЕТО : ... СМЪРТТТНОСТА СРЕД ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ДА НАРАСТНЕ С 10 000 ДО 15 000 % , ... А ЯТАЦИТЕ ИМ ДА СЕ ПРАТЯТ ДА СТРОЯТ БОЛНИЦИ :))

като ги избият, ти оставаш безработен бе, умнико...

Още 50 години такова управление и нас няма да ни има.Въпроса е на кого ще завещаем тази територия.

Вас ако ви няма други ги има - в развиващите се страни има демографски бум. Така че проблем изобщо не съществува - да се твърди, че в България трябва да живеят българи е дълбоко антиевропейско

Не само за лекарите, а и за всички с квалификация и образование в мутроченгесарска боколандия стана доста трудно. Само търгаши, мутраци, и криещи данъци в сивата иконимика са добре. За сметка на масовия мор в страната сме били имали невероятни външнополитически успехи. Интересно при вътрешна политика геноцид външната трябва да е един вид продължение - какво ли? Сигурно и ЕС ще затрием. Хахахахахха. Лекарите и сестрите - уважение, защита от посегателство, статут, специализация, реализация, кариерно развитие, нарастващи па макар и леко заплати. Това е рецептата. Няма нищо непостижимо. Обаче специализация има само за професорската челяд и работа хубава също. Другите - по света немили-недраги. Мутри трябват в тази държава, не лекари.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА ? 1. ДА СЕ УНИЩОЖИ АРМИЯТА НА ПРОТИВНИКА .. 2. ДА СЕ ИЗБИЕ НАРООДА МУ ИЛИ ДА СЕ ПРОДАДЕ В РОБСТВО .. 3. ДА СЕ ВЗЕМАТ ЗЕМЯТА МУ И ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА .... БЪЛГАРИЯ : - НЯМА АРМИЯ - 2 МИЛИОНА ИЗБИТИ , 1 ИЗБЯГАЛИ - ОТ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ СЕ ДОБИВАТ СТОКИ ЗА НАД 3 МИЛАРДА ЕВРО/ГОДИНА - ГЯУРИТЕ ПОЛУЧАВАТЕ САМО 30 МИЛИОНА КОМИСИОННА :))

Мне, водещата заплаха за България са тъпите, простите и продажни мутрофизкултурници. Вчера Мутрата рева, че "ракетите от Крим почват да се насочват и към България, ставаме цел", днес иска "засилено присъствие на НАТО в Черноморския басейн"!!! Новите еничари са за освидетелстване. Като се започне от първия ревящ за повече НАТО - мъжлето Роско Пл. Откраднаха абсолютно безнаказно целия резерв на НЗОК; Дянковчетата, мендите и горановчетата пробваха да откраднат и Сребърния фонд, но, за радост, дори от Европа ги плеснаха по крадливите ръце... Повтарям - тъпите и продажни наколенкаджии са водещото бедствие. Такъв геноцид над собствения си народ никой никъде не е извършвал.

Ние нямаме нужда от 300 болници с субоптимални медицински грижи а от 50 функциониращи .Обучени парамедици които да транспортират критично болни до медицинските центрове. Лекари и сестри които да знаят какво се прави когато сърцето спре. И да се върнат щатните таблици за заплащане на лекари и сестри. Не е необходимо един човек да определя заплатите на 50 както е в момента. Защото пари има просто разликите между заплатите на лекарите от едно отделение е в пъти. Също лекари в пенсионна възраст да освободят място на младите -които да получат достойни заплати и те ще останат. Трябва да учим младите а не да ги товарим с дежурства и отговорности преди това. Много малка държава сме и има достатъчно пари и инфраструктура просто да го направим.

Ако пенсионерите заминат няма да останат и 50 болници..

За огромно мое огорчение българия и Българите загиваме! Жалко за дечицата ни, които още нищо не подозират. БОКЛУК НАРОД!

ми то след геноцида - какво здравеопазване......... ЗАКРИВАЙ.

България е оставена на свободно падане към пропастта. Държава, която е продала всичките си активи - като сгради, предприятия, земя и се издържа само от данъци е обречена. Най-големия капитал - човешкия , беше изсмукан на запад и тук останаха само неграмотните, болните и ромите . Територията ни е нужна на новите ни господари БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ!

Ми аз се уча да не ме е страх от смъртта. Оправия няма. 4 милиарда се изтичат в канала за здравеопазване. Няма система за реализация на лекарите и за специализирането им. Просто е с връзки, няма места и бягат по чужбина.

Вчера бяха писали, че болницата в Поморие спряла да работи. Същото ще се случи и с болницата във Враца. няма да се плашите, ако се разболеете, се обадете в някоя болница в Истанбул, ще ви изпратят линейка. Вече имаме такъв прецедент. А ако не искате да се обаждате в Истанбул, се вземете в ръце и поставете едни 240 човека и още поне три пъти по толкова в администрацията, там където им е мястото. А дали мястото им е в затвора или на два метра под кота нула, решете сами!

Забрави да пишеш , че от Истамбул линейката идва за 30 000 долара, пък тук 2 лева ви се вижда много. Не че имате 30 000 долара, де...

Хайде сега намери и покажи колко пари е искала турската линейка. Когато стана случката, в много сайтове писаха, по телевизията казаха, за пари никой нищо не спомена.

Спомняте ли си че болниците точно вие простите демократи ги направихте търговски дружества за да процъфтяват погребалните агенции и вмъкнахте някаква измислена здравна каса. Тогава недейте да плачете на умряло.

Проблемът е , че комунистите свикнахте докторите да ви бачкат насила без пари. Те станаха корумпирани като всички , корумпиран човек не се оправя, корумпиран доктор значи смърт. Затова навсякъде по света им плащат скъпо и здравеопазване правят с пари, никой и не помисля да си вади хляба с корупция. А у нас вече и пари да им давате заразата е налице. Младите затова и въобще не искат да участват в тази схема и затова веднага заминават.

гробарски - от комунизма минаха 27 години. Откак Костов започна реформата здравето е в божиите ръце.

Ако все още има работещи лекари, те са онези станали такива по времето на бай Тошо. По-новите или са се издухали от България или са корумпирани.

То затова увеличиха пенсионната възраст да има по-малко пенсионери ако може хич

Ние още ли сме нация? Кой ни е националния идеал? Кои са нациналните ни интереси?

Е, как кои??? Европейските ценности. Ти не ги ли знаеш?

Така, ама като попитали Махатма Ганди, какво мисли за европейските ценности, той отговорил "няма такива". Така, че нямаме национален идеал.

Евроусвояването, печеленето на поръчки, криенето на данъци и инвестирането в чужбина на заграбеното. Бях ли изчерпателен?

Всички студенти,включително и бъдещите доктори,ако си плащат на 100% обучението в университета,след завършването си,могат свободно да решават,дали да останат в България или заминават за чужбина.Всички останали студенти,които са на държавна издръжка и държавата е изразходвала пари за тяхното обучение,да се задължат да работят в България,според направените за тях разходи от 2 до 5 год.Тогава по друг начин ще мислят студентите и бъдещия кадър на страната.

Поне колкото трае обучението им, т.е. минимум 6 г. в България. С разпределение, както по-рано - 3 г. в провинцията, където също живеят БЪЛГАРИ, имащи нужда от здравеопазване. А не да се закриват болници - в Поморие, Враца и пр.

викам аз всички софиянци като станат доктори и с предимство у провинцията щото софийския шоплук съвсем е забравил отде е тръгнал. У София има повече болници отколкото в България без София. Да вземем да местим иначе останалите няма 5 милиона у Софийско поле.

има ли във Враца частна болница,работеща със здравна каса?

С тези идеи, такова здравеопазване. Идеята ти докторът да е зле , пък ти да си здрав няма ка да стане и не е добра. Те нали от това бягат и товае коренът на изтичането и нискпто качество на здравеопазването.Идеята пък за креопостен доктор да ти бачка ангария, не е имала база дори в крепостна Русия и турската робои, измислия я руският колхозник.Такова тъпота няма никъде на земята.

медицина в България? Отиват да учат в Германия например.. а ние ще духаме супата. Другаде е заровено кучето.... У нас динозаври в медицината не дават път за израстване на младите кадри,специализациите са трудно достъпни и младите бягат навън.

Нивото на студентите и сложността на изпитите за медицина падна сериозно даже само за една година. Проверете - не лъжа. Кво иде отдолу от образованието е жива мъка ви казвам. Детето ми е студент та знам. С вашите мерки просто ще изгоните още една част от елита навън, вероятно завинаги и то още на 19 години. Трябва да има обвързване с работа, но по-важно е, че няма места за специализация. Големият проблем, който гони младите лекари сега е специализацията и реализацията, не заплатите. Ако той не се реши - всичко друго е излишно. Специализацията е с връзки - професорските дечица са с предимство , нали ви е ясно, както и назначенията. Щуробаджанащина - ама тя Корни като ви каза и вие я емнахте. Виждал съм заплати обявени над 1000 бруто в малки болници. Скоро гледах един кмет , мисля на Върбица по телевизията, който се заричаше, че и 1500 ще дава за млади лекари. А дано - обаче първо дебелосерковците в София да решат проблема със специализациите. Няма нищо лошо в разпределението като идея, но всичко е обвързано и е система - разбиват я вече 27 години.

Основната заплаха е мафията на власт. Всичко останало е само следствие.

да, нацията е болна, нищо не е както трябва да бъде. От една годинка децата тръгват по ясли и растат под крясъците и обидите на лелки и учителки, боледуват неистово често, заото никой не се грижи за тях, мокри памперси по цял ден, наакани и опикани, храната е под всяка критика, никакво отношение към дечицата, третират ги като животинки. Майки, татковци, баби и дядовци работят за мижавата пенсия, защото иначе са обречени на гладна смърт. Положението е един омагьосан кръг и изход няма, колелото е напълно затворено. Доктори нямаме, те са търгаши и са малцина знаещи и можещи и проявяващи загриженост и човещина. ДА, има ги но са много малко. Объркаха здравеопазването от всякъде, НОИ където ни отиват осигуровките за здраве се източва яко от клинични пътеки в повечето случаи умишлено с тежки диагнози за да усвоят парите болници и доктори. Образование - никакво, децата бият учителите, възпитанието у дома е такова, бий за да не те бият.... Няма вяра в Госпо, няма страх от Бога, няма и морал. Момичетата захапали дългите цигари и ходят полуголи и на училище, а какво излиза от устата им, такива грозни думи и хамалите не използват. Значи бъдещите "майки" са едно изпуснато поколение, ромите крадат къде що намерят, всичко им е на гърба на работещите... Тези дето реват за привилегии и заплати и все не им стигат - родната полиция-милиция пък станаха продавачи на дрога и рушветчии във всяко отношение. Държавата пропада все повече, явно всяко до сегашно управление нищо не прави за спасяването й, за съжаление и в момента е така. Няма драстични мерки за нищо което е нередно и незаконно. Нямаме и правосъдие, тогава за къде сме и къде сме тръгнали. Изгубена кауза е България и не виждам изход. И да се изнесеш от тука, с тази психика и промит мозък за нищо не ставаме.Държавата е

като чета коментарите ,си мисля ,че най- големия проблем на племето е масовото оглупяване или желание да изглежда така ситуацията.

В МУ Варна тази година има грубо 20 специализации примерно за 200 завършили лекари. Мутренската, ченгесарска държава така гони към 90 процента от лекарите директно в чужбина. Много лаладжии по темата - решение обаче няма. По-лошо е за медицинските сестри - например в Шумен има интерес от етническите турци особено пък, защо - за да си ходят директно по Германия, където е голямата диаспора. Здравеопазването е машина за смилане на едни 4 милиарда. Толкова. Здравето ли - господ здраве да ни дава.

АМА ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ.НА НАЙ СКАПАНИЯ И НЕКЪДЪРЕН МЛАД-ДО 40 ГОДИНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ДЪРЖАВАТА С ЕВРОФОНДОВЕТЕ ДАВА БЕЗВЪЗМЕЗНО ПО МЯРКА 6,1 50 000 ЕВРО БЕЗВЪЗМЕЗДНА СУБСИДИЯ. КАКВО ДАВА ДАРЖАВАТА НА МЛАД ЛЕКАР-КОРА ОТ БАНАНА. АМИ КАТО ИСКАТЕ КАЧЕСТВЕНО ДА ВИ ЛЕКУВАТ ИЗУЧЕТЕ СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ СИ ЗА ЛЕКАРИ.АМА ТОВА СТРУВА ЕДИН АПАРТАМЕНТ НА ОБОРИЩЕ И ТОГАВА ИСКАЙТЕ И ПРОДАВАЙТЕ ФАСОНИ.

Айде да си кажем истината а? Ми глупав народ сме , за това сме на това дередже! Няма кой знае какво за разбиране защо мрем като бълхи и сме бели роби! 1. Няма как с мизерни заплати да няма корупция - винаги ще има! 2. Няма как да стройм , магистрали, Белене, Панелки, Саниране каквото и да е ако сме боли-мъртви!

дапише в обявените преди десетина дни безплатни мамологични прегледи? В първия ден когато ги обявиха ез се опитах да запиша час още сутринта... Уви ....навсякъде ми отговаряха че всичко е заето...Как става тази работа? И защо обявяват това по медиите,сред като се знаят що за стока са?

като се запишеш и отидеш ще получиш адрес за частен прием.Прескочи излишното и запиши направо час,по достойно е.

на докторите не можеш да получиш качествени медицински услуги. Да не дава господ да имаш животозастрашавашо заболяване....ставаш доживотен абонат на лекуващи лекари ...с частни кабинети....и дойна кравичка. В геникологията е страшно....

На първо място това се дължи на лошата превенция. Тютюнопушене, алкохолизъм, лошо хранене и късно търсене на лекарска помощ, която често е неприемливо некачествена...

корнелията откога започна да изповядва принципите на социалистите??? След като гушна милионите от Техноимпекс и други (Фронтиер, Хохегер и т.н.) , колко му е сега да се правиш на "социалистка"...г-жа ЛЪЖА!!!!

че журналистиката не назовава нещата с истинските имена, а говори отвлечено, така както политиците не назовават истинските причини за напрежението в Черноморския район. Сякаш тази нация съществува в някакъв свой имагинерен свят.

Чудех се кога ще започнат да пеят ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ ГОДИНИ СТИГАТ.... но явно само платените скандират и пеят. Останали сме неверници - обратното на ВЕРВАЙТЕ.