Пхенян: Всеки момент може да избухне ядрена война

Заместник-посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин-ньон заяви, че ситуацията на Корейския полуостров е много опасна и всеки момент може да избухне ядрена война.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян: Всеки момент може да избухне ядрена война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тамън бяхме забравили за човека ракета и тои се усети и ни припомни за себе си.

Абе аз съм действал реално в Хирошима и Нагазаки, па ти само локуми разтягаш.

Ъхъ, тъй казваха и в СССР преди 40 години. Обаче, кой знай как стана - не избухна. Аха-аха да избухне - и нищо. Що така става всеки път?

Има разлика преди и сега. А и може би е време да се поизчисти Земята. След няколко хиляди години отново ще започне да се развива светът.

Тия червенобузестите и пухкавите се мислят за недосегаеми, но не знаят, колко много ги обичат и какво са им намислили "няколко малко останали морски тюлена" ......... от Краварника. Е има време , ще научат дано само дотогава не унищожат света с тия малки червени пухкави ръчички :!

Ти вероятно говориш за миналото хилядолетие?

Е време му беше някой да заплаши Америка, че може да и се случи нежелана случка и то с ядрен заряд! Ами то до сега само Америка заплашваше, но сега човека ракета доста ги е наплашил краварите и то не напразно!

КИМА ЧЕ ДУХА ГОЛЯМАТА ГАЗИНА И ТО СКОРО

Ракетчо се опитва да измъкне ядене без пари както навремето направи дядо му. Ама вече няма кой да му даде и квичи гладен..

всеки момент в Н.Корея може да дойде арабската пролет

Корейски комунист ще рече пълен боклук.

Ехехехе, виж ги как се къдрят на снимката.

гоуем пич тоя Ким.

Ядрена война няма да има!

Този мазньо Тръмп няма ли си други проблеми, та занимава целия свят със Северна Корея?! И наистина е уникално единодушието, с което и САЩ и Русия и Китай се обединяват в желанието си да са хегемони в света. Това е показателно за човешката природа и за съдържанието на думи като " хуманност " или пък "човечност". Защо ли обаче ни е вменено, че тези думи имат високо позитивно съдържание?

Sm3hurk0

Вече съм фен на Ким ! Спечели ми сърцето с неговия нрав.

И той те харесва можеш да му предложиш брак

дебелак ти си те само лаят иначе третата война гаранция.

Война между Северна Корея и САЩ на този етап, едва ли ще избухне. Камо ли пък ядрена. Но, че ще продължават да се ежът, е по-вече от ясно.

Проблемът с Диктаторите и техните Диктатури е че не позволяват на НИКОЙ да ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ. Те (Ким-овците) ЕДНОЛИЧНО НАЛАГАТ техните идеи и виждания как трябва да живеят обикновените, нормалните хора, които НЯМАТ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАТ КАК ДА протече собственият им живот.

стига ревахте за геи парада бре ... дааа много ми е мъчно за вас , но в много дъряви просто не може да има такъв ...

Ти изобщо в час ли си с темата.

Малко не ми е ясно за Северна Корея ли говорите или за краварите? Май за.вторите защото корейците не са нападнали никой,а американците се месят в целия свят и налагат на хорара как да живеят...

и си се пръкнал ти - вмирисан русофил, родоотстъпник и бурсук ;)

Това което направиха корейските комунисти го видяха ВСИЧКИ ПО СВЕТА - самите те се хвалят с престъпленията си. Няма нужда да ходиш до другия край на света за да разбереш как е там. Който е умен ще намери и разбере истината за бита на обикновения кореец дори в собствените им пропагандни материали. Хвалят се и с това колко "скромен (гладен) е техния народ, презрял собствените си нужди и отдал себе си на идеите на чучхе." Последното е цитат от пропагандата на Корейската комунистическа партия.

Специално за дебилите, съветофилите и рублофилите. Оригинал от Песков: "Президент РФ Владимир Путин подписал указ о санкциях в отношении Северной Кореи. Ограничения были введены во исполнение резолюции Совбеза ООН, принятой в связи с проведением Пхеньяном очередных ядерных испытаний 3 сентября. Санкции предполагают приостановку научно-технического сотрудничества России и КНДР, закрытие в Северной Корее филиалов российских банков и целый ряд других ограничений. Кроме того, российским физическим и юридическим лицам теперь запрещено покупать в КНДР медь, никель, серебро и цинк. Им также запрещается продавать или поставлять в Северную Корею вертолеты и морские суда."

Новината е от вчера 16.10.2017г Който иска може да потърси и да прочете целия текст.

Аз

Разликата между русофилите и вас - прозападните олигофрени, е, че ние разсъждаваме със собствените си мозъци, а не с Путиновия. Между другото - Русия преди време обстреля севернокорейски риболовен траулер за нарушаване на икономическата им зона, при което уби един севернокореец и рани няколко. Никоя друга страна не е правила подобно нещо. И кво

И преди 120 години и сега русофил е равно на родоотстъпник и предател - рубладжия. За мен България е на първо място, най-отпред! След нея са съюзниците и! По-нататък в списъка (Другите) са за ибрикчиите!

къде си бе, бурсук? :))) дошъл си да ни залееш с псевдоинтелектуалните си дрисъци, защото си прочел някоя книжка преди 40 години ли? :)))

С.К. не преговаря с терористи !

Аз

Още истини 1. Повечето хора никога не са били в Северна Корея и не са виждали какво става там. Това важи и за "специалистите" по Северна Корея, дето дават акъл по медиите. 2. Повечето хора никога не са виждали или говорили с някого, който е бил в Северна Корея и знае какво става там. Това важи и за "специалистите" по Северна Корея, дето дават акъл по медиите. 3. Най-важните истини за Севернокорейците са тези - главите им са между ушите, а краката им се клатят под задниците. Това е. 4. Дали севернокорейският режим е добър или лош, това засяга само и единствено севернокорейците. А Северна Корея е малка страна, която вече не разполага със защитата на СССР. Следователно е напълно в правото си да се въоръжава до зъби, за да оцелее. Абсолютен факт е, че ако не разполага с възможност за възмезден удар по Ю. Корея и Яония, Сев. Корея няма да оцелее и минута.

нормалните хора се замислят, че след като не са видели жив северно кореец, след като не са чули за такива.. то явно там не е много добре. Южно корейците обикалят целия свят, смеят се, веселят се, бачкат здраво и са богати, а северните им братя мизерстват. И не е нужно да си специалист, а трябва да се замислиш. Трудно ли ти е?

Аз

Ти кога беше в Северна Корея?

Всичко хубаво, но когато никой не знае нищо за теб, освен че си потомствен диктатор, че убиваш своите политически противници и че не даваш на народа си да излиза от страната...а, освен това и...демонстрираш военна мощ и правиш изпитания до своите съседи...е, това, вече не е само проблем на севернокорейците. Рискът от каквито и да е събития се предотвратява с превенция, а не след като вече събитието се е случило да се чудим какво става. И нека да сме малко по-хуманни. Не може да виждаш, че съседите ти не са излизали с години навън, само и единствено бащата. Да чуваш, че бие всички, че дори и убива членове на фамилията и да се обръщаш с гръб и да си казваш - това си е техен проблем.

Аз

Добре. Излиза САМО комшията ти навън, приказваш си с него, пийвате някоя бира... После една дърта баба - най-известната клюкарка в квартала, ти разказва, че била чула, че комшията ти бил изял двете си деца. Ти на какво вярваш? Щото разправяха, че Ким, иначе очевиден дебил, собственоръчно застрелял чичо си с гранатомет, а другия си чичо... или може би същия, хвърлил на кучетата и те три дни го яли жив. Та... на какво вярваш?

Сев.Корея разчита твърдо на защитата на Русия и Китай. Защото те никога няма да допуснат САЩ да я "демократизират". И да си разположат базите по границата с Китай и Русия. Особено Русия. От границата им със СК до Владивостоки базата за ядрените подводници на Тихоокеанския флот е 180 км. И там да допуснат американците ? Полетно време на ракетата 100 секунди ? Абсурд. Та никога Русия и Китай няма да оставят СК. Не за това дадоха 100,000 жертви китайците в Корейската война. Загинаха и 280 руски пилоти, зенитчици и съветници. Няма да стане на американците. Сев.корейците го знаят. И американците го знаят. Затова беснеят.

Аз

Малко истини 1. Сев. Корея няма интерес от промяна на статуквото - по очевидни причини. 2. Ю. Корея няма интерес от промяна на статуквото - защото при евентуално обединение ще ѝ се наложи да инвестира невъобразимо огромни средства на север. 3. САЩ нямат интерес от промяна на статуквото - ако Сев. Корея се провали, нямат оправдания да държат бази в Ю. Корея. 4. Русия няма интерес от промяна на статуквото - що да вади тръните от задника на американците. 5. Китай няма интерес от промяна на статуквото - що да помага на малките тигри да пораснат и да пречат! Еми... да...

Пресни северокорейски опорни гов'нца за папкане от местните тролове на путин! Ако наистина се спазват санкциите за спиране на внос на горива в Северна Корея от Китай и Русия то дебелия няма да издэржи до края на годината!

Нещо ми се набива в очи- ако Северна Корея не бе сериозен военен фактор, САЩ отдавна да са извършили инвазия, забележете колко малко им трябваше за да влязат в Ирак, или пък за какво изобщо нападнаха Либия?!? Сега обаче знаят, че нещата ще се закучат бая яко. Ясно е, че при военен сблъсък, САЩ ще са победител. Но на каква цена?? Корейците са като руснаците - много страдал народ, през 1950-53г., страната е изтрита от французи и американци, огромен брой жертви сред мирното население. До С.Корея могат да стигнат, примерно 100 ядрени ракети на САЩ. Дреме му на Ким. Американците обаче са наясно, че от 100 корейски, само една-едничка ядрена ракета да падне на тяхна територия, тогава...Холивуд пасти да яде.Янките бяха свикнали да си ядат пуканките и да си пият колата, докато Б-52 пускат бомби по "лошите". ..Е, скоро може да им се наложи да разберат що е това "въздушна тревога" ...

Ако има война то ю. Корея ще изчезне за 2 дена без никакво атомно оръжие а това е най лошото че един народ е разделен и се мрази до смърт заради политика и диктат

А има и друго... Северна Корея има граници и с Китай и с Русия... Нито едните, нито другите ще се накефят особено някой да атакува с ядрено оръжие съсед. Не защото много го обичат, а защото потенциално и те ще бъдат засегнати.

Ядрена война може и да има, но само при едно условие, ако хипофизното севернокорейско идиотче я запали. С тия войнствени лозунги плаши гаргите! Нито има достатъчно заряди, нито свестни носители, с които да ги пренесе, където му се ще. Че има пет - шест бомби едва ли го прави пълноценна ядрена сила, по-скоро твърдението му е смехотворно. Великите сили, в лицето на САЩ, Русия и Китай не са рекли, не са го смазали. Ако му клъцнат доставките на суровини, горива и храни, идиотчето е жив зян. Пак ще реве, че умират от глад. А гладни хора с лозунги не се хранят, както и с трева...Чудя се още що китайците все още не са му свили сърмите, щото без тях е саде сдал багажа. Вероятно имат нужда от кученце-дребосък да лае срещу американците...Та да му имам самочувствието на кретена...

Че е идиот, идиот е! Но той няма нужда от победа (каквото и да значи това). Той може да направи достатъчно мизерии, губейки... НО... няма пръв да стреля. Не е толкова глупав, което не важи за янките.

Тия плашат кокошките!

Младши помощника на солташака на некакъв севернокорейски мухльо, за радост на мурзилажа и рублофили всякакви, седнал да плаши света с атомни ракетки.

В крайна сметка: /малко/ куче, което много лае, не хапе. Приятен и спокоен ден.

Абе знаем ги ние тия писачи на статии ! То според тях в Северна Корея мрат от глад и изяждат децата си , пък странно как имат положителен естествен прираст с 3 милиона жители за последните 20 години ... На всичкото отгоре докато мрат гладувайки , успяват да постоят собствени Байконури , собствени ракети носители ; Собствени спътници ; Собствено ядрено оръжие и Собствено Термоядрено оръжие !!! Пък за капак на всичко си имат и над 100 подводници , че даже и собствена операционна система за настолни компютри !!!

Значи така като гледам май ни е дошло времето за една такава война! Прекалено тъпи и алчни станахме през последните години от предишната голяма война! Но това е друг въпрос! Просто се чудя тоя тъпак на какво се надява при положение, че изтреля дори една ракета! предполагам, че всяка изтреляна от него ракета ще получи 100 обратно като отговор! Отделно, че след това и в миша дупка няма да може да се скире, дори да изкопае допка през центъра на земята! Просто някак си тия думи ми се струват много казани ей така, без да помисли малко!

Е, а то като си с едноклетъчно мозъче на червена гнида кво ще разбереш....

И защо на всеки пост си сменяш ника - не можеш да го запомниш ли?

Нали знаете, че сме омали окупационна армия в Гърция и Сърбия , по време на ВСВ? Нали знаете, че Гърция, чрез Англия, на Парижката мирна конференция , са искали 40 000 кв. километра от България, и САМО НАМЕСАТА НА СТАЛИН И СССР, СА ПРЕДОТВРАТИЛИ ОТНОВО ДА ГРАНИЧИМ СЪС СЕБЕ СИ. Благодарение на червените гниди, а не на бесните десни!

Знаем,че комунистите на Сталин в България усилено са дебългаризирали населението в Пиринският край за да откъснат този територия от България и да я предодат на Титова Югословия!

Баф мааму, абе 32 то лъжата е основен похват на комунягите ама твойта лъжа не върви и при червените гниди с едноклетъчни мозъчета!!!

Направих малка ретроспекция, кой лъже повече, та стигнах до следния извод: капиталистите лъжат повече, в пъти, и ме е яд,че комунистите ни учеха на честност, в този шибан свят! Англия и Франция , обещават на Полша защита. Не изпълняват, въпреки че Сталин им дава 17 дена за това! Хитлер нарушава пакта за ненападение, както и Наполеон. Англия обещава втори фронт 1942 ра, а го открива 1944 та! Рейгън лъже за междузвездни войни! Германия, Полша и Франция, лъжат Янукович. Още да изреждам ли? САЩ ни лъжат за визите!

Ти ни лъжеш за историята и за Сталин и Хитлер които заедно нападат Полша и си я разделят!Сталин държи по границите 4,5 милиона войска,десетки хиляди танкове и самолети и е изчаквал удобен момент за нахлуване в Европа и установяване съветка власт!Хитлер го удря пръв със една трета от силите на Сталин и почти успява,но Англия в тилът му и могъща Америка зад океана изпращат оръжия,консерви и милиони литри водка които подпомагат СССР и обръщат хода на войната!Втори фронт фактически има защото Хитлер е принуден да държи милиони войници в Европа за защита от въздушни нападения и по Атлантическият Вал!

stan_posta@

СССР и Германия не нападат "заедно" Полша. СССР заема източната част на Полша, когато всичко е свършило - полската армия е капитулирала, правителството е избягало. Никакви сражения не е имало, нямало е с кого. Какво нападение ?

Тя докато избухне и ще приключи!

Доналд и Ким си причличат, като първи братовчеди са! Аз предлагам да ги съблечем голи и да ги затворим с яма пълна с кал, където да си решат проблема взаимно, а планетата да си я запазим за нас?!?!

Малий, червените гниди само как се разсмърдяха като разбраха как едина червена гнида не я приели в Северна Корея, а пък друга и дава акъл как да опитва пак и пак, абе много червена смрад у тоя форум бе ауу отврат!!!

И кво каза бе смръдлив цървул, че не те разбрах с тия гниди една връз друга?

Кофти матряла седнал да си чеше езиците за сметка на северна Корея. Абе дори и северна корея не е лъжица за вашите усти прости български свине. Нали е безопасно, може да изпълзите на припек да си почешете езиците....

БАННЕТЕ ТУРСКИЯ ТРОЛ ЧЕ МАМЕНЦЕТО ВИ ЩЕ ЕБА! ОБИЖДА БЪЛГАРИТЕ НА СВИНЕ, ГАДЖАЛА МРЪСЕН! ЗА ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ЩЕ ВИ ЗАТВОРЯТ И ПОДВЕДАТ ПОД ОТГОВОРНОСТ!

ТОЯ ГО ПРАЩАМ НА САЙТА НА Б БОРИСОВ, ТРИЙ, ЧЕ ЩЕ ТИ ОТЕСНЕЕ БЪЛГАРИЯ...

както каза ББ в България е този на ДПС... Ясно ли е, турска свиньо! айде бе , българи! Атакувайте свинята! има ли българи тука бе? Обижда ни мръсникът анадолски, реагирайте!

Нали знаете, кога капитулира Япония? Когато съветската армия разбива 1 000 000 квантунгска армия в Китай. Едва тогава! Нито двете атомни бомби нито нещо друго!

Знаем!След втората бомбардировка на град Нагасаки!Квантунгската армия спира боевете след призива на императора!Още няма подписан мир между Япония и наследника на СССР!

При ядрена война, Русия побеждава, ясно е на всички. Те притежават най-големия ядрен арсенал в света. И стига по тази тема вече - Русия е големия победител, винаги е била.

След ядрена война не може да има победител. Нека си спомним какви последици има все още след Чернобил - ядрена централа, строена с мирна цел и след "обеднения" уран в Сърбия, който продължава да взима невинни жертви в западните части и на нашата страна. Тогава да твърдим, че който и да било може да бъде победител.

не е много ясно! САщ имат военен бюджет няколко пъти по- голям от руския... Освен това атомната бомба е тяхно изобретение, те са най- напред в технологията, русия я открадва през 1953. В сащ работят най- добрите учени от цял свят , отначало Опенхаймер и Айнщайн, така че прави сметка за шансовете ви...

Против лома, нет прийома. Нека 200 ядрени бомби да избухнат в САЩ, пък ще ги питам тогава колко им е помогнала най-модерната технология.

А нас какво ни очаква - управляващите с НАТО, а народа с Русия???

Няколкото олигофрена русофили за народ ли ги имаш?

Не! Основно има за народ двама тримата соросоиди от колцентъра.

Ами кво да ни очаква- караници. Понеже и при управляващите, и при народа една част е с Нато и ЕС, а друга- с РФ и Др.Ким...

Абе хахаха, само като чу за Япония и започна да ти подпарва под задника, (всички червени гниди във форума се правят че не ги забелязват)а за джапанките питай китайчетата те най-добре ги познават, защото много пъги са им яли попарата!!!

Ти последно в началото на миналия век ли беше там бе...хахахахахах

Не се връзвайте на медиите. Северна Корея не е онова, което ни разправят. Помислете си, след края на Студената война, САЩ като се помислиха за господари на света, колко държави са нападали. И през всичкото това време Северна Корея са я мразили повече. Но не са я нападали, дори когато КДНР нямаше ядрено оръжие. Имали са си едно наум. Знаели са какво ги чака.

далеч съм вече от мисълта да вярвам на каквото и да било идващо от САЩ. Много често истината е наопаки на това което казват.

На времето имаше един диктатор,който размахваше една сабя срещу американците и накрая май че го извадиха от някаква дупка.

Абе другарю да може ли така лесно да се отказваш от мечтата си ми опитвай, опитвай и тренирай добре да се смееш на шегите на другаря кимчо и разбира се да тъжиш и плачещ ако нещо се разболее или му се случи нещо друго, така че скъпи другарю да опитвай, опитвай...така де то живота ти в карлуковсксата лудница живот ли е???

Сам ли си говориш бе каун?

Браво моето момиче! Добре ги нареждаш! И акъл да ми дадеш, и питка да ми начупиш, грешка нямаш! Хайде сега, ти дето виза за САЩ не можеш да си изкараш, ми покажи как става!

Южнокорейците могат да са спокойни - ако Ким унщожи ЮК, Тръмп ще унищожи СК.

Ще унищожи СК с вицове най вероятно...

Да ти обърна внимание колко си зле. Не само ти. Дреме ли им на ЮК, дали САЩ ще унищожат СК, ако ЮК бъде унищожена?

Абе кви са тия глупости от пенсионерския клуб?

В Русия 13 канибали изяли над 150 човека, а в СК няма ли ? Ако го сготвят тоя ще нахрани половин град.

Тия, канибалите де, били от опозцията на Путин!

Че ще има умрели от последиците на електромагнитен пулс да,но чак пък да затрие това, 95% от населението звучи нереално.

Честно да ви кажа, опитах да емигрирам в Северна Корея. Навсякъде чистота, няма една дупка по пътищата. Няма ги онези свойствени за демокрацията белези: проституция, наркомания, убийства по улиците, също и американските гета. А корейките са може би най-красивите жени! За съжаление ми отказаха!

Ами да, виждаш ли сега защо американците толкова масово напират да сломят др. Ким- всичките искат да емигрират в този северен рай на маоизма!

Само едно не разбрах. Защо да е хубаво да живееш някъде, където да няма проститутки, наркотици, пиене и изобщо да можеш да си правиш каквото ти е кеф и да трябва да се кланям на някой Вожд и да работя някъде насила, без да мога да си живея без да бачкам с пари, които мога да си изкарам по други начини? Това само някой пенсионер може да си го мечтае

Ами гост много просто, бай Дончо започва да въоръжава Япония 150 милиона население, могъща икономика, развити технологий, индустрия, образовано и дисциплинирано население, просто тлъстият врат на червената измет ще опита самурайският меч!!!

Ше въоръжи той... на дедо ти каруцата... Голям смешник си и нямаш ни най малка представа от джапанки.