43 бойни самолета са за ремонт, ще имаме и нови

Ще има нови самолети, но за старите ще се търсят части от производителя, каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - 43 бойни самолета са за ремонт, ще имаме и нови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искам Тумбак Войвода, Винкела и Варадерото да са на фронтовата линия при евентуална война срещу руския агресор. И да има назад е смърт , а напред пак смърт. Няма лошо , щом искате война, ама с вашите задници за пушечно месо. На Боко, щото си е русофил до мозъка на костите и му личи, ама няма избор му е простено. Цецо цереуто също ще се бие , обаче. Споко, и тези времена ще дойдат. И няма да има къде да избягате, защото Рим на предатели не плаща, а с търпението на българите прекалихте

Да от киборги и терминатори дето не са на заплата, не кървят всеки месец и не се изпедерастяват....

Едно искам да ми обяснят тия "мъдреци" от парламента!Как северна корея ,които по думите на всички са голи боси некадърни комунисти са на това високо военно ниво и са почти 30 милиона народ,гладуващ и страдащ,а ние европейската "развита" демокрация имаме демографски срив и нямаме пари за тоалетна РАТИЯ да си изтриеме усраните задници?

Гърците договориха с Тръмп модернизацията на техните изтребители!!!

Фалшива

Тръмп ,. Той посочи и продажба на самолети в Гърция на стойност 2,4 млрд. Долара за надграждане на бойци F-16, които според него ще генерират хиляди щатни бройки в САЩ. Trump,. He also cited a $2.4bn (1.8bn) sale of aircraft to Greece to upgrade its F-16 fighters, which he said would generate thousands of US jobs.

С кого ще се бием, от кого ще се защитаваме, от руснаците ли, никой не ги е побеждавал, ние сигурно ще успеем с шкембелията министър.

с тумбака вперьооод!!! и страхлив предпазлив каратяга премиер :))) ше има тусовкааа - купон на руски а задокеанските партньори и НАТО като им съборят някой друго самальотче ше избягат и ше си останем ние на опустушената фронтова линия на балкански полуостров а да ние и тъпите блядове авантаджии Украинци ше си останат в едно порутено от бомби поле

Моля ти са! укрите са нашата надежда и доказателтво нагледно, че не сме най тъпите в словени. Но да не дърпам дявола за опашката, че току виж цъфнал Саакашвили да ни демократизира заедно с Дай България!

Ако беше жив Ванче Михайлов, щеше да ви нарита рубладжийските задници патриотски.

долари има ли в джобето ти поне или дребни центчета подрънкват :))) ако стане война няаа ти стигнат да се изнесеш от тук да знаеш!

Каракачанов, тебе затова ли те сложиха министър на ОТБРАНАТА, бре? Аааа??? Нещастни мекерета слугински!!! А между другото колко самолета подлежащи на ремонт имаме? Защо се хвърлят най-различни цифри?

Много са лоши управляващите,докато седнем на държавната трапеза.Около чевермето само песни и тъпи шегички

Всъщност с тия милиарди, които ще ни ограбят за тия самолети могат да купят само макети на самолети, не е нужно и да летят, ефекта за нас ще е същият. И без това с 8 самолета неможем да се защитим от никой, дори и от Албания!

Бай Тошо беше направил едно време простата сметка, че за да имаме що годе добра защита, трябва да имаме поне 300 самолета и то при положение, че разчитахме на помощта на Русия. Да се твърди че с 8 самолета, та били те и чисто нови и свръхмодерни ще имаме някаква защита е просто смешно.

стига с твоите 300 самолета през соца де, това е фалшива новина, аи бай тошо не можеше да смята...

Къде са предишните "добри" сръбски МИГ29? 7 БРОЯ СВАЛЕНИ ОТ ЗАПАДНАТА АВИАЦИЯ НАД СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ!!!!!!!

350 срещу 7 Американски Памперс Втора употреба. Ама в Сирия им е гадно, нали

руски самолет ли говориш в Сирия? А когато водиш въздушна битка над своя територия ЦЯЛАТА ПВО работи за теб!

си бият негрите , нали))): та викаш, свалили над Сърбия 350 американски самолета? Алоу, в 10 ч да си пиеш хапчетата! И Междузвездни войни още не е излязал... Айде!

"Случайно" пропусна нахлуването на мужиците в Добруджа. А в Балчик военните обекти са две 100 мм оръдия. И мужиците толкова "точно" стрелят че няма попадения в оръдиата, а само избиват мирно население...

ПОЛСКАТА ОФЕРТА ПОКАЗА, ЧЕ РЕМОНТЪТ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НА ПО НИСКА ЦЕНА!!!!!

Ако се ремонтират в нашите си ремонтни бази излиза три пъти по-евтино. А Поляците са ШМЕКЕРИ надребно

Минаваш пак през РУСКИ ЦЕНОРАЗПИС ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ЛИЦЕНЗИИ!

каквото и да ви говорят, става дума за пари. Еврофондовете са на изчерпване, няма откъде да се краде след 2 г., ето благовиден предлог за нов грабеж за милиарди. Щото, като купим 8 самолета, с тях и без тях, пак няма да имаме армия. Въпросът е кои кръгове ще вземат парите...

Тримата патриоти се сбрали да похапнат и пийнат.Да ама некой изтравал патрондаша у огиня и като загърмели тия ми ти фишеци добре че дошла Станка да ги отърве и спаси .

Белата Златка е бегала със свински тръс чак до Ямбола града голема

От старите самолети няма никава файда да се ремонтират, Турция има 50 - 100 самолета ф16 ако не и по добри само един от техните самолети ще унищожи нашите бракми още пред да са излетели ако изобщо могат да го направят. Решението е да се продадат на скарб, с парите а ида се добавят малко да се купят поне 5 свръх модерни изтребителя - 5 милиарда поне да става за нещо с един изтребител какво ще правим освен за музея. или другия.

от капацитети! да се чудиш що сме на тва дередже от толкоз експерти...Пише се скрап межувпрочем, явно толоз разбираш...И като купиш 5 самолета срещу 100 турски -кво???? Нещо ще направиш?

Ф 16 е за скрап, че е на 35 години. Няма нужда да купуваме Бръкми

бракми се пише, неграмотнисте, а от бойна авиация взехте да разбирате))): Абе тва е сложна материя, не е за простаци бе!

Е заради такива малоумници като тебе България е на това дередже! Да си продадем всички самолети на скрап, парите няма да стигнат за закупуването и на 1 нов самолет. А ти си напълно луд за да искаш да дадем по 1 милиард евро за 1 самолет.

Въртим сучим накрая пак парите ги даваме на рассия

Каракачанов и Симонов обясняваха как не било задължително ако везнат във властта да бъдат министри. Самия каракачанов каза: 'здравеопазването да има медик за министър' като пример, а той какъв е във военното дело, че стана министър. Експерт по кое военно нещо е?? Ако не вярвате си пуснете гостуването му при трифонов 2014 година. Какво говори, а какво направи.

Лъснаха им руските рубашки под европейските костюми

На поляците ли? Те си поддържат руската техника

Оставка,разследване,съд и доживотен затвор за вас всичките герберастки и около тях некадърници и крадци.

Имаме самолети за ремонт, имаме ремонтни заводи и бази. Купуваме си части и ремонтираме. Това е НОРМАЛНОТО. Какви са тия пируети, поляци да ми ремонтират на тройни цени и пак купуват части от Русия

Много лъжеш Dido!

И освен това, Проскубания Мокет да влиза в затвора, за източване на средства

то мн. лесно кат фасул тва авиацията бе... все едно си праиш колата... аман от селтаци и спецове по всичко

Абе Соросоид недоклатен. Имаме си всичко бе Американски Памперс втора употреба.

самолети не ни трябват -кимчо немали някоя ракета да ни продаде не вярвам да са му скъпи ,а държи цял свят в страх

А рИформа на корумпираното ви ведомство и въздухарските ВВУЗ кога ще правите ? Чиновниците - паркетни с пагони с първа категория труд, не заплащащи осигуровки, ранно пенсиониране с 20 заплати, заплата + пенсия едновременно. Пари искат и заплати за сметка на войските, които тънат в мизерия. Строят е смачкан затова хората си отиват. Военните ПУЦ гъмжат от калинки, връзкарски. Първо промени после пари. И Радев нещо залита аджемийски. Този на снимката май ще се окаже по-зрял.

Купуването на нови скъпи и прескъпи самолети е просто още един начин да бъде доен овчедушния народец. А горкия малоумен народец си мисли, че това се прави за негово добро, понеже така са го излъгали политиците.

Да налеем викаш милиардче на руските компании за остарели джилиза.Ашколсун патриоте машала...

Накрая ще купят старите ф16 от американците и ще се свърши драмата. Целта е да бъдем пазар на дадени страни. Не само в авиацията, а във всички сфери на икономиката.

ми произвеждай и продавай. Кой ти пречи освен собствените ти некадърност и мързел?

Не си в час!!!

Айде почвай. Чакам твоята кадърност да произведе и направи самолети, а после понеже не си мързелив да ги продаваш на американците. Успех във вица, където си го казал.

А нови самолети по-добре да не се купуват, защото са прекалено скъпи. С тези пари да ни увеличат заплатите и пенсиите, а не да ги хвърлят на вятъра за нови непотребни самолети, които след 5 години пак ще са стари и ще отидат за скрап.

Не ни трябват никакви самолети. И без това ще са стари и ако стане нещо лесно ще ги свалят. По-добре да купим от руснаците дестина ракети Топол. Хем са по евтини, хем ефекта ще е гарантиран.

Нищо няма да отремонтират, ами да вземат да направят един музей на родната авиация. Ще бъде най-големия с целия свят. Поне с това да ни запомнят !

По времето на социализма нали имахме 300 самолета, къде са сега тези самолети, защо не ги ремонтираме и с тях да караме?

Моля, някой да каже: За какво ни са самолети . истребители?

По времето на хан Крум знаеш ли ква конница имахме?

върнете го тоя златен соц бе, кво само ревете по него? И тва откъде го знаеш за 300 самоолета? Лъжеш! Служих във ВВС, това е секретна информация и не знаехме бр. на самолетите!

Държавата няма икономика. Хората мизерстват, а тези ще ремонтират самолети и ще купуват автомати...

Абе идиоти, купете един грипен на прецедента да миряса, а с останалите пари повишете пенсиите...

Групенът е отличен избор. Освен това е нов, и достъпен самолет. Трето-шведите осигуряват отлична офсетна програма-всяко платено евро ще се върне в българската икономика. И не става дума за 8, нужни са поне 24 нови самолета, в добавка към старите.

Купете апарати за ЯМР и скенери-. На запад изследването със скенер е стандартно, а у нас още пращат пациентите на неясни рентгенови снимки, а не на скенер. Осигурете свободен достъп до изследване със скенер(компютърен томограф)-което значи и личния лекар да може да праща на скенер-и то безлимитно, а не да се налага да влезеш в болница, или труднодостъпен специалист да благоволи да те прати. Купете скенери и апарати за ЯМР, и осигурете свободен достъп, а самолети-след като оправите ситуациите в болниците.

каракачанов не може да влезе в скенера. ще се заклещи. той и в самолет не може да влезе де

У нас ако имаш пари има Ямр. 250лв в 1ва градска. нямаш пари- няма здравеопазване.

00:02 . 02:14 . 06:05 . 07:18 . ДЕТРОЙТА, и тази нощ ли не си спал бе пич? Голям дерт те е хванал за пустата българска военна авиация.

ГОЛЯМ КАХЪР МИ Е ЧЕ СЪДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ГО НЯМА ПО МЕДИИТЕ ??? ... ДА НЕ Е ПУКНАЛ И ДА КРИЯТ ЧЕ Е ПУКНАЛ ???

Искрено се притеснявам за тебе. Не мисли, че ти се подигравам. Нищо му няма на ББ. Не бой се. За разлика от тебе, ще хърка до 10.30, после ще обядва някъде на държавна сметка. Вземи дремни. Ако стане нещо, ще ти кажем.

,,..ч3 бойни самолета са за ,саниране,, , ще имаме и нови..,,,??? ,,делянчо,,...къде си???

Тези 8 самолета са за мирно време, колкото да се каже, че имаме някави самолети. Ние вече нямаме потенциал да пазим границите си дори от нередовна армия. По-добре да купят пожарни!

Антихристът путлер въоръжава руските орки до зъби. Приятелчето му ердоган прави същото с анадолските орки. Единствения ни шанс е да убедим Европа за обща армия - само това е варианта да не ни прегазят за минути азиатските диваци!

А какво? Ръждясълия португалски скрап F16 трета употреба? За F35 пари немаме, не сме евреи някой да ни го даде наготово. Руските мигове колкото и да ги кърпят до 10 години трябва да ги бракуват.

КАКВА Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ЦЕЛТА НА ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА ????? .... 1. ДА СЕ УНИЩОЖИ АРМИЯТА НА ПРОТИВНИКА 2. ДА СЕ ИЗБИЕ НАРОДА МУ ... 3. ДА СЕ ВЗЕМЕ ЗЕМЯТА МУ ... КОЕ ОТ ТИЯ 3 НЕЩА НЕ Е СТАНАЛО В БЪЛГАРИЯ БЕ ДЕБЕЛ МЕК ПИЩОФ ???

КГБ, така действа Русия нали ...Крим е пресен пример. Кога Русия ни е била съюзник и приятел. 1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на българската държава. 2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и околностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението. 2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от България? 3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността на хората и ги вкара в концлагерите. 4. През 1989г. когато си направи преврат в БКП и обра България с назначени 6 правителства поред. 5. През 2014г. когато обра КТБ с 2млрд$ и си финансира войната срещу Донбас и окупацията на Крим. През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

3 МИЛИОНА ИЗБИТИ И ПРОГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ :))) ВСЯКА ГОДИНА ПО 60 000/ ИЗЧЕЗНАЛИ .... А КОМУНДЕТАТА СА ИЗБИЛИ 3-4000 НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ :))

Къде видя 43 бойни самолета бе, олигофрен???

Фурката му файна, на този долен, мръсен, турски, погански, агарянски (кара-)боклук! НАТО разполага точно, ама точно с МиГ-21 (Fishbed) от 1955 г., които са малко по-добри от МиГ-29 (Fulcrum) от 1977 г. и от които ние сме купили точно 16 MiG-29 and 3 MiG-29UB! Днес разполагаме с крилата и опашките им :-) Питайте Президента! Смях!

ЛЮБИМИЯ МИ ВИЦ : ... НАПРАВИЛИ ЕДНА МУТРА ОТ БАНКЯ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ .. РАЗКАРВАТ ГО И МУ ПОКАЗВАТ : - ЦАРЮ , ТАЯ ГОРА Е ТВОЯ - ЦАРЮ ТАЯ ЛИВАДА Е ТВОЯ - ЦАРЮ ТАЯ РЕКА Е ТВОЯ ... И КАКТО ВЪРВЯТ И МУ ОБЕСНЯВАТ , ПО ЕДНО ВРЕМЕ ТОЙ ГЛЕДА ЕДНО МЛАДО МАГАРЕНЦЕ-СУКАЛЧЕ ПАСЕ КРАЙ ИСКЪРО ... ГЛЕДАЛ , ГО МУТРАТА , ГЛЕДАЛ ГО ПА РЕКЪЛ : "ЕЙ АКО ОТКРАДНЕМ ТВА МАГАРЕНЦЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ КВИ ХУБАВИ КЮФТЕТА ЩЕ СТАНАТ !" :)))

а Котарака с чизми къде остана, ... цървул михаелооградски, магарешкото се прави на луканка, а от млекото на магарцата става най хубавото сирене в света

хвърлят прах в очите на хората отклонямат реалните проблеми ! нали пенсийте щяха да вдигнат ! нали гърите са по тъпи от нас в кавички затова имат 1500 евро пенсия а нашите пенсионери умират от глад и роват по кофите ! пък нека нашите политици си играят театър но денят х ще дойде когато всичко потъне в разруха и недоимък

Тоя "министър" на Отбраната една лицева упора не може да направи, ще се подпре на тумбака, не на ръцете.

Абе ние армия ли ще правим или музей за старо желязо. Индийците имат само последните 5 години 171 смъртни случая със стари мигове. Ново военно гробище е ли ще отваряме в мирно време, да не говорим за военни години да не ни чуе дявола с тази техника и тоя военен имбецилен министър .

Защо са ни тези самолети,срещу кого ще воюваме?!?!? И 100 изтребителя да имаме ние не може да се защитим от някого без помощта на НАТО или Русия! Затова тези изтребители изобщо не са ни нужни! Нададеният вой за тези самолети е отново поредния пладнешки обир на народа! Народа ще плати тези самолети,а някой хора просто ще приберат едни милиони комисионна! Цялата тази тупордия е заради милионите комисионни,които някой хора ще приберат,разберете го... Не са ни нужни изобщо тези самолети,защото тези самолети ще бъдат свалени от противника ни за нула време,ние с Турция или Русия не може изобщо да се мерим,но и не трябва да се мерим,а винаги да сме в добри отношения. Тогава срещу кого ще воюваме?!?!? Срещу никого,просто тези,които най много реват за купуването на изтребителите ще приерат най големите комисионни...

Виж може да си прав с тези големи държави самостоятелно не можем да воюваме, но..... нали като членове на нато трябва да имаме пропорционално участие поне според големината на държавата, а ние какво? В момента сме пълни готованковци. Не може само вноски да даваш. Ако стане война други трябва вместо нас да воюват. Е не става така чичо Тръмп не ще така и е прав.......

Каракачанов е вече 23 години народен представител. Мисля че може да си направим изводите какво значи когато говори за евтино и за купуване..... Абе човека си знае работата

дали ще ни изгонят от НАТО???

Дай Боже, ама надали ;-)

По бедност нещо, ако може ... Ама пусто, на средата на Балканите, на Черно море - не става. То и в ЕС сме затова де, ама нали сме блажени верующи - надаяваме се на равнопоставеност. А на хората им трябват външни граници, бял робски материал, плацдарми, предни линии и фронтови държави. И ги получават. А ние си пишем по форумите.

А НЕ МОЖЕ ЛИ ГЕРМАНЦИ , ФРАНЦУЗИ ИЛИ АМЕРИКАНЦИ ДА ВИ ПОДАРЯТ САМОЛЕТИ .... ... УФФ ЗАБРАВИХ ЧЕ ПРИ КАПИТАЛИЗМА ВСЕКИ СЕ ЧУКА ЗА ПАРИ КАТО ХУЙЛИВУД-СКИТЕ АКТРИСИ :))

На кой пък са му притрябвали дъртите и спаружени задници на нашите политици. Нашите политици- еврогейташките им господари ще ги харижат на анадолските манафи....:)

Ей това от групата на Курна ездачката много активни простаци!Дето ходи да се продава и сега всички маймунета се включили с ехо тъпизми!Ще получите тиквен медал!

тоя е руски шпионин, това е без съмнение, но защо не го арестуват ?

Амчи то кой не е руски шпион? Борисов ли? Дето може само да прави свирки на Путин? Или Доган?