Найденов: Модернизацията на армията няма как да се отлага

Колкото повече отлагаме модернизацията на армията, толкова повече средствата за това растат и сумата ще изглежда все по непосилна.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Модернизацията на армията няма как да се отлага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти пък какво си се напнал, бе? Ще правим общоЕвропейска Армия..Армея със зеле, г-н Свински..., що да се абим излишно?

ха ха ха.. Много правилно... ха ха ...

от тия що разпродадоха за скрап военната техника и оръжия и с тия пари купете нови техника и оръжия! Като нямат пари държавата да им отпусне кредит на всички който са участвали в тази далавера и да плащат и потомците им до десето коляно!

Хайде, пак се запачва, дай на нас повече. Абе хора, нещата са комплексни. Трябва да се решават комплексно. Ако дадеш повече на едни и вземеш от други, това след време се връща като бумеранг и удря и тия на които си дал повече. Най-добре е да се заложат автоматични регулатори, и да не се занимаваме повече с глупости от рода дай на мен повече. Но за автоматичните регулатори, не знам дали в България има човек освен мен, който да знае какво да прави. И все пак след залагане на автоматичните регулатори, които да гарантират устойчиво, прогресивно и хармонично развитие на икономика и общество, може да се мисли за приоритет в една област например военната. Това става като се отнеме по няколко процента от всички други пера и се дадат на приоритетната област. Но пак повтарям, първо трябва да се заложат правилно автоматичните регулатори.

Учете, за да знаете. Думата ОМБУДСМАН ев от женски род. А парите - парите ще си ги откраднем. Пушките са по 998 лв. едната.

Ако ще харчат парите за армия,която ще се разхожда в Авганистан,мерси,няма нужда.Ако някой си мисли,че САЩ /НАТО/ ще защитава България-нъц,няма.Ако някой иска да е спокоен и достоен,то той трябва да е пазен от Русия.Другото е фашистко седесарско малоумие.

Значи има милиарди за глупавото саниране, а няма за бойна техника.

се краде много по-лесно отколкото от оръжието, че на производствени цени тон стиропор е колкото боекомплекта патрони за един кашишки взвод, а с тон стиропор ще облепиш не един а много блокове, че отгоре и като включиш и проектиране и превоз и труд, ети я узаконената кражба

Колкото повече света се приближава до война, толкова повече ще растат цените на оръжието.

БСП КАТО ПАТЕРИЦА ЗА ГЕРБ.

На това му се вика изкуствено създадена и всекидневно подклаждана психоза, с цел да стане силна и масова. България е беззащитна, родината е в смъртна опасност, врагът всеки миг ще ни нападне, а нямаме оръжия, самолети нямаме! Ужас! Ей го врагът въоръжен до зъби и ни гледа на кръв, иде, иде! Интересно, а кой ли е врагът?

е да се опитваш да съживиш мъртвец след като изхода е ясен. Няма народ , който да попълни армията...от тук на сетне всичко е излишно! Единствената полза от това е за тези, които ще гушнат комисионките...

..пък като ореже социалните програми и купи самолети, ще ревнат "Ама те не се ЯДАТ!" Стари соц-номерца...

БСП да върнат 10 млрд. от откраднатото за модернизаця на армията!

"Имаме вече договорка и аванс от Грипен, защо да търсим по-добра цена?!"

от армия!

Aleko

Всеки си застъпва неговата теза. Сега армията дойде на дневен ред, всичко останало го оправихме.

Този, когато беше министър, една 10-километрова ограда не можа да построи (даде я на свои партийни другари от БСП Казанлък, които го излъгаха за цената и тя стана двойна, па и тогава не можаха да я завършат), ама тръгнал акъл да дава.

ОТ ПРОСТИ ЧЕРВЕНИ ЧУЧУЛА ,КАКВО ДА ЧАКАШ,КАТО НЕ СА НА ВЛАСТ ПЛАШАТ НАРОДА С ВОЙНА И КВО ЛИ ОЩЕ НЕ?!ВИДЯХА ЧЕ ПОТРЪГВАТ НЕЩАТА В ДЪРЖАВАТА И ЗАПОЧНАХА ПАРТИЗАНСКА ПОДРИВНА АКТИВНА ДЕЙНОСТ

Всичлки русофили в хор, по сигнал започнаха да настояват за модернизация на армията. Считай за наливане , харчене на милиони в рмията. Започна Румен Рдаев, после Серго Станишев, Корнелия Нинова, Красимир Каракачанов, сега и Найденов?! Какво ли е намислил Путин ?

Червените боклуци усетиха, че може да се отделят пари за вдигане на пенсии и заплати в държавния сектор, което ще поведе и останалите доходи нагоре и бързат да спънат нещата, за да имат за какво да мрънкат.