Станишев: Вторият вариант на ЕС за отбрана е най-реалистичен

Застанах зад втория сценарий на ЕК за обща европейска отбрана. Зад него виждам, че застават и експертите.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Вторият вариант на ЕС за отбрана е най-реалистичен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се насочваме към ,,бозата, , ..определено! ..И ако е малко повече ферментирала. .?

Този другар заедно с петър димитров в нормална държава щяха да са ги обесили в центъра на Варна, защото благодарение на тези два видни и светли герои от близкото минало над 1500 човека само от Български Морски Флот загубиха работните си места вследствие масови съкращения. От ТЕЦ Варна 100 % от персонала е на улицата, а летищата Варна и Бургас бяха подарени на ТИМ. Колкото пъти БСП са на власт толкова пъти причинияват бедност, мизерия, и безработица.

Този доказан некадърник и плямпаджия да се скрие и да не се показва повече пред хората.

Говори общи приказки като комсомолски секретар. Мека китка си мечтае за "мек" вариант!

Последните 20 години се повтаря едно и също ... Пари трябват и нищо друго !!! Ако не се краде от АСФАЛТ пари ще има за всичко ...

Бо Бо

STOP на изпълняване на лобистични заповеди от държави, които дори не са в Европа. България е суверенна държава, а не плацдарм за военни действия на американците! НАТО не гарантира сигурност на Европа, а изостря хаоса и напрежението! За пълен неутралитет на България! Сбогом НАТО! Няма да липсваш на никого! Който желае - да се бие!

КАКВА Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ЦЕЛТА НА ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА ????? .... 1.ДА СЕ ИЗБИЕ ПРОТИВНИКА ... 2. ДА МУ СЕ ВЗЕМЕ ЗЕМЯТА ... В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНО :))) ... 3 МИЛИОНА ИЗБИТИ И ПРОГОНЕНИ .... ЗАТОВА ВЪШКИ КАТО СЕРЕГЕЙЧИН, МУТРАТА И НАСРАН БЕЙ СЕ ПЕКАТ НА СЛЪНЦЕ - ТЕ ОТКЛЮЧИХА ПОРТИТЕ НА ТЪРНОВ ГРАД ЗА ВРАГОВЕТЕ :))

От тия експерти сме шампиони отзад напред

ЗАЩО СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ Е В БЪЛГАРИЯ ТИЯ ДНИ ??? ... ЮДАТЕ ЩЯЛ ДА ЦИЛУВА КУРНАЛИНКАТА ???? ... АМИ НА СПЕШНО СЪВЕЩАНИЕ В БАНКЯ СЕРЕ-ГЕЙ ШАЛОМОВИЧ, СУДЖУК АГА И ДОГАН ПАША СА СЕ РАЗБРАЛИ ДА ВКАРАТ ГЛАВАТА НА ЧЕРВЕНИЯ СУДЖУК ГЕОРГИ ГЕРГОВ В ХХХХТА НА КУРНАЛИНКАТА:)) ... СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ ПРЕВРАТА ДЕТО МУ СПРЕТНА ВРАЧАНСКАТА КОЗА - СЕГА ЩЕ ЯДЕ СУДЖУКА :)) ... А МУТРА АГА ОБЕЩАЛ БАНКЕТ С КЮЧЕКЧИЙКИ ПАТРИОТКИ АКО УДАРЯТ КУРНАЛИНКАТА + 10% ОТ БАНКАТА НА ЦЕЦО МУСТАКА :))

НЕ МОГА ДА НЕ АСОЦИИРАМ НА СНИМКАТА СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ С ЕВРЕЙСКИ СВЕЩЕНИК КОЙТО ИЗНАСЯ ЛЕКЦИЯ ПРЕД РИМЛЯНИТЕ НА ТЕМА ... "ЗАЩО ТРЯБВА ДА РАЗПЪНЕМ ХРИСТОС" :))

СЕРЕ-ГЕЙ ШАЛОМОВИЧ КАТО КАКЪВ УЧАСТВА ?? КАТО УКРОП ИЛИ КАТО ЕВРЕИН ??? ... ТОЯ Е БЪЛГАРИН КОЛКОТО СЮЛЕЙМАН ПАСИ И НАУМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ :))

В Европа се появил тероризъм.Сега ли чак се усетиха? При превземане на лагер на ИД в Сирия в източният бряг на Ефрат сирийски военни са намерили имущество на украински бойци,на стената висял флаг на Украйна.Имуществото било на високопоставени командири на ИД.А защо ДПС и БСП са подкрепили резолюцията на миграцията?Приета с 339 гласа ,333 гласа били против миграцията.При разговор с немци ,в Германия имало много бежанци.Само 5% се интегрирали.За това ,че Европа се напълнила с мюсулмани вина имат имамите и т.н.социалисти.За да печелят гласове социалистите се заигравали с бежанците.Обещавали им всичко,безплатни жилища,социални и т.н.Мечтата на терористите пишещи се мюсулмани е, да образуват световен халифат.

Когато този замина за Брюксел се зарадвах че се е махнал и че повече няма да виждам мазната му лукава физиономия. За съжаление, продължава да се появява в медийното пространство, в неговия си познат стил, говорейки нещо а неказвайки нищо. Едва ли има друг толкова ненужен и безполезен. И добре заплатен.

Това лайно комунистически дето пушка е виждало само на картинка взе и от отбрана да разбира... То по тая логика да се цаня за солист на миланската опера.

кой застана? Туй момче било ли е войник или просто такава дипломна работа е писал и то за сАвецката армия .. Странни специалисти се издигнаха в ЕС, не е на добро.

станишев- символ на българското политикоикокомическо статукво на наи бедната и последна икономика,чието население се спасява в по богатите и културни народи на европа!

Станишев попита ли майка си,кой съветски вожд те е заченал?Мозъкът ти е увреден наследствено!

чуите какво говорти човека - стига сте се видитявали. Без европа сме Туркия и .. Руски слуги!

Гей Станишев прочут със съветските пагони,сега се е нагодил да съветва военните стратегии на ЕС,угодни за путинова Русия!Защо го допущат на наша територия тоя руски слугинаж!

дори няма смисъл да го трепеш ....честно ако имам власт ще го заточа в циганската махала само по бикини за половин година да го въртат там и после ще го пуна

Най-много да му хареса....

тоя отвратителен жид само да се появи с тая мазна нагла муцуна и ти идва ако може да го смачкаш като червей и да се изнесеш на друга планета ...и комунизма и социализма и Европа е обречена с такива мърши ...къде е другия наш представител барека ами 15/15 ,ами олигофрена от атака доведения син на кукуто сидер ага добре че монтафона йотова се прибра

активизирането на станишев може да се оправдае само с това, че пак ще бъде кандидатиран за шеф на пес. той не само ще се изкаже компетентно по всички натежали с времето световни проблеми, но сега, суперсергей пред очите на всички ще реши с един небрежен замах на ръката си напръщелите трудности, ще унищожи неправдите и ще победи лошите. и пак ще потъне миша дупка. което отново ще ни избави от неприятното си присъствие и тежък запах. за което ще сме му безкрайно признателни.

Света усилено се готви за война! Ние отново се набутахме между шамарите. Със съседи като Турция, Сърбия и Русия от една страна и НАТО от друга не ми се мисли къде ще се водят бойните действия. Историята се повтаря. Не знам имаме ли правилен ход вече.

Да и ще се изправи Макрон пред избирателите си и ще им каже Ще пазим България щото едни митри там крадът парите и не остават за оръжие Аз не виждам какъв и е келипира на Франция например да ни пази нас ?

Нещо не е наред,когато човек,който не е ходил войник започне да говори за отбрана.Същият този защитава правата на работниците,без да има ЕДИН ден трудов стаж.

Няма принципна разлика между широк социалист и тесен поклонник на любовта на Симитлийския кмет!:)))))) ....затуй батю ви Бою процъфтя точно при станишчо!:)))))

Те тоа одил ли е некога у казармата?

Не е Но е защитил в Москва дипломна работа на тема униформите на Червената армия по време на революцията

Предлагам четвърти и най-добър вариант за БГ - незабавно излизане от ЕС и БЛАТО и сами да си осигурим отбраната преди тия идиоти да са ни съсипали съвсем!

Напълно те подкрепям и всички ватници и себеподобните им вън от България

Сбогом НАТО! :))) Няма да липсваш на никого! :))) Сбогом "евроатлантическа солидарност", каквото и да се крие зад тази велика глупост! :))) И ти няма да липсваш на никого!!!! :))) Сбогом западно единство и споделени ценности!!!! :))) Каквато и глупост да се крие и зад този Брюкселски жаргон!!!:))) И вие няма да липсвате на никого!!! :))) Времето на западната доминация в света отминава, разбира се това ще е много болезнено за запада, но е неизбежно и вече открито се говори за това на все повече световни форуми.... :))) Добре дошла "западна перестройка"!!! :)))

вашата перестройка. И обърна палачинката на руска империя.

Много ясно, че няма да си за третия сценарий, щото шефа ти Путлер не желае ЕС да има обща отбрана и армия. Той кремълския евреин направо иска да се разпадне ЕС и съответно такива плужеци като тоя украинския жид работят усилено в тази насока.

Не, няма да се разпадне. Разпада се нещо цяло, а ЕС никога не е бил монолитно цяло.

Води ни, другарю Ким Станишев! Вътрешният ми инстинкт крещи, че щом Станишев иска нещо, то задължително трябва да се случи обратното, ама не му обръщам внимание на продажния, соросоиден инстинкт и гледам бодро към Светлото бъдеще!

Интересно ми е по колко пъти на ден ще качвате издиханията на тоя яловия укровец