Турска совалка в българския Министерски съвет

Отличните добросъседски отношения между България и Турция са предпоставка за засилване на икономическото сътрудничество в интерес на двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Турска совалка в българския Министерски съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турски инвестиции ,турски работници ,турска религия ,турски Булгаристан

Е,така се прави,трябват ни добросъседски отношения.Само можем да спечелим от търговските и икономически проекти с Турция,като пазим нашия си интерес разбира се .Турците са големи дипломати.Нека се учим от тях.И ще сме по добре,отколкото на изостряме отношенията си.Силни са.Нека ние станем силни .И винаги с Русия,никога против Турциа, и в ЕС. Това е нашия интерес.Нали го помните Петко Бочаров.И всички да се хванем да работим,а не само критики.И тогава ще успеем!

с диплбомати като тая гювендия ли или оная очиларката, хаха мунчеее турско нас ни клати САЩ кото кажат от посолсвото на САЩ на там се накланя гювендията!

в правителството на България е пълон с посткомунистически хомосексуалисти!Опрдрлено българските политици се отдават да бъдат обладавани от фесовете,добре че се махнах от тази скапана държава!!!

,,..Турска,, свалка,, в българския Министерски съвет...,,???

Ердоган го играе партия в момента с Путин, като ги обединяват общи интереси - опит за възраждане на имперските въжделения като условие за задържане на диктатурите им, и омразата им към Европа и желанието им за разпадане на ЕС! Неслучайно така "внезапно" и ударно се стоплиха и отношенията между Турция и Сърбия (Ердоган отива на посещение в Белград), знаейки отлично традиционните "много топли", макар и по-дискретни през повечето години назад отношения между Москва и Белград (които са всеизвестни с омразата си към България). С две думи - там, където не може да отиде и пробие Путин го виждаме Ердоган поради геополитическата ситуация и санкциите срещу Путин и олигарсите му за нахлуването му в Крим! Ще видим до кога ще продължи тази игра на надлъгване между два хищника и как ще приключи "раздялата"!

излапано! А зайчето е българия, хаха държавата с най-тъпия народ!

и сега се договарят нови цени. А дипломатично не е привикан боко щото той и така му е праднал имиджа!

Преди 24 год казнах в Истанбул на път за Анкара. Веднага на летището ме наобиколиха разни органи на реда, искаха да ме вкарат в една стая на разговор насаме. Аз отказах, и не знам как ги разубедих да не ме вкарват вътре. Чак сега след години се сещам какво са искали да правят с мен. Отървах д.упето, но повече няма да стъпя там при тез м.ана.фи.

Боко много ги люби тези турци, бре. Машала. Да няма нещо така потъркване под масата ... а ? Той кмета от Симитли ще го ревнува.

Защото така му е наредено от едните (на Изток), а пред другите го играе добре по(д)ставен посредник - ИГРА НА НАДЛЪГВАНЕ! Мижи да те лажем! Нищо ново под слънцето и в т.н. "голяма политика"!

Чат пат прескачам при комшиите да напълня куфарчето.Досега българска стока там не съм видял!Тук има бая турска-промишлена и земеделска.

Този галош и президент ще го направите след 3 години. Нещастници!

Гадно впечатление ми прави постоянните свалки на ББ с турците. Да престане най после или да се обрязва и да ходи там. Иначе подържам ГЕРБ, но това не мога да му го простя. Турците са враждебна на нас раса и религията им е враждебна на нашата. Май няма да гласувам вече за герб а за патриотите.

да ти кажа наистина си тъп човек! Те си ли разбрал че ако го няма боку няма да има и гроб! Значи харесваш ГРОБа ама не ти харесва главния гробокопач да се цунка и мунка с турците? И какво му харесваш на ГРОБа?

защо няма снимка на която се целуват двамата топ fag дипломати

"... Петкова е подчертала, че България и Турция са стратегически партньори в сферата на енергетиката." ЙЕС! Брат Ердоган ще пълни ХЪБ-а на Брат Бойко.

деер

Със 7 млн циганина и 240 проститутки на мафията съвсем сокоро Анкара ще ни е столица. Чакайте Неволята и лапайте трохите от европарите!

Прочетох най долу"" искали да правят Общи операции на границата"".. Турците искат ОТНОВО да нападат към Европа... Реджеб Ердоган лично праща Ордите башибозуци към България и искат да въртят КОНТРАБАНДА- да продават турски стоки в Европа, без да плащат данъци.. И дори, да продават турски стоки, вместо да купуваме- по- КАЧЕСТВЕНИТЕ Европейски Стоки. Турците са Арабски Шпиони в НАТО.

С тази совалка,ни карат хъб и газ.

Турска свалка се пише без 'О'.

Щом Путин целува задните части на Ер догана и мурзилажа ще ближе там !!

путин целува само красиви жени,но ти съвсем сигурно целуваш задните части на козяшките дегенерати...

През ден се срещат с ердоганя. Само дето още не е почнал да му пее на уше, осман паша. Но може и това да стане.

турска свалка в МС...

Какво пак ще им даваме на турците?Наистина всички икономически важни за България проекти се спират (явно по заповед на Анкара) и се реализират в Турция!

При това продажно Правителство на Герб всичко е възможно ! Подлога -1 е на фотографията , думи нямам , да си Дават Оставката и да вървят на майната му !

Този кога ще спре и ще започне нещо да работи? До кога ще ни излагаш с глупостите си? Защо сме най бедни, а вие управляващите ГРОБАРИ тънете в лукс и богатства? До кога ще крадете и за вас закон няма да има.

Ако някой се чуди за кого работят Бойко и еничарите от ГЕРБ - ето! Пак повтарям, всеки един проект спрян от Бойко в БГ, в момента се прави в Турция! Докато ни управляват еничари или соросоиди няма да имаме нито АЕЦ Белене, нито Южен Поток, нито нищо друго важно за страната!

ми ок. спечели избори и управлявай ти.

Министър Петкова ..... По думите й интерконекторът Турция-България ще осигури диверсификация на източниците и маршрутите за доставка на природен газ като неразделна част от Южния газов коридор. Само така българия ще стане независима от доставката на руския природен газ. Вервайте ми!

Не стана ясно да слагаме ли фесовете или ?

Никое официално лице или институция, българска или турска, още не са дали НЯКАКВО ИЗОБЩО обяснение защо турските военни моряци не отдадоха чест на българския президент. Защо така бе Борисов?! Ти "Премиер" ли си или на петел ...?

" Ние поискахме от вас/САЩ/ да купим оръжие.Отказахте. А на ИД подарихте оръжието без пари.Турция слуша само гласът на собственният си народ и на никой друг. Дума в дума " Реч пред валиите на области

Турските моряци не отдават чест на помияри

анасън сиктим

Те и Шишмановците са бръщолевили подобни глупости с османската пасмина преди ония мръсни манафи да им клъцнат кратуните.

Абееееее, нали Турция беше във военен съюз с Русия, Китай, Индия и Иран... и със Северна Корея може би. А сега - добросъседски отношения с нас. Ние, последно, знаем ли с кого и срещу кого сме ситуирани, според евентуална доктрина?

ББ отиде на крак при Ердоган , да гомоли за газ и ток. Това е абсолютно падение. Той ритна три проекта в Турция. Няма държава в света, която да се откаже от газопровод. При комунизма България продаваше ток по 15 годишни договори с Турция и държеше кормилото на газа за Балканите.Циганин на пазара ще купи от производителя, а не от посредника. Продажници !

България не се е отказала от газопровод бе. Само каза, че трябва да е по европейските правила, без корупция. И руснаците се отказаха. Хем ревете, че корупцията е голяма, хем настоявате за явно корупционни сделки.

Пътят за Турция минава през Москва, както и пътят за Арабските държави.Тепърва ще си плащаме гяволука и то скъпо и прескъпо. 2 световни войни бяхме срещу Русия и получихме 2 национални катастрофи. Сега при над 82 % внос от вън, предимно боклуци, сме в третата.

Стига с тези доктрини бе. Не си търси врагове. турция е в НАТО и лани свали руски самальот.

Лани свали самальот, а днес не пуска нашите другари от Берлин да си видят техните самолети. И си купува съветски зенитни ракети. А относно доктрината - доктрини имат дори Исландия, Македония и Финландия. Че даже и Швейцария.

Свали, но се надупи в Москва., а ? А твоят Тръмпчо праскаше кючеци и танц със саби на Саудитския крал. Последният отиде в Москва на крак ,с цялата политическа, икономическа и военна власт, съпроводен от наследника си. Нещо да ти минава през размътения мозък ?

а след "лани" р-доган колко пъти беше на килимчето в Kремъл

Да се нахранят пощенските гълъбчета е разпоредил Реджеб Тайп.

" Ние поискахме от вас/САЩ/ да купим оръжие.Отказахте. А на ИД подарихте оръжието без пари.Турция слуша само гласът на собственният си народ и на никой друг. Дума в дума " Реч пред валиите на области

пътят ви през страната ни ще стане с ТОЛ такси.Има нема паток ТИРовете ще са с транзитни такси.

Като дойде чистача им пак да го приемеш.....

Борисоглу е увеличил турските инвестиции в България? Бравос! А гюзел Теменуш шъ диверсифицира руска газ през Турция? Ашколсун!

Дошъл е да разпореди ТОЛ таксите да не важат за турските камиони.

обича боци да му набиват канчето и туйто...

Прав беше Медито доган, че пътя на България е през Азия - евразийския съюз, другото е шменти капели!

През Каспичан за Симитли.