Спас-Александър остава в ареста: Съжалявам, не беше за пари

Софийският районен съд остави за постоянно в ареста измамника Спас Василев от Кочериново, представял се за Александър Николов в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Спас-Александър остава в ареста: Съжалявам, не беше за пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да източиш милиони от европейски и държавни фондове - и нищо. Пълно мълчание, защото сигурно има за всички дадено, включително медии. Просто е смешно чак толкова писание за този човек. Журналистите са на принципа: "Бий слабия, подигравай се с бедния!"

Десислава Димитрова, научи се как се изписва отрицателната частица "НЕ" с причастия.

Явно този е ужилил някой с по-дебели връзки , пък и журналисти имало в списъка му, иначе защо да четем така интензивно постъпващи репортажи за него!? А за ужастното ограбване на държавата до сега - пълно мълчание.

При читав адвокат може да вземе хубави пари затова,че го наричат измамник преди окончателна присъда!

Сладур :)

Пълни лъжи! Явил се е сам в полицията, от държавата лъжат,че те го заловили.Измислени детективи!

Спасчо, абе тя твойта много кокошкарска работа ве. За три- четири години, само четирийс хилки. Амчи да беше звъннал на некое бабе от София щи метне от балона поне 50 бона накуп. Тюууу, ахмак.

край на евтините билети ,сега ще купуваме само от родната мафия !

Що, бе? Ти досега от Спасчо ли купуваше?:)))

Че ме хвана яд за тази прогизнала държавица!През януари по БТВ имаше 10 предавания за адв.Миков и ЧСИ Чолаков- измамили десетки с крупни суми,взели им жилища , имоти.Има образувани много дела по случаите, прашасват някъде по чекмеджетата.адвоката продължава да си е адвокат,прокуратурата си бърка в носа,хората останаха на улицата.Скапана история!

Възможно е да е измамник.Но съдът може да приеме- малко трудно де,че се касае за гражданско правни отношения.По важното е друго!Защо по неговата история се надигнаха все инстанции на ниво- гл. прокуратура,гл. секретар, ГДБОП?Бил трансграничен престъпник.Ами онези ало-о-о-о защо не ги ловят специалните анти, а са ги оставили на полицаи- ортаци?Нали и те са трансгранични-щабовете им са в Румъния,ползват техни карти...Кво става?

Ей тук е въпросът! Имало измамени прокурори, журналисти.... все на високи заплати, искали да се забавляват навън, но да минат тънко. А ало-измамниците унищожават и убиват родителите ни и техните спестявания за болести и погребение, което пък ще събори бюджета на семействата с деца и нужди за образование. КОЕ Е ПО-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? КЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧАТ МВР, СЪД, ПРОКУРАТУРА, РАЗСЛЕДВАНЕ????

Лъчо-Мозъка заено с еддна дузина събратя от НС как клъвнаха за по едно ,,Верту,, без пари...

взема от К.У.Р.(красиви, умни, ранобудни) и дава на обикновеният българин :)

Против Спас има организирана кампания, журналисти, полиция, политици. От мухата правят слон и ни заливат, като че ли е фалирал банка. Причината е че Спас е по умен от тях, с висока компютърна грамотност, с акъл. Виждаме естествената омраза на простака към грамотния човек.

Браво на красна куха лейка, браво! Не съм се сещал че така е редно и умно да се каже на медиите. Защото това"не съм го правил за пари" си е чисто признание че си го правил!

Престъпното мислене се формира не откъснато, а в група в която имат подобно поведение и други. Тогава си убеден че номера минава, замисленото може да се случи. Външния вид не може да бъде причина за категорична квалификация. Поведението се формира много преди станем възрастни. Детство, градина, училище университет - ако си бил използвач, след това друг трудно може да станеш.

Спас е протестър, т.е. враг на нормалните българи!

Ако наистина не го е направил за парите, а за идеята ей така да прецака тарикатите, тогава този човек е достоен за медал. Ума ми не го побира как ще дадеш пари на някой, който нито е търговец, нито си го виждал в реалния свят, за нещо, което реално струва в пъти повече. Едно е да си купиш много евтино телефон от съмнителен търговец, с ясната идея, че този телефон или е краден, или е брандиран и разкодиран, или е върнат/ремонтиран и пробутван като нов ... ама поне ще го имаш. Съвсем друго е да купуваш от напълно непознато физическо лице самолетен билет (нещо лично и поименно), билет който в реални условия струва в пъти повече ...

абе, пари ли са 40 000 лв за 5-6 години.? Егати и тъпанарите - намерихте върху кого да си изливате налудничавите комплекси.

правителството ограби корпоративната банка за милиарди, други крадат милиони, а един ограбил хора за 20 х. лв и за него се говори по всички медии вече от десетина дни, а за истинските крадци нищо

Абсолютно съм съгласен. На цялата истерия около този "Спас-Александър" гледам като на фалшива новина. Един автоджамбазин, който купува трошки - тотална щета от Италия, внася ги тук, маскира ги и ги продава като уникати на 80000-130000 km, извършва много повече измами и като брой, и като финансово измерение, от този "Спас-Александър".

той много побелял и се състарил докато търсел евтини самолетни билети, то не е лесно явно да си менте туроператор за умните и красивите. Ако беше вложил всичката тази енергия и време в някакъв легален бизнес, кой знае какво можеше да е постигнал вече.

Да върне парите на тези 40 човека Да променят законите измама по интернет да се наказва

ми прав е министъра-всеки си пати от акъла!били измамени-акъл море,ама,...патки пасе...

докато има телета,ще има и касапи-измислил го е народа!!!

Измамници е имало и ще има, лошото е, че няма кой да ги хваща защото по прост ръководител на ведомство не е имало от многоо време! Дори лелката-социолог се справяше по-добре, сега отвличания, измами и ченгета продаващи дрога на всяка крачка...

ако трябва да съм честен малко ми стана мъчно за момчето като го дадоха по тв А т.нар измамени толко им е акъла - да си купуват билети през фиейса - смЕх ;)

не е било за пари. те и измамените викат: не ние за парите, но върнете ни ги. не ще да е било и за слава, инак да е станал политик събранието, а там кражбите се награждават с правото да правиш по-големи такива. що за завъртяна, рискована система за сравнително скромни суми, които дори и за комисионни не стават?

Само на мен ли ми се струва, че министъра е нещо перманентно превъзбуден. Почти няма интервю независимо от казуса , в което да не се сопва, леко заяжда и тн....страшен нервак ще дойде хахах

33 годишен - да няма случайно грешка.Лично на мен ми изглежда на 43.

аз като го слушах как говори, па се чудя как е омаял толкова хора само с гласа си, та и в телевизионни предавания участвал. Ми той не може да върже две думи в изречение. А уж бил много образован, сладкодумен, обаятелен... Нещо не ми се връзва с този Спас.

Човече твойта е ясна. 1 седмица ни занимават с твойте кокошкарски истории. А по-интересни са дебилите които са ти повярвали, които са си давали данните от кредитните си карти. Те са ганьовците решили да се правят на по-хитри от всички останали купуващи си билети от агенции и авиокомпании.

Спас-ко по точно трябва да освободен .Това е цирк буш ако за няколкобилета го осъдят.Съдебната система ако работеше така щехме да цъфтим .

Отвратително деяние. Отвратителен човек, гаден, мръсен и подъл крадец. живее с чужди парички, нагъл селяк

Глупак!Могъл е да качи снимката на Ушатия физкултурник и да рработи и никой нянаше да го закача.Сега нека гние в катънангела .

Не трябва да го влачат по арести, а да му дадат награда, че успя да обедини дясното.

Свобода за Спас! По-умен, интелитентен и красив от всички протестъри.

Цял месец ни занимавате с някой дето откраднал няколко стотин лева от 20 човека. А КТБ?

Новият лоукост авиопревозвач СпасЕър остана без пилоти и временно отменя всички полети.

Тоя с вида си и говора на бавно развиващ , доста "умни" и красиви е прецакал от любов към тях!

а помни , че умните и красивите искаха да оправат Бг...

"Междувременно вътрешният министър Валентин Радев СКАНДАЛИЗИРА жертвите на измамника, като заяви, че който иска да мине метър, ще страда." Въпрос: защо са били СКАНДАЛИЗИРАНИ? Отговор: толкова им е акъла. Помните ли финансовите пирамиди от 90-те, когато имаше много ужилени? Те са същия тип наивници, които при това се опитват да се хитреят и да ударят нещо на далаверка. Тънко и евтино, а много да спечелят. На тези хора трябва да се припомни, че чудеса не стават и сиренето е не с малко пари, а с пари. На същия тип баламурници разчитат и магазините с техните "тотални разпродажби" и промоции до 90% отстъпки. Не искам да ги обиждам този тип хора, като се опарят 2-3 пъти на такива далаверки и на тях ще им дойде акъла на кого и за какво да си дават парите.

То е ясно, правил го е заради спорта. Прецакай тариката!

този не ми прилича на 33 годишен, а на 50-55 годишен.

Протесър пее,ал други протестъри!!! Иначе са УМНИ и красиви...!!! ХАХАХАХАХА ХО ХО ХО

браво, супер е. Като има такива балъци. 10 билети за 290 . На такъв орден трябва даму се даде.

Занимават стадото с некъф кокошкар

" Съжалявам, не беше за пари" По любов ще да е било...

Приятели, да подкрепим Спас в ФБ. Свобода за Спас! На всеки българин промоциален самолетен билет! Да кръстим терминал 2 на името на Спас Василев. Кочериново международно летище с директор Спас Василев. Да създадем лоукост превозвач Спасеър!

Ех, Спасе! Дали е за пари или не е без значение. За мен ти си "измамил" едни "тарикати" които си го заслужават. За съжаление сега ще разбереш, същите тия "тарикати" как ще се обединят за да те разкъсат. Даже не ги е срам от това, че си ги измамил заради тяхната лакомия! И те така .................... !!!

какъв Спас-Александър, много благороднически звучи. Просто селянчето Спас от Кочериново. Вижте му физиономията - като го погледнеш - готов престъпник. Ама той бил гении бе! Като у нас пълно с прости и алчни хора!

Колкото и да ме беше яд на Спас,трябва да призная,че не прилича на престъпник.Увлечен в социалните мрежи

Долу ръце от Спас. Пуснете момчето злодеи. По умен е и по малко краде от депутатите.

Този е протестър от Дай България хахаха!!! ХО ХО ХО

И още веднъж. Издирван бил от 2012г. 4 дни медийте денонощно бълваха за неговия случай все едно светът се разпада. ГДБОП, НСБОП, ДАНС, КТ ПОДКРЕПА и СОТ 161 и всички баби кибичещи пред входовете бяха мобилизирани. И накрая човека се предал сам! Дали видяхте слона стаята сега..или още смятате, че имаме стабилност и, че държавицата ни става за нещо? Простест, оставка...разбира се, че се шегувам.