Нинова: Само единна и силна Европа може да даде сигурност

Да поставим на първо място човешкия фактор, а след това модернизацията и техниката на армията. Предлагаме да бъде приет нов закон за отбраната и за резерва.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Само единна и силна Европа може да даде сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курвелке сменвте си Партията заедно с Станишевата метреса, за да има мир. Тогава само Цвъки ще има проблем с вас, а бат Боко ще си пее - Две калинки като Чочолинки..

Нинова...Има къде по важни сектори и закони и НПК отколкото такива популиски глупости.

Оставете на пазара да реши, какво ще стане с армията

Това сама ли го измисли , струва ми се,че са ти го подсказали !

Оххххх, тая много ще ми липсва? Такава хубава дъвка ставаше с нея, а ся като я отсвирят нейните, ко ши праим?????

Бързо мислено; конкретна и аргументирана реч без клишета; умение да дефинира проблема и да предложи решение; способност да степенува по важност проблемите; смелост да защити тезата си... Евала на Корнелия! Дано й издържат нервите...В стадо от олигофрени трудно се оцелява.

Тая се държи като ТЖ на конгрес на БКП - говори като последна инстанция нещата, които казват всички други, за да изглежда като тях...

Натам, натам, ам ама надали!!!!

Ясна мисъл , трезва оценка , браво за бързия анализ!Не мога да разбера тия нещастници троловете на ГЕРБ и старата номенклатура на БСП , защо нападат така яростно г-жа Нинова!Явно ги е страх , тия слуги на корупцията, да не се завърти махалото в нейна полза!Натам върви!

става така даскале, с устата към Европа ,с гъзъ към Русия .

Махало не се "върти", а се клати... Дано на Позитано се заклати по-яко...

боже, отново тази сврака се изпразни....

курнелия се загрижила за сирия, а за крим, украина, грузия и молдова нищо не споменава! що тъй друзя, товаришчи и товаришутки?

Света усилено се готви за война! Ние отново се набутахме между шамарите. Със съседи като Турция, Сърбия и Русия от една страна и НАТО от друга не ми се мисли къде ще се водят бойните действия. Историята се повтаря. Не знам имаме ли правилен ход вече. Ако бойко успее да ни измъкне от участие във война ще си заслужи паметника във всеки български град.

Куха, по-куха, най-куха, Курнелия.

Курнелия, единствения вариант България да не бъде използвана като плацдарм за военни действия е да излезем от БЛАТО! Ако кажеш че искаш да излезем от БЛАТО, ще те призная, но дотогава ти си просто една позьорка!

Тази ваша фантазия е доста неясна.

ще ви изскарам от блатото ...ще ви водя в тресавището.

че публикуваха отвореното писмо на Гергов до Нинова.

Сега ще публикуват и моето интервю пред "Още от деня". Интервю след което Нинова би трябвало да си тръгне сама , ако не е забравила някои свои детски години в Крушовица.

в стаята, тя на мендера скочила. Ама пука ѝ на нея. Ще иде при сина си в Щатите - той нали там учи и работи в Рокфелерова банка ГолдманСити с голяма заплата, а тя и тука яко захлеби при Костов. Бай-бай.

да благодарим на дир, че не пропуска изявленията на дръзката "бесепарка". Тя е всезнаеща и компетентна по всички въпроси! Бихме желали повече изявления на ден в дир на въпросната "другарка", която в много скоро време ще сдаде поста....

Като не знаеш какво да кажеш плещиш общи приказки и даваш съвети от и на ЕС. Бисери като мотивация на човешкия фактор във ВВС са пример за безумие- как с 20- тина изпрвни самолети ще осигуриш летателни часове на всички летци, бе госпожо? Тази година един , следващата година може и два полета да ти се случат... Та без техника ще подготвяме последователи за теб и Йончева - дано по-бързо довършите БСП!

...със сланина...

...на първо място в Партийката баба?!

Опааа, тая я изтървахме. Ей я - пак сама се пита, сама си отговаря...Резерва ще военния закон и модерницира, нищо че ги модернизираха миналата година... Темата с наборната казарма е поде Каракачанов и млъкна веднага преди има-няма 3 месеца... абе наш пациент си е!

uf pak li ti baygun ot izfitkali komentari

Много странно, как ли е оцеляла досега Европа, като не е била единна? Аз по-скоро си мисля, че единната Европа е на път да затрие Европа.

Как оцеля Европа ли? Две световни войни,едва не заличиха Европа! След което 70 години бяха достатъчни, за да се появят такива неадекватни питания като твоето;)

В един и същи ден цялото БСП - от Станишев, през Нинова, та до Радев, излиза с ксерокопие на една и съща Декларация. Направо да се зачудиш...

Днес всички русофили - Румен Радев, Сергей Станишев, Каракаанов, Корнелия Нинова НАДАДОХА ВОЙ ДО НЕБЕСАТА , за обща европейска армия и ново въоръжаване!? Какво ли е намислил Путин?