Гергов с писмо до Нинова: За падението на един председател

Областният лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов изпрати отворено писмо към Корнелия Нинова, озаглавено "За падението на един председател".

Обратно в новината

Коментари - Гергов с писмо до Нинова: За падението на един председател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира не е място за решаване на вътрешните ви проблеми. Решавайте ги на "Позитано" или на Бузлуджа. Писна ми от вас и другите разклонения на БКП, които управляват от 70 години този изстрадал народ!!!

Всички опити да търсите истина и опити за почтеност, колегиалност, нормалност в становищата на К.Н. е излишно защото е паталогичен случай на човек, който си служи с внушения подчинявайки на тях изопачения и Тя си вярва НЕ това е паталогичен медицински случай - откъсване от действителността. Бог наказва такива маняци...

Думите на Гергов вчера потвърди Янаки Стоилов. Думите на Нинова още никой не е потвърдил, пък после Гергов бил гнусен. Не този който ви мами, а този който казва истината ви е гнусен, защото не мислите, не разсъждавате.

Гергов ли е виновен, че БСП е в криза. Че баледува от пълна безидейност, че пада на всички избори на които се яви, че е затънала в дребнотемие и клишета без съдържание. Ще се махне Гергов и БСП ще си остане същата с това импотентно ръководство. Мразите Гергов, защото има много от вашите пари, но такива има и Нинова. Тя живее в апартамент над 250кв.м. той с чии пари е купен? Той колко апартамента от Цветановите е? Наследствен ли е? Клок осуджук може да се купи с парите за този апартамент?

Заради Гергов, Овчаров, Миков, Първанов, Румен Брадавицата.... и др. червени олигарси, пазещи гърба и за-ника на скритите олигарси от прожекторите, БСП НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ГЛАСОВЕТЕ НА НАРОДА, НА ПОЧТЕНИТЕ, НА МЛАДИТЕ, НА ТЪРСЕЩИТЕ, НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА. ОБРЕЧЕНИ СА, заради тези гнусари.Добре ще направят, ако не се изказват или показват в публичното пространство. Защото предизвикват ярост и бунт. Гергов с какво заслужи да стане собственик на национални обекти, строени от бригадирското движение с идеали, кръв и пот? На нашите баби и дядовци. Пловдивския панаир, ЦУМ.... ПО-ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИ. ЧЕ НОЖЪТ Е ОПРЯЛ В КОКАЛА. СЛЕД ТОЛКОВА ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ИНФЛАЦИИ И ГРАБЕЖИ НА НАРОДА. Да замълчи и да не напомня за себе си!

стана хотелиер по примера на кумеца си Ветко. Първо скочи на хотел България в Пловдив, а после и на още, още, още... и така... един гъз лапна направеното от четвърт народ, но не се знае, дали няма да лапне и унаследи и мъките им. Ако БСП не се разграничи от олигарсите си, хич да не си мисли, че гласът ѝ, дори правдив, ще бъде чут. Жалко, че личности като Тома Томов, В. Вацев и Иво Христов заложиха на нея като участници в гражданска квота.

Този гнусен, наистина гнусен Гергов /вижте му физиономията и я сравнете с интелигентите и личностите ни в историята/, ако има поне малко свян, няма да се изказва от името на партия, от която е лапал до насиране, не просто до задавяне. Ако има поне капка мозък и срам, ще се страхува да напомня за себе си, поне от страх да не е първият набелязан от народния гняв. А ако има поне малко интелект с капка морал, би се срамувал да се изказва във фаза, в която Нинова се опитва да бъде представител на гореизброените личности - Томов, Вацев, Христов /поклон!/, обединени от мисията за спасението на народ, нация, държава. Гергов толкова се е самозабравил с лапачката и я свързал с партията, че даже не се сеща за инстинкта си за самосъхранение. Вместо да изчезне от погледите на българите, които мисли за овце.

"За падението на един председател" - писмо от един предател.

Под ръководството на Нинова БСП имала на частични избори 3-4 спечелени от 66. Това е достатъчна причина дори и за Гергов да иска смяната на Нинова. Тези които се натискат да бъдат баламосвани от Нинова и са против промяната се примиряват с 5% успех за партия с над 100 годишна история и традиции.

По елементарните социалисти и комуноиди захапаха въдицата която Нинова им подаде. Колаборация с ГЕРБ и се разлютиха като селяни след люта ракия. Но, какво се случи днес. Нинова обвини свои съпартийци, че искат да се съюзяват с ГЕРБ. Оказа се ,че на пленума такъв въпрос въобще не е повдиган и обсъждан. Потвръждава го Гергов в писмото си и Стоилов в интервюто си от днес. Думите на Нинова не е потвърдил никой. Абсолютно никой.

Нинова нарече Гергов задкулисна власт и.... го остави в партията. Така вината е изцяло в Нинова. Или Гергов е задкулисна власт и вън от партията, а не от ръководството или Нинова е излъгала, че Гергов е задкулисна власт. БСП няма нужда от задкулисна власт. И никаква нужда от сегашните сценки когато Гергова сочи враг, а зад кулисите го прегръща, ако въобще Гергов е враг на социалистите, защото не смеем да вярваме на Нинова.

И аз ли съм свинар, бе, другари?Какво определя свинарството според вас? Дали слушкаш председателката и дали и се подчиняваш ли? Трябва ли да си затварям очите пред безумията, лъжата, некадърността и безидейността на сегашното ръководство, за да не бъда обявен от червените лумпени за - свинар? Трябва ли тази театрална трупичка изпълняваща пошли сценки да бъде БСП?

махнете Гергов от каде ще лапате пържоли а ? Нинова ли ще колите а ? Питам аз ?

Коледа иде. Трябва още да наддаде

Ако Нинова не струва, тоя мазник по-свестен ли е от нея? И г-н Свинар за какво се прави на света вода ненапита, като наскоро сам си призна, че е действал за коалиция с гербаджиите?! Ей, по-тъпо нещо от залюсването по сбирщините, наричащи се "партии" няма!

Ако този господин е загрижен толкова много за БСП, няма да си служи с отворени писма към лидера на партията. Има форуми, на които да си сподели "притесненията". На кого прави услуга, като изнася неща от кухнята? Предполагам се досещате. Това поведение е насочено не в името на партията, а срещу партията. И освен всичко друго е и лично отмъщение. Но ако в БСП някои си мислят, че с такова поведение ще спечелят позиции или избори, много са далеч от истината. Но може би целта им е точно това? Жалко за младите кадри в БСП!

Да се сгромолясват в отходната тръба на свинарника заедно с цялата им партия , на никого няма да липсват

Трябва да остане само една партия и да се въведе чл.1 в Конституцията! И на някой да му се осигури безпрепятствено управление поне 35 години.

Започна се! Още след първите търкания заради историята с руския генерал се разбра, че Курнелия "ще отшуми като вятъра в един есенен ден". Дойде есента.

Георги Гергов е социалист та дрънка. Как партия с такива лидери все още може да лъже хората,че е лява и че е социалистическа.

Трайчо Костов от 50-год.,т.е."партията" и мекеретата им го припознават като "врага с партиен билет".Ама като им даваше кинти,беше добър социалист.Сега ...свинар.Ама ние си го знаем.От БСП-то чак сега ли го разбраха.А Курнито за новата Дража Вълчева ли ще изтипосате,бе мурзилаж?

Това виц ли е?

Ето го нахлузването на шапката скроена от Гергов лятото. Овчаров и намаза ските и я Бутна по надолнището. Тия като огладняха и освирепяха. Падението в действие

Тази "партия", която между другото казано не е никаква партия с идеи и политики, и никоя друга българска партия не е такава, всички са "корпорации". Та иначе казано- не можаха да я закрият въпреки усилията си нито покойният Лилов и Луканов, нито Сергей Станишев, сега е ред на Корнелия Нинова. Тя май ще успее в интерес на ГЕРБ, мафията и олигархията.

Само така Гергов . Гушкай си лидерката и я води в свинарника , а пък там каквото се разберете , само не се връщайте :)))

Гергофффф,нещастен,мазен плазмодий,махай се от БСП-то ,нещастник.Какъв социалист си ти? Ти си едър капиталист и олигарх. Цункай се с ГРОБ,баш ти прилича.

ЩО КВИЧИТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ,НАЛИ ВАШАТА КУРНА СЕ ОЧИСТИ ОТ ПЛЯВАТА В ПАРТИЯТА ВИ .....УЖ;););)

само Гергов ли бе празнаглавец...всички заедно , да не забравят и теб ...

а бе гергов бе, ами защо допуснахте, бе гергов, човек на костов, уволнен от станишев за корупция и търговия с влияние да стане председател на бсп??

Костов е виновен разбива БСП от вътре. Враговете са с партиен билет.

е Крушовишката кобила на Костов...кон де ха ха хаа

Моля БСП да не ни занимава с този противен ралник , той не вижда ли заради него хората не гласуват за БСП ! Толкова нагъл и Тъп изрод за първи път в живота си виждам , жажда за власт и пари ! Малко ли покрай БСП прибра пари , имоти и продължава ! Питам БСП бащиния ли е на този шиши ?????

беше само той ...ех Юри , Юри.Цялото котило в чувал и в Цанков камък.

ти Юри в чуваля .

г-н Гергов, Прстанете да се изживявате като съвестта и доблестта на партията, която използвате за лични нужди. Явно много ви боли , че някой има друго мнение/ пък и смее до го защитава/ и най-вече не иска да се прегърне с ГЕРБ /в угода на зле прикритите ви мераци на "сив кардинал"/.

Абе тия ехидни дърти номенклатури няма ли вече да си ходят...

Като зам.министърка другарката Нинова му подари за жълти стотинки Пловдивския панаир,сега я плюе.Абе "другарски" огън...по комунистически.

Мастера към Курни : Збогом,Збогом,казах..... .

Дядо ми е партизанин. Ако този мазен свински полуграмотен екскремент от Филибето направи далавера ГЕРБ - БСП, знам къде е скрит валтера на дядо. Изрод и плужек.

Защо не използваш партизанското си наследство върху себе си и себеподобните , малко да възстановиш баланса нарушен от дядо ти ?

Тъй тъй . За ръчичка едните и други и под строй за "там де слънце не огрява " . Да изчезнете е най-доброто , което може да направите за България .

Когато победи Комунистическата Революция: Др.гьорги гергов---ще бъде предаден на органите на НКВД---с единствената бойна задача: "От туй 130 килограмово прасе--направете 40 килограмов чироз, за 100дни!:)))) И да е жив!"

Това само един истински отдаден комунист може да го съчини!

само истински комунист като Празноглав Пройчо ...мдааа

Изплъзна му се председателското място на Гергов, може би се е виждал и като министър, или президент.

ХАХА ,ЧЕ ТО И КУРНА СЪЩИТЕ БЛЯНОВЕ ИМАШЕ;)

В момента Корнелия Нинова е най-ясния и принципен политик в България. Нейното положение мога да го сравня с положението на Иван Костов в периода 1999 - 2001 г. , когато средният ешелон и част от висшият на СДС го завлякоха на политическото бунище с безрасъдните си кражби. От там до днес пътя го знае всеки. Днес няма десни партии има само една алчна безпринципна мафия оглавяван от Цветан Цветанов и съратника му Бойко Борисов. Този, т.н. социалист е от упоменатата мафия. Спомнете си скандала със срещата в кабинета му в ЦУМ с Главния прокурор. Избирайте или Нинова или политическото небитие! Ние от десницата нямаме проблеми, защото нямаме партии. Мислете, другари социалисти, времето е разделно или Нинова или Цветанов ще ви затрие, не че не ваш човек по произход, но е много алчен и и няма морални задръжки.

ПОНЕЖЕ ЛЪЖЛИВАТА СВРАКА Я ИМАТЕ ЗА НАЙ-ЯСНИЯ И ПРИНЦИПЕН ПОЛИТИК СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ.ХАХААХАХАХА

Поне не са я галили трима папи по главата...

Свинар , без Нинова ще четете отвън надписа на Народното събрание , докнор Винету ще ниже скалповете ви на вигвама си.

Гергов разбира се от авангарда на мутрите, ама истинския гробокопач на БСП се казва Корнелия, дейно подпомагана от друга една ламя- Йончева. Ще стане другарки, дерзайте!

Мечтай си! Точно Нинова ще изведе БСП от блатото, а вие гербери ще си останете там с вашите ортаци Гергов, Божинов, Дъбов, Миков, Мерджанов и останалите чугунени глави.

Краката ти извън юргана!

блатото в мочурището, от там в тресавището.

Да, Гергов ясно осъзнава, че дойде край на неговата ера и тази на ортаците му Божинов, Миков, Мерджанов, Дъбов и Овчаров. Затова всячески реват сега срещу Нинова. Но всчиките им опити са обречени на провал, защото: 1. Над 90% от членовете на партията стоят зад Нинова (Социологическо проучване) 2.За една година и половина Нинова и новото ръководство успяха да увеличат електоралната подкрепа за партията от 370 000 до близо 1 000 000, посредством разгръщане на нови прогресивни и амбициозни политики. 3. Нинова е близка до хората, умее да комуникира с тях, разбира проблемите им и се наема да ги решава чрез политики, докато старите червени "барони" ги интересува единствено тяхното благосъстояние и позицията,която заемат. Те никога не са били близки до обикновените членовете на партията, камо ли до останалите гласоподаватели на БСП. 4. Нинова много силно постави акцент върху борбата с корупцията, предлагайки силен антикорупционен орган (по мнение на повечете експерти). А това не се харесва на старите чугунени глави в партията, затънали до гушата в блатото на корупционните схеми. 5. Зад Нинова са младите в партията, техният брой през последната година категорчино се увеличи. 6.Освен това Нинова получава подкрепа не само от граждани с леви политически убеждения, а и от един немалък кръг от хора с десни и центриски убеждения, което доказва, че под нейно ръководство партията води разумна,амбициозна,точна,активна и правилна политика, насочена към всички български граждани. Ето затова тази вътрешно-партийна битка ще завърши с победа за Корнелия Нинова, а "фарооните" след Конгреса на 28.10.2017 ще си полуат заслуженото - ще бъдат разгромени и ще отидат в забвение или при своите така добри приятели от ГЕРБ, което и в двата случая е от полза както за БСП така и за обществото.

Светлото бъдеще. Тия твои писания ги слушахме ежедневно по време на комунизма! нищо не стана! Не става и сега! Само мечти, мечти за лично облагодетелстване и реваншизъм! Какво е променила или какво ще промени в тази страна и какво ще направи за хората?

Първо искам да ти кажа, че съм човек с десни убеждения, а не комунист. До 2016 година винаги съм гласувал за дясна партия. Но се гордея, че миналата година гласувах за Радев, а тази за БСП, защото видях, че Нинова променя партията, отваряйки я към обикновените хора, разработвайки политики, насочени към разрешаване главните проблеми в обществото: корупция, демографска катастрофа, бедност, неефективна съдебна система, лошо образование, лошо здравеопазване, емиграция на млад и квалифициран човешки капитал и др. Какво друго направи Нинова, с което ме спечели? С това, че премахна такива вредители като този, за когото е статията, и като неговите стари приятели , готови да предадат собствените си избиратели само и само да лапнат някой пост. Спечели ме също с това, че призна, че БСП има също голяма виназа прехода. И не на последно място с това, че въпреки всички възможности, които и се отдадоха, не направи коалиция с ГЕРБ, а остана вярна на принципите си и на избирателите, които подкрепят БСП.

Гергов , нали знаеш мутрите в кой сектор са ? Защо още не си си заел мястото?

Точно на място си е момчето!

Тоя дето загроби в Сланчев ден трима хамали - пратени с тайната мисия да самосаборят здрав хотел, вместо да е на топло място се занимава с партийни уйдурми!

ко речи?

ГОСПОЖА ЛЪЖА!

Тоя е от бандата на бръснатите глави , що още се меша у БСП-то.

Гергов си е наше момче!

Ех , само да знаеш какъв знаков гербераст ще излезе от него. Направо се нарежда до Цвинокио.

лоша стойка -единия крак на стола герб,а другия на стола бсп !нинова ,почни да чистиш първо от партията,иначе се откажи от политическите си амбиции !

Не съм фен на Нинова, но винаги ми е идвало в повече, когато Гергов започне да говори за социализъм, че и за морал!!! Наглостта човешка понякога наистина е безкрайна! Впрочем, по време на последните парламентарни избори тоя същия хубавец открито си работеше с бойко и това всъщност му изяде главата , а не кафето в ЦУМ с Цацаров. И някак много бързо забрави, че продънваше света с искането си за съвместен кабинет между ГЕРБ и БСП! Много бързо забрави, че той беше човекът, който уговаряше Нинова да приеме председателството на НС! Както казах - наглец!

наглостта и корупцията са неразделни !колкото е по-нагъл,толкова е по-корумпиран !

Преди 20-25 години БСП-ето се делеше на червени бабички и червени мобифони . Сега се борят клановете на червените Бентлита и червените Ролс Ройс-и !

Гергов е остатък от бетоните отливки унаследени още от БКП.Типично партийно наследство.

предполагам ,че герб е помолил "гергов" за тази услуга .единственият отговор на нинова е да гласуват изключване от бсп на всички като тоя !или да си направят заедно харакирито .

Гергов социалист - таранянки... та той е най-големият капиталист в БГ... Но не само той е такъв в БСП... БСП е корпоративна, кръвоядна и кръвожадна, олигархична партия от най-висок ред!!!

Да, бе! Защото Нинова е бедна и честна социалистка, а? Ти луда ли си? И двамата са от един дол дренки и нищо социалистическо, и дори социално няма в тях. Единствената им цел е да се докопат до кокала!

Не упреквайте Корнелия за всичко. При катастрофата си удари главата , и много и личи.

Ама тиквата още ли не му е връчил партийната книжка на Гербов?!!! ХО ХО ХО

Те си имат още от БКП-то.

Голям кеф! Нещата в БСП- то вървят на "добре"!

Гергов, Я кажи за Слънчев ден, Панаира, т.н. как ги взе и кой ти ги даде. Не ни занимавай с "другарските" си писания....

Както и Нинова приватизира Техноимпекс" в своя полза - разлика между двамата няма!

БСП трябва да се очисти от богаташките тарикати!

..все едно олиото да се изчисти от мазното..