12% от децата у нас се отглеждали по скайп

51% от българските деца живеят в непълни семейства, а 12% от децата у нас се отглеждат по скайп от родителите им, които са на гурбет в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - 12% от децата у нас се отглеждали по скайп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отглеждат поколение от кви, убийци и неграмотни чалгаджии...България на 3 морета

А 50% от руските невръстни путеноидчета се отглеждат по мизерни приюти и сиропиталища по изпитаната педагогика на Макаренко, докато родителите им се въргалят в алкохолен делириум из долнопробните бардаци , натряскани с тройной одеколон или боярищник. га...га...ха...Други 40% се подвизават из мръсните улици , препитаващи се като шлифовани джебчии, държейки в едната ръка вмирисан олигавен фас, а в другата полупразна бутилка евтин спирт.ха...ха...ха... Една част от останалите 10% се отглеждат от алкохолизирани и спинясали самотни майки, а другата част са осиновени тайно от видни московские гоммосексуалисти на високи позиции в палата на жужо. ха...ха...ха....

Е те тва ти остана да квичиш на гладно, а ГУРБЕТ-ТУРа е неизбежен, мизерията и чираклъка също!мбухахаха Палачииии детеее, Щерю е слугинче!

Ако политиците като не са осигурили препитание за българите в провинцията в България а мислят само за София, как да е друго ятче? Половината ни провинция се издържа от икономически емигрант. Във всяко второ българско домакинство в провинцията има човек който работи в чужбина. Това е официална статистика-факт. И от там се издържа. Защото ако няма и се разчита само в България, гладни ще умрем.

по добре да го гледаш през скайп от колкото да го гледаш гладно...

Правилно.

Масово явление е родителите от селата и малките населени места на България да оставят децата да живеят при възрастните им баби или прабаби. Те са абсолютно безотговрни към децата. Факт е, че в селата на България именно тези изоставени деца карат коли още на 13-14 годишна възраст, участват в гонки - още преди да са получили шофьорска книжка. Затова в малките населени места стават толкова много катастрофи, има толкова много некролози на млади хора. Това са малките убийци, изоставни от родителите си на безхаберието на прабаби и прадядовци.

Всичките проблеми са заради хищничеството на хората и месоядството. Расковничето е във веганството отказ от всякакви храни с животински произход и здравословен начин на живот без тютюн, алкохол и дрога. Един веган спокойно може да изкара цял месец с 500-600 лева и даже може да има блестящи успехи в алпинизма. И тогава няма да се налага гурбетът и общуването по скайп.

Да очакваш от Министерството на образованието да ти възпитаят детето е като да очакваш от Министерството на транспорта да ти поправят колата. Отглеждането на деца по скайп води по-късно до същото, когато същите тези родители остареят и се окажат в старчески домове (ако изобщо имат достъп до интернет). Детето като порасне няма да съжалява, че не е имал най-новия телефон навремето си, а ще съжалява, че родителите му са го зарязали за сметка на парчета желязо (коли), пластмаса (телевизори, телефони) и хартия (пари).

А кой ще заработва препитанието на семейството, можеш ли да обясниш? В повечето случаи доходите на мъжа не стигат за нормален живот, а за семейство с две и повече деца пък съвсем. Самотните майки пък нямат никакъв избор дали да работят или не. Говоря за нормалните жени, не за "хубавиците", които колекционират богаташи. Тяхното битие и това на децата им поне в материален план е обезпечено.

Къв ГУРБЕТ ве? Е чалгопитеците-Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, The Canadian, уилу , моше, 7/8 и т,п. казват че това било просто свободно безвизово пътуване из Европа!хахаха

Интересно защо е така в страна четвърта по икономически растеж, със средна заплата над 1000 лева и с най-ниска безработица от 1300 години насам?

Нищо, на стари години, децата им пак ще ги гледат чрез скайп.

Идва време да ви избием куманягите, дето изгонихте хорицата по гурбет и чужбината ...и се извратихте дори да ги наричате предатели, че искът да си нахранът дечицата..... Пише ви се на сметката, пише ви се ...пред Бога ви се пише.....идва, скоро е, възмездието..... КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! ЕВРЕИТЕ - НА КОЖЕНИ ЧАНТИ! :-) ЦИГАНИТЕ - НА КОЖЕНИ ЦЪРВУЛИ! :-) Айде на далаверата, сейл! от 1944 не е имало такава разпродажба - ЕФТИНДЖОС!

По Живково време избягали - НЯМАШЕ. Е, имаше към 30-тина диверсанта, които тестваха кльона. Тестът беше успешен - работеше.

Че те половината се изнесоха по времето на ЕНП: Боко 1,2 и 3.

много си прав тука, колкото си инвестирал във възпитание и грижи за детето толкова и очаквай...

"със смартфоните и по скайпа това дете си говори със своите родители, но те не знаят дали то е вкъщи, на улицата или на друго място" - имаше такава реклама по едно време където младежа бе насочил камерата в единствения подреден ъгъл на стаята. Но действителността е по-различна.