Съдийка, обвинена от подчинен в корупция, иска да я проверят

Председателят на Апелативния съд в София Даниела Дончева, която беше обвинена от свой подчинен в действия "с корупционен мирис", поиска да бъде проверена.

Обратно в новината

Коментари - Съдийка, обвинена от подчинен в корупция, иска да я проверят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Право седи,криво съди. Що е то? (Кьорава и корумпирана Темида-Българска)

Защо е сменила избраният от системата съдия? Закона и бил позволявал. Нали точно заради същия този ЗАКОН бяха повдигнати обвинения срещу Ченалова?!

Може да е председателка на съда, но това не означава, че може да си прави каквото си иска. Нали за това направиха система за разпределение на делата? А и съдията си го казва - тя от самото начало е имала "нездрав интерес" точно към това дело, и като е видяла, че не може да му въздейства и делото ще се гледа обективно, му го е иззела не по правилата. Явно историята има предистория, в САС рибата се е вмирисала откъм главата. Добре, че има останали последни мохикани, които да повдигнат завесата, но ме съмнява, че спрямо тая гнила ябълка ще се вземат адекватни мерки. Все пак става дума за кражба на стотици милиони - предполагам, че хората, които са я назначили, много добре са си направили сметката, иначе никога нямаше да посмее да е толкова нагла, че и сама да си иска проверки...

ЗАЩО КИФЛАТА ОТ СНИМКАТА Е СМЕНИЛА СЪДИЯТА?? ТА НАЛИ ДЕЛАТА И СЪДИИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯХА ПО ЕЛЕКТРОННО ПО ПРИНЦИПА НА СЛУЧАЙНОСТТА?! В България няма случайни неща. И тази смяна на съдията с ПОДХОДЯЩИЯ не е случайна.

Бас държа,че е невинена.Не всеки обича суджук с вино. Най-опасни за обществото и държавата са корумпираните съдии.За съжаление - дал Бог изобилие от такива.

Сайтовете на Делян Пеевски вече не позволяват да се пишат коментари под статиите за тая Кума Лиса. Правете си сметката за кого работи и дали наистина няма връзка с далаверата по източването на КТБ

Тая на снимката е калинка на Делян Пеевски. Още миналата година се знаеше, като я назначаваха. Кръгла нула като професионалист, но услужлива и пробивна. Смешно е хората, които са я назначили именно за да изпълнява поръчките им, да я проверяват. Само детектор на лъжата!

деер

И сега ВСС какво ще реши? Заповедта няма мирис! Да не забравяме, че във ВСС влезе съдийка, която е много опитна в такива скандали - бившата председателка на ОС гр. Бургас. Жената не само ,че не се притесни от тоталната "неграмотност" на два от съставите си , но и не е прояви неодобрение на пасквилите написани на официалния сайт на ОС гр. Бургас в продължение на около месец. Не само ,че рибата се е вмирисала от главата, ами и вкарваме още проблемни "експерти". Халал да са ви рушветите - ще има пак ябълки по площадите! Догодина ще има протести пред руската църква с формата на Илиев,Димитров и Белазелков. Тогава ще е интересно как парите са изядени, но писаното остава! Апропо тогава ще има официална покана за френския и холандския посланик ....

Ще смачка ли системата опиталия се да говори?8968

Тез' проверки, моме, ще ги правят твоите гарвани;) Пък "гарван гарвану око не вади"... Я един детектор на лъжата - и за двамата, все пак трябва да има обективност;))

НА КОЯТО СЕ Е НАДЯВАЛА, СЕ Е ПРОВАЛИЛА ! ПРОВЕРЯВАЩАТА ГРУПА НЕ Е НОСИЛА ПРОТИВОГАЗИ !

не е мирис а Воня...