Борисов: Ако считаме, че ще има война, сменяме приоритетите

Ракетите от Крим почват да се насочват и към България, ставаме цел. Как ще се предпазим, ако не действа някакъв европейски план, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако считаме, че ще има война, сменяме приоритетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Два бързи въпроса: Защо ракетите са насочени срещу нас и втория- Какво се прави, за да се промени насочеността им. Благодаря!

източния и западния блок с ясен фронт. сега всички сте омотани и незнаете къде сте:) ...и европейци, и пишман европейци, соросоиди, демократи и цигани...

Ситуацията активира умни и красиви, прокопиевци и всякакви десни накачени на хранилката Фондация Америка за България. Моторът зад кулисите на Схемата е лицето Цветан Цветанов. Борисов трябва да бъде изтикан от управленската сцена а за бъдещ премиер отсега е спряган по поръка на американските ментори на Цветанов Росен Плевнелиев. Борисов трябва да бъде утешен евентуално с ролята на бъдещ президент, а в краен случай да му бъде отредена ролята на почетен председател на ГЕРБ. Иначе казано мачлета в пенсия. За целта са впрегнати всички ресурси и кинти, свързани и с умни и красиви, протестъри, прокопиевци и всякакви накачулени на кинтите на Фондация Америка за България. Медийно са активирани лица като Иван Костов, който ни в клин, ни в ръкав се пръкна в интервю с журналистка, купена с кинти от Фондация Америка за България. Седмица по-рано Росен Плевнелиев пък е реанимиран медийно с интервю в 24 часа.

Едно време сме воювали за България.Сега никой няма да воюва за Тиквата.

има прилика с грешката на един друг "бащица на нацията",когато нападат една държава - невъоръжена, бедна и опоскана, е приликата и разликата дали е случайна

Боко, тикво проста, руснаците само като чуят за булгаристан и пускат жълто в гащите от страх. Какви ракети, каква заплаха, какви пет лева бръщолевиш?

пО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ ПО СЕРИОЗНА ТЕМА НЕ БЯХ ЧУВАЛ СКОРО!нО ВЕЛИКОТО СЛЪНЦЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ УЧУДВА!!!

магнолията и ще бяга с торбите с пари , къде, къде - където кажат кукловодите

"Ако искаш мир - готви се за война"

Това май беше чичко Сталин, а?

Война значи ! Ще спасяваме за пореден път фалшивата наложена ни лихварска цивилизация на Боклука. С поредната голяма война , без която тази "цивилизация" не може да просъществува С цената на нашия живот Хайде, бе ! Което не означава ,че трябва чинопреклонно да си подложим главите на дръвника ! Борисов, що не назовеш националните предатели довели до унищожаването на националната армия? В частност на Ракетни войски. Що не назовеш истинския изход от това положение - Въръженият народ. С 10 или 20 самолета какво може толкова да се направи. с няколко С 400 затваряме небето над България А междувременно се освобождаваме от окупационните военни бази на САЩ. Те са винаги добре насочен нож в гърба Стиска ли ти, Борисов ?!

Е, това вече е върха на "дипломацията". Излиза един министър председател и разпредели света така, както е сънувал някакъв нощен кошмар. Абе, ти си министър председател, премиер, както обичаш да се наричаш. Предполагам телефоните от посолствата са прегрели. Дай обяснение ! А моето (както предполагам и на повечето мислящи) е следното. Бойко е едно голямо дебело момче с акъла на 12 годишен. При това страхлив. Но.... може и по-лошо.

Егаси какъв абсурд!!! Разширяваш и приемаш на своя територия чужди военни формирования и ревеш че насочват срещу теб ракети. То болници нямат пари, пенсионери на ръба на оцеляване, УМНИЦИТЕ зорлем борят да влизаме във въртопа, парите ли не ви стигнаха, за топките ли са ви хванали??? Давате ли си сметка колко българи зависят от действията ви?????

Тиквата отново се изходи по отношение на ПРЕЗИДЕНТА. Голям му е мерака и току виж простаците го избрали. Но Тиквата си остава тиква, АКО и да я "изберат" за президент. Тиксо, в нормалните държави, нормалните хора се обръщат към държавния глава с думите ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТа. Господин Тиква би звучало типично по български !

Колко заеми могат да се изтеглят за въоръжаване, милиарди, това санирането не може да се сравни.

е кой пък в сетовната политика слуша какво говори Борисов - айде не се излагайте моля !!! Борисов е фактор само в България , навън дори и бабата не го слуша особенно само го прегръща отвреме на време а ердоган го шляпва по дупето да се разкара и да не му досажда а той завалията пък бил амбициозен и все желае изяви

Поредната схема се подготвя...май-май..!

ХА, ХА, ХА! Ама те КРЕТЕНОИДИТЕ имали приоритети?

ЛЮБИМИЯ МИ ВИЦ : ... НАПРАВИЛИ ЕДНА МУТРА ОТ БАНКЯ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ .. РАЗКАРВАТ ГО И МУ ПОКАЗВАТ : - ЦАРЮ , ТАЯ ГОРА Е ТВОЯ - ЦАРЮ ТАЯ ЛИВАДА Е ТВОЯ - ЦАРЮ ТАЯ РЕКА Е ТВОЯ ... И КАКТО ВЪРВЯТ И МУ ОБЕСНЯВАТ , ПО ЕДНО ВРЕМЕ ТОЙ ГЛЕДА ЕДНО МЛАДО МАГАРЕНЦЕ-СУКАЛЧЕ ПАСЕ КРАЙ ИСКЪРО ... ГЛЕДАЛ , ГО МУТРАТА , ГЛЕДАЛ ГО ПА РЕКЪЛ : "ЕЙ АКО ОТКРАДНЕМ ТВА МАГАРЕНЦЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ КВИ ХУБАВИ КЮФТЕТА ЩЕ СТАНАТ !" :)))

Се готви за война, но те друго не знаят Алкашите или воюват или се готвят за новата война... Въпросът е не ли по- добре да бъдат доведени до нов контролиран разпад (както се се сере) , който ще маргинализира раССия до дребни дуржавици, който ще воюват помежду си за бъдещите Кримове...

Вие болен ли сте !?!? Що ли !?!? Попрочетете малко за войници на САЩ извън Северна Америка, после за базите на САЩ пак навън, след това за същите неща и за "алкашките" !!!! Ако и тогава не Ви "светне" значи всичко, което сте написали и "свята истина". Ами те американците още не са си тръгнали от Германия след 1945 г. - 7-80 000 войници имат там. Рашките били виновни за всичко !?!?!? Смяяяяяях !!!!

Лошото е че не само той е за психодиспансера, в парламента и правителството са или за там или са малодушни мишоци.

Докато другите правеха и правят политика , и гледат напред , ние правим схеми и гейтове , а сега ще сменяме ''преоритетите ''- Каквото и да значи това !!! Единственният ви ход в тази ситуация е да се ориентирате накъде да си завъртите ....... ! Дано да не дава Господ , но както я карате ще останете в историята като ''унищожителите на България'' , защото Борисов , успешна политика с ''Магарета не се прави'' !!!!! Бог ще ви съди за това което направихте за 28г. от добре устроена , структурирана и напълно функционираща държава , която си имаше и армия , и способността да се изхранва , а не да ядем БОКЛУЦИТЕ от вън и да чакаме някой си да ни пази !!!!!! Не знам дали изкупваме стари грехове за да страдаме така като народ , но това което натрупахте всички за последните 28г. , нямам идея кой ще го изкупва !!!

Може и да звучи налудничаво, но аз съм готов да се обзаложа, че обявяването от Борисов че Турция излиза от НАТО - забележете, не от самата Туррция на Ердоган, не от НАТО...или някой друг Е СПОРЕД МЕН ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА, НА УСЛУГА НА БОРИСОВ ЗА ПУТИН, ВЕРОЯТНО ЧАСТ ОТ "ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НА КОЕТО НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТКАЖЕ"! Защото това пасва прекрасно на стратегията и на целите НЕ НА НЯКОЙ ДРУГ, ПО-ТОЧНО НА НИКОЙ ДРУГ, ОСВЕН на... Путин! Интересно, много интересно какво мислят Ердоган и Турция от една страна, НАТО от друга, и ЕС от трета по въпроса и за "неволното" изпускане на Борисов!

За да се разбере по-ясно какъв огромен скандал е това изказване на Борисов само си представете за момент, че някоя съседска държава на нас (или друга не голяма страна), и по-точно премиерът й ... ОБЯВИ ИЗЛИЗАНЕТО НИ ОТ НАТО! Какво ще стане, какъв ще е откликът и в, и извън тази държавица! И какво ще кажат експертите по национална сигурност, вкл. за суверенитета й!

Коритаров пред Фрог: Световна сензация-Борисов вади Турция от НАТО! Тази сутрин телевизионните камери на една медия, известна със стремежа си да прави журналистика на живо от събитията, показаха основните послания на българските политически и държавни лидери във връзка с тема: България и общоевропейската отбрана. Още преди да дойде времето за изказване на българския премиер Бойко Борисов, той бе често показван. Всеки, който е наблюдавал внимателно невербалното поведение на премиера, вероятно доста се е притеснил. В изключително нетипичен стил, Бойко Борисов едва смогваше да овладее нервите си. Жестикулацията с две ръце, потропването с една ръка, чупенето на пръсти, бяха израз на нещо, което едва ли би могло да се определи по друг начин, освен като силно притеснение на човек, който е обременен с информация, даваща достатъчно основания за нервност. И едва ли трябва да се учудваме, тъй като през тези дни в няколко невралгични зони на света, конфликтите се изострят до такава степен, че е въпрос на залози откъде точно ще избухне поредният унищожителен военен конфликт...

В момента, в който премиерът застана на трибуната, вниманието очевидно е било изострено към това, което той ще каже. И не без основание. Тезата, че ЕС има нужда от ново качество на отбраната, не е нова, най-малкото в говоренето на Бойко Борисов. Тезата за това, че на Европа й е необходима много по-качествена дипломация, също не е нова. Тезата, за това, че България трябва да бъде много по-мобилизирана и организирана при изграждането на ново качество на своята отбранителна система, също едва ли би предизвикала учудване. И когато в една логична последователност следваха теза след теза, се случи нещо, което е не просто сензация, а световна сензация. И не просто световна сензация, а една от най-ярките провокации към способността на българските медии светкавично да анализират не само текста, а и подтекста на казаното. Ще цитирам този фрагмент от словото на Борисов: Военните добре си дават сметка какво значи военен съюз Индия, Китай, Иран, Русия и Турция. Какъв отбранителен съюз ще има срещу този, ако се изпусне дипломацията и дойде време военните да го решават?! Само брутният продукт на тези държави е по-голям от този на Г-7. Този цитат, към момента, в който си говорим, трябваше да бъде водещо заглавие не само във всички български медии, но и през тях да пробие в Европа, но и в света. Тази комбинация- Индия, Китай, Иран и Русия може и да има известна хипотетична основа за допускане, че биха могли да тръгнат към партньорство във военен съюз. Но когато премиерът на натовска България включва в такъв съюз и Турция, това означава, че или Бойко Борисов знае, че в обозримо бъдеще Турция ще напусне НАТО и ще се ориентира към военен съюз към Индия, Китай, Иран и Русия, или на някаква много сериозна професионална експертно-аналитична основа в България му е подадена такава опорна точка, която го отвежда към подобно разсъждение. Може просто да става дума за хипотеза на страха.

Веднага да отбележим-ако говорим за Борисов, може би не бива да говорим за страх от порядък, че той да сътвори дипломатически гаф или да развие страхова хипотеза за напускане на Турция от НАТО. Турция е фактор в Североатлантическия алианс, независимо от отношението между Турция и САЩ. Колкото и вледенени да са те в момента, по никакъв повод Анкара не е давала признаци, че може да излезе от НАТО. Нещо повече-Ердоган каза, че целта на Турция да стане член на ЕС продължава да е актуална. Тогава откъде идва мисъл, че може да има съюз между Индия, Китай, Иран и Русия и Турция? Ако това е проява на обикновена некомпетентност, прибързаност или лапсус, то тогава някой трябваше да подскаже на Борисов какво е възпроизвел и това да се коригира своевременно. Ако това е нещо, което се базира на информация, предположение или на очакване, то тогава са необходими отговори на конкретни въпроси, които да предизвикат разясняване на подобна хипотеза или анализ, който да бъде повод премиерът да изясни какво е имал предвид. Защото Европа и ЕС станаха свидетели на един Брекзит, който дойде в резултат на референдум във Великобритания и който обозначи началото на излизането й от ЕС. Но когато се чертаят контурите на военен съюз, към който се причислява и Турция-сегашен член на НАТО, това означава, че българският премиер предначертава начало на разпада на НАТО. И ако сме свидетели на два процеса-разпад на ЕС и начало на разпад на НАТО, то за какви цели на българско председателство на ЕС можем да говорим и за какъв тип отбрана можем да говорим в зона, чиято структура за сигурност тепърва се разклаща? Най-важната новина на българския премиер изисква спешно разясняване и детайлно фокусиране.

абе кой по светъ слуша какво плещи Борисов бе - я не се излагайте !!! Да излезе Путин - всички ше слушат и тълкуват ама Боко пък точно !!! бас държа че и да тръгне за бистришките тигри да разправя насред европарламента на никой няма да направи впечатление и война на турция да обяви пак никой няма да го чуе тей че нека си плещи човека - той си знае че само в България му се връзват тук таме

Илиян Василев за Фрог: Борисов създава изкуствена паника с приказките си за Турция и НАТО Източник: БГНЕС Изказването на Борисов за излизането на Турция от НАТО и присъединяването й към Индия, Китай, Иран, Русия звучи много некомпетентно. Още повече, че в момента върви тезата, че външната ни политика е силната страна на Борисов 3. Изказването е неуравновесено. Това заяви пред Фрог нюз бившият посланик на Русия Илиян Василев. В него има както откровени неистини, така и внушения, които водят до създаването на изкуствена несигурност, както в българското общество, така и в нашите партньори. Само човек, който не знае за напрежението между Китай и Индия, може да ги групира в едно. След това да прибави и Русия, която има обтегнати отношения в сферата на военното сътрудничество с Индия и да прибави Турция, която е член на НАТО. Когато има реална заплаха във връзка с милитаризацията на Крим, Борисов говори за лодки, платноходки, вместо да се присъедини към колективни мерки за сигурност. А когато говори, че трябва да се готвим за война, той създава изкуствена паника. Всеки лидер на неговото равнище трябва да знае, че трябва да се готвим, не когато се обяви война, а обратно започваме да се готвим, за да няма война. Борисов когато трябва не реагира, когато не трябва свръхреагира.

За три мандата какво си направил за Армията, нищо само парите и режеше, а сега се сети да се побараш. Герберите-схемаджии си направиха гуши от пари с евро-оцветка и не само, а съсипаха държавата и насадиха беззаконието, и чувството за безнаказаност у престъпниците...

Политиците в България са душевно болни хора.Не може всеки ден да плюеш по Русия и да проваляш руски проекти под команда от Запада ... и в същото време да очакваш от руснаците не само да не си насочват ракетите към нас,ами и най-нагло да ти ремонтират и поддържат самолетите и да ти дават газ и нефт... Ненормална работа...

Ти откри топлата вода! Но ако трябва да се придържаме към фактите, то точно Москва от много години, от десетилетия "плюе" България, но основно прикрито и задкулисно, че използва и други страни (като Сърбия и досегашната македонска върхушка, гръцки управници и пр...)

Ракетите не са страшни . Бащицата ще нареди на Роско и той ще ги хваща още във въздуха !!!

У й о сплескан, ти си там не, за да гледаш какво че стане и да играеш както винаги досега постфактум или "тука-има тука нема", а да предвиждаш обстоятелствата, глупако мазен.

НякЪФ-никЪФ!!!

По шантаво и опасно изказване не съм чел!А,бе човече, за какви ракети от Крим плещиш.....кошмар!

Този галош и президент ще го направите след 3 години. Нещастници!

Референдум за чуждите бази в България. Народът никога не е давал разрешение за такива бази.

Каква война,какви ракети,какви самолети бе, прост фатмак!? Позволим ли овенен да дава насока на държавата,скоро ще сме друга Северна Корея или Венецуела.

Абе, селяко прост, то за войната не се мисли когато СТАНЕ! Тръгнеш ли едва тогава да мислиш, то гъзът ти е вече разпран, а ти си прилично нае..н!

Тенденциите в съвременната война (локална) са високотехнологически оръжия, поразяващи целите си от далечни разстояния с голяма точност. Затова да му мислят ония, които са в НАТОвските бази в България, оня от Банкя и логистичния НАТОвски център в София.

Абе Боко, от кога Турция е извън НАТО?!

ИДИОТ! КАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ ПЛАН, КАКВИ 5 ЛЕВА? КОГО ГО ИНТЕРЕСУВАМЕ НИЕ, КАТО САМИ СМЕ СИ ИЗКОПАЛИ ГРОБА? КАТО СМЕ СИ ДАЛИ ГЪЗА ПОД НАЕМ НА АМЕРИКАНЦИТЕ - 5 НАШИ БАЗИ, НА НАША ТЕРИТОРИЯ СА ДАДЕНИ БЕЗ 1 СТОТИНКА НАЕМ, А СТРУВАТ МИЛИАРДИ И ТЕХНИКА, КОЯТО НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ЗНАЕ КАКВА Е, ТА РУСИЯ КАК Я ВИЖДАТЕ, ЧЕ НЯМА ДА СИ ПОДСИГУРИ ТИЛА И НЯМА ДА НАСОЧИ РАКЕТИТЕ СРЕЩУ НАС? НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ ОЧАКВА ТАКАВА РЕЯКЦИЯ ОТ РУСИЯ, ЩОМ КАТО НИЕ СМЕ ТЕХЕН АГРЕСОР, ИНАЧЕ ЗАЩО СМЕ СИ ДАЛИ БАЗИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ?

Американците ни надупиха в поза пушечно месо.

направо ползвай шрифт 42-ри номер, че да виждаш като ти е паднало пердето !

Трябва да се действа рационално и да се купят основно танкове и средства за ПВО. Ако купят самолети, до седмица ще са свалени. Танкове, Джавелин за противотанкова отбрана и ПВО. Ние може да спрем сърбите, но Турция не можем. Дано да не стават такива неща.

Какви сърби бе. Ние сме американска колония и военна база. Искат да ни използват срещу Русия. Т.е. да ни смелят нас, не тях.

Света усилено се готви за война! Ние отново се набутахме между шамарите. Със съседи като Турция, Сърбия и Русия от една страна и НАТО от друга не ми се мисли къде ще се водят бойните действия. Историята се повтаря. Не знам имаме ли правилен ход вече.

Аз

Нема такава лицемерна свиня... Осма година управлява - повече от всеки друг, и все друг му е виновен... Как сме щели да се предазим... Само като идейка - като не допуснем нито един чужд войник и нито една единица чужда бойна техника на територията си, например... Толкова ли е драстично!?

Първо : Вие си го избирате -3 пъти , а сте способни да го изберете и 4ти ! Второ: По всичко си личи че сте доволни от него и партията му ! Трето: Дали е ''драстично''- НЕвъзможно е , защото никой не ни пита за позволение !!!! Четвърто : Нищо вече не можем да направим защото сме вътре с двата крака , а това се случи за 28г. , докато си штракахте с пръсти по чалготеките !!! Сега и за Шенген и Еврозоната пак никой НЕ ви пита ! Доволен ли си ?!

Аз

Ся... 1. Никога не съм гласувал за ГЕРБ и никога не съм имал за банкянската свиня друго мнение, освен като за свиня. Същото ми е мнението за всички членове, симатизанти и гласоподаватели на ГЕРБ - всички са свине, без нито едно изключение. 2. Никога не съм стъпвал в чалготека, нито съм слушал чалга от какъвто и да било род. Слушам рок, подбран R$B и каквото ми хареса от почти всичко друго. С тези забележки си почти прав, с изключение на това - както сме скочили с двата крака, така е възможно и да изскочим. Трябва само да кажем НЕ. Нас, естествено, ще ни натиснат, но да те принудят със сила е 100 пъти по-добре от това, да те клецат по взаимно съгласие, като пдрсите. Та... не. Не съм доволен.

а сигурни ли сте, че някой го е избирал?! Дали пък изборите не са фалшифицирани?? И последните, и предишните... Как пък така всички го плюят, пък на изборите гласуват за него?!!!

Много е лесно.Затвори ,Баце базите в България,и ракетите от Крим ще променят целта си.

Защо бе Баце,тъпанарино ,ракетите се насочват към нас???Да ти кажа ли защо?Заради вашата предателска спрямо България политика.Заради ТЕБ и РОСКО военнолюбеца.Знаеш ли ,че ти трябва да бъдеш съден,даже нещо повече.Не са първопричина руснаците ,а Нато-ту и и такива като теб.За нас си най -вече ти подлого.

България е опустошена и без война, та приказките са излишни във връзка със това ...подготовка за такава ...скривалища за Тикварки и Хлебарки Означава

Се мазним на оная ,,ку,ку,,да не стане да сме пак съюзници какт при Хитлер и до сега не межем да се оравим.Съдба,,вечно бедни,,

Тоя залоен суджук какви ги разправя. Не му ли е ясно, че краварите ще се бият до последния българин. Да докара неговото "магаре" Плевнята, който скачаше като джинка да се бие срещу руснаците. Хайде, сега е времето Плевня да покажеш колко си натовец ... и мъж. Рипай срещу голямата мецана. Абе, няма ли закони в тая страна за изменничество към Родината ?

Не виждам нито Бегееца, нито Щерев, >>> и всички останали утрепки. Явно рашките са доказано силни във военно отношение (Сирия) и не са толкова западнали икинимически, както козяк ги представя.

берат маргаритки за гроба на суджук паша

ВОЙНА ЩЕ ИМА СКОРО,ЗАЩОТО САЩ И НАТО УСИЛЕНО СЕ ГОТВЯТ ЗА ВЕРОЛОМНО НАПАДЕНИЕ НАД ВЕЛИКАТА РУСКА СТРАНА-ТАКА КАТО ХИТЛЕР СЪС СВОИТЕ 220 ТЕЖКОВЪОРЪЖЕНИ ДИВИЗИИ НАПАДНА СССР НА 22.ЮНИ1941Г СЪС СИЛИТЕ НА ЦЯЛА ЗАПАДНА,СРЕДНА И ОТЧАСТИ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И УЧАСТИЕТО НАД 3 МИЛИОНА ВОЙНИЦИ.....ТАКА КАКТО И НАПОЛЕОН СЪЩО НАПАДНА С ОБЕДИНЕНАТА МОЩ НА ТОГАВАШНАТА ЕВРОПА РУСИЯ.....РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕЗИ ВАРВАРСКИ ЗАВОЕВАТЕЛНИ ВОЙНИ СА ИЗВЕСТНИ...ТАКА ЩЕ БЪДЕ И СЕГА,КОГАТО ЦЯЛА ЕВРОПА,САЩ,КАНАДА,ЯПОНИЯ,АВСТРАЛИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ НАНЕСАТ СВОЯТ МНОГОМИЛИОНЕН УДАР.....НО ВЕЛИКА РУСИЯ ЩЕ СРАЗИ ОТНОВО КРЪСТОНОСЦИТЕ,ТЕВТОНЦИТЕ И АНГЛОСАКСИТЕ,ТОЗИ ПЪТ ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ...ПРОСТО СЛЕД ТАЗИ СТРАШНА НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ НИТО ГЕРМАНИЯ,НИТО ХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ,НИТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ИТАЛИЯ,ИСПАНИЯ,ДАНИЯ НОРВЕГИЯ И ШВЕЦИЯ-ЩЕ БЪДАТ ИЗПАРЕНИ И САЩ,КАНАДА,ЯПОНИЯ И АВСТРАЛИЯ.....БЪЛГАРИЯ СЪЩО ЩЕ ПЛАТИ КЪРВАВО ЗА СВОЯТА ПРЕДАТЕЛСКА РОЛЯ КАТО ЧЛЕН НА НАТО......ВЕЛИКАТА И НЕПОБЕДИМА КРАСНАЯ АРМИЯ ОТНОВО ЩЕ ПРЕМИНЕ ПРЕЗ СОФИЯ И ТАМ ПО ДЪРВЕТАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИСЕНИ ОТ НАРОДА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ,КРАДЦИ,МАФИОТИ,ИЗМЕННИЦИ И БАНДИТИ ОТ УПРАВЛЯВАЛАТА ФАШИСТКА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ПРЕЗ 1989-2017.....ГАРВАНИТЕ ЩЕ КЪЛВАТ ОЧИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ И РОДООСТЪПНИЦИТЕ....ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА И НИЕ ГИ ЗНАЕМ ПОИМЕННО И ПОАДРЕСНО.....

ПИЧ ТИЯ ИЗРОДИ НЯМА ДА ПОСМЕЯТ ДОРИ САМО ЗАРАДИ СИСТЕМАТА ПЕРИМЕТЪР . МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА .А И С ТИЯ ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ КОИТО ИМАТ РУСНАЦИТЕ .... АНГЛОСАКСИТЕ НЯМАТ ШАНС. ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ 30 МИНУТИ .

30 МИНУТИ?достатъчно време руската ракета да изпари обора на дебелака в банкя

Яко. Един форумец по-долу беше написал знаменитата фраза: "Аз съм прост, и вие сте прости." (Б.Б. 2013) Яко.

Защо се изтриват новини? Къде остана публикацията за циганските гета дето дължат около 5 милиона лева? Къде остана новината от изказването на депутата (инвалид) от БСП за кражбите в здравеопазването? А иначе тъпите новини си стоят - "Как сънуват във Виена българите". Ясно за какво става дума тук - порнография и то от най-долен клас. ........

неприятните коментари от турския саит изчезват за секунди по заповед на ердохан директно от анкара

Боко е плачевно прост и некомпетентен.Тая плява е просто покъртителна.

Някой помни ли какво му се е случило накрая на Бенито Мусолини?

Обесен заедно с любовницата си, с главите надолу.

"Ракетите от Крим почват да се насочват и към България, ставаме цел." Бай Бойко още не е разбрал целта на НАТО-вските му приятели, още не е вдянал защо са сложили илитерат като него да управлява държавицата ни... Не само приоритетите, и кръвната група ще си смени...