Шефът на КАТ-Русе шокиран от ареста на сина си

Началникът на "Пътна полиция" в Русе Михаил Манов каза, че е бил шокиран от ареста на сина му Мануел при съботната акция на ГДБОП и Спецпрокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на КАТ-Русе шокиран от ареста на сина си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо гротеска за "Гинес".

Остава да каже, че баба му на детето е майка Тереза от Албания. Как пък все се случва на полицейски началници синчетата да са най-големите селски бандитчета?

Принципно всеки е персонално отговорен. Но за бащата е показателно, че поне се е провалил като такъв.

Яко са се навързали мафиотите в Русе и изобщо не е изключено БКП- депутата и шефа на КАТ да са в играта. Да не се правят на ултави! Супер мафиотска държава е станала България. Лоша работа!

и този се прави на ни чул ни видял! Хей много хайдуци в тази страна бе по куче да хвърлиш на разбойник ще падне!

Явно този път и тати не е знаел за предприетата операция или не е имал съответните връзки да предотврати ареста на синковеца...

Манов, всички влезли в тази система сте си боклуци.Още партизаните-началници на следдеветосептемврийския преврат ви втълпяват във всеки човек да виждате престъпник.От много опяване самите вие сте се изродили в такива.Съжелявам, но ако проследим престъпленията на хора минали през системата, май ще се окаже, че именно МВР е люпилня на престъпници и престъпни босове.

Аз пък не съм шокиран !

боклуци.................

Няма какво да се шокира, суджука отвръща на удара. Да подава оставка и чао.

Егати държавата! Брат на народен предсатвител от БСП, син на началника на Пътна полиция...

"Империята отвръща на удара!" или по-скоро мафията ..... хляб нЕма, но поне от тук нататък зрелищата май ще са гарантирани :))))

Манов, я кажи ако ти беше престъпник /какъвто е сина ти/, и баща ти беше престъпник, ти кога точно щеше да си в системата на МВР, че и шеф ?! А ?!

Нагъл! Нагъл! Безкрайно нагъл! Няма да подам оставка бе! Гепил съм кокала, не го пускам! Наясно ли сте що за уроди са се намърдали по ключови държавни постове?!?! Ей, Богу, аз съм последният човек, който би изпитал симпатия по гадния комунизъм, но този от репортажа наистина е за "белене", хвърлен на прасетата!

Ако фактите показват,че бащата и семейството не са виновни няма смисъл да унищожаваме качествените си хора.Това се отнася до всички партии и служители.Ако чуства все пак морален проблем избора си е негов.Младежът е пораснал,пълнолетен и би трябвало да бъде разследван и съден на общо основание според деянието.Така го разбирам аз.

Да се замислим каква е практиката за постъпване в МВР. Ако твой родител е извършил престъпление дали имаш шанс да постъпиш в МВР ?!

...има обвинение ,но не и доказано престъпление ...

Боклука е шокиран, понеже нареждането не едошло от него, а от друг началник и те не са се разбрали ... паплач със значки ...

значки, вензели и пагони, за които плащаме НИЕ

Шокиран, а дали е изненадан не казвате. Я го попитайте.

Аз си представям ако брат на депутат от ГЕРБ беше ръководител на организирана престъпна група какво щеше да прави и пише тук комуноидният шизофреник. Ама сега понеже депутатът е от БСП не се вдига много шум и всичко ще мине бързо бързо!!

кое е първопричината при теб - че си идиот и затова подкрепяш БСП или обратно?

Е, то щото някой от БСП не си е платил на ГЕРБ сега ги изправят на стената на срама, с участието на гостуващите театри "ГДБОП" и Жандармерия. (Само кепазят служителите.)

При тия комундета на всички НАЧАЛНИЧЕСКИ постове, чудно ли ви е че синовете им са първокласни бандити.

Всички катаджии на полиграф с един единствен въпрос:Крадеш ли?

но въпросът трябва да бъде:"Колко крадеш?"

"Не поддържам отношения със сина си Георги. Той е пълнолетен и си носи отговорност пред закона. Когато е хванат с крадена кола, трябва да бъде осъден. Жалко е, че в България такива хора не ги съдят", заяви в интервю Филип Боков.

Продължавайте да се люспите едни други. От двадесетина години това ще е най-полезното за България !

Дали колегите на татко "колегиално" не са слагали чадър? Отворете анонимна телефонна линия и хората ще си кажат сами истината, няма да се налага да ги молите. Само дайте гласност. Във всеки град има дерибеи...

не разбрах кой е ръководител на престъпната група - дали момчето не е само изпълнител, а ръководител на групата е братът на бСП депутатът, но за него - нищо. Дори и името му почти не споменават.

Това е кощунство? Не е вярно,че син на депутат от БСП е престъпник. Незабавно пустите, или как там слова на болгарски!

Ама че си неграмотен и глупак Ами наистина - къде пише , че син на депутат от БСП е престъпник. Аман от неграмотни авантаджии, продаващи се за жълти стотинки да драскат по форумите. Само унищожавате рейтибга на ГЕРБ

не всички могат да са гении като синът на Нинова, завършил в САЩ и сега работи при Рокфелеровата банка Голдман Сити. А това момче било боксьор и сега работи по специалността си като охрана при брата на депутат от БСП. Обединението на БСП с ГЕРБ в действие.

След като Мануел е прекрачил границите на закона, съответно ще си понесе последствията. Това по никакъв начин не трябва да се свързва с моята работа, аз съм дългогодишен служител и стриктно съм си изпълнявал задълженията като такъв, категоричен беше Михаил Манов. ====== Лъха ми на СТАЛИНИЗЪМ. По времето на Кремълския сатрап страхливите функционери са се разграничавали по същия начин от роднините си. Смятайте какво ни чака и накъде отива "демократична" България. Оруел на 15-та степен.

Защато ФАТМАКА осмърди държавата само за 2месеца със служебното правителство, като набута мафиотите на възлови места.

Синовете искат да подражават на бащите си.Ти не си шокиран,защото много добре си знаел какви ги върши сина ти,но така ти отърва да говориш.подавай си оставката,защото и ти не си цвете.Бок.ци."Пази боже сляпо да прогледне"За пари сте готови на всичко.

Горките ти деца! Ако подражават на тебе, ще излязат големи говеда.

То защото в подопечното му ведомство всичко е наред, кола в Русе се регистрира след поне седмица висене(на ден повече от 8-10, в краен случай 20 не пускат). Ако не искаш да те подхвърлят толкова, варианта е: 50лв на едни момчета и става за половин ден. А пък те на кого ли се отчитат?

той ГЕРБ виновен, не че момчето работило при брата на ДЕПУТАТА ОТ БСП, който въртял далаверата - не-е няма нищо - ще го разследваме каза Нинова, ще изчакаме, ще се снишим. И какво като е син на началник, той на Боков синът доказано краде коли и то не веднъж, ама той синът бе, не Боков. А синът на Добрев - Кирчо - любимецът на Нинова хващан на границата с половин милион нерегистрирани гер.марки и десетки хиляди долари - пак нищо - докато се разследва - минаха май петнайсет и повече години и всичко се замете. Абе те не питат Нинова чии го дири при Костов та... ама за ГЕРБ - може там някакви кумове и кумици, съучиници ха-ха.

такъв ни е манталитета !!!искаме законите да не важат за нас и успяваме да прехвърлим вината върху другите .и обикновенно претенциите ни са много по-големи от възможностите ... тоя татко от работа май е неглижирал възпитанието на сина си ,но съм сигурен ,че има стотици хиляди като него .не твърдя ,че възпитаването днес е лесна работа ,но когато си представител на законите и санкционираш съгражданите си в тяхното нарушение ,започни от близкото ти обкръжение ,за да не станеш за резил !

Несериозно звучи твърдението на бащата Михаил Манов, че е шокиран за случилото се със синчето. Може и да е шокиран, но тогава този висш офицер не се интересува достатъчно от поведението на сина си. Но каквото и да е, бащата не следва да остане на поста си! В "Белите държави" на момента се подава оставка, без значение какъв професионалист е този началник на КАТ...Така е в белите държави. В Африка, в някои южноамерикански държави и в България, това не е така! Кой може да оспори този нелицеприятен факт?!

България се обезлюдява и е на път да стане исляморомска държава с най-корумпираните клептодемократи ,не можете ли да го видите ?

аз пък съм шокиран, че тоя е шокиран..

де в Хасково де в Русе все шокирани....ебе едни се шокират други стоокират тъй то...да живей Боко! да живей Цоко! ура другари!

Е НАВЪРЗАНА С МАФИЯТА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА. И ВИЖЕ КОЛКО Е НАГЪЛ ШЕФЪТ НА КАТ ДА НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА, КАТО ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ ЩОМ СИНЪТ МУ Е МАФИОТ СВЪРЗН С БСП И ТОЙ Е СЪЩИЯ.

как така да се оплюва БСП-то. То е било на времето - сагата за мандрите, сега няма такова нещо - идете питайте Йончева - тя ще ви разкаже. При ГЕРБ някакви кумове - авери на чашка - а тук БРАТ НА ДЕПУТАТ ОТ БСП, СИН НА ШЕФ НА КАТ И РАБОТИ ПРИ БРАТАха-ха.

Абе, някой да си спомня за една далаверка, дето едни джипове в КАТ-София бяха регистрирани като "баничарки" от сина на тогавашния шеф на КАТ? От всеки един такъв "баничар" не бяха внасяни около 10-15 "хилки" ДДС и други данъци. Много люде бяха "изненадани", ама работата се замете. Що ли?

Другарю Манов и ние сме шокирани, ама за нас кой го е. .е? Не обяснявай, че ставаш смешен, че като си на такава длъжност, нямаш и представа за какво иде реч. С твойте колеги нямаш връзка и обмен на информация, то излиза че никога не си бил за това място, а и сега се правиш на шокиран (циркаджия). Я публикувай CV на сина си, там ще видиш шока.

къде сте видели комунист да краде - не може да бъде!!!

Естествено, че ще е шокиран, като е очаквал никой с пръст да не смее да пипне неговия Мануелчо! Я да проверим колко пъти малкият келеш е казал кой е баща му?

Да "От дек на дек ве" си е казал човека ама явно батерията му е била паднала...

Те не могат да разберат какво правят децата им, тръгнали на полицаи да се правят!? Смятай какви тъпунгери. Как да не им увеличиш заплатите?!Заслужават!

Такива са кадрите на герб - крадци и далавераджии. Тоя Манов е назначен с нареждане от централата на герб, а това е синчето му от първия брак. Но и тук ще видим дългата ръка на гербаджийската мафия и синчето ще бъде оправдано, както впрочем стана преди време с разни русенски митничари. Самите те станаха герберасти или пък с връзките на родителите им, също герберасти, бяха оправдани и възстанове всички подкупни митничари, въпреки че бяха хванати с подкупи. Тези последните и досега си работят на митницата и се грижат да има отчисления към партийната каса на герб.

,...трябва да ОГЛАВИ групата. Жалкото е , че винаги е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ , И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЛИЦАЙ ! Във всички престъпления в България , има участие един и повече полицаи .

Син на шеф на КАТ - престъпник. Депутат - брат му престъпник. Човек може да избяга от родителите си, от жената и децата си, от родината си. Но от ГЕНИТЕ си не може да избяга. Те са наследственни -какъвто бащата такъв и синът.. Какъвто депутата, такъв и брат му. Бил шокиран. Я го проверете и него.

Цяло Руси Друси.... а на тати бизнес убавеча са уакал.... тати такъв убаф бизнес ти е нагодил а наш убавеч го уакал... сега колко много млади дилърчета ще останат без поминък ядзък....

Как няма да е шокиран ,Колко Акта е оправил на висши ченгета и политици , а сега те ще закачат детето му ! Неблагодарници !

Началника на КАТ веднага да подава оставка.Тук има сериозен конфликт на интереси! Едно е , да си обикновен престъпник, друго е да си престъпник, с баща, полицейски шеф, зад гърба си!Неравностойно , някак си, е...

Този льохман от снимката е бил използван като гръб от наглото синче, което 100 % е парадирало кой е баща му!