Обвиниха двамата задържани полицаи за дрога и подкупи

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на двама оперативни работници в Седмо РПУ в София за разпространение на наркотици и получаване на подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха двамата задържани полицаи за дрога и подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги пуснат като им дадат условна присъда.У нас никой от полицай до депутат не е виновен и няма наказание истинска присъда,а журналистите не коментират тази важна тема защото им затварят устата я с някой апартамент я с някой добре заплатен пост и трябва да са луди да кажат истината.

Патент боко мутрата. Нали и тоя беше наркодилър и точно се занимаваше с амфитамини.

Какви хора сте? На човека му дали пари да си купи униформа и обувки.

чули да е уволнен някой от кадрови потенциал или човешки ресурси за това, че е назначавал бандити, сутеньори и наркодилъри в системата.

спете спокоино,братя и сестри българи!полицията ни пази!

какви са присъдите за подобни престапления в бг

Условна присъда

За такива нагли типажи, дето са се настанили на държавната софра, ще се пенсионират рано с голяма пенсия.... Трябва до живот да им забраняват да заемат всякакви държавни и общински длъжности...

А тези от 8-мо РПУ и РПУ Панчарево няма ли да ги разследвате ??? През 2014 г. "юнаците" помогнаха за замитане на следите на разбойниците, които ме ограбиха !

тарикат, пишман "колега" в затвора, ама за много, много дълги години? Понеже няма резултати, прокуратурата не разследва, а дреме и чака наготово, "да падне тавана", у хората, полицаи или не се изгражда не само чувството, а убеждението за безнаказаност: каквото и да направя - ще ми се размине. И се разминава наистина. Вкарат ли няколко полицаи-бандити на другите, които са като тях или на път да станат като тях ще им се дръпне лато. При прокурори-лежачи и готованковци работата няма да стане.

Във всяко РПУ има полицаи замесени с организирани престъпни групи, в провинцията също. Това е същността на ГЕРБ.

Не са замесени, полицията управлява тези престъпни групи, управляват кражби, грабежи, измамници, крадци на автомобили, разпространение на наркотици, рекета ... всичко.

Тези структури са създадени и контролирани от КОЙ, който управлява и контролира ?

В глутницата работят на две смени , нощем с маски , денем униформени ! Овцете денем ги стрижат и доят , вечер ги колят и дерат !

Иначе корупция в държавата няма, за това няма и осъдени политици!! И престъпност също няма ... особено сред полицаите и държавните служители!!!

Вайкате се и кълнете ченгетата. А на времето оплюхте Сидеров, когато ги разобличаваше. Масрафите и гафовете станаха прекалено много. Няма служба незасегната от далавери. Граничари стават каналджии на мигранти, митничари рекетират камионджиите, патрулки пазят хостелите, общински полицаии си партнират с пласьорите. А по лоялните медии се вихри помия от аматьорски пийп-сшоу сценки, представяни за "реалита".

Точно пък за Сидеров да пишеш..........Тоя е такъв изме..р, че не ми се коментира.Този човек за пари е готов и на сатаната да се продаде.

Точно това е проблемът, не се гледа КАКВО се говори и прави, важното е КОЙ го прави.

психично волният може да разобличи не един и два дилъра на кокаин, ама откъде ще си купува после, м?

Това на Женския пазар или в градинката пред банята ти го обЯсниха.

си има държава...

само дутерте знае да се справя с такива гадове ,да ни прати стотина полицаи за няколко месеца ,2 000€ месечно . после със сигурност ще трябват и избори за ново правителство .

Глупак, как мислиш, че въобще се е стигнало до тук? Сигурно и 8ми клас не си завършил. Където им търсене, там ЩЕ има предлагане. Точка. Променя ли се риска при продажбата, се променя и цената - право пропорционално. Всичко дръго са селски братвежи на пияни кроманьонци без капка мозък.

Няма такава пропаднала държава като Булгаpиcтан в Европа , а и не само! Тотална корупция навсякъде! Крадене, далавери, беззаконие и пълна разруха!

+6 000 000 уфци .

тази пасмина иска увеличиние на заплатите

Европредседателството наближава и трябва да се отчитат реални успехи и за това са се засилили толкова .Успеят ли и за Шенген то ще са едни хвалби...нищо ,че не са построили и един старчески дом или дфуго така необходимо социално заведение.

Европредседателството наближава и трябва да се отчитат реални успехи и за това са се засилили толкова .Успеят ли и за Шенген то ще са едни хвалби...нищо ,че не са построили и един старчески дом или дфуго така необходимо социално заведение.

Протестират за ниски заплати а в същото време въртят яко търговия с дрога и закрилят пласьорите като си взимат и таксата за спокойствието им. Е такава държава НЕЕЕЕМА

6-то в Сф бие всякакви рекорди.

Поредното доказателсто че ченгетата не са просто корумпирани, а те самите са организатори и ръководители на престъпните групи. Престъпност и правораздаване са едно и също нещо.

Защо няма имена? Но иначе полицаитеса на протест за н процента в полицията са до 7-мо коляно полицаи, демек връзкарчета на които е позволено всичко.

ще вземат разбира се таса 2000лв ще продават наркотици разбира се след като не ни увеличават заплатите. Пак Бойко Борисов виновен

Добрутро Ганке! Ами просто е бе, простаци! Сметнете на какъв стандарт живее полицаят и извадете прихдите от неговата и на жена му заплата. Веднага ще ви стане ясно колко е накрал. Даже не е нужно да смятате. Вижте му колата, тази на жена му и тази на синчето/дъщеричката и направо в панделата. Няма нужда от сметки.

Европредседателството наближава и трябва да се отчитат реални усп

Виждал съм полицаи от 7-мо с униформи да патрулират и да спират автомобили с личните си коли. Обърнали са го на частен бизнес.

Не знае ли столичната полиция, че във всички фитнеси се търгува здраво, еле па тия по околовръстното!

Че това не е новина. Имаше преди време един, които продаваше наркотици от караулката на паркинга на Районното в Ст.Загора. Всички знаят, само проКуратурата не знае.

Публична тайна е , че това си е дългогодишна практика на Полицейските управления. Не е огласявано до сега за арести. Дали не ни подхвърлят новината за двама ,за да прикрият още две хилади и двама?

СПОКО НЕ СЕ ПЕНЯВЕТЕ ШЪ ЦАКАТ НА КОГОТО ТРЯБВА И ШЪ СЪ УПРАВЯТ. ДАЖЕ МОЖЕ И ДА ОСЪДЯТ ДЪРЖАВИЦАТА ЗА НЯКОЯ И ДРУГА ХИЛЯДАРКА .

полицай и бандит границата е много разита. Затова и трябва да се засили вътрешният контрол в МВР. Това е най-важното звено в полицията

Какво стана със заведението на КОЦЕТО , ФЪФ Студентски град? Сега няма ли да е ''спокоен'' , след като няма да си плаща ?

Във всички РПУ-та в България , положението е ЕДИЕНТИЧНО !

на Боци спокойствието почна да се развалыя почват дам у гърмят хората...сигурно шъ ги пари да умрат кат Чакъра

Слава богу!Спец. прок. и съд колегите ще отчетат резултат!Иначе кого да осъдят, всичко е в ред!

"Открили Америка"! Та това е ясно на всички, но много пара се разпределя и нагоре, затова си тряат шефовете. Само от време на време, когато политическата обстановка го изисква, нещо се "разкрива", за омая на тъпата публика! Полицията, съдебната система и медицинските работници са трите опорни точки на корупцията в България! Реда на изброяване не е случаен!

Скоро гледах в нета как в"лошата Русия"се борят с техните корумпирани полицай,показват им лицата тръшкат ги на земята снимат видео с задържането и го пускат по телевизиите,а тука ги крият и пазят!защо?нали трябва да се видят кой са тези боклуци...

по тази линия всички трябва да са на топло или поне на едно по-добро място

Нищо чудно, че ченгенцата постоянно квичат (освен за 20 заплати), че нямали достатъчно полицаи. С тия постоянни арести на "колегите" как да няма текучество. Чудя се само как може още да има главочи, които при поредния случай на бити полицаи ги защитават, обясняват как за посягане над полицай трябвало да се стреля, искат повече правомощия за тия жалки бандитчета в униформи, че да "можели да си вършат работата", и да питат на кого съм щял да се обадя най-напред, ако "стане нещо".

Публичен линч за такива изроди, които продават наркотици на децата ни!

Не само Публичен, но и Дейвид Линч е същия изрод. Незнам дали сте гледали новите серии на Туйн Пиикс, но това е меко казано изррод, създаващ безмислени изродщини! Подкрепям!

Някой да си спомни за дисковете със десетки наши милионери в Швейцария,за ицето бисеров и останалата плеяда обирджии на едро с които можехме да създадем читава полиция,лекари,учители...Или ще ме обвините в тролене..

Мила родино ти си земен рай !

ама само за профанизираните отрочета на МВР

Затова има ниска разкриваемост на престъпленията, защото някои работят с престъпниците. Много добре си познават контингента в квартала, но мерки не се взимат.

Ако са "някои" проблемът е решим. Въпросът е, дали не са "повечето".

Всеки квартален бираджия в Младост, където е 7 РПУ може да ви каже, кои са дилърите, кои са ченгетата, които ги пазят, а и кои други видове общински служители са в играта.

мамини сладки...

Отдавна се знае,че в 7мо са едни от най-пропадналите полицаи!

Първото място е на Трето районно, това е безусловно.

Е-е-е-е, оляхте се вече!Да ги осъдят и дори и да ги обесят.То, по тази логика всички с бизнес трябва да са в кауша... за счетоводството и данъците става дума.Доста полицаи и пожарникари заминаха в един по хубав свят по време на изпълнение на служебните си задължения.Трябва,като Ицето да сте строги,но справедливи!

Добро утро! Показваме мускули. По тази линия 50% от полицайте в София и Амфетаджията от Банкя трябва да са в затвора.