Станишев: 70% от европейците искат обща отбрана

Близо 70% от европейските граждани казват, че искат обща европейска отбрана и политиците трябва да отговорят на това очакване, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: 70% от европейците искат обща отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ПИТАХТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ,БЕ?! МЕН НЕ СТЕ МЕ ПИТАЛИ,МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ СЪЩО?! ДА ТИ ....ЛЪЖЕЦА!!!

Някакви Крадливи Евро- чиновници искат да крадат още повече... Няма обащи работи. Може само да се направи Общо Командване, Общ Военен Щаб, ако има Война... В момента, Европейскя СЪюз е БОКЛУК. Шмекерката Меркел Продава Европа и Германия за жълти стотинки на арабите.. Трябва да я убият, за да я има Европа.

Не виждам някой да слави БАМ, а само някаква си тръба / Бам е байкало - амурската магистрала /това за младия читател/ Да не е потънала в тундрата?

"1984". Някаква война и някакъв враг. И всеки, който не се вписва на самонастанилите се на софрата, става враг на народа. А тази съселова мишка дето няма един работен ден откъде я изкарахте.

Да не забравяме, че е евтнически евреин и че целта му е да вкара във война Европа, за да може да се напечелът от нас. Ем ни карът сами да си плащаме въоръжението, ем после ни одирът с лихви и други начини, включително инфлация, несигурност и робство. Явно е, че зионизма иска трета световна. Сегейчо, евреин и по майка, и по баща. Какво да го свързва с балХар, освен интереса материалния клати феса.

Ни пък сакаме Диктатура на пролетариата! Мужиците не бяха пролетарии. .и го направиха! ?

...,,напролет,, на околовръстното.

Защо не се разкараш!?Чиновническото ти мислене не е необходимо!?

Великобритания и САЩ напуснат ли НАТО тоя ще го е.....т по три пъти на ден за да не е капо и да не се сърди на другите му колеги по съдба че е ощетен.

ибрикчиите с окупационнна армиа на териториата си МОГА ДА ИСКАТ САМО ПО-МАЛКО ДА ГИ ЕБЪТ И ДА ИМ ДАВАТ ДА СИ ПОЧИВАТ... от трите им работи, с които едвам свързват двата края. Сър, гей, откога така...разбирате от отбрана?

Има ПЛАН още от 70-80-те години на миналия век за Европейския Съюз както и за общоевропейска армия и членството на Турция в ЕС. Така, че няма нищо ново под слънцето, ЩЕ ИМА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ, рано или малко по-късно.

Ти пък какъв европеец си?Хазарин,евреин.

Станишката иска някой да му пази гъза, щото много се е оял. Който има какво да губи, мисли как да го защити. Обаче 70% от хората нямат какво да губят, а на 90% им е през оная работа. Нещо повече, почти съм сигурен, че ако някой нападне България, тия 70% ще му помогнат да ни превземе по-бързо. По този начин, те ще си отмъстят, за плачевното състояние в което се намират.

Да ни плащат еднакви заплати! Тия с парите дето са против Русия строят северен поток, а бедняците ще плащат обещетения щото не са го построили!

Опаа, любимец 13 пак цъфна и пак пари иска.

Станишев е пишман "социалист", срам за хората, които се борят за социална справедливост. Хората в ЕС искали обща отбрана. А хората в България, г-не, искат обща социална система и общо здравеопазване!!!

То че е така така е, ама с нашата умряла икономика остава военния бюджет да бъде увеличен, явно с нови заеми и заробването е факт, и пак ще сме никой като военен фактор.

Щом го казва Щанишко,значи и той е на далавера. Нещо като либералния модел - избирателя изгони тройната коалиция,но управляващите не бутат модела и още крадат през него. Дори лелка Курвелка гък не казва. АЙде нея не й стига вътъка.

"ЕС традиционно е мека сила и това е огромно предимство и уникална черта, която трябва да се опази и развива......" На ЕС вече всичко му е меко а ние сме в пихтиесто дередже. Айде стига с тоя швейцарец. Домът му в Швейцария не е в ЕС. Да си стои там и да папка от честните парички. Довиждане.

Засега обаче плащаме за скъпа отбрана от Русия. Сигурна съм, че 70% от европейците смятат, че Русия не е заплаха.

Прости сметки - колективната отбрана също се заплаща. Нашата отбрана е евтина, западната скъпа, средно ще плащаме повече. Капиш!

Та какво печелим от европа е моят въпрос към другарите. Нямаме вече, армия защото другите продажници сдс я нарязаха, и то първо ракетите. След 30 години светъл комунизъм и още колко незнам светло европейско бъдеще, което е нищо друго освен национално предателство, като излишни бюрократични шапки, като брюксел където нашите лапачи като другаря станишев трябва да крадат евро заплати, или като държавната администрация която се угоява, разбива семеиства, и гони младите на вънка за да може невиждащите и нечуващите пенсионери да бъдат по лесно манипулирани. Та кога ще пъстроим тъмното българско бъдеще където ще хванеммалцинствата да въртят на шиш западна европа защото ни взимат за бели роби, да изнасилят сирийците канцлерката дано та белкем нацистите в германия и австрия вземат да ни уважават и плащат по 8000 до 9000 евро на нашите инжинери вместо смешните 1500 лева. Та ващо мило маме европеиско, построите си концлагер в германия за азияци и африканци в това вече имате опит. Кога ще започнете да ни уважавате и преместите заводите на порше, мерцедес, или фоцваген, та ако щеш и рено или пежо от другите расисти французите у нас !!!!!

НАВЛЕЦИТЕ, НО ВИЕ СИ ГИ КАНИТЕ !!!

Може ли по-често да пускате изказванията на този "лидер", който провали БСП и очаква да го преизберат в ПЕС, за да съсипе и нея. Ние се нуждаем от неговия хумор.

"70 % от европейците искат обща отбрана" - каза другарят Станишев, който едно време се ската от казармата... Намерил се кой да ни поучава относно Европа и нейната отбрана!?!

Другият европейски "експерт" по тези въпроси е проскубаната сврака Магарини.

Станишеф е експерт по тези въпроси - писал е дипломна работа за копчетата на униформата на съветската армия.

каква отбрана ?я давайте бързо отровите и да приключваме с всичко !

При положение ,че ЕС се управлява некадърно и поведението му е неадекватно на случващото се ...не желая европейска армия ...не желая някой друг да ми казва ,кой ни е враг ...не желая да се дрънка оръжие ...и мен не са ме питали ...

друга песен ще запеете.... Сега Станишев и Радев ви го казват в аванс...какви са нагласите на ЕС и да се мисли за стратегия на нашия опъжеен бизнес. Обаче....някои предпочитат да плюят,вместо да мислят.

Химнът на прехода!Тодор Колев - Фалшив герой

По южния фронт на ЕС най-много искат - на топа на устата са пък и не са забравили уроците от историята!

На Станишеф му се иска обща отбрана на ЕС обаче изградена от СССР !

Станишев и Румен Радев лобират ЕС да харчи милиарди за отбрана?! В каква ли далавера са се впили двама индивида които цял живот са хрантутени , било на държавна ясла, било от партийната каса?!

Който ни вкара в НАТО, той е виновника за скъпата отбрана. Тя ни е задължение. Що си мислиш, че като е колективна, нищо не трябва да плащаме? Напротив!

90% от българите искат по-вуисойки доходи. Кога ти малоумно мекотело ще отговориш на тоева въпиющо очакване на избирателите?

Мислите, че е случайност фактът, че надпартийният ни Президент пее една и съща песничка със Станишев..? ;)) Още нещо - не е случайност и това, че Радев е пилот. Ако ни предстояше да похарчем 3-4 милиарда за танкове, то тогава БСП щяха съвсем случайно да заложат на танкист.

до нивото на елементарен трол.

Кого си питал, че знаеш, бе мошенико продажен!!!