Съдът намали с 25 000 лв. обезщетение за бивш шеф на БОП

Апелативният съд във Велико Търново намали с 25 000 лв. обезщетението, което прокуратурата трябва да плати на бившия антимафиот №1 Орлин Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Съдът намали с 25 000 лв. обезщетение за бивш шеф на БОП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати тулупа!

чудя се ,дали коментиращите си имат представа от действащата тук мафия и борбата с нея .дори и тези ,които имат някаква представа ,ми се струва ,че са далеч от реалността ! а истината е ,че ние ,с действия ,бездействия ,празни и глупави изказвания работим за тях ! мафията се храни от безмозъчни животни ,с паспорти !

Не само, че няма да лежи, ами и пари ще му дадем! Това дело е показателно за състоянието на правораздавателната ни система. Пълен отврат!!!

Тези пари пак от джобовете ни ще излязат. Първо този угоен шопар не е за органите на МВР, второ прокурорът повдига обвинение, но не може да го обоснове. Въпросът е защо след като държавата се е ояла по всички направления, трябва да вземе от джобовете ни, за да плаща вместо некадърниците. Или това е официална политика, вземи от работещите, вземи от кадърните и дай на лентяите, и дай на безхаберните.

Яло, яло, яло....

Нема такава свиня

И нема такава държава!!!

Антимафиот... Да не ги е ял?

,....няма и държава , това е !

платете на шопарчето че гладен ще пукне..... антимафиот 150кг говна... дами и господа...

ПРогнила държава с лош матрял

Тоз Орлинчо в затвора за коледа ли са го угоявали? Щеше да е по-здравословно да го поставят на лечебна гладуване - хем нямаше да ги съди после.

какво става - престъпниците се обиждат, когато ги хванат в престъпление, получават условна присъда, т.е. нищо, и на всичко отгоре искат да ги обезщетят за притеснението! Честно, искам Ким или поне такъв като него!

Ким уморява от глад собствения си народ, не пиши глупости, диктатурата е лоша работа, с купони и празни магазини, това сме го играли в игрите на глада

Значи хем е много обиден, че му накърнили честта - за цели 500 000 лева му я накърнили, хем в един момент му писнало да се бори за същата тази чест, прибрал си 40-те бона и се примирил с условната присъда?!;)) Хмммм...Ако много ти е важна честта, ти се бориш до край за изчистване на името си, а не прибираш първата взятка, която са ти отредили;)

Sm3hurk0

и като се стигне до Страсбург... ще плащаме, като за последно..

Щом лично се е отказал от борбата и приел 40 хиляди няма право да се жалва в Страсбург.

Това е моят приятел Карлсон, който живееше на покрива.

Заради неговото обезщетение ли съдиха неуспешно Цветан Цветанов? Дейба червени мекерета!