Може да вземат децата на учителката, удушила бебето си

Социалните служби в Горна Оряховица се самосезираха по случая с учителката, удушила новороденото си бебе, и ще решават дали да отнемат останалите й 3 деца.

Обратно в новината

Коментари - Може да вземат децата на учителката, удушила бебето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са законите в тази държава раждаш като кучка криеш се слагаш мъртвото тяло в дамската чанта и ще го изхвърлиш???? Но кръвоизлива я издаде Тази жена заслужава на магистралата да в дънят и душат всеки ден

Къде са законите в тази държава раждаш като кучка криеш се слагаш мъртвото тяло в дамската чанта и ще го изхвърлиш???? Но кръвоизлива я издаде Тази жена заслужава на магистралата да в дънят и душат всеки ден

Тука големи правозащитници пишат, все едно са от Хелзинкския комитет. Те по правило защитават правата на престъпниците, а пострадалите - тях вълци ги яли. Бития - бит.... Как пък никой не пожали убитото детенце. Не, тя, горката му майка, била изпаднала в депресия. Ами, като е изпаднала в депресия, защо не си сложи въжето, ами уби бебето? Дори и да приемем, че е извършила всичко поради болестно състояние, тя е потенциално опасна и за другите си деца. Кой дава гаранция, че утре няма пак да ѝ падне пердето и да убие още някое от тях? Аман от това показно и лицемерно милосърдие.

ЗАЩО публикуват снимката и подробни данни за горката жена? Толкова престъпници останаха анонимни, та нея ли ще изобличават. с толкова шум? Със сигруност е била жестоко притисната от обстоятелства, за да стигне до това деяние. Не знаем какво я принудило. Психиката на човек е нещо непридвидимо. Никой на тази земя не може да каже че е безгрешен .

Умишлено удушаване на бебе за вас е "грешка" ???

Че защо му е да лъже мъжът и,че не е знаел за бременноста? Крила е от него? Поради каква причина? Явно някой друг е заплодил нещастницата и мъжът и не знае!

Чавките все мъжа бил виновен, удушила детето с голи ръце и го опаковала в пазарска чанта!!!? Стрес а? А не е ли кривнала снякой, на такова намирисва, обаче бащата е виновен!? Човека може даи най-вероятно си е съвестен и си гледа децата докато селската красавица вдига краката.

Милата жена...

хайде по-полека,бе, хора. Пише, че ще говорят с бабите и дядовците, и със самите деца и баща им. Ами ако учителката е изпаднала в някаква депресия и шок и нападне и другите деца - каква ще я пеете тогава?

Айде по-кротко с хуманността! Как ще вземат децата, те какво са виновни! Имат баща и други роднини...Тази жена е била в невероятен шок, аз нямам друго обяснение. Не я оправдавам, но не бива да страдат децата.

Много буквално взимате значението на думата - по-скоро ще ѝ отнематт правата, евентуално...

много странно, българките правят повече аборти, отколкото раждания, в българия да направиш аборт е лесно като да си купиш хляб от магазина, та чудно тази висшистка, възпитаник на български вуз защо чакала да роди и после убииство.

Не може да взима държавата децата защото те си имат баща,баби и дядовци,които не са били бременни,не са убили бебето си. Ако го е направила да се съди ,но децата нямат вина,за да страдат в чужда среда,при чужди хора.

ПО СИЛАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ,МЕДИИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПУБЛИКУВАТ ИМЕТО И ЛИЧНИ СНИМКИ НА ИЗВЪРШИТЕЛКАТА-ТОВА Е В РАЗРЕЗ СЪС ЗАКОНА ЗА ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.СЕМЕЙСТВОТО Й СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ВИ ОСЪДИ-ТАЗИ ЖЕНА ИМА И ДРУГИ ДЕЦА,НЯМА ПРОИЗНЕСЕНА ОКОНЧАТЕЛНА ПРИСЪДА,А И ДА ИМА ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА РАЗГЛАСЯВАТЕ ЛИЧНА ДРАМА БЕЗ ПОЗВОЛЕНИЕ НА ПОТЪРПЕВШИЯ ИЛИ ОТОРИЗИРАНИТЕ ОТ НЕГО БЛИЗКИ И РОДНИНИ.

Цитирай го тия 'закони', бе, разбирачо? Употребтата на общото понятие 'закони' не те прави да изгледаш по-малко тъп...

Първо се научи на четмо и писмо,а после се ''изразявай'',ако изобщо умееш да го правиш,''ГОШУ''.

А ти кой си че я защитаваш

Умът ми не го побира, как така учителка, която учи на четмо, писмо, ум и разум хорските деца, може да убие собственото си дете?! Що за морални ценности предава на собствените си 3 деца и на чуждите?! И как е възможно съвременна, предполагаемо интелигентна жена, да не знае методи за предпазване от забременяване или поне че може да прекрати нежелана бременност. Страшно е, страшно...

ЯВНО Е БИЛА ПОД ВЛИЯНИЕТО НА СИЛЕН ШОК И СТРАХ И НЕ Е БИЛА С РАЗСЪДЪКА СИ....АКО НЕ Е ИМАЛА И ПРИЯТЕЛИ ИЛИ БЛИЗЪК ЧОВЕК,С КОГОТО ДА СПОДЕЛИ ИЛИ ПОТЪРСИ СЪВЕТ, ПАНИКАТА Я Е ПОДХЛЪЗНАЛА КЪМ ДЪНОТО И Е СТОРИЛА НАЙ-ЛОШОТО.

Дори в шок, не бих могла да извърша подобно нещо! Сред моите приятелки няма такива, които биха го направили. А като зная колко много българки искат деца, но поради някаква причина не могат да имат...

Тези даскалици са за психотест,тази е учила и възпитавала деца,но най-вероятно кучето е заровено при съпруга,но това не оправдава тъпата мастия

БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ В ПЪЛНА МИЗЕРИЯ,А ЗА ДОЛНАТА ЦИГАНСКА ИЗМЕТ,КОЯТО С НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯ НА ОБЩЕСТВОТО ОСВЕН С МРЪСОТИЯТА И ГАДОСТИТЕ СИ,СЕ ОТПУСКАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОМОЩИ.АКО БОЛЕН БЪЛГАРИН СЕ ЯВИ НА ТЕЛК КОМИСИЯ ЩЕ МУ ИЗМИСЛЯТ ХИЛЯДИ ПРИЧИНИ ДА НЕ МУ ПРИЗНАЯТ ЗАБОЛЯВАНЕТО И ДА МУ ОТПУСНАТ НЯКАКВИ СРЕДСТВА,НО АКО Е ЦИГАНИН-И ДА ГО ВИЖДАТ ЧЕ СЕ ПРЕСТРУВА И ЛЪЖЕ МУ ДАВАТ И НА НЕГО,И НА ЦЯЛАТА ЦИГАНСКА ЧЕЛЯД.ТОВА НИ ДОВЛЕКОХА ДРУГИТЕ ЦИГАНИ-НАРЕЧЕНИ ЕВРЕИ ГЛОБАЛИСТИ,КОМУНИСТИ,СОЦИАЛИСТИ И ВСЯКАКВА ПОДОБНА ДОЛНА ПАПЛАЧ...ПОСЛЕ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ИЗНЕМОГВАЛИ...ЗАЩОТО Е ПЛАНИРАНО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ И ЕВРЕИТЕ ГЛОБАЛИСТИ ДА НЕ МОГАТ И ХЛЯБ ДА СИ КУПЯТ,ДА РАБОТЯТ КАТО РОБИ ЗА СТОТИНКИ,ДА ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ НА ЦИГАНИТЕ И КОМУНИСТИТЕ,ДА ПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ НА СТАРИТЕ ХОРА,ЧИИТО ПЕНСИОНЕН ФОНД Е ОГРАБЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА МАЗНАТА ЛИГЛА КОМУНИСТКА ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА...ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА ВИНИ ,КОЛКОТО И ГРЕШЕН ДА Е БЪЛГАРИНА,ПРИНУДЕН НА КАКВО ЛИ НЕ ОТ МИЗЕРИЯ,ЗАЩОТО ДРАГИ ГОСПОДА ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНИК НА БЪЛГАРИТЕ И ГЛАВЕН ОБВИНЯЕМ!А ВМЕСТО ДА ОТНЕМАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИТЕ,ДА ИМ ДАДАТ ПРАВО НА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СРЕДСТВА-ПОНЕ ТАКИВА,КОИТО СЕ ОТПУСКАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ВСЯКО ЦИГАНЧЕ,КОЕТО НИТО ЩЕ ОТИДЕ ДА УЧИ,НИТО ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО С НЕЩО,А ЩЕ БЪДЕ ПОРЕДНИЯ ТЪРТЕЙ,СЪЗДАВАЩ ОЩЕ МЪРЛЯВИ ТЪРТЕИ,КОИТО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИНУЖДАВАНИ ОТ МАЩЕХАТА ДЪРЖАВА ДА ХРАНЯТ. ВМЕСТО ДА СИ НАХРАНЯТ СВОИТЕ ДЕЦА!СТИГА ВЕЧЕ ПРЕСТРУВКИ-НЕКА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА ЕДНО КЪМ ЕДНО!

ДА Е ИЗМИСЛИЛА НЕЩО ЗА БЛИЗКИТЕ СИ,АКО НЕ Е ИСКАЛА ДА НАУЧАТ И ДА Е НАПРАВИЛА АБОРТ. ПОНЕ АБОРТА Е ПОЗВОЛЕН В БЪЛГАРИЯ.

Нищо не оправдава извършеното от жената. Като не искат още деца - аборт или даване за осиновяване. Българчета се осиновяват веднага и то от хора, които ще обичат и гледат детето. Чудно ми е как не се забелязва бременност?!? Не е чак супер пълна, да речем 150 кг., че да има голям корем, който да прилича на бременност и така да не се забележи от другите?!? Дори и 80 кг. да е жената, пак нарастването на корема е различно от това да надебелее...

Българските медии са купени явно от някой голям мангал... постоянно се плюе по Българите и се показва как мангустите се интегрират във обществото... мазаляк е ситуацията....

Отвратена съм от служби и медии! Тръгнали децата да и отнемат, а психолог назначихте ли и? Преглед направените ли и!? Една българка с 3 деца, с мъж НЕзнаещ за 4тото, това малко ли ви е???? Как не ви е срам!

Децата са временно отнети, това не означава, че няма да ги върнат на бащата или бабата и дядото.

Добре де, как циганите живеят в мизерия, но това не им пречи да имат по 7-8, а нашите след 3тото се паникьосват?

Ти колко деца имаш?

Колко деца мислиш има с такъв ник??

ЦИГАНИТЕ СИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА ЛИ? Я НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СМЕЯ С ГЛАС...ЦИГАНИТЕ ПОЛЗВАТ ДЕЦАТА СИ ЗА ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ОТ МАЛКИ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА ДА КРАДАТ И ПРОСЯТ.НА ЦИГАНИТЕ ИМА ПОМОШИ,НО ЗА БЕЛИ БЪЛГАРИ НЯМА...Я ПРЕСТАНЕТЕ С ТЗИ ДОЛНА МАНГАЛСКА ИЗМЕТ,ЧЕ НА НИКОГО НЕ СА НУЖНИ!ГЛЕДАЛИ СИ БИЛИ ДЕЦАТА...ХАЙДЕ БЕ!

Стореното от жената е непростимо. Но фактът, че името и снимката й напълниха вестниците - също. Тази жена има други деца, как ще преодолеят случилото се, какво отражение ще има тази срамна публичност живота им оттук нататък?

Права си, медиите са стигнали такива низини тези дни. Много долнопробни, продават и майка си за малко популярност.

Уф, луда работа. От мизерия и проблеми, какви ли не глупости решават хората да правят с живота си. И това е учителка, предполага се че е образована и с акъла си жена, която учи децата как да станат свестни хора. Имала е и други деца, знаела е явно че е бременна. Защо ще го убива, явно мъжа й, пък и тя не са го искали, я от мизерия , я от проблеми в семейството. Пази боже.

Без съмнение майката е виновна. Бащата, бабите и дядовците също имат вина. Нека да отговарят пред закона. Но децата в какво обвинявате, дами и господа от социалните служби? Защо ще ги наказвате като ги разпилеете по градове и паланки в приемни семейства или интернати. Не допускам, че всички приемни родители ще ги гледат по-добре от близките им. А помислихте ли за психическите травми, които ще нанесете на децата? Вашата активност "след дъжд качулка" понамирисва на престараване, на заработване на червени точки пред началниците, на търсене на индулгенция от властите и обществото. Защото вие от социалните служби също сте виновни. Вършете нещо за предотвратяване на подобни грозни постъпки, а не се натягайте след тях! Не се оправдавайте само с ниски заплати и лоши условия на труд. И вие сте за съд.

Съгласно закона родилката до 24 часа е невменяема!!! Дотогава не се питат жените за името на бебето. Потресаващо е, че слагате снимка на жената!! Помислете за невръстните три деца как се чувстват!!!!

Не искам в никой случай да оневиня тази жена, стореното от нея е безумно и не мога да намеря абсолютно никакво оправдание, но си мисля следното: Освен нейната и на бащата вина (всъщност тук не трябва просто да се говори за вина, а за едно гнусно престъпление), аз виждам вина и в държавата! Един етнос е "спонсориран" от държавата с помощи да ражда и той верно ражда- още от 12-13 годишни започват възпроизвеждането. По- светло зелените българи обаче срещат изключителни трудности (със средства, със записвания в детски градини/училища и пр.) да отглеждат повече от едно дете, камо ли 4. Огледайте се около вас- болшинството семейства са с по едно дете, тук- там 2, много рядко повече. Политика и приоритети на управляващите ни, тва е положението.

Говорите за "майка" която е удушила бебето си и се чудите дали има риск? Хахахахахаха мега неадекватните институции! Има риск маняци, не се чудете! А що просто не я вкарате в затвора за предумишлено убииство?

Симпатична жена - измъчена е, но красотата ѝ още личи. И аз не разбирам защо на мингите им съобщават само инициалите, а на българите - цялото име. Защо е постъпила така? Защото е загубила способност да разсъждава адекватно. Вероятно от гледане на риалити-помии и сериали.

Защо да и взимат децата, кой ще ги гледа по-добре от нея? Не трябва да отделят деца от майка,заради допусната грешка-тя си знае причините да стори това,съвестта и ще бъде достатъчен съдник.Правосъдието да решава други случаи,а не да се престарава с учителката!

Това е една лична драма ,в която медиите ровят с ожесточение.Темата е безопасна, не е като да правиш разследване за откраднати милиони. А сега жената ще усети цялата строгост на закона защото съдът и прокуратурурата могат да се развихрят. Държава-отврат,общество -отврат.

Да направят ДНК тест, може мъжа ѝ да не е баща на 4-тото дете и затова майката да е решила да го скрие и убие. Сега трябва да си понесе наказанието за необмислените действия.

Тази женица сама издаде своята присъда - тя цял живот ще носи в душата и сърцето си греха от убийството на детето си. И доколкото живота е дар Божии тя ще си понесе най-справедливото наказание. Друго се чудя - какъв е тоя мъж, който цели 9 месеца няма да разбере, че жена му е бременна. Друг е въпроса чие е детето.

Защо не публикувате със снимка убийците и крадците. Търсете отговорност и на бащата.

Снимка взета от ФБ профила и вече я кръстиха "учителката". Ами ако беше шивачка или оксиженист в кораборемонтен завод? И пак повтарям - ако беше циганка, щеше да има само едни инициали А.Б. на 34 г. и никаква снимка. Че иначе БХК веднага щяха да скочат за дискриминация на питомците си.

На БХК вече им резнаха парите и не са толкова активни. Дано да им закрият и предприятието скоро.

Защо се публикуват името и снимката и преди да е приключило разследването?

Щото медиите са лешояди. Ако е ман*гал, само инициалите, щото му нарушават правата, но на българите - всичко, име, снимка, ако може дори адрес....

Не мога да ги разбера! Има толкова много начини да се избегне бременност тия дни, като не иска повече деца, защо са го направили? Бащата също е толкова виновен! А като е забременяла, да е направила аборт или да го беше родила и дала за осиновяване - детето щеше поне да има живот, дори и без биологичните си родители. А след като не е циганче, със сигурност за нула време щяха да му намерят родители - има толкова двойки, които не могат да имат деца по някаква причина.... И не само майката трябва да бъде разследвана - бащата и той, той дори е по-виновен, често бащите настояват за аборт!! да почива в мир детенцето!

Той незнаел, че жена му е бременна. Прави си сметка.

естествено

и може би се е ядосал?

ами аз написах по-долу. една жена може да скрие бременност до 5-6 месец, а после? дори да е дебела, пак личи. За мен са си затваряли очите... а след като имат 3 деца, значи правят секс, и не е забелязал и не е виждам жена си по бельо поне... не мога това да го повярвам, честно.... айде един мъж да не се сети, ми то жени в това семейство няма ли? Според мен шансът за това е толкова малък, че смятам, че са си затваряли очите.

Това същество или няма мозък или дяволът се е вселил в нея....Пази боже!

Каква е тази статия? От горе до долу е пълна с въпросителни и небивалици. След като изясните тази потресаваща семейна драма, тогава ни я представяйте.

Тази е извършила предумишлено убийство и най-малко 10 години ще е в панделата. Дотогава за децата ще се грижи бащата и те ще пораснат достатъчно почти до пълнолетие

и трябва. За съжаление потърпевши ще бъдат пак децата.

Защо да трябва? До колкото се изнесе информация никой от роднините не е предполагал за въпросната бременност. Това, че жената е постъпила така по никакъв начин не доказва, че бащата и евентулно бабите и дядовците не могат да се грижат пълноценно за децата. Не им стига шока от това, което е направила майка им, ами да го дозасилят като ги изведат от семейната среда и ги хвърлят в ръцете на приемно семейство, което най-вероятно няма да е едно, а най-вероятно 2 или 3 и децата ще бъдат разделени!

Какъв е шансът да не са предполагали? Разбирам жената да е 150-200 кила да не й личи, а тя слабичка, може да я скрие бременността до 5-6 месец, а след това? Всички за мен са си затворили очите