Експерт: Националната ни сигурност е застрашена

България служи за логистична база, тя е транзитна точка за членовете на терористичните групировки и опасност за националната ни сигурност има.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Националната ни сигурност е застрашена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме ли вече ''остров на стабилноста '' ?! Че имаше и такива МАНТРИ !!!

Беше ясно от самото начало че може да разчитаме само на дюнери и късмет защото ние първо с нашия ци*аньор не можем да се справим а камо ли чуждия който идва от фронтовата линия.

България играе олята на буфер за ЕС ! Провинцията която изгуби независимостта си , и вече толкова години се явява само пазар на евтина работна ръка за страните от ЕС -Германия , Франция, Испания.... и пазар за трето и пето качествените им стоки пр това на цени по високи отколкото примерно в Германия за първокачествени... За каква сигурност говорите ?! Ние сме гранична полиция и едновременно концлагер ! Нищо повече...

Заплаха за националната сигурност са на първо място българските граждани, а след това - българските политици. Другите заплахи са много по-незначителни. Сега нашите законодатели написаха закон, който да ограничава плащанията в брой. И искат да ги ограничават допълнително - лимитът да стане от 10 000 лева на 5 000 лева. Познайте какво ще стане ако този закон действа по времето на евентуална банкова ваканция (парите на държавните болници ще бъдат недостъпни, магазините за хранителни стоки няма да могат да плащат на доставчиците си, веригата за доставки на стоки от първа необходимост ще бъде възпрепятствана).

Ти откри топлата вода! Обаче защо си класирал политиците на второ място??

Защо пропускате да казвате, че и Русия е заплаха за националната ни сигурност? И то - голяма !

ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ДЮНЕРИ НИ ПАЗЯТ, ХАХАХА! Направо се чудя нащи служби заради титюна ли са се раздвижили или заради това че някоя братска служба ги е сръгала!? Спомяте ли си че още преди конфликта в Сирия нашите политици о главе с Брюксел ни обвиняваха че не искаме да приемаме чужденци особено арабели и такива дето идват от регионите на мюсулмансите войни? Е сега ядем попората! Вероятно не само това ами в всеки град си имат логистични центрове и упътване как и що. Сигурно имат и списъци с корумпираните слугители! Пази Боже България!!!

Разплитай!!!

Да благодарим а козяк за това!!!!!И на послушниците.....Скоро и Ф/16 ще им дадем....Парадоксално ,но когато имаше ДС това НЕ стигаше до нас/и модераторите/....

Чуков, да си обираш чукалата - не всявай страх сред робското население на България. Щом Боко Тъпото е на власт, никоя чужда сила няма да припари на територията ни. Той респектира всеки потенциален терорист само с черния си цигански цвят и добре поддържаното 150 килограмово туловище.

,..вече и националната . С ЛЮБЕЗНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ , НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ . Хвала вам , крадци на прехода !

Ако си бяха продавали дюнерите, щяхма да сме големи приятели и нямаше да ги хванат. Ама те ще правят смес за наргилета. Хайде сега ДАНС, БОП, МВР и прочие да тръгват по веригата! Да започнат от бардаците на Фикрет и Тони Сторарови, където е силно застъпен този "бизнес"!

Най- смешни са ми тези, които си мислят, че на Бойка и Ко им пука какво става в " държавата". Те живеят за мига, живеят си добре, като внимават от това добруване дя остане и за внучетата им! Живота е прекрасен и е така кратък- трябва да се живее, дори и стъпил на труповете на овчедушния матрял!

Ко каза ко? Нация ли ? сигурност ли? ше ме скъсате бе хора.... Не може да се застраши нещо което не съществува ....

Логични последствия от липсата на държавност!

Цялото интернет пространство ежедневно се занимава с обяснения колко глупави, тъпи и безполезни са гербераско либералните тикви ( нещо, което те си знаят по рождение) но дали Трайчо Костов се е церемонял толкова с тогавашното тиквено семе и как е постигнал толкова бързо стабилизирането на държавата?

Със боклуците които са в държавното ръководство особено тоя СУБЕКТ от Банкя така ще бъде.

Тъкмо го бяха номинирали за почетен гражданин на София ,а то кво станА ...ама нищо де - догодина !

Нали имаше кой да ни пази?

Достатъчно е че Кафявият е премиер.

Ще се прави бюджет 2018-та, ще се разпределя лапачката за целата следваща година...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

и без да съм експерт го виждам това!

През фитнес залата , където тренирам, минаха 2-3 групи от афганистанци, които тренираха, от единия разбрах, яе бил в България от 10 месеца. Тренираха около 3 месеца и после изчезнаха, иначе имаха пари и смартфони, не се притесняваха да си купуват от бара за протеини за по 15-20 лева шейкове всеки път. Друг такъв смугъл живееше близо до мен със семейството си, и той започна да тренира и след 3 месеца изчезна, жена му сега е сама с децата, да видим дали ще се върне.

Така,така почиват си тук ,потренират ,повеселят се по баровете , поотъркат се тук-там и после обратно на фронта ! А нашите мухльовци дремят и им дават бежански статут !

Sm3hurk0

от кога палячовци с качулки почнаха да ги наричат експерти ? На експерта не му трябва качулка ! Той не се крие !

Експертът е друг!

Sm3hurk0

чети ти : "Д-р Акрам Наюф, Асоциация "Свободна Сирия" заяви, че задържаният сириец заплашва и сигурността на хората, и световния мир" тук за България не се казва нищо ! Вие сте от онези - лесно манипулираните...

Абе, мое ли главатар на ид продавал тютюн без акциз, а полицеиските началници от другата новина - продават и пласират дрога?

При това Правителство на Герб България е база на терористи ! Кой му даде Българско гражданство ? Разследвайте и кажете на Гражданите кой е направил документите - името ???

Заглавието едно,съдържанието коренно различно.Кое е вярното,някъде по средата ще кажете,но това е забуждаващо и взаимно отричащо се.

БРАВО на наште момчета!

Най-сетне си имаме автентичен терорист, за голямо удовлетворение на дребнавите ни медии.

Скоро ще станат поне 200 автентични

... интересно е мнението & на професор радулов, сакън...

не се безпокойте бе Всичко е под контрол Нали терористите ги създаде и дундурка нашия голям приятел и съюзник САЩ Естествено е Помислете малко а и си припомнете ,,,Приятелите на моите приятели са и мои приятели ,,,ами тоя да не се беше набъркал в тютюнджийския бизнес щеше да си ръга жената щасливо Просто трябва да спазват определени правила Никакво участие в санирания пътища тютюн алкохол нарко курветини и охранителни бизнеси Петрола също ,затова всички си траят че плащаме едни от най скъпите горива ако могат така да се нарекат Всичко това го контролира мъдрия ни вожд Боко а той не обича да му ръфат от коматя

То вече няма държава,те говорят за национална сигурност. Ние сме вече една обезличена територия,от която се възползват всякакви субекти и се разполагат както си искат. Бесилки за виновниците,мам ка им!!!!!!!

Ами как няма да е застрашена националната ни сигурност? Хванали го за далавери с тютюн, щото е объркал бизнес рахата на някоя калинка, а той да вземе да се окажа голям шеф в структурата на приятелите ни от ИД, които снабдяваме с оръжие!!! Е, как да не се притесняваме при подобни големи гафове? Не бива така!!!

Хванали го за тютюн, на за тероризъм. Това показва как нашите управници и мислят, и действат. Щом им засегнат дребничките икономически интереси, стават злобни и отмъстителни и затриват всеки конкурентен бизнес. Ако тоя беше започнал да се бърка и в износа на оръжие за ИД, отдавна да са го гепнали! Много са жалки тия, начело с ББ! Ама много! А и си мислят, че като ние не им се връзваме на номерата и в Европа е така! Просто им е удобен за геноцида срещу българите! Както впрочем са им удони и бандеровците в Киев срещу Русия! А у нас в ДИР-а никой и не си направи труда да напише за хилядното факелно шествие на наследниците на Бандера в Киев миналата седмица и да го заклейми! На времето така са си затваряли очите и пред изцепките на Хитлер! Резултатът е известен! Но който не се учи от историята, повтаря грешките си!

Най-люблю сибирските нерези!

Аз пък на дядо сорос, дедовия.

Всички и всякакви схеми ще стават все по-ясни. Да му мислят тези, дето са ги чертали. Господ гледа.

Ти пак от екраните на телевизиите ни убеждавайте, че трябва да приемаме тези нещастни хорица, защото бягат, за да защитят децата си. А като ги приемаме какво бъдеще подготвяме за нашите деца, за политиците ни няма значение. Те безопасността на своите няма съмнение, че са осигурили.

Застрешено може да бъде само нещо което съществува! Сигурност,пък и национаЛна няма!

"излезе една монография на френски език, озаглавена "Балканите: База на джихадистите в Европа" Като ги знаем франсетата какви специалисти са по борбата с терора... Как умело се справят ... Да, точно България остана да се оправи и всичко ще е наред ! Тя, България, и никой друг, им е крива ...

Гати какви задремали служби имаме. От 2008 година воюва на страната на ИД. От 2013 г. си живурка мирно и честито в БГ, а нашето разузнаване и служби си го дундурят. Тия служби требе да ги разтурят и да създадат по-ефективни звена, както и това грабителско правителство, мислещо само за собствените си сметки, но иначе безхаберно що се отнася до националлните ни интереси.

Службите са си добри! Ние сме приятели на ИД,нали ги снабдяваме с оръжие! И те покриват далаверата! За какво им е на шайката на ББ и калинките около него да режат клона, на който седят?

дюнери, наргилета,бардаци,випове в брадъри-това ако са все скрити клетки то държавата е раково болна според мен

Националната ни сигурност е застрашена още от времето когато другарите Луканов, Лилов, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП извършиха, по инструкции на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., а че България служи за логистична база и е транзитна точка за терористите е естественото следствие от това национално предателство и е изцяло по волята на новия Голям Брат, в чиято смъртоносна прегръдка ни хвърлиха другарите. "Бившият шеф на Разузнването към Министерството на отбраната на САЩ, Майкъл Флин казва, че създаването на ИДИЛ е било "Нарочно решение" на правителството на САЩ" ("Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government", Posted on August 10, 2015 RealClearPolitics). "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст кои са създателите на ИДИЛ дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox). "Америка създаде Ал-Кайда и терористичната групировка ИДИЛ" ("America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group", Global Research, August 16, 2017).

Ама наистина си си лумпен. Типичен пример на лумпен пролетарият! Цяла Русия управлявана от американски шпионин - аууууу, горката Русия, как го е допуснала! Много силни тези от САЩ бе, цяла такава велика и гениална нация да излъжат! Бре, бре, бре! Ама то лумпен пролетарият и там има доста, явно за това не им е3 било трудно. Виж БГ лумпения пролетарият не се лъже така лесно, той знае, всичко му е ясно, световна конспирация няма за него, той така добре е запознат с всичко по света, че няма време собствената си държава да оправи от оправяне на световните проблеми с акъл, най-вече.

".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Смешните заплати в провинцията са по-голямата опасност. Празните села са готови бази пък - да ви светна без да съм експерт. Кой ли му пука. При заплата 500 лева кой е неподкупен след като не може да си изхрани семейството.

"Що е то "нац.сигурност" и има ли почва у нас".

Ама тоя ''експерт'' защо е необходимо да казва че е ''открил'' нещо дето хората без да са ''експерти'' го знаят и виждат много отдавна..

И от кога Чуков та бил той и професора от обикновен преводач от арабски стана експерт по национална сигурност. Това да седиш по цяла нощ и да се ровиш в арабски сайтове, да гледаш Ал Джазира и Раша Тодей не го прави експерт. За човек, който не е стъпвал в Близкия изток през последните няколко години не виждам какъв експерт може да бъде.

и тои професор от как мария гариел отговаря за информациооните технологии а в държaвата и хора хвърлят последните си пари през балконите

В случая, не му трябва да е кой знае какъв експерт. Само трябва да не е сляп.

РАЗПЛИТАЙ!!!

браво на службите явно са поели по нов път от как взеха да връзват хора за коментари в клюкарника имат напредък

Застрашена ? ХАХАХАХАХХАХАХА Ние НЯМАМЕ национална сигурност! Това е резултата от години наред корупция и шуробаджанащина. Ква национална сигурност, като държавата неможе да се справи с 100 рома по селата дето мародерстват пенсионерите и още 50 човека дето ги обират по телефона. Държавата решава да покровителства престъпниците. Каква национална сигурност ?

Нац.сигурност имаше по байтошово - 150хил. редовна армия, 700хил. със запаса, с 300 (ТРИ-СТА) най-модерни, за времето си, самолета(повече отколкото има Германия, днес). 2000 танка. Гранични войски, дето не даваха пиле да прехвръкне границата. Първо се стреляше, а после се викаше: "Стой! Кой идва!" Сегашните соросоиди бяха в Белене. А, пък сегашните "мутри", ако не бяха изявени спортисти, да ядят бой от треньора си, се радваха на ватенка топла за зимния ден, на някой голям строителен обект.

Абе, Чуков,какви глупости ръсиш,бе? Някой да те е застрелял на площада,някой да те е взривил във влка или метрото,някой да ти пуснал газ Зарин в къщата? Какво търсиш под вола теле,бе Чуков? Защо викаш злото,бе ,комунист жалък?!!

Шо да си бомбят курорта бе, що да се пънат -идват тука да почиват ,не да работят, джихадистите-бежанци ..

това на фона де бащицата ни уверяваше че дюнержииниците ни пазят сега да видим дюнерите ли са по силни или наргилетата