Шестима остават в ареста след акцията срещу групата за рекет

Шестима от осемте задържани в Русе остават в ареста. Освободена под гаранция е съпругата на депутатски брат, който е бил шеф на престъпната група.

Обратно в новината

Коментари - Шестима остават в ареста след акцията срещу групата за рекет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hинова, какво ставa с роднинските връзки по места?

империята (ГЕРБ) отвръща на удара. Платените тролове активно пишат. защото в момента е развързана кесията. Но са толкова неграмотни, толкова първобитни в тава, което трябва да напишат, че е чак жалко за големата партия ГЕРБ.

Веднага пак ББ ви е виновен. А може и ти да си от платените Тролове

E сега какво? Tози щом е роднина на комуняга, да не го пипат ли? Докато разглеждаме нещата партийно, няма да има измъкване от калта.

Защо не рИвете сега,бе?

БСП - майката на мутрите !!!!! Изцвъкани отгоре до долу ,но вдигат шум хората да не ги отсвирят напълно ,защото това е техен манталитет навсякъде в страната ,та кой купи заводите с откраднатите ни пари ,свинщина !!! Държавата е крайно време да ги сложи на място ,защото тази сган разбира само от тоягата на ...закона !!!!

Това не е от сега ,това са структурите на мутрите и службите ,рожби на БСП !!! Тази партия смърди отвсякъде ,години наред прикриваше мутрите и контрабандните канали ,отврат ...! Поради тази причина държавата трябва да мачка тази сган като валяк ,стига вече 70г. ни скапаха ..!

БСП подписа за реакторите в Белене и изнудиха България да плати 3 МИЛИАРДА на Путин!

Та не разбрах, сега братчето депутат ще си посипвали главата с пепел или няма нищо общо??? Питам само. Пък и дали във всеки град няма такива хора, депутати, кметове, общински съветници и всякаква друга измет от БСП???

БСП НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ВЛАСТТА НАВСЯКЪДЕ НА 100%! ИМА ТАКИВА ХОРА И ОТ ГЕРБ, ДПС, ПАТРИОТИ И Т.Н. АМА ТИ СИ ЛУМПЕН И НЕ МОЖЕШ ДА ПРОУМЕЕШ ЧЕ БОРБАТА ЗА ВЛАСТ Е БОРБА ЗА ПАРИ, МНОГО ПАРИ!

БСП имат общински съветници навсякъде!!! Въпросът е, не дали такива далавери се правят само от БСП, а в това, че според комунистите всички освен тях са маскари, а те се са света вода ненапита!!!

Как си представяте България да стане нормална държава?Това е невъзможно,при положение ,че вече 28г.само престъпници я управляват.Кой ще е този дето ще дойде и хоп ще я управи.Имахме един цар ,живял навън,бабите ръце му целуваха,а се оказа ,че той мрази българите и целта му е била да краде наравно с всички останали.Сега къде го този месия?От къде ще дойде,кой ще е с него честен и почтен?България трябва да бъде изключена от ЕС.

Царя ни вкара в ЕС. Вкара всички партии в управлението и каза работете а БСП и ДС го преметна с имоти които са царски но се оказаха народни а народа реже вековни царски или народни гори и упостошава всичко до което се докопа - дори и депутатите са кенефи

прожектира ни се филма "Империята отвръща на Удара" - след кумгейт неработещата иначе полиция се активира , за да докаже, че и опонентите имат кумове...

Бойко защо предаваш аверите си????

а във Стара Загора са няколко престъпните групи... вървете там да ударите джакпотя....

Само да попитам, къде са комунистическите тролове, защо не защитават братчето на депутата от БСП???

не са чаак толкова нагли като ГеПП, дето скочиха всички да защитават Дилянчо колко невинен и неззаменим бил..

Най лошото е че в политическия вакум в който е България на следващите избори пак ще се намърда някой като дудука, така наречените патриоти (крадци) или учиндолския измекяр.

Отвличане,лихварство,рекет е докога бе Боко? Ние сме нормални хора и искаме да живеем достойно.ДО КОГА ДА ТЪРПИМ ТОЗИ ВСИЧКИЯ БУКЛУК.И това ми било държава....егати олигофренията

То олигофрения си е, не ще и дума, ама под прикритието на БКП/БСП!!! Все пак има брат депутат, как си мислиш смели някой на месно ниво да го закача а???

Курни, защо твоите хора се занимават с лихварство и рекет??? Брат на твой депутат е в дъното на това!!! Този депутат, сега ще си подадели оставката??? Комунистите, нали бяхте много чисти бе???

И от кога брат или сестра трябва да отговарят за действията на родата си след като нямат никаква намеса в действията им???Нещо май герберасите търсят под вола теле използвайки както винаги силовите ведомства за да си забърсват задниците...Ами боко направо да го вкарват в затвора за изнасилванията на дядо му тогаз дето сега ги описва като ''репресия към него''

След случилото се с Д. Добрев е необходимо!!! Пък и от къде си сигурен, че и депутата не е в далаверата??? Навремето имаше един кандидат депутат от Русе, Стоян се казва, та той има оръжеен магазин на центъра, но продаваше и на черно калашници!!!

Мъжо, не е това което виждаш... ха ха ха..... смях в залата.

Задържаните при спецакция в София подкупни ченгета се оказаха на високи позиции! София, България15 Окт. 2017, 22:10 Двама полицейски началници в столичното Седмо РПУ са задържани при спецоперация на дирекция Вътрешна сигурност на МВР тази вечер. Акциите са проведени на два адреса в София в квартал Изток и Студентски град. Двамата полицаи работят в "Криминална полиция" и срещу тях е имало сигнали за рекет. Другите обвинения са осигуряване на чадър над наркодилъри от "Студентски град" срещу заплащане и взимане на подкупи, съобщава bTV. Ченгетата са заловени с белязани пари. Очевидци разказаха, че двамата, които са познати на собствениците на заведения в "Студентски град", минути преди акцията са броили пари, използвайки специална лампа, която трябва да открие маркирани банкноти. Този път бандитите не са прокурори, съдии или депутати, или техни отрочета, а "само" полицаи, както обикновено! Мила родна картинка! България!

Не е ли уникално да ни правят на глупаци????Алоуууу "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" живеем 2017 година че кой е длъжен да търпи всичките тези новини,извинете....

Ама как ще си признае комунягата те са свикнали да отричат всичко което вършат задкулисно и престъпно до дупка. Докопал се до властта и близките му безчинстват, схемата е ясна, играят всички но депутата и шефа на КАТ с поставени лица - техните близки. Така е било винаги при партията столетница и се продължава. А Нинова нека се пеняви, накрая ще застанат зад гърба им защото при кът на избиратели няма да се лишат от тези престъпници.

"Кажете ми в коя страна комунистите не са крадци,престъпници и убийци". В България естествено.Там комунистите дори и да грешат,пак са прави...вече 73 год.

73 години върви една яка шуробаджанащина...И я ми кажи с какво и къде ви завари вашата рода 09.09.1944г. и след това 10.11.1989г.? Да не сеокаже, че от скъсан цълвул си станал лачен чепик покрай тези крадливи комунисти...

Няма какво да се изненадвате. От край време държавата пряко контролира престъпността. Същото беше и в комунизма. По една банда във всеки град да репектира обществото и зад нея партията.

Кажете ми в коя страна комунистите не са крадци, престъпници и убийци!

НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО !ТОВА Е КОМУНИСТА И НЯМА ДА Е ВИНОВЕН ДРУГИ ЩЕ СА ВИНОВНИ НО НЕ И КОМУНИСТА !

На единият от задържаните, баща му е милионер.Смяяяяятай за какво иде реч

Империята отвръща на удара)))):

loyola

Абе хора, стига с тия братя и сестри! Нали комунизма си бил отишъл? Който е виновен - да си носи последиците. Хората какво са виновни, че имат провинили се роднини - "роднини и началници не се избират"! Сега остава да почнат да се "отказват" от роднинство чрез държавен вестник, като едно време!

Тези въпроси ги задай на комунистите и наследниците им - социалистите! Те деляха хората на "наши" и "ваши", на "БИВШИ ХОРА"!!!, те преследваха близки, роднини, деца и родители на "врагове на народа", тоест на несъгласни ПОЧТЕНИ ХОРА, които не искат да имат нищо обшо с тях и с престъпленията им И ТО ДЕСЕТКИ ГОДИНИ! Те създсадоха организираната престъпност в България и те прогониха милиони българи от Родината им... И недей да забравяш, че става дума за ОРГАНИЗИРАНИ престъпни групи! ОРГАНИЗИРАНИ! Впрочем знаеш ли лал пще се е наричала Мафията на времето, и то от членовете й? Да, позна, ФАМИЛИЯТА! Я опитай да се сетиш защо!

Стига си лъгал и дезинформирал.Шефа на КАТ в Русе е назначен през м.февруари 2017 г. по време на служебното правителство на Герджиков от министъра на вътрешните работи другаря Пламен Узунов - Хитлера,сега съветник на президента.

Само тези ли ?Че то няма депутат и полицай който да не е престъпник. Даже и защото им плащаме ,а те не работят ,а само крадат пак е престъпление.Полицаите са по 4човека в колите или по кафетата и работа за 1ст.не вършат.Вчера в Бургас се извършваше ремонт на ул Крайезерна и те вместо да не допущат превозни средства още на отбивката бяха застанали на Ромпетрол и стотици шофьори рисковано се връщаха обратно.Мисля даже ,че нарочно го правят,за да затрудняват движението,или защото са без капка мозък.Напълно ненужна институция ,която гълта милиарди.На боко електората.И тази акция знаем как ще завърши ,като упре до другата неработеща институция наречена правосъдие.И там милиарди ,а безполезни и вредни.Посмешище сме пред света.

и образованието не работи, защото не си научил елементарните правила за писане.

Да, бе депутатът веднага ще признае, че брат му (и самият той са бандити) и ще си посипе главата с пепел. Естествено, че е набеждаване, за да ударят по кристалния имидж на БСП.

Айдеее - още един полицай е арестуван и уличен за (организирани престъпления), в случай че някой не е разбрал още - аз ви казах, че сега Бай Хуй и Цацата ще се опитат да ошашавят хората с неистово активна дейност срещу корупжията и организираната престъпност, КОИТО ДОСЕГА ГИ НЯМАШЕ СПОРЕД ТЯХ, ИЛИ БЯХА СЪВСЕМ В ГРАНИЦИТЕ НА НОРМАЛНОТО: Главсекът на МВР с горещи разкрития за последната полицейска спецакция в столицата София, България15 Окт. 2017, 20:22 Един полицейски служител е задържан в София при акция на дирекция Вътрешна сигурност в МВР. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов във връзка с провежданата специализирана акция на територията на София. Има акция на дирекция Вътрешна сигурност на МВР. Има задържан един полицейски служител, но това е до момента, заяви гл. комисар Маринов., цитиран от Фокус. Той потвърди, че провежданата акция е във връзка с разпространение на наркотични вещества. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пък заяви пред "Фокус", че следствените действия се провеждат от Специализираната прокуратура и МВР. "Най-рано утре ще можем да предоставим информация. Операцията е започнала преди около час-час и половина. Много сме в началото на разследването, каза тя. Арнаудова посочи, че на този етап не бива да се коментира дали има задържани, защото ще се затрудни разследването.

Георги Стоилов е ясна във вторник.Ръководството на БСП-то ще му искат оставката,хващам се на бас.Защо?Защото Георги Стоилов е избран със преференциален вот под 10 и е изместил друг по заслужил другар от по предните места.А преференциалните вотове май се купуват с много парички.Браткото помага,нали има такъв слънчев /не сенчест/ бизнес.

Къде е лудото Ленче да размаха схемата

Как така бандити с влошено здраве тормозят маса народ!?! Ква е тая олигофрения?!?!?! Как така не се намерил поне един да ги шамароса та да се наакат!?!

Единият е брат на депутат, а другият е син на гербаджия - шефа на КАТ. Сетете се до къде ще стигне това дело.

До Бай Хуй и Образа му в огледалото, Катариса, и Великият Хидромелиоратор и сарайско-библиотекарската шайка зад тях, КАКТО ВИНАГИ! И техния слуга Цацаров, който тези си подбраха, и шайката му (ВСС и прокуратурата), с комуникациите със СМС-и и Вайбъри... И техният Съвет на старейшините пак ще му реши съдбата! И понеже "те са пичове", ще отправят на виновните "предложение, на което не може да откажат" и ще са им длъжни до гроб за разни дребни "услуги", за да се реваншират! Ако нямат друг начин (напр. достатъчно финикийски знаци), с който да декларират благодарността си към доновете и да целнат ръката!

Между другото някой дава ли си сметка, че ако тези от МВР, ГДБОП и ДАНС наистина заработят,,, ЕЙ ТАКА - КАЗВАМ ХИПОТЕТИЧНО !!! (разбира се не съм наивник, за да вярвам в чудеса!) БЕЗ ДА (ИМ) ПОДБИРАТ КОГО ДА ПРЕСЛЕДВАТ И КОГО ДА "НЕ ВИДЯТ", И АРЕСТУВАТ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ОПГ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ И БЕЗ ПАРЛАМЕНТ, И БЕЗ ВСС И ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ПРОКУРАТУРА, И БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО? Защото ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СА "БАТКО И БРАТКО", или "КУМЦИ И ТЪЩИ ИЛИ БАЛДЪЗИ", ИЛИ ПОНЕ 'СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ" ПОМЕЖДУ СИ!!! Нали един друг класик на българските измамн ици отдавна ни осветли с прозерението, че В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ БРАТОВЧЕДИ! И в случая не излъга и бе прав - ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

само така, другари, като не сте на власт, нападайте мандри

Казва, че бил набеден ... Абе как не видях един, дето се пишеше комунист от едното време, а сега и той не знае овца ли коза ли е - да рече - да виновен съм! Или - да, поемем отговорността и вината за действията на брат ми! Те срамят България и партията. Затова се отказвам от постгове и партия и напускам всички организации. Отивам чобанин на село! Няма такова нещо! Все невинни, все набедени, все ги хулят ... а те честни, честни, като магистрални шибалки!!!!

Те много отдавна изчерпаха целия си репертоар с възможни (и нвевъзможни) отговори по този въпрос, по въпроса за вината им за БЕЗБРОЙНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ - на практика ТЕ, КОМУНИСТИТЕ (СОЦИАЛИСТИТЕ) ПОКРИВАТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ И НЕВЪЗМОЖНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (вкл. национални предателства), ЦЕЛИЯ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС! Да ти припомня отговорите им: Вина има - виновни няма! (след като дълги години и десетилетия убеждаваха доброзорлем и представяха ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ЗА ... ПОСТИЖЕНИЯ!) Такива бяха времената! Всички сме виновни (и тия за като ония, тоест като нас, тоест всички сме виновни, следователно никой!_ Вината я приемаме само с мезетата... И пр. и пр,. убеден съм, че всеки може да продължи, май изчерпаха всички възможни обяснения, САМО И САМО ЗА ДА НЕ ПРИЗНАЯТ ВИНАТА СИ И ИСКРЕНО ДА СЕ ПОКАЯТ И ПОИСКАТ ИЗВИНЕНИЕ, КОЕТО ДОКАЗВА ЗА СЕТЕН ПЪТ, ЧЕ ТЕЗИ СА ЗАКЛЕТИ ПРЕСТЪПНИЦИ, РЕЦИДИВИСТИ И РОДООТСТЪПНИЦИ! И всъшност нищо ново (добро) не са научили и нищо старо (зло) не са забравили - те и отрочетата им, "Батко и братко", шофърите им, сервитъорите им, отрочетата, родителите, децата, тъщите, мутресите им, аверите им и т.н. И БОДИГАРДОВЕТЕ ИМ! ТЕ ТАЗИ ВЛАСТ С КРЪВ СА Я ВЗЕЛИ И САМО С КРЪВ ЩЕ Я ДАДАТ, ТИ ИСКАШ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ, ЧЕ И ДА СИ ПРИЗНАЯТ И ПОЕМАТ ВИНАТА И ОТГОВОРНОСТТА! (само между нас - виж и прочети в речника какво значи дебил!)

Независимият ичестен съд ще ги оправдае всичките.

Сега остава и правораздаването да се задейства адекватно, че да не стане поредното "Много шум за нищо"

Алоуу, безнадеждният "оптимист", запомни поне едно нещо от мен поне: Импотентен деца не (може да на)прави! Няма да окачествявам онези, които очакват това от него - ти можеш и дам да (си) го направиш! Докато има в България още много такива, които чакат Михаля, тоест от умрял писмо, все бахуевци, хидромелиоратори, станпшевци и прочие извращения ще ви управляват!

Още едно доказателство, че за да си привърженик на БСП трябва да си или престъпник, или циганин или слабоумен.

Да поясня на някой по тромав по горните етажи (обикновено путинофил червено говедо, гербер или техен трол...) защо им падна на главата на "принципните" тази беда и защо ще се идват още такива в идващите дни, освен ако не бягат да целуват ръка в сараите, на падишаха или Бай Хуй (каквито совалки съм повече от убеден, че КУРнелия или нейни хора вече правят): Eлена Йончева изригна: Борисов трябва да носи отговорност за чудовищните си клевети Лъжа е, че БНТ ми е плащала стотици хиляди левове хонорари. Адвокатите на Борисов били представили документи, от които се виждало, че БНТ ми е изплатила за периода 2005 г. 2009 г. някакви стотици хиляди левове. Това заяви народният представител от ПГ на БСП за България Елена Йончева пред Дарик. Тя обясни, че е поискала да види тези документи. Каква беше моята изненада, когато видях че всички тези документи са дадени от БНТ по моя молба още март месец. От тях се вижда, че БНТ не ми е плащала такива пари- нито бюджет, нито хонорари, нито разходи за филмите, които съм излъчвала, след като съм напуснала БНТ, поясни тя. Един политик трябва да носи своята отговорност. Съдя Борисов за клевета, за това, че той изрече неистини по време на предизборната кампания и то след като в едно телевизионно студио разкрих част от политиката, която води ПП ГЕРБ, каза тя. Йончева припомни и думите на Бойко Борисов, казани публично: Това лице, ако още веднъж каже, че ГЕРБ краде, ще кажа как платихме милиони за нея...Ако много продължава да говори, много добре си спомням как платихме едни големи пари, едни милиони. Тя подчерта, че тези негови думи са били тиражирани в националните медии от представители на ГЕРБ.

Това не е спор между две физически лица. Г-н Борисов, в качеството си на бивш премиер тогава, в качеството си на лидер на голяма партия, си позволява за един журналист и кандидат за депутат да изговаря чудовищни клевети, които ме злепоставят като журналист в цялата ми дългогодишна практика, обясни тя. По думите й е важно да реагира всеки, който счита че срещу него са отправени лъжи, клевети и обиди. Не може човек от позицията на властта, която има да се чувства безнаказан. Не може в предизборна кампания срещу опонента да се изговаря каквото ти падне. Това засяга всеки един от нас и ще засяга и бъдещите народни избраници, независимо от коя партия са, категорична бе Йончева. Тя коментира и думите на адвоката на Борисов, Марковски: В случая не е налице противоправно деяние, тъй като изразеното твърдение е част от политическа предизборна кампания, като по никакъв начин не може да се приеме, че в конкретната ситуация г-н Борисов прави опити да злепостави ишцата или неговото деяние е свързано с дискредитиране на последната. Всичко изразено, всички клевети са част от предизборна кампания. Ако те считат, че да се клевети по време на предизборна кампания и не само е норма, не е наказуемо, какво става с нашата държава, попита тя. Йончева заяви, че адвокат Марковски се опитва да докаже и че Борисов не е имал предвид нея. Тя цитира обясненията му: Не може да бъде доказано, че моят доверител говори за ишцата. Поради това не е налице предпоставка да се търси отговорност от Бойко Борисов и ПП ГЕРБ. Обстоятелството че някой се познава като образ в думите и се чувства засегнат, категорично не може да говори за настъпила вреда". "Това за мен е изненада. Тази позицията беше публично повторена стотици пъти и аз бях длъжна да отговарям. Ако не се отнасят за мен, г-н Борисов да каже за кой тогава, призова тя. По думите й изходът от делото ще покаже и колко са обективни правораздавателните ни органи и до колко се основават на документи и факти.

Слава Богу, че нашият премиер никога не е участвал в силови групировки. ГЕРБ полагат истински усилия за защита на обикновеният български гражданин. Важно е да се знае, че нито ГЕРБ, БСП, ДПС а и другите партии в парламента никoга не са участвали в корупционни схеми, скрит лобизъм и защитаване на лични и семейни интереси с цел облага. Благодарим ти ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н.! Гласувайте само за парламентарно представени партии и г-жа Фандъкова!

В България 30 (плюс 45) години няма на практика никакво правосъдие и правораздаване, никаква справедливост! Така че сега където се разрови, А И БЕЗ МНОГО ДА СЕ РОВИ, мирише не, ами смърди, и излизат корупция, пране на пари, престъпления, кражби, золуми и безобразия! И това сме го писали и коментирали много, десетки пъти през годините! Тоест, борбата с престъпноста и организираната престъпност на главния прокурор, прокуратурата, ВСС, службите, МВР Е ВЕЧЕ ОЧЕВАДНО БОРБА НЕ С, А НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ - тоест коя шайка кого ще подпука! И тъй като несанкционираните престъпления вече са безброй, ЯВНО ЧЕ ПОДБОРЪТ КОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ (престъпници) да се ОБЯВИ ЗА ПРЕД ХОРАТА, ТОЕСТ ПОДБОРЪТ ИМ Е ВСЪЩНОСТ ЛОСТЪТ ЗА САМОРАЗПРАВА НА МАФИЯТА С НЕУДОБНИТЕ И КОНКУРЕНТИТЕ, ОСВЕН АКО НЕ ТРЯБВА ДА ИМИТИРА ДЕЙНОСТ! Корнелия и Елена Йончева настъпиха ... ,метлата на Бай Хуй и сега върху тях се изсипва божествения гняв на прочелия Винету почитател на Кръстника (с пурата)!

Поредният комунистически престъпник.

Калчевград,Йотовград

Илия Стоилов печели пари като окражда с електроника казината в нормалните държави.Парите са го мотивирали да си направи група да ги пере в България.Те ограбиха много пари.Той плати на брат си да го изберат в парламента с преференциален вот

Купиха много имоти.Те комунистите са "честни"Каквато Нинова-такива и депутатите и.В Русе-Кацамунски,Милков,Стоилов-хвани единия-удари другия.

Жоро Стоилов го познавам още от ВИК-то в Русе и беше много свестен човек, който няма нищо общо с бизнеса на брат си. Дъртаците от местното БСП многократно се опитваха да го гонят и когато влезе като номер 10 за депутат си умряха от яд /специално бившия кмет но Русе/. Така че недейте да пишете глупости, Жоро Стоилов не е известен с лошо в града.

във вторник,Курнито колко ще бъде ПРИНЦИПНА спрямо депутата си Георги Стоилов?Има ли за БСП-то "Братгейт" или не?Или пак - понеже,когато,защото и мажем и заличаваме следите.

С колко ли кинти е подкрепил кампанията на братко си за да е сега в Парламента ?

В България за да си успешен, така както се разбира, тоест да си "готин" и "богат" (както Сашо Морфов казва, че всички българи искали) или просто да живееш нормално, с човешки стандарт трябва да си гадняр и подлец, корумпиран, трябва да си мошеник и крадец, да си подлец и боклук, да си безскрупулен и да лъжеш без да ти мигне окото публично! И много редките изключения само потвърждават правилото... А, и ДА СИ ИМАШ БАТКО ИЛИ БРАТКО, по възможност от някоя от големите шайки, тоест партии де! Тогава можеш спокойно да го играеш много почтен и с "честни сини очи" и да разиграваш всякакви писеки и сценки по медиите - и без това Цацаров спи бепробуден сън, освен ако Пеевски не го срита от време на време да нападне някоя банка, която дебелия отвратяга си е заплюл да фалира за да ограби за шайката невинни червени ДС-КГБ пенсионери и новата им бодра смяна, и Хидромелиоратора зад него...