Себастиан Курц - най-младият лидер в Европа

Младият лидер на консерваторите Себастиан Курц обещава нова политика в Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Себастиан Курц - най-младият лидер в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрият избор! Браво!!!

Националистът не е добър избор. Сега започва връщането на българи и румънци обратно към родните им страни.

Поредната пионка на задкулисните ментори:(((((И тия май като във Франция ще бършат сълзи след като го избраха и му повярваха ама взеха че започнаха да го отхвърлят поголовно след действията му

честно. на 24 г избран за държавен секретар... тва са нищожни партийки тип атака, които са съставени от популизъм и нищо друго и не носят никакви решения а само още проблеми. За съжаление тъпотата на масовият европейски избирател, неговият отказ за образоване, но претенции за изказване на мнение, неговата единствена цел на съществуване - презадоволяване, дава възможност на хора като тове келеме и борис джонсън да решават съдбите на цели нации.

за каква нищожна партиика говориш бе аламкоулу курц е шеф на австрииската народна партия която е водеща в австрия от десетилетия

браво на австрииците направиха възможно наи правилния избор и по примера на българия австрия ще има правителство съставено от консерватори и националисти за разлика от немските си съседи за които меркеловата ислямизация ще продължи

време е ,,християн-демократите,, дето ,,станаха,, ,,мюсюлман-демократи,, да бъдат смачкани в европата...!!!

Гърголллл... Ама кви политици са тва европейците, бе дрогари?-Нихт!НАЙН! - Теа не знают ни що е Ферари, ни-що е то балерина в комБАЙН! АГА-ГА-ГА-ГА-ГА-ГА-ГАаааа "ПОСРЕДСТВЕНОСТТА ДАВА КРИЛАААаааа....." Гърголллл... /фър-фър-фър-фър-фър/

тои ми прилича на нашата кунева и мария габриел-не могат с ало измамниците да се справят а иначе акъл по информационните технологии ще даваме

Поредната КУКЛА на КОНЦИ.... 31г, това е човек без ОПИТ.... и ще управлява. - Ж. Виденов" на Австрия..

на конци,но да не бързаме с отсъжданията!Времето ще покаже какви качества има,а ние с огромната подкрепа за дядо ''цар'' симеон възрастен алчен за гори некадърник!

да се върнем назад в годините, за да си спомним как един австриец почти успя да промени Европа!

че за симпатии към него се лежи в дранголника?

затова ли му продават ,,картините,, и има музеи на ромел...??? ,,..Себастиан Кур-ц - най-младият лидер в Европа..,,!!!

Той е министър от шест години - значи келемето е станало министър от студенската скамейка!!! Голема оправия ги чака австрийците...

и ''царя'' ни оправя 800 дни!Не съдете по възраст ,а по дела.

не само тук, но и целия ЕС вече е бг тенденцията да се назначават на големи постове некомпетентни пед..ли, женки и младежи...

Дай Боже и на нас достоен лидер с ясна представа за развитието на България.

Абе те да се съберат у нас, пък ще видим дали точно работа ще им търсим;)) Че бай Ставри човекът откога е заявил сериозни намерения...;)

Една чудесна новина за цивилизована Европа. Ляво-либералния планктон бе смазан. Подобна съдба ще има и в останалите европейски държави, където парите на новия либерално-комунистически Интернационал на Сорос свършват, а с парите свършва и комсомолския ентусиазъм. Диктатурата на малцинствата е уродливост, която ако не бъде прекратена навреме, ще свърши много зле. За малцинствата.

Същото е и в путлеристан, едно малцинство около лениградското жуже и присъдружните му олигарси тероризира цяла Русия ???

един орбан изтърваха и виж кви им ги върши тоз е от горе спуснат парашутист-кукла на конци

Антихристът путлер само в България успя да си пласира фатмака и тиквата. И в щатите донякъде, ама там не му излязоха много сметките и му вързаха ръчичките на сламения алаброст.

пласира Меркел - комсомолката от ГДР - вербувана от КГБ още когато Путин е бил резидент там

Путин е велик държавник, не е като алкохолика Елцин и мижитурката Горбачов да си сваля гащите предварително без никой да го е поискал, затова го мразите и оплювате - защото върна държавността в Русия. Достатъчно му е че пласира Тръмп и Меркел за да си играе шахматната игра с няколко хода напред. Може само да му дишате прахта и да се учите от него.

Мога само да се прекръстя и да въздъхна примирено. На двадесет и четири години е назначен ....., на тридесет и една е пак назначен. Една група от незнайни люде си правят ташак с целият свят, а тоя младеж с изрисуваните вежди!!! Абе да сме живи и здрави.

няма случаини хора в европа,банкерското лоби взе франция чрез макрон,мощните германски корпорации си имат меркел тоз да не би да е кандидатурата на идил и американските братя

И тия там си имат парашутисти като и тия тука

алах е демон а мохамед е кучето измислило религията му.

Bъх, луд за връзване! A редактора спи ...когато луди ругаят една от наи-големите религии във Cвета !!!

Курц - един десен проект, който в борбата с мигрантите, подпомага социалната политика на Австрия. Браво !

"Професия политик", "Харизмата победи идеологията", "КОЙ всъщност спечели изборите"......!"Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят"!

В Европа ЛИДЕРИ? Курц е лидер колкото Пеевски- собственник!

Младия Кур -ц какъв житейски опит има ?

Е видяхме ги тия с житейския опит.

са ще видите кон боб яде ли

Защо не назначат някой 18г , за да е напълно ясно, че някои друг ДЪРПА КОНЦИТЕ?

това е тъпи български пичове и путки - НОВАТА ВЪЛНА ЕВРОПЕЙСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ...!!!!!! А где ги нашите - мижитурка до мижитурка... Чакаме ги истинските наши нови десни като кмета който обнови Бургас Николов, Евро депутатите ни Ковачев и Габриел, министър Захариева от ГЕРБ, защо не и Янков, Златева от БСП... Но в никакъв случай от приближените на лъжливата и крадлива КУРнелия...

младите българи сега изтрезняват от среднощния запой по чалготеките, че довечера пак тежка програма ги чака

мани и на мен ми е скучно днес, та пиша по форумите като теб. След час два като свърша работа ще ми мине. А туракан... това е специален, свещен вид птица, като тукан, но има божествената частица РА до сърцето си

нема значение! разбомбете австрията!

на мен ми е явно хахаха, но е също толкова и ясно всичко това, благодаря

Явно е, че в ЕС няма независими държави. Законодателството на ЕС има приоритет над местното, съдилищата също. От тази гледна (робска) точка, е практически без значение кой ще управлява дадена територия (местност) в рамките на Съветският (европейски ли му кават днес?) съюз. НЕ случайно, ББ може да е толкова "успешен" вече 3-ти, а и вероятно 4,5,6,7,8 мандат в българската територия на ЕС. Все едно... пука му на някой кой е кмет на туракан или каспичан.. ?!

Браво на австрийците и честито на младия човек!Успех на политическото поприще, нещата трябва да се променят,защото така не може.

Ще ръчка Бабичката яко. Ако тя евентуално стане някаква в Германия. Сега требе да се намери лек за Юнкер.

Най-сетне ще има Един Друг Канцлер, който на Перфектен Немски ще обяснява на Меркел "къде гази Европейския лук".И не само на Меркел щото и други езици поназнайва. ----------------- Че то Австрийците още от времето на "аншлуза" бяха на най-високите постове в Държавата на австриеца Шикългрубер . И не си поплюват. много ... ---------------- То и ние имаме едни "суджуци" в управлението на неговите години, ама разликата с Курц е толкова Огромна, че трудно може и да се обясни.

не! на европейските социални капиталиста.

Такива лидери трябват да оправят Путин..ха.ха.ха

Поредният КлатиКурЦ!

Най младия комсомолски секретар на ЕС

хлапак да е начело на каквато и да е държава, а пък за Австрия да не говорим ???????

Пидиераст е на Люксембург!

абе нищо не сте видяли още - аз искам да видя колко скоро бебе с идеопатия ще стане наи-младия европеиски лидер

в момента, цели двеста души (преувелчавам поне двойно!) са се събрали в центъра на виена и стоят тъпо. Почти толкова тъпо, колкото и изглеждат с гейски и чегевара-знаменца в ръце. Пропагандната машина започна да го отразява като "протест срещу дясното", разбира се.. По-веселото е, че и психиатрите на куку-фюрерката още са в шок. Не знаят какво да й инсталират в главата. След интервюто на новият канцлер на австрия, бункерът й в берлин се тресе от хистерия в провинциален диалект... Не стига, че при всички лъжи и манипулации загуби даже и в долна саксония, ами и този й се подигра като благородник на нелепа простакеса и това пред всички. Интервюто му беше добро, приключи току-що. Проблемът за меркел и шайката, която я контролира, става осезаемо по-сериозен. А, още не се знае дали ще мине номерът на ципрас/пучдемон и при референдума в каталуния....

Абе какви политици са тия бе, ние какви политици имаме-ехеей-тва Гочоолу, тва Дочоолу, тва г-н Балкански, Джеймс..ъъ Ганьо Балкански. Изобщо тва Европата не ми я хвали ти мене- тия от нищо не разбират, ако не бехме ние да ги научим, и досега още да си говорят с конете на немски. Айнцуцванцудрай, моля ви се.

Това не е политик, а млада кукла на верига. Не може млад и неопитен да води цяла държава, не е нормално. Политиката в целия свят се изражда, не отиват на добре нещата.

Значи, бащата на ким-последний, трябва да е бил от най-нормалните политици..

Дете-ройта завижда...

НА КВО МОЖЕ ДА МЕ НАУЧИ ДЕТЕ КАТО КУРЦЕТО ??? .... ГАЧЕ ЛИ : - НЕ ЗНАМ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ , - НЕ СЪМ ЧЕЛ ФИЛОСОФЕРИТЕ ОТ ПЛАТО ДО ЧОМСКИ - НЕ СЪМ ПИКАЛ ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ У ЛУВЪРО - ИЛИ НЕ МОГА ДА СГЛОБЯ ДВГ С МОЙТЕ РЪКИ ?????

така е, щом всичко това не те научило да не си простак, никакъв курец не може да те научи на нещо...

БАЦЕ И КИРО ДОМУСЧИЕФ ПО-МАЛКИ ПРОСТАЦИ ЛИ СА КАТО СА ВЪВ ВЕРСАЧЕТА И СЛУГИНКИТЕ СА ИМ ИЗГЛАДИЛИ РИЗАТА .. ОТДЕЛНО ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ С РЪЦЕТЕ В ГЪЗА - НАПРАВО ХИРУРЗИ :))

Е как бе душа- той ти е даже ученик. Само в Лувъра таковата , не е...

КАТО ГИ РАЗГЛЕДАШ ОТ МОНЕ ДО ВАН ГОГ И СЕТНЕ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ КУР-ЦЕТА ГИ КОПИРАТ :)) ... ТРУДНО ЩЕ НАМЕРИШ КАТО НАШИЯ ВЪЛЧАН ПЕТРОВ И МАЙСТОРА ДЕТО ПО-ТАКА :))

Що ли ми се струва, че тоя е преписвал от биографията на С.Станишев.

Е тва е. Защо нямаме такива мъже у нас? Защо?! Да, знам-защото вместо да композират на пиано, дядовците ни са пасли кози и вместо да носят тесни фракове, са носили широки, удобни потури. И цървули, разбира се. Суперудобни свински цървули.

ПРОБЛЕМА НЕ Е ДАЛИ Е ЧЕРЕН ИЛИ БЯЛ КУРЦЕТО ... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ ИЗПОВЯДВА МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ДАДЕНИ НИ ОТ ИСУС ОТ НАЗАРЕТ НЕ КАЗВАМ ДА Е НАБОЖЕН - А САМО ДА СЛЕДВА МОРАЛНИТЕ МУ ПРИНЦИПИ ..... ОБАЧЕ , ТО КОЙ ЛИ ГИ СЛЕДВА ТИЯ ПРИНЦИПИ В ТОЯ ЮДЕО-ИСЛЯМСКИ СВЯТ ???

пусни един християнокомунистически, морален принцип, че не ме лови сън, ако не разбера за това животно

НЕ ЛЪЖИ , НЕ КРАДИ , ЖИВЕЙ СКРОМНО , ОБИЧАЙ ВСИЧКО ЖИВО , ДАЖЕ ЛОШИЯ МАТРИАЛ , АКО ИМАШ ДВА СУДЖУКА ДАЙ ЕДИН НА БЛИЖНИЯ СИ НЕ ПРОДАВАЙ ДРОГА ПРЕД УЧИЛИЩАТА НЕ УБИВАЙ !!! :))

Има ли значение колко е млад при положение, че изповядва стари идеи, които в корените са захранени с лъжи?

кой прави изключение от това правило и е в политиката !?