Социалдемократите победиха с 2.5% Меркел в Долна Саксония

Германската социалдемократическа партия (ГСДП) е начело с 37,5 на сто от гласовете на регионалните избори в провинция Долна Саксония.

Обратно в новината

Коментари - Социалдемократите победиха с 2.5% Меркел в Долна Саксония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само са пропуснали да пишат че от тия социалдемократи е и Щулц, който се бореше против Меркел на парламентарните избори в Германия на 24 септември.. този същия Шулц преди няколко дена каза че одобрявал идеята в Германия да се въведе официален мусулмански празник... от тая същата партия в досегашното правителство (коалиция "християндемократите" на Меркел и социалдемократи) имаше и една турска германка или немска туркиня, Айдан Йозогuз, министър на интеграцията (да, и такова министерство се пръкна...) И тая същата туркиня-германка официално има двама братя, които са отявлени исламисти.. самата тя беше казала преди няколко месеца в едно интервю "специфична немска култура, освен езика, просто не съществува"... това по повод на размишления от немски политици че за интеграция на прииждащите тълпи трябвало да се даде еталон с водеща немска култура.. Социалдемократите, заедно със зелените имат най-голям процент мусюлмани в състава си... в нашия изборен район (живея в Германия) техен кандидат беше не друг а... Туна Ферат, турчин разбира се.. та си правете изводите... тази партия заедно със "зелените" са пета и шеста колона на исляма в Германия... Меркел е седмата

Фрау Хитлер да се омита!!!!!

тази баба да се маха по-бързо всички знаем защо!!!

БЪДЕЩЕТО Е НА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА .... СТАРОЗАВЕТНИТЕ ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИ НА МЕРКЕЛ ЩР ЯДАТ ДЪРВОТО :)))

Може би е добре все пак в бг. ветници да се пише на български. "Екзитпол"-а не ви прави по-начетени

Меркел да се омита с гроъната си политика....

Всички турци са гласували за социалдемократите, както ги посъветва президента Ердоган, когато немците се опълчиха срещу Турция наскоро. Знаят ли те с кого си имат работа и колко милиона турци-избиратели живеят в Германия? Занапред турците ще определят избора на немското правителство с гласовете си в избирателните урни. Те ще определят коя партия да дойде на власт. Това е нещо съвсем нормално при демокрацията.

след 10 години ,германеца в средата ще е с двамата си братовчеди иначе снимката ще си е същата

"германеца"... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

превеждате имена? Хайде преведи New York , хей Niedersachsen е една дума, леваци. Що не превеждаш Санк Петерсбург? А? Все знаете езици - как е горна Баня или Стара Загора? Преводачи!

се намериха идиоти да сложат минус , ама не знаят ЗАЩО! Niedersachsen e една дума! И LAND не е провинция а е страна /държава/ като Русланд, Холланд - Ниедерланд, Финланд, Исланд, Дойчланд, Енгланд, Грюнланд. Аман от култура! Провинция са Варна и Видин или Русе..... Съюз на Съветските соц. Провинции? Кккк.

Радваме се за теб,че си понаучил немски.Обаче защо веднага почваш да ни обясняваш кое как е. Добре е да се знае и български!Все пак не си първия българин знаещ немски.В нашия език има правила кое как се казва доста преди да се родиш.Долна Саксония се казва на български а не Ниидерзаксен или Долнасаксония.Така също Вашингтон,а не Уашингтън,Москва ,а не Масква. И т.н.

Heil Hitler! А скоро и едни нови мустачки, и дай боже, да се оттървеме и от куманяги, и от евреи, и от цигани, и от мигранти! Айде, че е крайно време, се не издържа веке! ХАИЛ ХИТЛЕР!

БЪДЕЩЕТО Е НА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА : - СЛЕДВАНЕ НА МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ ДАДЕ НИ ОТ ИСУС ХРИСТОС + - ЯК БОЙ И ТРЕПАНЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ НА СТАРОЗАВЕТНИЦИТЕ И ТИЯ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРИЕМАТ :)) .... ... И ХОДЕНЕТО НА ЦЪРКВА НЯМА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ...

Тези на снимката са ЛЕВИ,не само по убеждения,най много се радва АРИЕЦА по средата

и какъв избор може да има една окупирана след втората световна държава ....само могат да се молят на бай Тръмп да ги освободи от еврейското иго

супер отврат е евреите как се гаврят с великия немски народ да го карат да избира между комсомолската бабушкера меркел и социалисти=хомосексуалистите на шултц и нашия украински жид гей сергей .....егати падението

Бабет Меркел да бъде запратена в историята,преди да е унищожила Европа.

тя че ще отиде ще отиде ама кой ще докарат на нейно място е въпросът ....бойфренда на нашия жид съргей - гея еврей шултц ?

Този милион, дето дойдоха, разпространяват със скоростта на светлината благата вест - в Европа всичко е безплатно - и даже ти дават пари, жилище и храна, не се работи и по плажовете (и по улиците) ходят голи жени. Всички са неверници, с тях може да се прави каквото искаш. Идвайте насам! Придошлите могат да дръпнат поне още по 15-20 души вече по хуманитарни съображения - 2-та,3-та и 4-та жена се представят за лели и братовчедки, децата са легион. А Бойко Методиев Борисов е един обикновен страхливец.

оппалаааа, още една мурзилка даде фира!

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

"Консерваторите на канцлерката Меркел отбелязаха на 24 септември най-слабите си резултати на национални избори от 1949 г...." Нормално - какъвто канцлерът, такива и резултатите.

браво

сериозно?? а нещо за националсоциалистическа германска работническа партия да кажеш? това е онова на което нашите интерсоциалисти срамежливо му викат нацизъм и хитлерофашизъм!

мили мурзилки, драги русолюбци, що не прочетете третото изречение на статията която се мъчете да коментирате? та в това изречение се казва, цитирам: през последните 4 години, регионалното правителство беше коалиция на гсдп и зелените. тъй че, мили мои нещастни българомразци, какво се променя в долна саксония, и германия като цяло??

КОМУНИСТЪТ Борисов е национален предател, недоучила маймуна, дето се чуди на кого първо да се кланя и забравя кой точно му плаща заплатата, а именно, блеещите малоумни и мазохистични скотове, пенявещи се на парцуца пред риалитито. тиква, ти си прост човек, тарикат, селски бек и палячо, с когото се подиграват, на какъвто и форум да се появиш, рапон, примат и илитерат. Какво стана с агнетата за Катар, иранския интерес, гледането на добитък от компютърните спецове и другите продукти на мисловната ти дрисня, бе, наглецо. Мачлета си цъкашe, докато нелегалните, издържани отново от бюджета, разцъкват по Мария Луиза, предателю и мишок жалък!

а нещо по статията която коментираме, имаш ли да кажеш??

още една победа над международното протестърство, браво!

немските глупости продължават-социалдемократите им вместо толерастийната комсомолка меркел. демек, от трън та на глог. само вижте зарадвания циганин на снимката и сравнете това с днешния категоричен антиимигрантски избор на австрийците.

На социалдемократите!!!! Това е шамар за вампира Меркел. Следващият път - голям шут!!!

Баба Цоцолана - взе билет за Титаник.

Антихристиянската партия на Меркел започва да губи почва с недалновидната си канцлерка!

Лошите новини за изкукалата Меркел продължават!

Тоя по средата на снимката бая сициалдемократ ми се вижда

цвета - ясно това е българин!