Австрия отива вдясно след парламентарните избори

Обявените тази вечер резултати след преброяването на близо 100 процента от гласовете ясно очертават политически тласък вдясно.

Обратно в новината

Коментари - Австрия отива вдясно след парламентарните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самото заглавие вие фалшиво за това не четох другите фалшименти ...До сряда се чакат и гласуванията по пощата така че няма как да е ''при 100% преброени''...

На нас псевдо-социалистите в Европа са ни ясни - престъпници, крадци, популисти, демагози, манипулатори и лъжци. Днес е добър ден за Австрия и Европа!!

Има само един път и той е десен, другия е грешен

в европейските държави печелят изборите,само в България една стогодишна съсухрена партия върви надясно,гледа наляво и все си мисли,че ще спечели избори в близките 20 год.

Абе, австрийският Ципрас - залъгалка за балами. Малко ще разлая кучетата, ама бежанският керван на глобалистие ще си продължи да върви.

да оди у атлантика! целата! заедно с австрийските агенти и зомбита! и с белия негър!

ДИР БГ. : - АВСТРИЯ - КУРНАЛИНКАТА - НАСА - ГЕРМАНИЯ - ЩИПКА РУСОФОБИЯ КАТО ЗА ПОЧИВЕН ДЕН .... И САМО СУДЖУК АГА И СУДЖУЦИТЕ СА ГИ СКРИЛИ КАТРО ПРЪДНИ В ГЪНКИТЕ НА ШАЛВАРИТЕ НА МЛАДА КАДЪНА ТОКУЩО "ОКОПАНА" В "ЗАДНИЯ ДВОР":)))

Още един чепат за баба шмеркел, ама отзад.

Че то на нея такива и харесват...

МАКАРОНА И КУРЦЕТО СА ОТ ПАРТИЯТА НА ДОЛЧЕ И КАБАНА (ОТ ТИЯ ДЕТО НЕ ИСКАТ ДА ИМАТ БЕБЕТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ СЪР АЛТЪН ДЖОН)

КОГА МУ ОСТАВА ВРЕМЕ НА КУРЦЕТО ДА ЕБЕ .... НЕ Е НОРМАЛНО МЪЖ НА 32 ГОДИНИ ДА НЯМА СЕКС .. ДАЖЕ ПЕДЕРОТ САШЕ ВЕЛИКИ СИ Е ИМАЛ ХЕФЕСТИОН КРАЙ НЕГО :))

КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! ЕВРЕИТЕ - НА КОЖЕНИ ЧАНТИ! :-) ЦИГАНИТЕ - НА КОЖЕНИ ЦЪРВУЛИ! :-) Айде на далаверата, сейл! от 1944 не е имало такава разпродфажба - ЕФТИНДЖОС!

Глобалистите изпуснаха и Австрия!

Очаквам тези десни след някой месец полека да подканват тъмните да напускат , който не иска с добро - с тоягата. Ако се получи почти е сигурно че немците ще ги последват дружно.

Шило

Дано, ама да ги подкарат там, от където са дошли, а не до "първата страна" на ЕС, съгласно Дъблинското споразумение.

По-скоро австрийците копират от германците, а не обратното. Така че на дали. А и предизборната програма е едно, прилагането и е съвсем друго. Хер Курц бързо ще забрави какво е обещавал и ще направи срещу бежанците точно това, което направи и като външен министър, демек нищо. Най-неприятното е, че дори в собствената му партия го имат за двуличен и човек, който не играе открито, а действа зад гърба на другите.

Heil Hitler! А скоро и едни нови мустачки, и дай боже, да се оттървеме и от куманяги, и от евреи, и от цигани, и от мигранти! Айде, че е крайно време, се не издържа веке! ХАИЛ ХИТЛЕР!

А най-вече от путлерастката агентура, която провокира всичките проблеми на Запада.

на маика ти пу....а

Шило

Последният с мустачки, който се е опитал, е свършил залят с бензин и запален в бомбена яма в центъра на Берлин.

Ама му се сбъдна, че не само ке го помнът ами и ке има още от тоя виТ. Ех, едни мустачки саму ми липсвът.....дай боже докъм шейсетака да си отгледам едни менопаузни и се кандидатиръм!

Браво, от днеска почвам да пия Gösser със Шницела и да слушам тиролска музика !

азия и путлерастките издънки, резултатът е очевиден.

Др. Адолф не беше ли Остерлиц!?

Волфганг Амадеус Моцарт, също !

чиба бе..................

явно,че ти не спадаш към европеиските народи-резултатът е очевиден

канцлер и ще се присъедини към Евразия.

без опорна точка от козяк е трудно...Tъпак!!!

само след няколко (7-8) месеца ще чуете по новините че : Pусия следи с тревога вазраждането на нацизма в Eвропа ! а след наи много година ще чуете по новините че : Pусия има исторически дълг да се бори срещу нацизма !

Поредната марионетка на глобалистите беше избрана от заблудената сива аморфна маса...Очакванията за промяна...ще си останат само очаквания..

Сега ще има КУРЦ за емигрантската политика на дъртата Меркел!

Австрийците - по-добрите немци.

Земляци на др. Адолф.

Само за информация: за България би било много по-добре, ако социалистите бяха спечелили изборите в Австрия, защото точно Курц не желае България в Шенген и Еврозоната и иска до ограничи социалното подпомагане за източноевропейците, за да има достатачно пари за бежанците, които така и така не може да изгони вече от Австрия. Курц не знам кой го лансира от 20 годишен, но той даже следването си по право не можа да завърши- така, че нито е най-умния, нито най-опитния. Даже Щрахе е по-добрия избор, защото не е срещу чужденците като цяло (сърби и българи с австрийски паспорти масово гласуват за него), а просто срещу ислямизацията, нежеланието за интегриране и източването на социалната система от чужденци, които даже и немски не знаят. Казано на кратко, дано социалисти и Щрахе направят правителството в Австрия, защото от Кур(ц) нито България нито източноевропейците нещо добро ще видят.

... не е само Курц.

За сведение единственото което сега ни предпазва в по-голяма степен от нашествениците не е стената нито граничарите, а точно, че не сме в шенген и еврозоната. Еврофондовете така или иначе спират през 2019 и ще има реален шанс мафиотските кланове (които ни управляват) сами да се изтрепат за по-малкото лапачка. Курц за ес!

Съгласна съм, че в момента нито Шенген нито еврото ни трябват, което обаче не променя факта, че Курц съвсем открито е срещу интересите на източна Европа и в частност на България. А що се отнася до това какво спасява България от мигранти, по скоро е липсата на социялна система, която да източват, а не само това, че не сме в Шенген.

Червеният боклук в криза

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Вие упорито преследвате своята линия, и както ще покаже времето - напразно. Неконтролираното и необяснимо чувство за злост ще Ви съпровожда, докато Ви приберат в психиaтрията. Там ще се погрижат за Вас.

от Шайка ли ги пишете?

Идва краят на Бойко Методиев Борисов! КОМУНИСТЪТ Борисов е национален предател, недоучила маймуна, дето се чуди на кого първо да се кланя и забравя кой точно му плаща заплатата, а именно, блеещите малоумни и мазохистични скотове, пенявещи се на парцуца пред риалитито. тиква, ти си прост човек, тарикат, селски бек и палячо, с когото се подиграват, на какъвто и форум да се появиш, рапон, примат и илитерат. Какво стана с агнетата за Катар, иранския интерес, гледането на добитък от компютърните спецове и другите продукти на мисловната ти дрисня, бе, наглецо. Мачлета си цъкашe, докато нелегалните, издържани отново от бюджета, разцъкват по Мария Луиза, предателю и мишок жалък!

след триумфалния поход на Мерси Боку в Иран е осъществена мега сделка за износ на един микробус с мед (пчелен). Очаква се реакторите за Белене да бъдат шитнати в Банладеш в ролята на големи казани за ракия.

малкото австрийско братче показа на големия си немски брат, че със самоубийствената дивашка ислямистко-африканска и циганска толерастия трябва да се приключва категорично! немците наистина са фатално зомбирано-меркелирани. жалко за тях, но покрай тях-жалко и за Европа!

Комунопитеците са в кома. Сестринските партии на кака Кури са в поредната загуба. От никъде ни вопъл, ни стон. От време на време Курнелия се изцепи с някоя простотия. Така ще е докато Кури не бъде изритана,като Мики Маус(пияндето). Пазете Кури тя е мерило за простотия в Бг

намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави, доктор Стефанов.

Това ли ти помага

Непромитите мозъци гласуват като нормални хора за разлика на антихристияните на Меркел!

Абе Австрия , след като даде най-елитните фашаги и главорези на третия райх по време на ВСВ, как сега ще ми определя кой в шенген и кой не!?Ще си рече човек че фашизма се е върнал у Европата!

Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

Аз ако бех щех да бръкна и на макронката под полата да вида дали е с гащички. Щех да и обясна след това че така посрещаме тука на изток от рая. А тъпия Боце само я целува по бузите.

Поредният удар за глобалистите!

Партията на зеления мошеник президент е загубила 2/3 от подкрепата си - хахаххаха! И както във Франция подкрепата за Макарон изчезна за нула време, така и в Австрия мошениците са разобличени само за няколко месеца! Тоя Курц не ми вдъхва доверие! Прилична ми точно на манекена Макарон във Франция и оня манекен в Канада - млад и симпатичен без никакъв опит и познания. Сигурно и той ще работи за глобалистите и го ползват за да примамва жените, които се хвърлят на всяко нещо, което блести и свети!

Краят на Бойко Методиев Борисов! Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Az misa Favuritite FPÖ,no za ugromnu sazhilenie imat safsem m,alka pridnina pret sutziali. SPÖ... Zilenite sa pruvaliha glavulomnu,no prupadnaha,vapriki 4isi davat i zadnikat za Arabskite bizhantzi.

Ама ти мякаш и на латиница бе моме! Уникална си!

ПЕСовите партии под мършавото ръководство на Станишев са все губещи в ЕС!Явно,ПЕСоглавеца Станишев е емблема на вечно губещите и сигурно времето му е преброено,като некадърен вожд!

Простак.

Гледахте ли филма за Наим Сюлейманоглу по Битиви? Ха сега кажете къде медицината е по-добра? В Турция или в България? Кои са по-добри лекари? Турците или българите?

Ами върви се лекувай в Турция,бе. Продавай нивите,каруцата и воловете и се лекувай. Какво висиш по българските болници като изпразнен х.й!!!

БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !

Австрия се освободи от протестърско...."присъствие", честито!

това тепърва се очаква но резултатите със сигурност са искра надежда за всеки истински европеец, че и в австрия вразумените хора вече са повече от идиотите и кърлежите.

Бойко пристигна с важна стъпка много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: Илийка, стягай се, трябва да ги бием!. Това е нелепо все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви Ганьо и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери, иронизират спортната форма на Борисов тенис треньори. Бекер бил предварително подучен, че за да направи кефа на премиера на България, трябва да му даде един-два сета. На Бекер обаче му направи неприятно впечатление, че Бойко много се връзва и играе насериозно срещу него, като си вярва, че побеждава... Затова реши да не му пуска повече аванта, а го подкара, както си знае. Резултатът беше обърнат за минути... Тогава Борисов с целия си акъл започна да се кара на Илия Кушев пред стотици зрители на корта. Когато загубиха и този гейм, Бойко хвърли демонстративно ракетата и напусна корта, без дори да стисне ръката на Борис Бекер и Маги Малеева, нито дори на партньора си Илия Кушев... Борис Бекер усети, че става нещо нередно, и когато Борисов си тръгна, а той се здрависваше с Илия Кушев, го попита на английски: Този вашият премиер в ред ли е? Мисля, че има психически отклонения. Да не си мислеше наистина, че може да победи световен тенис шампион?

поне официално, меркел остава с още един съотборник по-малко в ислямизацията на европа. Тепърва ще се види какво ще направи курц.

Поредният екзит се задава!

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го д у х а т е. Това ви се пада. Нещастници.

ОБОЖАВАМ БОЙКО БОРИСОВ! Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

Остеррайха се събужда вече !