Иван Костов: 50% шансове за разпадане на ЕС

Безспорно съществува риск от ефекта на доминото в ЕС след Брекзит и референдума в Каталуния, заяви Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: 50% шансове за разпадане на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно обаче - едни и същи плюят по Костов и се скъсват от метани пред Путин, меко казано. Това говори, че плюенето по Костов е руско мероприятие. Грешката на Костов беше една, че не се разправи с ДС и руските подлоги на първо място.

Kостоффффффф, ти ли, дето е.а майката, на сините и ги навря в кенефа, Tи, който,.. излъга милиони избиратели ..да ти повярват, че ще направиш страната демократична и процъфтяваща, Tи ли,.. който пееше по митингите, "Kой не скача, е червен ",..Cега, ще предричаш и разочароваш хората от EC-то??? Hали, говореше, че ще сме членове на "голямото семейство", а сега ,се въртиш като циганин??;))

Тоя мангал още ли е на свобода ?

Така е за всяко нещо - или ще стане, или не, шанс 50%.

Костов, я кажи твоите 12% от американските Марици донесоха ли ти вече няколко милиарда. Докога ще ни грабите бе, човек. Алчността умора няма.

А ДАНО е в другите 50% !

И твоето време идва, Юда!!

Клетвите много често се връщат на проклинащия. В твоя случай вече резултатите са на лице: замъглен ти е разумът от самоунищожителна злоба!

И къде ти се привидеха клетви? А какво мисли българския народ за оня на снимката, всички знаем.

Bанко бе, Kостофффф бе, нали ти и хубавото Hаде, подскачахте и викахте: Tрябва, да сме в голямото "Cемейство EC", нали така му викахте, а сега какви ги говориш бе, Bанко???;))

Иван Костов, НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГРОБОКОПАЧ на България, има сурат да говори за смяната на собственост !!! Човека на когото дължим вече 28 години нищета и мизерия,този който докара българина до просешка тояга! Не трибуна да говори,ЗАТВОР за него!

Ванка, ти за мен си предател на националните интереси на България и тотален разрушител на всичко до което си се докоснал, но Дай Боже - от твоите уста, в Божиите уши! И колкото се може по-скоро ...

Ето това е "демократ" "Според Костов най-тежкият проблем в момента у нас е нападението върху собствеността, заграбването на собственост. " И това ни го съобщава най-сервилния премиер , обслужил най-голямот разграбване на собственост в България Приватизацията на всяка цена, РМД-тата и прочие механизими за заграбване, а после и за разрушаване на заграбеното след циганско опоскване на активите. При недопускане на стратегически инвеститори. Резултатите са видни, Ваньо. Крадецът пак крещи : Дръжте крадеца Не,че не е вярно ,че ограбването продължава с пълна пара, особено от кумгейчовците на ГЕРБ Костов да не би да ни се прави на бял какер ?!

Бе кой му пука за някакъв си ЕС?! Въпросът е СССР да не се разпадне, че тогава яко ще го закъсаме!

ЛЪЖЛИВ ЦИГАНИН НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАН ВЪОБЩЕ.МРЪСНИКА СЕ ЗАКЛЕ СУМА ПЪТИ ЧЕ АКО КТБ ФАЛИРА,ЩЕ НАЗОВЕ ВИНОВНИЦИТЕ.НО КАТО СИ ВЗЕ ПАРИЧКИТЕ ЗАМЛЪКНА.ГНИДАТА МРЪСНА.

САМО ИСТИНСКИ ЦИГАНИН МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТАКОВА НЕЩО. САМО ЦИГАНИТЕ МОГАТ ДА МРАЗЯТ ТОЛКОВА ЦИГАНИ, КОСТОВ Е ЧИСТ БЪЛГАРИН!

Ех, кой говори за придобиване, безсрамник, раздал предприятията на България, той ще ми говори за придобиване!

Ха, ХА, ха! А кой ти е казал, че ИЗОБЩО някога е имало ЕС? Има само ЕВРОГЕЙСКИ СЪЮЗ с еднополова полова ориентация, но няма да е задълго!

само ви дразни тоА циганин , предател , лъжец , крадец....... 573 коментара досега ..... толкова и Володката не може да събере...:)

Иване , те това вече и чистачките по улицата го знаят ! Не е кой знае каква ''феноменална'' мисъл , та си се оцъклил като Нобелов лауреат !!!!

Spirit

Просто ВЕЛИК, както винаги! За съжаление с алкохолици като Юнкер начело ЕС не го очаква много розово бъдеще.

костов ни спаси от мизерията на виденов. това е безспорно! но до там!! а сега с това 50%шанс за разпадане, направо се самоуби, заедно с лабораторията си за управление на рисковете!! то всяка ромскациганка може да ти предскаже с вероятност 50 на 50 че детето което очакваш ще е от женски пол! и винаги познава!

Какво работи Иван Костов към днешна дата? С какво се издържа?

обяснява на глупаци като тебе, да си губи времето.

От спестявания !

От откраднатото. Ще стигне на родата за много поколения, ако някой не ги ужили, както трябва. Като Спас , примерно ;)

С това,което е "приватизирал".

Не. Костов е бащата на масовата престъпна и криминална приватизация в България, когато активи за 20 милиарда долара бяха продадени за стотинки.

Масовата приватизация беше на БСП и при Виденов, и беше пладнешки грабеж. Имаш гугъл, провери.

Ами няма защо да проверяваме, ПРЕЖИВЯХМЕ ГО, за разликата от педалчетата дето само четата в гугъл!!

50% - или ще се разпадне , или не, друга алтернатива и слепия не вижда

иван костов остава в историята, на наи-добрата и страна. на другата страна са всички останали.

Къде се изгуби бе, чоек?! Откак загърби сдс-то ич нещо те нема, само нещо некви лекции си бил чел некъде си, разпраат...

Цитат на Адам Михник по радио Хоризонт от летище София,един ден преди да стартира "масовата"приватизация в България. "Не се заблуждавайте,приватизацията на държавното имущество,е пладнешки грабеж.

Не само криво седиш, ами направо си паднал от стола. Да не говорим за тъпите ти аргументи.

все пак той ни извади от хиперинфлациаята, Не той направи българите с 3 долара пенсия и 6 - заплата. Не той продаде и зърнения резерв!!! Но да каже каква тайна мисия имаше когато направи Корнелия Изпълнителен директор на Техноимпекс и Председател на Борда на директорите на Техноимпортекспорт. Толкова ли нямаше хора, тя ли беше най-умната или разбра че е лъжкиня и обича безкрайно парите. Как делихте с нея - на половина ли?

Не трябва да се дава форум на лицето, което отявлено ПРЕДАДЕ българската демокрация.

Оооой, циганино Да живее всичкото циганин, аркадаш Оооой, циганино Да живее всичкото циганин, Бангладеш...

благодаря за пожеланията

Ама и ти ли даваш акъл, бе, господин другарю ? Дето А. Карлович те заведе за ръчичка на едно от събранията за учредяването на СДС и каза на присъстващите че ти ще си председателят ? И после, ти честен и чист, а дъщерите ти - милионерки и банкерки с мезонети по морето !

Ама и ти ли даваш акъл, бе, господин другарю ? Дето А. Карлович те заведе за ръчичка на едно от събранията за учредяването на СДС и каза на присъстващите че ти ще си председателят ? И после, ти честен и чист, а дъщерите ти - милионерки и банкерки с мезонети по морето !

нерентабилните предприятия за скрап и материали, България щеше да изплати 1/2 от външния дълг.

господин кастов, какво ви води насам? - имам една добра и една лоша новина. - започнете с добрата! - шансът EU да се разпадне е 50%. - а коя е лошата новина? - същата е вероятността и да не се разпадне...

Каза нещото, за което да започнеш изречение с главна буква е някакъв смътен спомен от началното училище, последното, което е посещавал, мнооого отдавна.

Нападение срещу собствеността беше приватизацията, на която Костов беше едно от лицата, и не просто приватизацията, а последиците от нея - забогатяването на приятелски кръгове, обединени във всевъзможни холдинги. Костов, не е ли вярно, че подлбъганите обикновени хора се редяха на опашки за приватизационни бонове и очакваха някакви дивиденти, но накрая собственици станаха не те, а шефовете на холдингите, които не дадоха дивиденти, а просто си присвоиха печеливши предприятия? Кой не познава купища вчерашни комсомолски лигльовци, като например Баневи, които по приватизационата схема станаха милионери? Костов, ти беше един от локомотивите на приватизацията и разграбването на България е и твоя отговорност. Не опявай на умряло, а си признай и се извини на народа. Колко си скътал, ние никога няма да разберем. Но поне не ни дразни с това да изграеш доброто ченге!

Ще вали а може и да не вали.

Костов направи приватизацията с която бръкна в основния постулат на комунистите, никои освен тях да няма нищо и затова ще го мразят докато има българи

Само една бяла нинджа може да победи друга бяла нинджа. Няма истински беден комунист. За всички другари беше помислено.

само плюят. Няма лошо.Кого да плюят - Нинова ли, която беше дясна ръка на Костов и приватизира най-богатите Техноимпекс и Техноекспортимпорт. Въпрос към Костов - нямаше ли друг , поне с достатъчен или минимален трудов стаж, тя любовница ли ти беше, че такъв подарък ѝ направи. парите деляхте ли ги и как фифти-фифти?

Нека Господ скоро да те "поживи"- до девето коляно! И всичкото имане дето си натрупал с"труд" и пот - да го отнесеш там,където ти е отредено достойно място!

Катафалката няма ремарке!

Текстът под снимката май трябва да е "Иван Костов смята, че в България един от най-тежките проблеми е нападението срещу собствеността му!"

Някой да знае конкретно какво точно е откраднал КОстов и къде са му банковите му сметки?

не разбират че като продадеш на някого нещо за 150,000 и после той изкара от това 7 милиона и след това да усъди България за милиони ,да не е получил нищо под масата е равно на 0

До колкото писаха в СМИ имаше едни 30-тина милиона в КТБ, изтеглени дни преди фалита, та се обясняваше нашичкия, че били на фондацията на Елена и т.нт. Но приматите само опорните си точки помнят.....А и щерката с италиянската банка изанея ли не знаеш? Трол соросоиден......

Българчето не обича умните, той ги мрази .Че той Борисов му разбра /на българчето /цаката -Вие сте прости и аз съм прост- ще се разберем. Вие крадете и аз крада ще се разберем .

Помагай г-н Костов,за да не се разпадне.Ти си експерт,разбираш ги тези работи.

Това си е твое мнение...!

Направените изводи са един изключителен пример за псевдо-научна халтура. Признати са няколко факта, за да се направи един политичеси, но не фактологически обоснован извод. Както се казва хубава работа - ама циганска!

иван костов е най-гнусния соросоид - искариот в съвременната ни история. действията и прогнозите на неговите учители ленин, троцки, димитров са донесли само разорения и страдания. иван костов успя само да разори България

Това снимка ВанЮ от моргата ли е? Много е посинял!!!

на хора, които държат пари в КТБ не вярвам

Този небългарин, кретен и мръсник е за затвора, а не да му се дава микрофон.

Този на площада и обесване, за назидание. След това има бивши президенти, и много много други политици които да го последват!

По времето на Костов: Приватизация в периода 1997-2001 г.: Приходи 3 млрд. щатски долара. Стойност на продадените предприятия близо 30 милиарда долара. Всеки може да сметне загубите.

Пак ще го повторя: Ив. Кост. е най-големия крадец и измамник в най-новата ни история! Този човек (Ив.Костов) трябваше отдавна да бъде в затвора заедно с комунистите Жан Виденов, Б.Борисов, Доган и тем подобни! Когато цялата власт - премиер, президент и абсолютно мнозинство бяха в полза на СДС при Костов и трябваше да се извърши лустрацията той се скри като мишка в трици и не я направи! Така остави всички комунисти от БКП (такава е и жена му Елена Костова) и от ДС да си развяват коня и да бастисат държавата!!

Вие какво направихте за да не се случи това?И сега правите същото...

Какви комунисти ви гонят бре, другарю, комунистите национализират, не приватизират. И сте забравили да напишете, че Путин е виновен, отиде ви надника.

Първото е че никога не съм бил "другар" и никога няма да бъда! Второто е че ако вас комунистите ви нямаше сега нещата в тази държава нямаше да бъдат такива! Не само лявото ви но и цялото ви дясно политическо пространство е пропито от мафиози, комунисти и агенти на ДС!