Сърбия търси пряк диалог с Тръмп за Косово

Сръбският външен министър се обяви за влизане в пряк контакт с президента Доналд Тръмп по проблеми, отнасящи се за отношенията с Косово.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия търси пряк диалог с Тръмп за Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Тръмп не върне откраднатото от православните сърби ,да живеят и се въдят щиптарите в сръбските земи ,а тези които скоро ще се върнат от ислямска държава да плъзнат по всички християнски зами........ТОВА ЛИ ИСКАШ БЕ ИЗРОД?

Тръмп със славянски терористи и военно престъпници не говори!!

Дачич...??? това че ти и народа ти е калпав си е ваш проблем . забрави за тръмп тои има по големи проблеми от твоите . поради некадърноста и простотията на всички на балканския полуостров вклучително и българия ще тлее неразбирателство и конфликти и разпад в нашия случаи българия я разпродадоха собствените си политици а народа гледа и цъка непонятен за нищо ....( нали аз съм добре нека вуте да е зле )....нашия тиквеник борисов вече знае как да говори и сега прохожда от всички страни около нас ... дори говори и на бру-курски_ селски език .

Да му изпее любимата песен на английски.

Не виждам какво може да направи Тръмп за Косово! Косово беше откраднато от Сърбия, но глобалистите няма да го върнат лесно. Единствения вариант ще е ако в Косово се проведе референдум за включване към Сърбия, но не виждам това как ще стане!

Ахахаха и Кво? На референдума 99% албанци ще гласуват за връщане в Сърбия??? А в Сърбия ще Бъде най- голямата американска военна база в Европа? Това в коя паралелна вселена е възможно?

Тарикатите искат 50:50 от наркотиците!!!

А защо нашите не се включат заедно със сърбите при Тръмп за Македония и не само за нея и за Запад. покрайнини.

Момента за това беше юговойната! Обаче там българите си мълчаха, дума не обелиха за независимост, автономия или референдум.

Гладна кокошка просо сънува.

А сърбите попитали ли са Путьо, защото могат ги напляскат.

Сръбските свине държат вече 100 години западна България, държат унгарската Войводина, земи от Ромъния, Словения и Мекедония. Взеха им Косово, което също е било българско, и не могат да се примирят. Те са като приятелите си, муджиците от Русия, мислят, че всичко им принадлежи.

Можем да си ги върнем само с война! Или ако големите решат пак да накажат сръбските свинье и този път ние не спим

абе какви проблеми бе, оня ден Дачич му пя на Ердоган "Осман Ага". Влез в тубата на напиши dacic peva erdoganu и се наслаждавай на "великите шовинистични срби"

С Тръмп може да се гушнат,но първо трябва да разкарат Путьо,иначе ще заприлича на долна секс оргия,отвратяваща света!

Косово е проект на глобалистите от котилото на Клинтън! Много правилно са се насочили сърбите...

Клинтън, Обама и Тръмп са просто играчки в ръцете на други, които прекрасно знаят какво искат за след 100-200 години. Сърбия е солташака на Русия, онези там мислиш ли, колко ще се хилят на жалкия балкански циганин Дачич, който моли със сополи и сълзи Тръмп за някаква пиклива територия с американска военна база там и 99% албанско население???

Нали путлер Велики беше им престанал на крака и тук нашите мурзилки бучаха, колко са велики сърбите. Даже и самолети им подари. Защо не им оправи отношенията с Косоварите? Защо ще ходи при дедо Тръмп?

дачич ше му пева на ушето "Ню Йорк"

СерВската повлекана какво ли ще пее на Доналд Тръмп?

"Доналд Ага"

Малий, голям резил. До вчера плюха хамериканците и НАТО дето ги бомбардирали, сега ходят да цунят дедо тръп по рошавия. Тези са по зле и от нас.

Глупости на търкалета. Те пак плюят говедата, просто искат да кажат на бай Дончо, че номерата му няма да минат - и то се вижда и с просто око - косоварите не са мръднали и на йота.

Българите са велики само в своите си очи.даи им да крадат история

Преди 2 седмици ББ се одупи на Ерлдоган на килима в Турция. Плачеше за газ и ток. По-голямо падение от това, България не е виждала. При комунизма България продаваше ток на Турция по 15 годишни договори и държеше кормилото на газа за Балканите. Така, че по-леко с кючека на сърбите. Едно е да играеш кючек в собствената си държава, а друго е да те ашладисат манафите в Турция

Българите си я имат историята още от преди Волжска България! Или и тя е била сръбска или македонска? Ама защо ли никой не е и чувал за вас по онова време, хахаха

Какво си имал бе абдал ? Дошли тук въшкарите и направили държава до първи братчед министър. Видял ги Константин Погонат тези камикадзета и казал- заболя ме крака, отивам в Месембрия на бани. Заебете ги тук ,те сами, ще се изпоизтребят.Законите на хан Крум са за много мръсно, долно, лъжливо и крадливо племе.Ти си пряк индивид на монголо-татарите

Бай Дончо Перуката праскаше кючеци на Саудитския шейх, а вероятно и са го харесали отзад. Излъга света, че е сключил сделка за 600 млрд." Ефективно е сключен договор за 30 млрд.долара/Ен Би Си, 21.9.17 г./

Luna0102

Сръбски министър изигра на Ердоган един кючек, какво им пречи на Тръмп да му посвирят на флейта в кънтри стил.

Сърбия и тя като България е със слаби управници. Как така ще му играе кючек на диктатора резашки. Та този е същият който под името на исляма, ще вдигне джихата в името на харема си и да се чувства велик. Милиони от резашките хора ще умрат като кучета, само за идеята за империя ... понеже не си знаят историята, че империята се разпадна на скоро. Цяла европа трябва да е обединена, че има ли наченка на ислямизация и диктатура, трябва да се действа навреме и активно, иначе ще заприличаме на Сирия!

А НИЕ С КОГО ТЪРСИМ ДИАЛОГ ЗА ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ? ЗА ПИРОТ, ЗА ЦАРИБРОД, ЗА БОСИЛЕГРАД, ЗА НИШ?

Нещо не можем да търсим! Болшевикът Васил Коларов подписа през 1947 г. мирния договор в Париж, с който сме признали днешните си граници и така сме свалили претенциите си към съседните държави! През 1919 г. Народното събрание не гласува Ньойския диктат и остави вратичка измъкването от него. То бе кратко през 1940 - 1944 г. За западните покрайнини можем само да помагаме на онези, които все още се считат за българи да опазят език, самосъзнание и култура. Друго не можем!

Абсолютно точно така е!

подписва, защото няма накъде да ходи. Независимо, че Юголсавия никога не е имала граждани в българските земи, тя иска всичко до София, като дори си позволява наглостта да обяви шопското население за изконно сръбско. Гърците претендират за цяла Южна България , аха почти до Пловдив. И двете държави-кучки усещат , че сега е момента да грабят до повръщане чужди земи и твърдо и категорично се възползват. Англия и САЩ раз-бомбиха България с такъв убийствен ентусиазъм, та Сталин едва ги спря с молби. При положение, че в тоя случай територията ни не се пипа както е била от 1941 г., при угрозата аха,аха да бъде разпарчетосана завинаги, не съм убеден, че онова решение не е било добро.

Сърбия като Нокиа - всяка година по-малка и по-малка.

След няколко години Епъл и Самсунг ще са спомен.

Сервите на Rдоганя му пяха, на тръмпи ще му свирят на инструмента, та пушек ще се вдига... Защото им е в кравта да са сервитутки на силния на деня.

Тоя му пя оня ден на Ердоган песента Осман паша , а днес си иска турско Косово! Ердоган ясно каза: Косово е Турция и Турция е Косово! Сърбите както винаги тъпчат на 2-3 стана и откъдето откраднат нещо - добре дошло

Тия още си мечтаят за велика Сърбия! Само дето Сърбия никога в историята не е била велика! Освен след ограбването на България и Австро-Унгария..

На Тръмп какво ще му пеят. Или там вече само с песен не става , трябва и нещо друго да му направят на Тръмп.